1878
  • Grr1234
    Igen.

Venompapa: Megtudnál hívni SG-be? Lumen@lcan
  • NinjaAssassin
    ingyenes a game??
  • Grr1234
    ??
  • crackyS
  • Grr1234
    Hívjatok meg SG-be, Lumen@lcan (<- LCAN)
  • Grr1234
    Emphatic Healing jobban tetszik. Ezt amíg nyomod, addig tölti a HP-d, a másikat pedig nyomva tartod, és amikor elengeded akkor tölt egy bizonyos összeget.
  • crackyS
    infernonál 11-es szinten a Pyre, vagy a Fire breath a hasznosabb?
  • nnannor
    Én a PH t használom, nem csak NoN Npc ket tudsz gyógyitani, hanem NPC ket is. Nem egyszer volt hasznomra olyan küldiknél ahol valakit kellett kisérgetnem, de támadták mint darázs a barackot:) Nomeg, azért a Mind elég rendes Battery, úgyhogy remek szerintem PVE re is meg PVP re is, de csakis PH val :P Szerintem.
  • Grr1234
    Psionic Healing

You are able to use your mental training to heal yourself and your allies.

Healing: 50 - 1,171

Empathic Healing

Using the power of your trained mind you are able to speed the healing of wounds.

Healing: 103-309

• executor10
    csak azt hittem van még valami a börtön és a vadnyugati rész közt, valami 2 level-nyi áthidaló, de nincs, így azt tolom épp :D
  • crackyS
    robot cowboyok után én visszamentme MC-be, bal oldalon, illetve a felső részen adják a 20+ küldiket
  • executor10
    azt hiszem, h a másikat csak friendre tudod használni..
  • Grr1234
    A másikat csak magamra használhatom?
  • executor10
    Igen, csak az egyiket.. Azt, amelyiket írtam Neked privátban: Emphatic Healing-et, használhatod friend-re is, magadra is..
    amúgy most épp fenn vagyok a Vadnyugaton, innen keresem az új kapcsolatot, merre tudok tovább menni
  • Grr1234
    Kösz.
    A 11. szintes healek közül ugye csak az egyiket választhatom? Melyik ajánljátok?
  • executor10
    Igen, az Aura of Radiant Protection (passzív) volt, amit a Powerhouse-ban 0 pontért be tudsz állítani, hogy látható legyen az aura, azaz keringjenek körülötted azok a rózsaszín karikák, vagy sem.
    Nekem pl nem jött be.. :)
  • nnannor
    Lehet valami passive volt rajta.
  • Grr1234
    Rekord. :)

• Grr1234
    Láttam egy The Mind karakteren egy olyan buffot, aminek hatására rózsaszín karikák keringtek körülötte, ez melyik spell?
  • KaszaN
    Oh, Umbra :O
  • KaszaN
    Ilyen nekem is volt.
  • Titan
    Hát jobb, mint ez:
  • kuuuki
    #1691 nekem is ez volt a bajom Gigaton barátunkkal... :D azóta se oldódott meg viszont már 19es vagyok:) blade adja nagyon:D
  • nnannor
    Az új és jelenleg utolsó karakterem:) Umbra. Kicsit otromba lett arcra, de hát ilyen egy antihős, vagy mi.:D
  • crackyS
    NPC-től vehetsz, valamint egy-két küldetés is ad
  • crackyS
    lehet peted, csak nem támad, követ meg aranyos, de másra nem jó
  • McReay
    Tehát akkor nekem -silver gamernek- nem lehet petje?
    Ha esetleg mégis akkor milyen úton, módon? Az előző postban ilyet nem írtál!
    ...és köszönöm az előző érdekes postodat!
  • crackyS
    Mivan akkor, ha kijöttem gigatonos vaultból, a feladat, hogy beszéljek kaufmannal, de nem bírok? ha vissza megyek régibe, ott se...nem bírom leadni a küldetést!
  • David9317
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék. Vki nem tudja merre van az "Until Building". Még nagyon az eléjen van... asszem 11-es küldi.
    Előre is köszi!
  • nnannor
    Hát az első karakterem Soldiernek indult, de aztán maradtam a Mind nál. Most csináltam egy anti hőst is, az meg Blade. Igazából a képességek miatt választottam. Bár nem vagyok egy nagy Rambó fan:P de lehet hogy kipróbálom majd azt is a meglévő karaktereim kárára.
  • crackyS
    soldierről kinek mi a véleménye? ego+dex párosítás igen csak adja a kriteket...
  • crackyS
    Gigaton ellen harcoltam soldierrel, tizedjére ölt meg amikor szóltak hogy nem ártana felvenni a radiactivés cuccot....FUUUU
    majd vegyetek be SG-be, Canis@Arcturus154
  • Titan
    Van. lvl 23.

#1681 Igen van rá lehetőség. Ha visszamész Mileniumba, akkor a helikopter odavisz, a repülő meg a katasztrófa után(ahol most már tartasz).
  • executor10
    Kérdezz itt privátban, mert most nem vagyok fenn..
  • Grr1234
    Milyen néven vagy a játékban? Lenne 1-2 kérdésem.
  • executor10
    Grr! 21es Mind vagyok, általában a sivatagban. Mondd!
  • Grr1234
    Van itt valaki The Mind karival?
  • kuuuki
    Van arra lehetőség hogy újra csináljak egy küldetést, mert a sivatagba amikor Gigatont kell kinyírni megcsináltam és kiismenekültem, de felvettem rész küldetésnek h kimenekítem azt Gretz csávót de azt végül nem csináltam meg.. vége lett a zöld atmoszférás izének de a küldetésért járó jutalmat nem tudtam felvenni :/
  • MarkBlade
    a petek azért is jók mert néha átveszik az agrót így nem téged ütnek tudsz nyugisan ügyködni persze pveben..
  • MarkBlade
    Forca a király.. van sebzés, kb a középmezönyben van. Minden speckó knonc back képességel van plusz pajzs.Most vagyok 22 és ha a hpt és a pajzsokat nézem egyben 5000 hp plusz a pajzstöltéssel még egy 2000-et rá tudok dobni.. mellette a lent említett petek.. :) dps kiegészítésnek meg gyógyitásnak.