1385

Acc árulása szigorúan TILOS!

• Pharaoh
    Beszéltem az igazi Mucival. Se ő se más GO nem hirdet accountokat és csak az ikariam.hu-s címeiket használják.
  • Pharaoh
    Ha valóban jecy és muci írt ide, amit nagyon kétlek (egyszerre mind a ketten ugyan azt) Akkor az ikariam-os címeteket használjátok, akkor lehet nem törlöm azonnal.

Amúgy meg ez egy magával a játékkal foglalkozó fórum, aki eladni akar az mennyen vaterara vagy hasonló oldalra. Minden offtopic és hírdető hsz-t továbbra is törölni fogok.
  • aki28
    Tudod az a baj hogy hiába vagy adminisztrátor (már ha tényleg az vagy de ilyen alapon én is az vagyok de bizonyítani nem tudom ahogy te sem) akkor sem csinálhatsz pénzt egy ingyenes internetes játékból a másik az hogy mi rá a garancia hogy nem veszed vissza?!

NE VEGYETEK ACCOUNTOT SENKITŐL! ÁTVERÉS!
  • corleoneking
    sziasztok ugyan ez a felhasználom alphába is IDH szöviben vagyok mindenkit szeretettel várok ott a tagfeltétel nem nagy csak legyen minimál sereged saját védelmed érdekében és legalább két szigeted
  • DeadDeiler
    Sziasztok.
    Alpha szerveren vagyok.
    Ki tudnátok segíteni nyersanyagokkal?Nagyon megköszönném.
  • aki28
    Egy bizonyos Adler Ernő adatlapja az iwiw-ről:

Regisztráció időpontja 2008. december 24.
    Utolsó bejelentkezés 2009. június 20., 18:19
    Születési név Adler Ernő
    Meghívót küldte Kondacsné Janis Nóra (701) Üzenek
    iWiW ismerősök száma 50
    iWiW város, ország Szarvas, Magyarország
    Nem Férfi
    Életkor 13
    Magamról Sok barátom van,de arégi barátaim is jók hozám.
    Anyanyelv magyar
    Beszélt nyelvek magyar, angol
    Születésnap 1996. jún. 28.
    Névnap január 12.
    Állatok 2 kutya
    Ezt csinálom, mikor dolgozom tanulok
    Ezt csinálom, mikor nem dolgozom játszok

Elérhetőség
    Email cím [nem látható]

Iskola/munkahely
    Általános iskola Trefort Általános Iskola és Óvoda
    Középiskola Nincs
    Egyetem/főiskola Nincs

Csoportok
    Csoportok Ez a felhasználó nem ismerősöd.
  • corleoneking
    alpha szerveren ha nyomja valaki a 45 49es koordinátákon akkor az írjon tuti benne van a szövetségemben ugyan ez a nevem ott is
  • shineddark
    hát ez már szánalmas...
    miért kell egy ingyen játékból pénzt csinálni??
    menjél el kapálni...xD
    én is ikariamozok de nem nagyban
    legnagyobb városom is csak 1200 pontos...
    engem érdekelne am egy jó account ..persze ingyen
    eddig sose jött össze mintig agyonvágtak..xD
    am #1247 :)
    ha van INGYEN acountod amit meguntál akkorj irj pm et :D
    további szép napot!
    shineddark
  • Pharaoh
    Ne hirdessen senki eladásra accountot, mert úgy is törölve lesz a sok szemét.
  • Herold
    Takarodjál már innen.
  • Mighty
    Az egy tiltott script.
  • sovegesa
    Hy!
    Láttam a haveromnál egy scriptet. A képernyő baloldalán jelent meg kb.6-7 sor. Magyar nyelvű. Lehetett benne játékost,várost keresni stb.
    Honnan tölthető le,és mi a neve?
    Atya
  • aqpa
    ha valakit érdekel ikariam a delta szerveren van egy 5 falus csapat szivesen átadnám ha igéri hogy becsülettel viszi tovább
  • pacclacc
    város fal is öl meg embereket!
  • Herold
  • envoka
    Ha esetleg valakinek nem tiszta. Account csere így szabályos :
    (idézet a szabályzatból)

"...
    III. Felhasználó Fiók Csere

Hozzáférés cserélése egy szerveren (világon) belül csakis a Game Operator beleegyezésével és segítségével engedélyezett.
    Csak abban az esetben történhet csere/átadás, ha az adott világon nincs több felhasználói fiókja az átvevőnek, vagy törlésre teszi a régi fiókját. Szükség van egy lemondó nyilatkozatra, amit a jelenleg regisztrált email címről nyitott ticketben tesz meg a játékos az illetékes Game Operátornak.

