Ikariam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudná nekem mondani hogy, hogy kell kitörölni account-ot, hogy nekem van egy az Alpába meg a Bétába, és a Béta nekem nem kell mert kb 10-perckentént foszt ki egy gyerek és ezért ki akarom törölni.
Elõre is thx!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
LOL
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Mi a francokat kezdjek a lakosok kedvével? Múzeum 8-as szint (elvileg max, gyakorlatilag lehet tovább csak k. sok nyersanyag), Fogadó 16-os szint (ez is elvi max), minden tudomány kifejlesztve maxra (ez is elvi max, mert van még 2-es szint, csak az 56 napba telik 😄) a múzeumban 8 kiállítás van, és mégis átlagos a kedv, pedig van még hely vagy 100 embernek. Ilyenkor mi a fütyit csináljon az ember velük?
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Név: 753
Város mérete: 15
Játékos: vass17
Pontok: 2,868 ????????????????????????????? na erre gondolok!
Szövetség: PPL
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
A net arany azért -77, mert több a kiadásod mint a bevétel, vedd kevesebbre a dolgozók számát.
A kuttásra akkor jár bónusz, ha a kutat és a szabadságot kifejleszted
És még egy ...szóval a városházába vannak az alap bónuszok és kutatások miért nulla???
Elõre is köszi
És még egy ...szóval a városházába vannak az alap bónuszok és kutatások miért nulla???
Elõre is köszi
Jah és anet arány az miért -77?
Elõre is köszi
Ha valaki megunta az Alpha-n az account-ját, írjon bátran! 😄
Akinek kell egy zeta-s account, több mint 10,000 pontom van rajta,az szóljon !
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Általában fát 2:1 arányban, egyéb luxus cikket 1:1 arányban szoktak cserélni.
Kereskedõ poszton legyen a te ajánlatkérésed a legkedvezõbb. Ha 30-ért venne valaki, te tegyél fel ajánlatot minimum 30-ért vagy 31-ért.
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
az action point azért van,hogyha kereskedsz,fosztassz vagy támadsz. Szóval ha a városodon belül fejlesztessz,az nem került pontba. Viszont ha mondjuk 1200 fát átküldeesz egyik szigetedrõl a másikba,akk az 1 akció pont. Aztán ha visszaért a hajó,akk újra megvan az az 1.
Minél fejlettebb a városháza,anál több pontod lesz.
Alapvetõen negatívba két dolog viszi az elégedettséget, a lakosság mérete és ha van korrupció.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Legalább is ha az, amire gondolok (nálam még nem volt).
Ha inaktív a gomb és nem is tudsz rákattintani, akkor keress a fejlesztés gombon egy pontot, ahol az egérkurzor kézre vált (mintha link lenne), ott kattints és akkor fejleszti. 😊 Azthiszem ez csak egyszer jön elõ...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kösz csá
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Az összes városomban van akadémia, mindenhol dolgoznak tudósok,de a városban az elégedettségnél van egy olyan rész,hogy kutatások,és ott +0 mindig.Hogy lehetne beindítani?
A másik pedig,hogy a kereskedelmi egyezmény mire való és hogy lehet használni ? 😊