Ikariam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lang14
Opciók..

és ott legalul..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

helló !
Valaki meg tudná nekem mondani hogy, hogy kell kitörölni account-ot, hogy nekem van egy az Alpába meg a Bétába, és a Béta nekem nem kell mert kb 10-perckentént foszt ki egy gyerek és ezért ki akarom törölni.

Elõre is thx!
Laky
áztákurvá 😄Dd

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Czdano
http://www.youtube.com/watch?v=yXMFZINbQpo

LOL

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

a delta szerveren egy 4 városos farm átadó ha valaki komolyan gondolja egy egész jó csaparban
EnZsolt
<#banplz><#lama>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Most akarok csinálni egy új telepet, szóval gyûjtöm a nyersanyagokat szépen, egy 4-es szintû helytartóhoz kell kb: 49536 fa, 11008 bor, 22016 kristály, 27520 márvány. Azt hiszem kell még egy kis idõ, mire összeszedem 😄 pláne, hogy majd a többinél is meg kell csinálni. Mindenesetre kitartok, aztán ha megvan ez, akkor majd próbálom fejleszteni a fogadót, mert ahhoz kevesebb nyersanyag kell.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Pharaoh
Bocsi, helytartót akartam írni.

EnZsolt
Nekem a városházaim csak 20 felett vannak 😊 és 4 telep mindegyikéhez 9-esre felfejleszteni a múzeumot, hát kicsit költséges 😊 Az akadémiát is kéne fejleszteni, de az is már brutális nyersanyagmennyiség. Valamit még ki kell találnom 😄

Pharaoh
Az nem is sok. Nekem is már 10-es szintû múzeumom van. Meg jó pár hatos városházám is, ahhoz kell aztán sok nyersanyag.

EnZsolt
Nah jó, de a múzeumhoz per pill 70. 000 fa kell és 30. 000 kõ. A fogadó is valami hasonló. Avval meg nem növelem a lakosságot, ha lebontom a városházát 😄 De azért köszi.

Pharaoh
Fejleszd a múzeumot vagy a fogadót. Vagy rombold le a városházát egy szinttel és máris nem lesz üres hely.

EnZsolt
Kérdés:

Mi a francokat kezdjek a lakosok kedvével? Múzeum 8-as szint (elvileg max, gyakorlatilag lehet tovább csak k. sok nyersanyag), Fogadó 16-os szint (ez is elvi max), minden tudomány kifejlesztve maxra (ez is elvi max, mert van még 2-es szint, csak az 56 napba telik 😄) a múzeumban 8 kiállítás van, és mégis átlagos a kedv, pedig van még hely vagy 100 embernek. Ilyenkor mi a fütyit csináljon az ember velük?

tudtok mondani stratégiai játékokat?? ha lehet ne klanhaborut, ne ikariamot, ne gladiatust, ne battleknight, ne bitefight, ne ogame, ne travian kössz
lang14
Jelentõsége csak annyi, hogy a statisztika menüpontban a pontok alapján van a rangsor.. egyébént semmi funkciója..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Mighty
Több dolog befolyásolja a pontokat. Népesség, arany mennyisége, haderõ, kereskedelmi flotta, épületek szintje, tudományos fejlettség, telepek száma.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

véletlenül a városnevem is számokból áll (Róma alapitása), az nem zavarjon be😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nemnem😊 Ezt irja a térképen, ha a saját városomat jelölöm ki:
Név: 753
Város mérete: 15
Játékos: vass17
Pontok: 2,868 ????????????????????????????? na erre gondolok!
Szövetség: PPL

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

amire te gondolsz sztem az a koordináta azt nem lehet növelni 😊
Lenne egy kérdésem, mivel még uj vagyok az Ikariamba, nem tudom, hogy mi az a pont, amit kiir a térképen a város neve mellett. És hogy lehet növelni, mert elég kevés van, sajnos😞????

A hajó érkezését megtudod nézni a kikötõben,a márványt autómatice a raktáradba viszik.Tehát: Befut a hajó a kikötõbe és a márvány a raktárodba kerül.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Pharaoh csak azt nem tom hogy mikor ér ide a márványszállító hajója és hogyan kell majd azt berakodni a raktáromba????-akivel üzleteltem csávóval

Pharaoh
193 az össz népeség ,de ebbõl csak 47 termel aranyat a többi a bányában vagy az akadémián dolgozik.
A net arany azért -77, mert több a kiadásod mint a bevétel, vedd kevesebbre a dolgozók számát.
A kuttásra akkor jár bónusz, ha a kutat és a szabadságot kifejleszted

lenne egy pár kérdésem szóval ahol van asziget mutatása gomb ott melett
És még egy ...szóval a városházába vannak az alap bónuszok és kutatások miért nulla???
Elõre is köszi

lenne egy pár kérdésem szóval ahol van asziget mutatása gomb ott melett van alakosság jele és ott mi az a 47(193) vagyis inkább az a 47??
És még egy ...szóval a városházába vannak az alap bónuszok és kutatások miért nulla???
Elõre is köszi

lenne egy pár kérdésem szóval ahol van asziget mutatása gomb ott melett van alakosság jele és ott mi az a 47(193) vagyis inkább az a 47??
Jah és anet arány az miért -77?
Elõre is köszi

Csáó mindenkinek!

