Champions Online - MMOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új performanci, lecseréltem a régi páncélt. Kicsit érdekes lett a kép konvertálás után, de remélem azért élvezhetõ :)

és miet lehet?
Igaz, hogy 35-ös szinten választhatsz egy 2. travel skillt?
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
végre már...idegesítõ arénában, amikor teleportos utolsó skilled elõl lazán elmegy, te meg cseszheted
olyat nem lehet csinálni hogy az összes Archetypot elvenni és a freeformot használhatóvá tenni?:D
Köszönjük, hogy a Emphatic Healing-et és cégünket választotta.
The Mind Corporation
XD :D
The Mind Corporation
XD :D
Nos, bekerült néhány új dolog a játékba:
-Új archetpye, a Void (C-Storeból lehet venni).
-"Javítottak" a teleporton is. Most már - elvileg - 10seces az újratöltõdése akkor, ha harcolsz valakivel/valamivel. Ez természetesen eléggé kellemetlen a teleportosoknak... (Javítsatok ki, ha rosszul értelmeztem.)
Meg ezeken kívül még sok más.
-Új archetpye, a Void (C-Storeból lehet venni).
-"Javítottak" a teleporton is. Most már - elvileg - 10seces az újratöltõdése akkor, ha harcolsz valakivel/valamivel. Ez természetesen eléggé kellemetlen a teleportosoknak... (Javítsatok ki, ha rosszul értelmeztem.)
Meg ezeken kívül még sok más.
én csak azt sajnálom hogy nem lehet gonoszt is csinálni
ingyenes a game??
Emphatic Healing jobban tetszik. Ezt amíg nyomod, addig tölti a HP-d, a másikat pedig nyomva tartod, és amikor elengeded akkor tölt egy bizonyos összeget.
infernonál 11-es szinten a Pyre, vagy a Fire breath a hasznosabb?
Én a PH t használom, nem csak NoN Npc ket tudsz gyógyitani, hanem NPC ket is. Nem egyszer volt hasznomra olyan küldiknél ahol valakit kellett kisérgetnem, de támadták mint darázs a barackot:) Nomeg, azért a Mind elég rendes Battery, úgyhogy remek szerintem PVE re is meg PVP re is, de csakis PH val :P Szerintem.
Psionic Healing
You are able to use your mental training to heal yourself and your allies.
Healing: 50 - 1,171
Empathic Healing
Using the power of your trained mind you are able to speed the healing of wounds.
Healing: 103-309

You are able to use your mental training to heal yourself and your allies.
Healing: 50 - 1,171
Empathic Healing
Using the power of your trained mind you are able to speed the healing of wounds.
Healing: 103-309

csak azt hittem van még valami a börtön és a vadnyugati rész közt, valami 2 level-nyi áthidaló, de nincs, így azt tolom épp :D
robot cowboyok után én visszamentme MC-be, bal oldalon, illetve a felsõ részen adják a 20+ küldiket
azt hiszem, h a másikat csak friendre tudod használni..
Igen, csak az egyiket.. Azt, amelyiket írtam Neked privátban: Emphatic Healing-et, használhatod friend-re is, magadra is..
amúgy most épp fenn vagyok a Vadnyugaton, innen keresem az új kapcsolatot, merre tudok tovább menni
amúgy most épp fenn vagyok a Vadnyugaton, innen keresem az új kapcsolatot, merre tudok tovább menni
Igen, az Aura of Radiant Protection (passzív) volt, amit a Powerhouse-ban 0 pontért be tudsz állítani, hogy látható legyen az aura, azaz keringjenek körülötted azok a rózsaszín karikák, vagy sem.
Nekem pl nem jött be.. :)
Nekem pl nem jött be.. :)
Lehet valami passive volt rajta.
Láttam egy The Mind karakteren egy olyan buffot, aminek hatására rózsaszín karikák keringtek körülötte, ez melyik spell?
#1691 nekem is ez volt a bajom Gigaton barátunkkal... :D azóta se oldódott meg viszont már 19es vagyok:) blade adja nagyon:D
Az új és jelenleg utolsó karakterem:) Umbra. Kicsit otromba lett arcra, de hát ilyen egy antihõs, vagy mi.:D

NPC-tõl vehetsz, valamint egy-két küldetés is ad
lehet peted, csak nem támad, követ meg aranyos, de másra nem jó
Tehát akkor nekem -silver gamernek- nem lehet petje?
Ha esetleg mégis akkor milyen úton, módon? Az elõzõ postban ilyet nem írtál!
...és köszönöm az elõzõ érdekes postodat!
Ha esetleg mégis akkor milyen úton, módon? Az elõzõ postban ilyet nem írtál!
...és köszönöm az elõzõ érdekes postodat!
Mivan akkor, ha kijöttem gigatonos vaultból, a feladat, hogy beszéljek kaufmannal, de nem bírok? ha vissza megyek régibe, ott se...nem bírom leadni a küldetést!
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Vki nem tudja merre van az "Until Building". Még nagyon az eléjen van... asszem 11-es küldi.
Elõre is köszi!
Segítséget kérnék. Vki nem tudja merre van az "Until Building". Még nagyon az eléjen van... asszem 11-es küldi.
Elõre is köszi!
Hát az elsõ karakterem Soldiernek indult, de aztán maradtam a Mind nál. Most csináltam egy anti hõst is, az meg Blade. Igazából a képességek miatt választottam. Bár nem vagyok egy nagy Rambó fan:P de lehet hogy kipróbálom majd azt is a meglévõ karaktereim kárára.
soldierrõl kinek mi a véleménye? ego+dex párosítás igen csak adja a kriteket...
Gigaton ellen harcoltam soldierrel, tizedjére ölt meg amikor szóltak hogy nem ártana felvenni a radiactivés cuccot....FUUUU<#falbav>#falbav>
majd vegyetek be SG-be, Canis@Arcturus154
majd vegyetek be SG-be, Canis@Arcturus154
Van. lvl 23.
#1681 Igen van rá lehetõség. Ha visszamész Mileniumba, akkor a helikopter odavisz, a repülõ meg a katasztrófa után(ahol most már tartasz).
#1681 Igen van rá lehetõség. Ha visszamész Mileniumba, akkor a helikopter odavisz, a repülõ meg a katasztrófa után(ahol most már tartasz).
Kérdezz itt privátban, mert most nem vagyok fenn..
Grr! 21es Mind vagyok, általában a sivatagban. Mondd!
Van arra lehetõség hogy újra csináljak egy küldetést, mert a sivatagba amikor Gigatont kell kinyírni megcsináltam és kiismenekültem, de felvettem rész küldetésnek h kimenekítem azt Gretz csávót de azt végül nem csináltam meg.. vége lett a zöld atmoszférás izének de a küldetésért járó jutalmat nem tudtam felvenni :/
a petek azért is jók mert néha átveszik az agrót így nem téged ütnek tudsz nyugisan ügyködni persze pveben..
Forca a király.. van sebzés, kb a középmezönyben van. Minden speckó knonc back képességel van plusz pajzs.Most vagyok 22 és ha a hpt és a pajzsokat nézem egyben 5000 hp plusz a pajzstöltéssel még egy 2000-et rá tudok dobni.. mellette a lent említett petek.. :) dps kiegészítésnek meg gyógyitásnak.