1385

Acc árulása szigorúan TILOS!

• EnZsolt
    Mondjuk a helyesírásából lehetett sejteni, hogy valami kis faszpörgettyű.

Ami furcsa, hogy a neve nem Adler Ernő, hanem Kiss Zsolt.
    A telefonszámból kiindulva.

Mellesleg remélem megvan még a lovad druszám, és a mai napig közösülsz vele
  • medvedev01
    FIGYELEM!!!!!CSALO PROBAL ATVERNI [email protected] EGY CSALO.
    14000 ET FIZETTEM AMIERT ELADOT EGY LOPOTT FELHASZNALOT AMIT VISZAVETTEK.TERMESZETESEN PENZT NEM KÜLDI VISSZA.
    A NEVE: ADLER ERNŐ
    TELEFONSZAMA:06307155906
    ERRÖL AZ MSN CIMRÖL IR: [email protected]
    SZAMLASZAM AMIRE KERTE A PENZT:12055409-00255939-00100000
    A BANSZAMLA NEM AZ ÖVÉ MERT EZ EGY 11 EVES GYEREK AHOGY EN TUDOM
    AZ IKA GOK KI FOGJAK PUCOLNI EZT A SENKIT AZ IKARIAMROL DE PROBALKOZHAT MEG ELADASSAL, SENKI NE DŐLJÖN BE NEKEI EZ EGY CSALO.
  • lajoskamajoska
    Hello.
    Úgy ahogyan anyáddal csináltam, jól. Ha akarod tudni, vegyél, a rohadt csicska csórókkal én nem állok szóba.
    Nah csá
  • Mighty
    Csak úgy érdeklődés szintjén, hogy bonyolítasz le egy ilyen acc eladást?
  • Rucsajo
    hali!!

és te honnan tudod h az én accountjaim lopotak ha lopotak lennének akkor pár nap alatt vissza vennék őket de ,nem erröl vagyok hires.
    lécives aki nem vett accountot még ,az ne írjon semmi rosszat rólam hiszen nem is ismer.semmi jóga lemondani.
  • haflac
    Nem lehetne,hogy itt a foumon csak a játékkal kapcsolatosan lennének kérdések-válaszok,az ilyen lopott acc-okat arulni szerintem menj máshová,ne csezd szét vele a forumot.
  • gcsomesz
    Sziasztok

Eladom saját accomat a zeta szerveren. Nem vagyok kereskedő, enyém az acc, csak egy darab van. Jelenleg bent vagyok egy klánban szóval alá tudja mindenki támasztani, a klán vezető is akár személyesen is hogy az enyém. Én megbeszéltem vele és szeretné ha az illető aki hozzá jut az accom-hoz az a klánba maradna,de ez majd megegyezés tárgyát képezi. A klán bent van ez első 50-ben.Csere bere is lehet bármi használhatóra. Elég sok időt és pénzt beleöltem (ikariam plusz stb...),de most nincs szívem csak úgy törölni. Természetesen nevem is adom hozzá.
    Infok: 6 város (1kristály,2bor,2márvány,1kén).
    Ha valakit érdekel írjon mailt:
    [email protected]
  • vsly
    Erre az ikariamos adminok válasza:

fórum

"Sziasztok!

Már előzőleg én is nyitottam témát ezzel kapcsolatban néhány sorral lejjebb ami tanulságos!

Teljesen mindegy a tapasztalatom szint, h legális-e vagy sem! A TEAM szerint is ez illegális, de egyéb területen is kifogásolható. Ráadsul több komoly nyomozást is folytatunk már ezügyben hisz mindíg adódnak csalók akik ezzel visszaélnek, hisz nem garantálható a korrektség.
    Éppen ezért itt is felhívom a szíves figyelmet, h akik ezen a téren kárt szenvedtek azok írjanak nekem privátban ([email protected]) mert rendősrégi szintre emeltük - kihangsúlyozom - A CSALÓ ACC KERESKEDŐK ügyét.

Akinek volt már pl: a Szarvasi csalóval (aki a magyar wikikariam oldalon is hirdeti magát) kapcsolata nyugodtan írjon hisz minél nagyobb a csalás értéke annál nagyobb a "csalás büntettének" súlya.
    Egyre több csalót nyomozunk le (telefon, lakcím, szülők, bankszámlák stb.).

Hisz gondolja meg mindenki a következőket:
    1. Amit eladnak neked, honnan tudod leellenőrizni, h korrekt módon tiszta acc-e???
    2. Ha nem tudod eldönteni akkor lehett lopott is igaz???
    3. Ha lopottat veszel akkor hiába fizetsz ki pénz - igazolást nem kapsz, sem garanciát - hamar le lesz tiltva és akor ugrott a lóvé és az acc is!!!
    4. Hisz minimális az, h az eladó (ac kereskedő) megveszi olcsón és eladja neked haszonnal, ugyanis az a tapasztalat, h lopással jutnak legtöbbször hozzá!!!
    5. Az már egy dolog ha két jó ismerős egymás között bizalmi alapon megegyezik! Azaz nem üzletszerűen hisz ennek már apeh vonzata is lehet egy adott téetl felett.

