1878
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/986752963/9867529631203517433.jpg)
-
Ha fenn vagyok rámírhatsz, megpróbálok segíteni :)
@Buci210 -
balogh1988 #1797 Üdv!
Szeretném újra elkezdeni a játékot, s remélem kapok segítséget hozzá! Mert anno azért hagytam abba mert sok mindent nem értettem segítségem nem volt, sajnos. Nagyon be jön a játék, remélem akad valaki aki segít majd.) -
executor10 #1796 Ki az a fizetős játékos, aki tudna nekem helpelni a hétvégén?
várom az üzeneteket privátban! -
Na akkor íme a legelső karakterem amit létrehoztam az elektromosság királynője Terawatt :)
-
shuday #1794 nah, újra jáccok, mig a world of tanks on karbantartás van xD
Rakok fel én is fotót. Kedves zap már látott, remélem nemfogtok megijedni xD -
XLR8 #1793 elméletileg én is
mi is az acc neved? mert 3an is barátnak jelöltek és nem tom meik vagy te -
Na ezt elszúrtam, bocsi. Másmilyen spoiler-re emlékeztem. -
Nem akarom teleflémelni a topicot, szóval csak spoilerben, de itt van még 3 kép ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kis lazítás a szalonban :)
Mai Grond-gyilkosság after-party
Strongholdot leszólóztam, utána jólesik a finom Menton kaja :D
-
Nemtom ti hogy vagytok vele, de én mindig is szerettem nézegetni mások játék fotóit, ezért ösztönöznélek titeket, h rakjatok fel egyet a main-etekről/ az éppen legtöbbet játszottról :)
Itt az enyém: Zap, "a hibás robot", a.k.a. az áram ura :D
-
Najó egyszerűen csak másoljátok ki a linket :S
http://img849.imageshack.us/img849/4151/screenshot2011041123041.jpg -
Rohadás álljon ebbe a fórumba már...
Jobbklikk és megnyitás új ablakban... csakjólessz már. -
Fene. na mégegyszer:
-
Elfogadtam a friend invitet :)
Egy vicces kép az új karimról és a petjéről... TAXI :)
-
executor10 #1785 a következő júzerek ne lepődjenek meg, ha barátnak akarja fogadni Őket a Wallace család Eddie nevű fia, én vagyok..
Venompapa, meggu87, BalageForce, Wyzk, lcan, Shuday, Buci210..
valaki még akar "barátkozni"? :D -
XLR8 #1784 sajnos így van:( -
Kevés az ingyenes Archetype... :( -
Hikoro #1782 Gondolkodom, hogy visszatérjek-e... megjött az ihlet a karakteralkotáshoz, meg ienek..:DD
Am. magyarok még vannak páran SG-ben? :D -
shuday #1781 @Shuday -
shuday #1780 új patch... :D -
Okés majd irj rám. fene emlékszik már hogy mi a global neved :D -
Tomy Lee #1778 Na én visszatérek CO világába:)
Venom láttam tegnap fent voltál csak nem köszöntem be mert épphogy beugrottam Soldier-m át gear-ezni(kurva jól mutat most sz.tem jól eltaláltam:)
Ma estétől leszek többet már -
shuday #1777 mostanába kicsit pihentetem a játékot... -
shuday #1776 ok kösz az infót venom :D -
XLR8 #1775 akk engem is lehetne invelni:)
@Wyzk -
Naja. Jobb lenne ha mindenki a global azaz a handle nevét adá meg itt mert karakterek nevével semmire nem megyünk szinte.
Hogy honnan tudod meg mi a handle neved? egyszerű. ezt kérte regisztráláskor az oldal. illetve ha játékon belül írtok a chatba akkor ott fityeg a karakter neve után @akármi.
Na szóval a @ utáni névre vagyunk kíváncsiak mert azzal például belehet pakolni embereket friend listába anélkül hogy az illető online lenne. Valamint el lehet érni az illetőt úgy hogy tök mindegy melyik karakterével van belépve.
