1385

Acc árulása szigorúan TILOS!

• liquivent
    Vigyázzatok lajoskamajoska -val, mert az accountok, amiket árul, azok 100% -osan lopott accountok!!!!! Ki is lett tiltva pár account lopás miatt.
    Több embert is bepalizott és pénzt csalt ki, aminek a fejében nem kaptak semmit!!!!!
    Tehát vigyázzatok vele!!!!!
    Az adminok most szedik össze a károsultakat és jogi útra fogjál terelni a dolgot, magyarul feljelentést tesznek ellene.
    Szerencsére sikerült kideríteni a lakcímét és a nevét.
    TEHÁT, NEHOGY BEDŐLJETEK NEKI!!!!!!

Rucsajót nem ismerem, így róla nem tudok nyilatkozni, de fenntartásaim vannak az account kereskedőkkel szemben....
  • gyurka666
    oks de ha esetleg cserélni szeretnél szól:D
  • Mighty
    Sajnos minden építőanyagra szükségem van. Még fosztás mellett is kevés van.
  • lajoskamajoska
    :)
    Szereztem ahogy szereztem, a lényeg, hogy nem csaltam semmit, az embereknek tudok adni bőven accot, jó áron, ez a lényeg!
    Elérhetőségek:
    -E-mail:[email protected]
    -Sype:yomi2000-----............-------------BÁTRAN MEGKERESNI! :)
    -Msn:[email protected]
    gyurka666
  • gyurka666
    esetleg nincs fölös fád amit eladnál vayg elcserélnél?kordinátát pm -be küld ha benne vagy!de bárkivel tudok cserélni nyersanyagot:D
  • Mighty
    beta és gamma
  • gyurka666
    köszi szépen akkor ez megint csak egy kis butaság amitt máskárára vállik köszi szépen hogy szoltál:D amugy te melyik szerveren játszol ha megszabad kérdeznem?
  • Mighty
    Nincs cheat kód a játékhoz. Bármilyen ilyen oldal csak kamuzik vagy a regedre hajt. Valószínűleg így szerzett nagyon sok accot kedves lajoskamajoska.
  • gyurka666
    és itt mit kell csinálni vagy segiteni tudnál hogy mire hol kell menni?elöre is köszi
  • gyurka666
    nem tudnád privibe leirni az árakat vagy pm-be megegyezni mert sajna nincs msn-em se meg skypom se és érdekelne hogy mégis milyen árba vannak!
    megértésedet elöre is köszönöm
    ÜDV
  • gyurka666
    figyelem aki beta szrveren van és szeretne nyersanygot cserélni vagy esetleg tudna nekem küldeni fát meg márványt az jelentkezen itt vagy irjon pm-et !elöre is köszönöm ha valaki segit vagy üzletelne velem mert nagy szűkségem van most a fáraXD
  • lajoskamajoska
    szeki87:
    Gondolom, magas falra parittyásokat, vagy gyenge egységeket küldtél.
    A fal öli meg őket, ha magas....

Még mindig van eladó ikariam accountom!Olcsók, és erősek!! Bármelyik szerverre:

-E-mail:[email protected]
    -Sype:yomi2000-----............-------------BÁTRAN MEGKERESNI! :)
    -Msn:[email protected]
  • gyurka666
    szevasztok kijátszik a beta szerveren ?és esetleg ki az akinek van feleslegbe márvány és kristály?aki tudna nekem küldeni az kérem irjon pm-et!elöre is köszönöm
  • szeki87
    az hogy lehet hogy megtámadok egy várost de nincs ellenállás csak a védö fal és elveszitek egy pár embert??? ki öli leöket vagy megszöknek akatonáim az ottani kurvákér??? :-) vayg hogy
  • gyurka666
    hellótok aki megunta az accuntját a beta szerveren az irjon nekem privit XD(de más szerveren is lehet ) további szép napot kivánok mindenkinek !és jó fosztogatást és fejlesztéstXD
  • lajoskamajoska
    Hali! :)
    Több, mint 60 elégedett vevő, 60 eladott acc, 60 óriási birodalom!
    Van még jó pár, és még itt vannak az erősek.

Megkeresni bátran:
    MSN:[email protected]
    E-mail:[email protected]

Bátran keressenek meg, és szánjanak rám időt :)

Üdv.
  • lajoskamajoska
    Hi :)
    Nos, EnZsolt ki kell hogy ábrándítsalak...
    Tudod, én profi vagyok, és többet tudok, mint te, sőt többet, mint az Admin...
    A faltörő kosok, minden szint után bónuszt adnak, a támadó egységeknek, faltörésenként 10%ot.Ez csak akkor működik, ha későbbi ütemben küldöd el, de erről nem mondok többet... ha csak simán elküldöd, akkor csak a védelmi bónuszból vesz el, körönkénti törésekkel 10%ot.

Ha-ha ha :)

Még mindig van eladó accom bőven!

Kontaktusok:
    E-mail:[email protected]
    MSN:[email protected]

A nap, 17 órájában állok rendelkezésetekre!
  • EnZsolt
    Nem, nyugodtan támadhatod így is. A fal bizonyos %-nyi védelmet ad. A faltörő kos, ágyú, katapult azért jó, mert nagy a támadó értékük. Tudtommal legalábbis, cáfoljatok meg, ha mégsem.