Tehát hivatalosan nem lehet eladni! A szabályzat tíltja!

Továbbra is azt javasoljuk, h ne menjetek bele ilyenekbe mert utána hiába van sírás rívás.

Egyszóval akik már beleestek a csapdába írjanak nekem mert az ikariam tisztasága nem csak a TEAM-nek fontos hanem nagyon sok játékosnak már, akik csatlakoztak a szervereken ehhez az ügyhöz!
    Ezenkívül a károsultaknak is segítünk ezzel!

Köszönettel: Felügyelő "

• Laky
    Sosem bíztam azokban akik még a saját anyanyelvüket sem tudják.
  • vsly
    "orvóságok.Eszt....","KERESETTEK"
    (csak ami kiszúrta a szemem...., a bevételed egy részét fordítsd nyelvtanórára,pls...)
  • szeki87
    hello hogy tudok megszálni egy vársot ( már kifejlesztettem a szenátort vagy mit ami engedélyezné a megszállást
  • roflmao
  • roflmao
    Rucsajo csak azt mondd meg hogy hgy szerzel accountokat???
    engem csa kez érdekel...
    :-)
  • EnZsolt
    Bűn és bűnhődés.
  • EnZsolt
    Azt hiszem megint rendcsinálás lesz a sok anyaszomorító között...
  • szeki87
    köszönöm a tájékoztatást
  • Mighty
    Ha megszállsz egy várost, akkor abból a városból is indíthatsz fosztást.

pl: kiszemeltél egy fosztásra érdemes várost, ami 2 órányira van tőled és ráadásul rengeteg hajóval védi a kikötőjét. Te keresel azon a szigeten egy gyengébb várost, ahol kevesebb vagy egyáltalán nincs flotta. Megszállod ezt a gyengébb várost (ez nem olyan, mint a blokád, hogy csak max 8 óráig érvényes. Addig tart, amig fel nem szabadítják vagy te fel nem adod a megszállást) és ebből a városból indítasz fosztást. Mivel már szárazföldön mész, nem kell aggódni a nagy flotta miatt, illetve 20 perc alatt kezded meg a fosztást.
    Sikeres fosztás után a haderőd előbb a megszállt városba megy, leadja a 10% sápot, majd visszamegy a te városodba.

Figyelni kell arra, hogy a megszállt városban hagyj minimális haderőt, mert akár 1 parittyással is fel lehet szabadítani. Ha a fosztás közben felszabadítják a megszállt várost vagy a fosztásod sikertelen, akkor a haderőd illetve a kereskedelmi hajóid szétszélednek egy ideig, és addig nem is állnak rendelkezésre.
  • szeki87
    helloha megszálok valakit akor mivan az a város az enyém lesz utána örökké vagy csak anyit jelent hogy amit ö szerez pénzt at nekem kell adn9i a mer nem értem ??? kösz asegitséget
  • EnZsolt
    "orvóságok. Eszt" LOL
  • Lammer
    Ne feledjek a reklamlovagok!

BAN JAR REKLAMERT!

(hszek torolve!)
  • EnZsolt
    Előbb tanulj meg írni, aztán keménykedj kispocok. Mi a bajom? Egy ingyenes játékból próbálsz pénzt csinálni? Gerinced 1-nél kevesebb lehet, szerintem te is nézz a tükörbe és köpj egyet.
  • EnZsolt
    Figyelj, én eladom az accom, találkozzunk személyesen, és ha nem kezdesz el sírni, amiért a veséiden állok, akkor lehet, hogy odaadom ingyen is. Not.
  • liquivent
    előbb inkább tanulj meg beszélni, aztán nyomd az illegális bizniszt, te szerencsétlen.
  • EnZsolt
    Ezt a szöveget majd a rendőröknek is add elő, amikor csalás miatt kopogtatnak. Szánalmas vagy...