Vagy például handle név segítségével meglehet sasolni az illető karaktereit az oldalon, példának erre itt az enyém:
http://www.champions-online.com/character_profiles/user_characters/Venompapa
Ebből már tudni is hogy nekem mi a handle nevem :) -
shuday #1773 onlyne vagyok -
shuday #1772 ok, közben kezdtem egy uj karit ojan névvel h mindenki tudja h magyar vagyok xD
A Magyar Pokol
ciki -
Hali újabban elég sokat játszok, bár elég változó melyik karimmal, szóval ha akarsz bandázni írj PM-et @Buci210-es handlerre. -
shuday #1770 én is szeretnék már egy magyarral találkozni xD
shuday a karim, egyenlőre pici mert pár napja kezdtem,
rem itt szerencsém lesz... :D
később jelentkezem
-
K3nnY89 #1769 Mr. Glowing@micsoda?
bárkinek lehet ilyen karaktere.
Énis szeretnék találni egy magyar guildet.
Zoda@K3nnY89 vagyok 18 as Glacier -
doombo #1768 Sziasztok!
Szívesen bandáznék Millenium City-ben más magyar játékosokkal :)
Egy 15-ös Inferno-m van, Mr. Glowing.
Merre találhatok honfitársakat? :) -
Szefmester #1767 http://www.champions-online-wiki.com/wiki/Archetype
Szerintem ez kell neked. Itt minden le van írva. A tárgyak statbónuszai pedig ha sárgák akkor a te elsődleges főtáblás értékeidre adnak bónuszt. Érdemes azokra gyúrni, de persze karakterfüggő hogy mire kellhet még, akár a másik fontos beáldozása árán is.
A skill tréningeket a Power Houseban csinálhatod. A skilleket ha az ingyenes verziót játszod automatikusan kapod, és sakjnos viszonylag kevés fejlődéspontot rájuk. Ezekből skillenként 5 pontot oszthatsz majd el, és olyan specializációi lehetnek egy skillnek hogy: sebzés növelés (általában 2 pontos), kis esély manavisszanyerésre, vagy egyéb effektek (többnyire 1 pontosak).
A craftolásviszonylag egyszerű, küldetés is volt arra szóval ha 17es vagy akkor már biztosan találkoznod kellett volna ezekkel. Kivéve talán ha kihagytad a tutorialokat. :) De craftolni a választott szakmád munkaasztalánál tudsz (tárgyak szétszedése azaz kutatás, és készítés). A szakmád is akkor fejlődik ha tárgyakat szedsz szét amik a kutatásnál "sokcsillagosak" (1-5*), vagy a nem fehér nevű tárgyakat raksz össze. Jah és egy tipp. Ha nem veszel táskahelyet akkor a táskákat nem érdemes megtanulni és legyártani. ;)
Sparkman szólott. :) -
Rawenhun #1766 Sziasztok ! Lehet csak én vagyok a béna :) de fogalmam sincs h mit és hogyan tápoljak, meg a specializációkról sem.Van valahol egy leírás a gamáról vagy aki segítene ? Előre is köszönöm a segítséget. Petya -
Fenyi111 #1765 Sziasztok!
Nem rég kezdtem a játékot.
és nagyon nem tudom mit kell csinálni.
A karakter felépítésére és a "skill" tréningekre gondolok.
Na meg van valami "crafting" is amiről fogalmam sincs hogy megy.
Szeretnék egy tanítót aki türelmes és válaszol a hülyébbnél-hülyébb kérdéseimre. :)
Gab vagyok a játékban és most 17-es, kb. február 27-én kezdtem.
(nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, a karakterem tuti egy nagy nulla)
Előre is köszönöm ha valaki bajlódna velem, Üdv.
-
bejelőltelek. Persze jöhet ő is és megnézzük mit tudunk.. Hétvégén meg is.. -
executor10 #1763 A legfrissebb értékelés a játékról (2 oldalas) -
turul1990 #1762 spanom healer 22-es de nem healel rosszul ugyhogy sztem o meg belefer -
megkereslek.:) még két ember és mehetünk is -
turul1990 #1760 31-es behemot vagyok
Black Griff@balageforce -
Keresek 3 főt Dr. Destroyer's Robot Factory beütésére 5 fős insta. lvl 30 körülieknek.
Ha van kedve keresen meg: gorgo@markblade1