Ha valaki megunta az Alpha-n az account-ját, írjon bátran! 😄
Hy én pályáznék rá ha lehet 😊
Ha neked már ne kell !
Email: [email protected]
thx

kraawz
Elindult az ETA server,én oda költöztem !

Akinek kell egy zeta-s account, több mint 10,000 pontom van rajta,az szóljon !

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

koszi

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Mighty
Keress márványos szigeten lévõ embert és beszélj meg vele valami cserét.
Általában fát 2:1 arányban, egyéb luxus cikket 1:1 arányban szoktak cserélni.
Kereskedõ poszton legyen a te ajánlatkérésed a legkedvezõbb. Ha 30-ért venne valaki, te tegyél fel ajánlatot minimum 30-ért vagy 31-ért.

ujuabb kerdes: eljutottam oda, hogy nem tudok eleg marvanyt osszeszedni rablasokbol, viszont meg palotat sem tudok epiteni, hogy mas szigetre koltozzek. Van valamilyen mas ut a marvany es borszerzesre (bort kaptam, de marvanyt nem a piacon)???? vagy kell addig varnom mig kifjlesztem a terjeszkedest?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

köszi szépen az infót😄

kraawz
Olyan szövetségeket,akik benne vannak top50 és érdekel béke egyezmény,írjanak. Famlia szövetség (war) , a diplomata én lennék,xisco néven.

Mighty
Fejleszd a városházát hogy több legyen a max lakosság. A maximumot pedig a jóked pozitívban tartásával lehet elérni (fogadó + bor, múzeum + kiállítás).

kraawz
Aki elég fejlett és 5000 pont felett van,vagy akkörül és szövetségben,írjon. Az RH ránk támadt , 11.ek,kis segítség elférne 😊

meg valami... (a sugoban nincs benne). A varoshazan a net arany negativ. ez azt jelenti, hogy fogyik a penzem, gondolom azert mert egy rakas katonat el kell tartanom. van erre valami okossag, hogy hogyan tartsuk azt poziti erteken?

kraawz
a súgót olvasd végig,ott megtalálsz mindent

az action point azért van,hogyha kereskedsz,fosztassz vagy támadsz. Szóval ha a városodon belül fejlesztessz,az nem került pontba. Viszont ha mondjuk 1200 fát átküldeesz egyik szigetedrõl a másikba,akk az 1 akció pont. Aztán ha visszaért a hajó,akk újra megvan az az 1.

Minél fejlettebb a városháza,anál több pontod lesz.

kosz az infot azelobbi kerdeshez.. itt az ujabb: mik azok az action pontok? mire lehet oket hasznalni?

kraawz
az,hogy 66ot levon a boldogságból,mert 66 lakosod van. Szóval minél több a lakosod,annál nagyobb a mínusz. Nálam pl -1100 , de ha építessz múzeumot, fejleszted,fogadót nagyon megéri,fõleg,ha van boros szigeted, a fõváros kap +50et, a szabadság kifejlesztése után pedig minden városodban +25.

Nekem is -jel van a lakosságnál pedig nagyon boldogok,mert isszák a bort mint állat. (197boldog) 3.57 a növekedés (bebasznak mint állat azt szaporodnak

Malakai
Nézd meg milyen mezõben van az. Az elégedettségben, minél nagyobb a lakosság, annál jobban hajlamosak elégedetlenkedni. Az a szám ott lényegében a város aktuális lakosságával egyenlõ, amit fent is jelez.
Alapvetõen negatívba két dolog viszi az elégedettséget, a lakosság mérete és ha van korrupció.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sziasztok. a varoshazan mit jelent ez a dolog: lakossag: -66

Márványos szigetnek kell lennie melletted. Ott kérdezõsködj,hátha valaki cserél veled 1:1 arányban. Kérdezni úgy tudsz,hogy rákattintasz egy városra Bal oldalon diplomácia és küldesz egy üzenetet. Ha válaszolnak indítod a hajódat õ is és vársz.

Malakai
Még mindig nem javították ezt a bugot?
Legalább is ha az, amire gondolok (nálam még nem volt).
Ha inaktív a gomb és nem is tudsz rákattintani, akkor keress a fejlesztés gombon egy pontot, ahol az egérkurzor kézre vált (mintha link lenne), ott kattints és akkor fejleszti. 😊 Azthiszem ez csak egyszer jön elõ...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a barakok épületem 1 es szinten va és nem engedi fejleszteni mi lehet az oka?
16gaborm
Egy nagy gondom lenne a piacot valamiért nem nagyon tudom használni,és Márványra lenne szükségem,ha vki tud akkor lécci szóljon és adom a kordinátákat fát+kén port tudok cserébe adni!

Kösz csá

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

kraawz
Lenne két kérdésem

Az összes városomban van akadémia, mindenhol dolgoznak tudósok,de a városban az elégedettségnél van egy olyan rész,hogy kutatások,és ott +0 mindig.Hogy lehetne beindítani?

A másik pedig,hogy a kereskedelmi egyezmény mire való és hogy lehet használni ? 😊

kraawz
szintén zeta 😊

ToCsEk
Én is zeta-n nyomom.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?