Rucsajo: este mondd meg anyádnak milyen fasz vagy, nehogy egész nap szomorkodjon miatta.
  • lajoskamajoska
    skype címet tudok csak...de a névből már tudsz kutakodni!!
  • liquivent
    ha megadnád az msn vagy mail címért, esetleg telefonszámot...
  • lajoskamajoska
    Az admin tiltotta azt is, valami hülye lehet.
    az amdin neve jecy. innentől kezdve nem látogatom ezt az oldalt és kész, ő rajta verjétek le!
  • liquivent
    milyen admint te szerencsétlen?
    te tartottad vele a kapcsolatot...azt sem tudjuk kit kéne keresnünk.
    te voltál a közvetítő és rajtad lesz leverve....vagy visszautalod a pénzünket.
    egyébként a korrektségről csak annyit, hogy persze, a paponak eladtad az eta -s accountot aztán pedig be lett jelentve az account vásárlás ezért pedig kitiltották, most akkor hol a korrektség?
  • lajoskamajoska
    Nem tudom, de szerintem már lerendeztük!
    Az ügyetekhez semmi közöm! Ha jöttök, hát jöttök. Nincs közöm ehhez egészen előző péntek óta, amikor eljuttattam az Adminnak a pénzt, mondtam hogy oldja fel az accokat, amit kértetek, én az etasat odaadtam neked! Ezen túl nincs semmi közöm hozzátok! Mostmár kezdek ideges lenni én is, az admint keressétek ne engem!Nekem is van jó pár haverom, akit össze tudok szedni, ha erre sor kerülne...
  • EnZsolt
    Inkább telefonszámot adj meg, hogy szóban küldjelek el a fenébe te lelki nyomorék.
  • papo21
    asszem jo lessz ha odafigyelsz magadra vagy jelentkezel nagyon rövid idön belül vagy személyesen fogunk felkeresni de ezt nem fogod megköszönni azt garantálom!
  • EnZsolt
    Várj, azt hiszem mindjárt sírok :D:D:D:D

• liquivent
    Szerintem pedig hasznosak lehetnek mindenki számára, aki nem akar pénzt kidobni.
  • Mighty
    Ezek nyugodtan mehetnek privát üznetként. Senkit sem érdekel...
  • lajoskamajoska
    Tehát az admin az igazi eladó, nem én, én mindössze az 1 kiló kenyeret próbáltam összeszedni.Nem tudom hogyan akarod, de nem vagyok túl idős, sőt... én abbahagytam az egész ikariamot, kaptam az összes bizniszből 6900 Ftot, az Admin kapott keményen...lehet tudjűtok a nevem, meg hogy hol lakom, de nem én vagyok az igazi tettes. olyan nehéz elhinni, hogy egy igazi áruló van az ikaraimban?:) ez van...pedig így van.
  • lajoskamajoska
    Én az összes elküldött pénzt eljuttattam az adminnak.
    én ebből az ügyből kiszállok, mivel csak közvetítő vagyok, 10%ot kaptam az egészből...Az Admint kéretik zaklatni ilyenekkel.

BB
  • liquivent
    Ha visszagondolsz, akkor pl. az epsilonos accounttal kapcsolatban leveleztél a szövetség beli tagokkal, akik rádhúzták a vizeslepedőt, mert loptad az accountot és be is jelentettek ezért. szóval azt az accountot ki is tiltották, de nem én vagyok az egyedüli ember, aki így járt.
    és ha annyira becsületes lennél és nem lopott accountokkal kereskednél, akkor nem lennél eltűnve. sem messengerre nem jelentkezel be, sem a telefont nem veszed fel. és kerassem meg az admint? vicces vagy, hogyan, ha veled állok én is és a többiek is kapcsolatban? neked lett elküldve a pénz, nem az adminnak, te vagy a felelős azért, ha nem kapja meg, akinek ígérted.
    de ne aggódj, tudjuk, hogy hol laksz, tudjuk a neved, ez a dolog jogi útra fog terelődni, már szerveszkednek ellened, szedik össze a károsultakat. :)
    nekem pedig nem azok az accountok kellenek, amiket odaadtál biztosítéknak, hanem azok, amikért fizettem neked.
    de ezt nem tudod teljesíteni, mert csak olyanokkal tudsz bizniszelni, amiket loptál.
    ha nem így van, bizonyítsd be az ellenkezőjét.
  • boombee75
    ha valaki tud olyan accot amit nem akarnk hasznalni, szoljon! csak Go altal engedelyezett atadas erdekel! [email protected]
  • lajoskamajoska
    Ja és jó pár fiókot elloptak tőlem, nálad is, liquivent van, 2 account, amik zálogban vannak, és az általad elküldött pénz 4szeresét is megérik.
    Tehát az admint keressétek, ne engem ez ügyben.

Üdv.
  • lajoskamajoska
    Hali mindenkinek!
    Igaz, pár accal el vagyok maradva, de csak azért, mivel nincs internetlehetőségem. A másik meg, hogy az Adminnal együtt adok el acountot, és tőle kapom az általad lopottnak hitt accountot, így ne rajtam keressétek, én csak egy közvetítő vagyok, hiába kérem az accountokat, nem jön válasz, még ha online is az Admin.Őt keressétek meg, az Admint, nem én vagyok a felelős ezért az egész ügyért.

Üdv.