Az új tulajtól is kell egy átvevő nyilatkozat a ticket rendszeren, amiben leírja, hogy átvenné az accountot. Itt az új tulajnak azt az email címét kell megadnia, amit a játékban kíván használni, így a cserével egy időben aktiválva lesz az email címe és meg is kapja rá az átvevő a belépéshez szükséges új jelszót az operátortól. Panaszok, olyan felhasználói hozzáférés csere után, ahol a játékosok elmulasztották megváltoztatni a felhasználói fiók(ok)hoz tartozó e-mail címet, nem lesznek kezelve. Megjegyzendő, hogy csak azok a panaszok lesznek kezelve, amik arról az e-mail címről érkeznek, ami a felhasználói fiókhoz tartozik (végleges e-mail cím).

Amint egy felhasználói fiók új tulajdonoshoz kerül, legalább 28 napnak kell eltelnie, miután újra megváltozhat a tulajdonos személye..."

Amelyik accountcseréről a Game Operator nem tud, az az acc. törölve lesz !
  • jozso82
    Az egy kicsit kevés,még mindig mrg vannak az accountok írjatok a:[email protected] mail cimre.
  • havercsotány
    megveszem az összest 1500.- ért
  • jozso82
    Üdv

És akkor mér hazudtál h vannak accountjaid ha loptad?te kis szemét.és h úgy mondd lehúztak ,nem birsz neki semmit se csinálni?

nekem is vannak accountjaim.:

alphan:1 100,000 pont

gamman:1 700,000 pont

epsilonon:1 600 000 pont

zetan:800,000 pont

etan:500,000 pont

thetan:60,000 pont

ezek az én accountjaim szeretném eladni őket ,persze garanciával ,valakinek más account kell nem tudok szólgálni csak ezek vannak.Azért adnám el őket mert kell a pénz sürgösen családi okok miatt,tudom h ez illegális de a melón kivül máshol nem birok pénzt szerezni,és kellene. nagyon. még sose csináltam ilyet nem tudom az árakat addom amennyit adtok értük.

elérhetöségem:[email protected]

• [SiX] Boci
    Nagyon egyszeru, rendorsegi feljelentes kell es ha o nem buntetheto akkor a szuleivel fizettetik meg a kart.
  • EnZsolt
    Nem tudom olvastad-e a hsz-eimet? :)
  • GLewy
    Módosítanám ugye mert mint rossz kereső ember nem a tárolt változatot néztem magyarul... Bocsi.
    http://209.85.135.132/search?q=cache:d2gi17l8TL0J:www.lovasok.hu/eladolovak/index.php%3Fpage%3Dhreszletek%26hid%3D23893%26fromfo%3D1+06307155906&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
  • GLewy
    Ha jó a telefonszám akkor:
    http://209.85.135.132/search?q=cache:q7-xRjxw_qwJ:www.lovasok.hu/languages/sk/eladolovak/index.php%3Fpage%3Dhirdreszletek%26hid%3D23893%26hirdtab%3D1%26lapszam%3D%26rendstr%3D%26fromfo%3D1+06307155906&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
    illetve a szlovák oldal tárolt változata:
    http://www.google.hu/search?hl=hu&q=06307155906&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=&aq=f&oq=
  • EnZsolt
    Ember, a számlaszám rossz, ilyen nem létezik. Erről beszélek neked.

Az Adler Ernő valószínűleg kamu, különben ki a fasz árulna Kiss Zsolt néven ezen a telefonszámon lovakat, ha Adler Ernőnek hívják őt is, meg az apját is???

Fogd fel, átb@sztak, mint szart a palánkon, tanulópénznek jó volt, hisz valljuk be, accountot venni nem szép dolog.

