1385

Acc árulása szigorúan TILOS!

• pzolika978
    Nekem is -jel van a lakosságnál pedig nagyon boldogok,mert isszák a bort mint állat. (197boldog) 3.57 a növekedés (bebasznak mint állat azt szaporodnak
  • Malakai
    Nézd meg milyen mezőben van az. Az elégedettségben, minél nagyobb a lakosság, annál jobban hajlamosak elégedetlenkedni. Az a szám ott lényegében a város aktuális lakosságával egyenlő, amit fent is jelez.
    Alapvetően negatívba két dolog viszi az elégedettséget, a lakosság mérete és ha van korrupció.
  • titan15
    sziasztok. a varoshazan mit jelent ez a dolog: lakossag: -66
  • pzolika978
    Márványos szigetnek kell lennie melletted. Ott kérdezősködj,hátha valaki cserél veled 1:1 arányban. Kérdezni úgy tudsz,hogy rákattintasz egy városra Bal oldalon diplomácia és küldesz egy üzenetet. Ha válaszolnak indítod a hajódat ő is és vársz.
  • Malakai
    Még mindig nem javították ezt a bugot?
    Legalább is ha az, amire gondolok (nálam még nem volt).
    Ha inaktív a gomb és nem is tudsz rákattintani, akkor keress a fejlesztés gombon egy pontot, ahol az egérkurzor kézre vált (mintha link lenne), ott kattints és akkor fejleszti. :) Azthiszem ez csak egyszer jön elő...
  • szocske21
    a barakok épületem 1 es szinten va és nem engedi fejleszteni mi lehet az oka?
  • 16gaborm
    Egy nagy gondom lenne a piacot valamiért nem nagyon tudom használni,és Márványra lenne szükségem,ha vki tud akkor lécci szóljon és adom a kordinátákat fát+kén port tudok cserébe adni!

Kösz csá
  • kraawz
    Lenne két kérdésem

Az összes városomban van akadémia, mindenhol dolgoznak tudósok,de a városban az elégedettségnél van egy olyan rész,hogy kutatások,és ott +0 mindig.Hogy lehetne beindítani?

A másik pedig,hogy a kereskedelmi egyezmény mire való és hogy lehet használni ? :)
  • kraawz
    szintén zeta :)
  • ToCsEk
    Én is zeta-n nyomom.
  • Sceleton
    Zeta! Sorry...
  • pzolika978
    Sziasztok!
    Tegnap kezdtem játszani vele, Alpha szerver Ataetia szigetén a 27:74 es vagyok zoleecity városommal. Van itt valaki a közelben?
  • Humesz
    Még ugyanazon sziget csoportra sem tudok mindenhova szállítani, van ahova igen van ahova nem. Viszont egyvalaki aki tud nekem szállítani annak meg én nem tudok :)
  • Mighty
    Tudtommal csak annyi szukseges, hogy ahonnan es ahova szallitani akarsz, legyen kereskedelmi kikoto illetve szabad kereskedelmi hajo.
  • Humesz
    És a nyersanyag szállításhoz mit kéne kifejleszteni. Mert van aki tud nekem szállítani de én nem tudok neki.
  • Mighty
    Olvasgasd a jatek forumat (board.ikariam.hu). Van megoldas a problemara.
  • ToCsEk
    értem, köszi
  • Loufee
    nekem se jött meg, mert csinálni kell egy freemail címet és arra kiküldeni, csak ahoz egy új profilt is kell csinálni a gémben
  • ToCsEk
    Miért nem jön meg a megerősítő mail? Pedig már vagy 5x kiküldtem a citromailos mailomra de semmi.. valakinek ötlete?
  • ToCsEk
    már sikerült :D én hülye név helyett mail címet írtam be :D
  • Mighty
    Biztos jo servert valasztasz ki?
  • ToCsEk
    Miért van az, hogy a jelszó emlékeztetőben elküldött jelszóval nem tudok belépni?
  • Mighty
    Csak a diplomaciaban lehet egymasnak uzenetet kuldeni.
  • Humesz
    És lehet másokkal beszélgetni játék közben vagy csak a diplomácia részben tudom bárkivel is felvenni a kapcsolatot?
  • Humesz
    Köszi
  • Mighty
    Addig regisztrálsz, amíg egymás mellé nem kerültök.
    Vagy építesz egy palotát és kolonizálsz arra a szigetre, ahol a haverod van. Ha túl messze van a fővárosod, bevállalhatod azt a hátrányt, hogy áthelyezed a fővárost az új szigetre és elhagyod az eredeti szigetet.
  • Humesz
    Hali!

Nem tudja valaki, hogy hogy lehet egymás mellé kerülni a játékban? Mármint egy szigetre. Egymással akarunk szövetséget kötni és ezért lenne jó. Túl messze vagyunk egymástól. Egyáltalán lehetséges ez az egymás mellé kerülés?
  • Sceleton
    thx.
  • Mighty
    Az adott telepen raboksz a varoshazara es ott talalsz egy atnevez gombot a teleped neve mellett.
  • Sceleton
    Hogyan lehet megváltoztatni a Falum nevét? :D
  • Mighty
    A legordülő menüben válts át arra a telepedre, ahol az embereidet munkába akarod állítani.
  • szocske21
    azt irja hogy a város nem ezen a szigeten van
  • szocske21
    a korrupció 1 es de probáltam egy másikkal is ahol nimcs és ott se enged bányászni
  • Mighty
    Nem nagy véletlenül a korrupció?
  • szocske21
    terjeszkedni szeretnék de aszomszéd szigeten nem dolgozik az uj telep nem enged a bányákba dolgozókat kuldeni mi lehet az oka?
  • kraawz
    fórumon megtalálod :)
  • nagylaci23
    Bocsi, megvan a megoldás, de ki az az operátor akinek kell küldeni az e mailt?
  • nagylaci23
    Sziasztok! Az miért van, hogy ha meg akarom erősíteni az e-mailomat és rákattintok hogy megerősítő mail kiküldése akkor kiírja hogy rossz e-mailcím ?
  • 16gaborm
    Mi a baj ma a Ikariammal?

Nem tudom pontosan milyen néppel voltam,de nem tudok belépni a nevemmel és jelszavammal egyik néphez se
  • Teniszmaster
    engem érdekelne a dolog!aqpa