Pharaoh: azt szeretném megkérdezni, hogy miért is engeded hirdetni ezeket az anyaszomorítókat? Amit elvileg tilos?
  • szeki87
    hello ha én megakarok támadni egy velem egysuzintü gyereket de nincs elég kénem faltörökosra akkor a kardforgatoimmal és aparitysaimall be tudok jutni??? vagy azonall kinyirnak ??? kösz
  • Pharaoh
    Egy szerveren sem frissülnek a pontok, már dolgoznak rajta
  • DJ RX7
    alfa szerveren nem frissülnek a pontszámok valamiért.
    vagy csak nekem? :o
  • DJ RX7
    köszi!
  • Mighty
    Csökkented annak az esélyét, hogy nálad tudjanak kémkedni.

Annak az esélyét, hogy a te kémeid ne bukjanak le, nem tudod csökkenteni.
  • DJ RX7
    ha fejlesztem a kém telephelyét azzal csökkentem a lebukás esélyét vagy, hogy működik ez?
  • Mighty
    Mindentől.
    Mennyi a népesség, milyen szintűek az épületek, a tudományos fejlesztések szintjétől, katonaság létszámától, pénztől, mennyi kereskedelmi hajód van.

Azt hiszem a hivatalos fórumon van egy leírás, mi mennyit ér a pontszámításnál.
  • BariHUN
    Az mitől függ hogy valakinek hány pontja van?
  • Mighty
    Lakosság: fogadóval + borral illetve múzeummal + kiállítással lehet növelni a jókedvet. Ha jó kedvük van, akkor a férőhely maximumáig jönnek.

Nyersanyagot át lehet vinni, a húgod megkeres a szigetnézetben és rákattintva a városodra, lesz pár ikon bal oldalon. A nyersanyag küldése gombbal lehet küldözgetni árut.

Pénzt szerezni másik játékostól csak a kereskedő poszton kitett áruért lehet. Ha a húgod nagyon messze van tőled, akkor kb ez a lehetőség nem játszik. Minden páratlan szintű kereskedő poszt egyel növeli a kereskedési távolságot.
    1-es szintnél az 1 egység távolságú
    3-as szintnél a 2 egység távolságú
    ...
    11-es szintnél a 6 egység távolságú szigetekkel lehet kereskedni.
  • BariHUN
    Hát nagyjábol kibozgattam belőle, hogy csak akkor tudok fosztogatni hogy ha több pontom van mint a másiknak. Mosz azt szeretném kérdezni, hogy miért fogy a lakosság boldogsága? 3 napja még 160 volt, már csak 62. Már sikerült egy várost kifosztanom délelőtt, jött is 1000 fa belőle. Most tér vissza a sereg egy másik fosztásról győztesen, és 835 fát, és 123 kristályt hoznak. Volt 8 parittyás veszteségem, ezt majd pótolnom kell minél hamarabb. Hugom azt mondta odaadná a pénzét és a fáját, de még nem tudja nekem áthozni, pedig már van 2 teherhajója és ő is a Zeta viilágban van. Ilyenkor hogyan lehet megoldani?
  • EnZsolt
    Kapcs.Ford. PLZ :D
  • oggy2000
    mert nincs elég pontod mert émis úgyjöttemrá hogy megnéztem az énpontom ésazövét és amugy meg nekem 748pontomvan és egy 6000 ezrest és 99999 fátszereztem 33333 ként 4444bort és 5216 5000 márványt
  • BariHUN
    Oké kössz!
  • EnZsolt
    LoL, és van olyan hülye, aki megveszi?
    Bár, ahhoz is pofa kell, hogy eladja.

Ne fosztogass még, inkább fejlődj. Aztán pedig kereskedj. Nem leszel senkinek szimpatikus, ha a 3-as városkáddal elkezdesz fosztogatni, aztán meg csodálkozol, ha valamelyik megtámadottad 24-es haverja eltöröl a színről. Gyűjtsél nyersanyagot, építgesd a városházát, a kereskedelmi posztot. Mindig legyenek elégedettek a városodban lakók. Illetve, ami fontos, a kémek képzése.

További sok sikert!
  • BariHUN
    De még nem tok terjeszkedni mert még csak 3-as vagyok. Már elindultam kifosztani kétszer egy várost de mind a kétszer azt irta ki h eltüntek a csapataim. Most van 27 parittyásom és 3 kardforgatóm, de nem merem őket fosztani küldeni, mert már elvesztettem 10db parittyást, és így csak a nyersanyagot pazarlom ha megint eltünik pár parittyás. valami ötlet, hogyan tudnék fosztani indulni igy?
  • Mighty
    Terjeszkedsz olyan szigetre, ahol van kénbánya.
    Megtámadsz egy kénes szigeten lévő várost és fosztasz ként.
    Vásárolsz valakitől.
    Cserész valakivel.
  • BariHUN
    ha nincs a szigetemen kénpor, akkor hogyan tudnék beszerezni?
  • DJ RX7
    ehhh pénzért account-ot eladni. remélem tudjátok, hogy illegális
    jaés +fav
  • BariHUN
    köszönöm!
  • Mighty
    Szárazföldi egységet a barakkban lehet, flottát pedig a hajógyárban.
    Ambrózia nem kötelező.
  • BariHUN
    tegnap regisztráltam a játékra a zeta világban. most 75 lakosom van. kérdésem lenne. hogyan lehet flottát, hajókat építeni? illetve serget hogy lehet csinálni? valamint az "ambrosia" ugye nem kötelező? vagy az mire is vakló egyáltalán?
  • oggy2000
    jaj nekem a másikon 24 es