1385
-
#1096 Opciók..
és ott legalul.. -
boldika0011 #1095 helló !
Valaki meg tudná nekem mondani hogy, hogy kell kitörölni account-ot, hogy nekem van egy az Alpába meg a Bétába, és a Béta nekem nem kell mert kb 10-perckentént foszt ki egy gyerek és ezért ki akarom törölni.
Előre is thx! -
#1094 áztákurvá :DDd -
#1093 http://www.youtube.com/watch?v=yXMFZINbQpo
LOL -
harald #1089 a delta szerveren egy 4 városos farm átadó ha valaki komolyan gondolja egy egész jó csaparban -
#1088 -
#1086 Most akarok csinálni egy új telepet, szóval gyűjtöm a nyersanyagokat szépen, egy 4-es szintű helytartóhoz kell kb: 49536 fa, 11008 bor, 22016 kristály, 27520 márvány. Azt hiszem kell még egy kis idő, mire összeszedem :D pláne, hogy majd a többinél is meg kell csinálni. Mindenesetre kitartok, aztán ha megvan ez, akkor majd próbálom fejleszteni a fogadót, mert ahhoz kevesebb nyersanyag kell. -
#1085 Bocsi, helytartót akartam írni. -
#1084 Nekem a városházaim csak 20 felett vannak :) és 4 telep mindegyikéhez 9-esre felfejleszteni a múzeumot, hát kicsit költséges :) Az akadémiát is kéne fejleszteni, de az is már brutális nyersanyagmennyiség. Valamit még ki kell találnom :D -
#1083 Az nem is sok. Nekem is már 10-es szintű múzeumom van. Meg jó pár hatos városházám is, ahhoz kell aztán sok nyersanyag. -
#1082 Nah jó, de a múzeumhoz per pill 70. 000 fa kell és 30. 000 kő. A fogadó is valami hasonló. Avval meg nem növelem a lakosságot, ha lebontom a városházát :D De azért köszi. -
#1081 Fejleszd a múzeumot vagy a fogadót. Vagy rombold le a városházát egy szinttel és máris nem lesz üres hely. -
#1080 Kérdés:
Mi a francokat kezdjek a lakosok kedvével? Múzeum 8-as szint (elvileg max, gyakorlatilag lehet tovább csak k. sok nyersanyag), Fogadó 16-os szint (ez is elvi max), minden tudomány kifejlesztve maxra (ez is elvi max, mert van még 2-es szint, csak az 56 napba telik :D) a múzeumban 8 kiállítás van, és mégis átlagos a kedv, pedig van még hely vagy 100 embernek. Ilyenkor mi a fütyit csináljon az ember velük? -
Sitku95 #1079 tudtok mondani stratégiai játékokat?? ha lehet ne klanhaborut, ne ikariamot, ne gladiatust, ne battleknight, ne bitefight, ne ogame, ne travian kössz -
#1078 Jelentősége csak annyi, hogy a statisztika menüpontban a pontok alapján van a rangsor.. egyébént semmi funkciója.. -
#1077 Több dolog befolyásolja a pontokat. Népesség, arany mennyisége, haderő, kereskedelmi flotta, épületek szintje, tudományos fejlettség, telepek száma. -
vass17 #1076 véletlenül a városnevem is számokból áll (Róma alapitása), az nem zavarjon be:D -
vass17 #1075 Nemnem:) Ezt irja a térképen, ha a saját városomat jelölöm ki:
Név: 753
Város mérete: 15
Játékos: vass17
Pontok: 2,868 ????????????????????????????? na erre gondolok!
Szövetség: PPL -
Anubisk #1074 amire te gondolsz sztem az a koordináta azt nem lehet növelni :) -
vass17 #1073 Lenne egy kérdésem, mivel még uj vagyok az Ikariamba, nem tudom, hogy mi az a pont, amit kiir a térképen a város neve mellett. És hogy lehet növelni, mert elég kevés van, sajnos:(???? -
pzolika978 #1072 A hajó érkezését megtudod nézni a kikötőben,a márványt autómatice a raktáradba viszik.Tehát: Befut a hajó a kikötőbe és a márvány a raktárodba kerül. -
bulleye #1071 Pharaoh csak azt nem tom hogy mikor ér ide a márványszállító hajója és hogyan kell majd azt berakodni a raktáromba????-akivel üzleteltem csávóval
-
#1070 193 az össz népeség ,de ebből csak 47 termel aranyat a többi a bányában vagy az akadémián dolgozik.