Azért remélem ezt a rohadékot a heréjén fogva fogják felakasztani.
  • medvedev01
    jahh a gyerek azt mondta hogy ez a Vas Laszlo a nagyapja, nem tudom hogy igaz e...
  • medvedev01
    Elv az apjat is Adler Erőnek hivjak, az annyat meg Rostas Gizellanak.Valahol szarvason laknak, ennyit sikerult kinyomoznom.
  • medvedev01
    Az apja árul lovakat.12055409-00255939-00100000 ez a szamlaszam Vas Laszlo nevvel.Egy raiffeisen bankos szamla.
  • EnZsolt
    Egyébként nem írtad el a számlaszámot???

Mert hibás, szóval ha ilyenre küldted volna, akkor elvileg vissza kellett volna, hogy jöjjön.
  • EnZsolt
    Szánalmas hazudozó, szánalmas helyesírással.

Mellesleg még mindig furcsának találom, hogy Kiss Zsolt néven hirdetések vannak feltéve, evvel a telefonszámmal, illetve hasonló e-mail címmel, akkor hogy lehet 11 éves??? 11 évesen lovakat ad el??? WTF?
  • Herold
    Két dolog lehetséges:

1. Amit ez a tetű leírt, az igaz, és valóban folyik ellene rendőrségi eljárás. Ekkor nem tenném zsebre, amit kapni fog, akárhány éves.
    2. Az egészből semmi sem igaz, ez a hulladék csak egy szánalmas hazudozó.

Én az utóbbira tippelek.
  • medvedev01
    anyádat szabadon baszom???
    Hat ki vagy te kis mocskos csoro cigany???ffuuuh te belenyultal nagyon a tuttiba...jah a kövi az lessz hogy az összes lovakkal foglalkozo forumon közze teszem az adataidat...
  • Herold
    Azóta vagy ilyen hülye, mióta apád megerőszakolt?
  • Herold
    És mióta szabad accountot pénzért adni/venni?
  • Herold
    Mióta ér ennyit egy account?
  • medvedev01
    AMUGYMEG MEG IEN ESETBEN A SZÜLEIDET FOGJAK ELÖVENNI..
  • Rucsajo
    hali!

:D akkor se kapod vissza a pénzed ha a földbe verheted magad te kis bolond,már rég megettem mire te bedöltél mindenek ugyse tudnak nekems emmit se ártani mivel 11 éves vagyok haha,szal hát ez van,mind1 búcsuzok az oldalról,elég sokk accountot eladtam már valakinek az éves fizetése amit én 3 hónap alatt össze gyüjtöttem.

na mind1 viszlát.:)
  • EnZsolt
    Mondjuk te sem vagy semmi, hogy accot akartál venni...

Nem hiszem, hogy csórta a telót, mert az email cím amivel hirdet, sok helyen szerepel.
  • medvedev01
    amugymeg belenyultal nagyon a tuttiba....ezt nem fogod meguszni..nemcsak a 14et fogodviszafizetni hanem meg azt a penzt is amit elkoltottem arra hogy felhivjalak mert meg felhivni is csoro vagy.
  • medvedev01
    LEHET HOGY A TELEFONT IS LOPTA EZ A SENKIHAZI CSORO SZERENCSETLEN PARASZT.
  • medvedev01
    FIGYELEM!!!!!CSALO PROBAL ATVERNI [email protected] EGY CSALO.
    14000 ET FIZETTEM AMIERT ELADOT EGY LOPOTT FELHASZNALOT AMIT VISZAVETTEK.TERMESZETESEN PENZT NEM KÜLDI VISSZA.
    A NEVE: ADLER ERNŐ
    TELEFONSZAMA:06307155906
    ERRÖL AZ MSN CIMRÖL IR: [email protected]
    SZAMLASZAM AMIRE KERTE A PENZT:12055409-00255939-00100000
    A BANSZAMLA NEM AZ ÖVÉ MERT EZ EGY 11 EVES GYEREK AHOGY EN TUDOM
    AZ IKA GOK KI FOGJAK PUCOLNI EZT A SENKIT AZ IKARIAMROL DE PROBALKOZHAT MEG ELADASSAL, SENKI NE DŐLJÖN BE NEKEI EZ EGY CSALO. F