1385
-
pzolika978 #1052 Nekem is -jel van a lakosságnál pedig nagyon boldogok,mert isszák a bort mint állat. (197boldog) 3.57 a növekedés (bebasznak mint állat azt szaporodnak -
#1051 Nézd meg milyen mezőben van az. Az elégedettségben, minél nagyobb a lakosság, annál jobban hajlamosak elégedetlenkedni. Az a szám ott lényegében a város aktuális lakosságával egyenlő, amit fent is jelez.
Alapvetően negatívba két dolog viszi az elégedettséget, a lakosság mérete és ha van korrupció. -
titan15 #1050 sziasztok. a varoshazan mit jelent ez a dolog: lakossag: -66 -
pzolika978 #1049 Márványos szigetnek kell lennie melletted. Ott kérdezősködj,hátha valaki cserél veled 1:1 arányban. Kérdezni úgy tudsz,hogy rákattintasz egy városra Bal oldalon diplomácia és küldesz egy üzenetet. Ha válaszolnak indítod a hajódat ő is és vársz. -
#1048 Még mindig nem javították ezt a bugot?
Legalább is ha az, amire gondolok (nálam még nem volt).
Ha inaktív a gomb és nem is tudsz rákattintani, akkor keress a fejlesztés gombon egy pontot, ahol az egérkurzor kézre vált (mintha link lenne), ott kattints és akkor fejleszti. :) Azthiszem ez csak egyszer jön elő... -
szocske21 #1047 a barakok épületem 1 es szinten va és nem engedi fejleszteni mi lehet az oka? -
#1046 Egy nagy gondom lenne a piacot valamiért nem nagyon tudom használni,és Márványra lenne szükségem,ha vki tud akkor lécci szóljon és adom a kordinátákat fát+kén port tudok cserébe adni!
Kösz csá -
#1045 Lenne két kérdésem
Az összes városomban van akadémia, mindenhol dolgoznak tudósok,de a városban az elégedettségnél van egy olyan rész,hogy kutatások,és ott +0 mindig.Hogy lehetne beindítani?
A másik pedig,hogy a kereskedelmi egyezmény mire való és hogy lehet használni ? :) -
#1044 szintén zeta :) -
#1043 Én is zeta-n nyomom. -
#1042 Zeta! Sorry... -
pzolika978 #1041 Sziasztok!
Tegnap kezdtem játszani vele, Alpha szerver Ataetia szigetén a 27:74 es vagyok zoleecity városommal. Van itt valaki a közelben? -
#1040 Még ugyanazon sziget csoportra sem tudok mindenhova szállítani, van ahova igen van ahova nem. Viszont egyvalaki aki tud nekem szállítani annak meg én nem tudok :) -
#1039 Tudtommal csak annyi szukseges, hogy ahonnan es ahova szallitani akarsz, legyen kereskedelmi kikoto illetve szabad kereskedelmi hajo. -
#1038 És a nyersanyag szállításhoz mit kéne kifejleszteni. Mert van aki tud nekem szállítani de én nem tudok neki. -
#1037 Olvasgasd a jatek forumat (board.ikariam.hu). Van megoldas a problemara. -
#1036 értem, köszi -
Loufee #1035 nekem se jött meg, mert csinálni kell egy freemail címet és arra kiküldeni, csak ahoz egy új profilt is kell csinálni a gémben -
#1034 Miért nem jön meg a megerősítő mail? Pedig már vagy 5x kiküldtem a citromailos mailomra de semmi.. valakinek ötlete? -
#1033 már sikerült :D én hülye név helyett mail címet írtam be :D -
#1032 Biztos jo servert valasztasz ki? -
#1031 Miért van az, hogy a jelszó emlékeztetőben elküldött jelszóval nem tudok belépni? -
#1030 Csak a diplomaciaban lehet egymasnak uzenetet kuldeni. -
#1029 És lehet másokkal beszélgetni játék közben vagy csak a diplomácia részben tudom bárkivel is felvenni a kapcsolatot? -
#1028 Köszi -
#1027 Addig regisztrálsz, amíg egymás mellé nem kerültök.
Vagy építesz egy palotát és kolonizálsz arra a szigetre, ahol a haverod van. Ha túl messze van a fővárosod, bevállalhatod azt a hátrányt, hogy áthelyezed a fővárost az új szigetre és elhagyod az eredeti szigetet. -
#1026 Hali!
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet egymás mellé kerülni a játékban? Mármint egy szigetre. Egymással akarunk szövetséget kötni és ezért lenne jó. Túl messze vagyunk egymástól. Egyáltalán lehetséges ez az egymás mellé kerülés? -
#1025 thx. -
#1024 Az adott telepen raboksz a varoshazara es ott talalsz egy atnevez gombot a teleped neve mellett. -
#1023 Hogyan lehet megváltoztatni a Falum nevét? :D -
#1022 A legordülő menüben válts át arra a telepedre, ahol az embereidet munkába akarod állítani. -
szocske21 #1021 azt irja hogy a város nem ezen a szigeten van -
szocske21 #1020 a korrupció 1 es de probáltam egy másikkal is ahol nimcs és ott se enged bányászni -
#1019 Nem nagy véletlenül a korrupció? -
szocske21 #1018 terjeszkedni szeretnék de aszomszéd szigeten nem dolgozik az uj telep nem enged a bányákba dolgozókat kuldeni mi lehet az oka? -
#1017 fórumon megtalálod :) -
nagylaci23 #1016 Bocsi, megvan a megoldás, de ki az az operátor akinek kell küldeni az e mailt? -
nagylaci23 #1015 Sziasztok! Az miért van, hogy ha meg akarom erősíteni az e-mailomat és rákattintok hogy megerősítő mail kiküldése akkor kiírja hogy rossz e-mailcím ? -
#1014 Mi a baj ma a Ikariammal?
Nem tudom pontosan milyen néppel voltam,de nem tudok belépni a nevemmel és jelszavammal egyik néphez se -
Teniszmaster #1013 engem érdekelne a dolog!aqpa