A net arany azért -77, mert több a kiadásod mint a bevétel, vedd kevesebbre a dolgozók számát.
A kuttásra akkor jár bónusz, ha a kutat és a szabadságot kifejleszted -
bulleye #1069 lenne egy pár kérdésem szóval ahol van asziget mutatása gomb ott melett
És még egy ...szóval a városházába vannak az alap bónuszok és kutatások miért nulla???
Előre is köszi -
bulleye #1068 lenne egy pár kérdésem szóval ahol van asziget mutatása gomb ott melett van alakosság jele és ott mi az a 47(193) vagyis inkább az a 47??
És még egy ...szóval a városházába vannak az alap bónuszok és kutatások miért nulla???
Előre is köszi -
bulleye #1067 lenne egy pár kérdésem szóval ahol van asziget mutatása gomb ott melett van alakosság jele és ott mi az a 47(193) vagyis inkább az a 47??
Jah és anet arány az miért -77?
Előre is köszi -
zsenesz #1066 Csáó mindenkinek!
Ha valaki megunta az Alpha-n az account-ját, írjon bátran! :D -
sony94 #1065 Hy én pályáznék rá ha lehet :)
Ha neked már ne kell !
Email: [email protected]
thx -
#1064 Elindult az ETA server,én oda költöztem !
Akinek kell egy zeta-s account, több mint 10,000 pontom van rajta,az szóljon ! -
titan15 #1063 koszi -
#1062 Keress márványos szigeten lévő embert és beszélj meg vele valami cserét.
Általában fát 2:1 arányban, egyéb luxus cikket 1:1 arányban szoktak cserélni.
Kereskedő poszton legyen a te ajánlatkérésed a legkedvezőbb. Ha 30-ért venne valaki, te tegyél fel ajánlatot minimum 30-ért vagy 31-ért. -
titan15 #1061 ujuabb kerdes: eljutottam oda, hogy nem tudok eleg marvanyt osszeszedni rablasokbol, viszont meg palotat sem tudok epiteni, hogy mas szigetre koltozzek. Van valamilyen mas ut a marvany es borszerzesre (bort kaptam, de marvanyt nem a piacon)???? vagy kell addig varnom mig kifjlesztem a terjeszkedest?
-
titan15 #1060 köszi szépen az infót:D
-
#1059 Olyan szövetségeket,akik benne vannak top50 és érdekel béke egyezmény,írjanak. Famlia szövetség (war) , a diplomata én lennék,xisco néven. -
#1058 Fejleszd a városházát hogy több legyen a max lakosság. A maximumot pedig a jóked pozitívban tartásával lehet elérni (fogadó + bor, múzeum + kiállítás). -
#1057 Aki elég fejlett és 5000 pont felett van,vagy akkörül és szövetségben,írjon. Az RH ránk támadt , 11.ek,kis segítség elférne :) -
titan15 #1056 meg valami... (a sugoban nincs benne). A varoshazan a net arany negativ. ez azt jelenti, hogy fogyik a penzem, gondolom azert mert egy rakas katonat el kell tartanom. van erre valami okossag, hogy hogyan tartsuk azt poziti erteken?
-
#1055 a súgót olvasd végig,ott megtalálsz mindent
az action point azért van,hogyha kereskedsz,fosztassz vagy támadsz. Szóval ha a városodon belül fejlesztessz,az nem került pontba. Viszont ha mondjuk 1200 fát átküldeesz egyik szigetedről a másikba,akk az 1 akció pont. Aztán ha visszaért a hajó,akk újra megvan az az 1.
Minél fejlettebb a városháza,anál több pontod lesz. -
titan15 #1054 kosz az infot azelobbi kerdeshez.. itt az ujabb: mik azok az action pontok? mire lehet oket hasznalni?
-
#1053 az,hogy 66ot levon a boldogságból,mert 66 lakosod van. Szóval minél több a lakosod,annál nagyobb a mínusz. Nálam pl -1100 , de ha építessz múzeumot, fejleszted,fogadót nagyon megéri,főleg,ha van boros szigeted, a főváros kap +50et, a szabadság kifejlesztése után pedig minden városodban +25.