1878
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/986752963/9867529631203517433.jpg)
-
Igen.
Venompapa: Megtudnál hívni SG-be? Lumen@lcan -
NinjaAssassin #1717 ingyenes a game?? -
?? -
-
Hívjatok meg SG-be, Lumen@lcan (<- LCAN) -
Emphatic Healing jobban tetszik. Ezt amíg nyomod, addig tölti a HP-d, a másikat pedig nyomva tartod, és amikor elengeded akkor tölt egy bizonyos összeget. -
infernonál 11-es szinten a Pyre, vagy a Fire breath a hasznosabb? -
nnannor #1711 Én a PH t használom, nem csak NoN Npc ket tudsz gyógyitani, hanem NPC ket is. Nem egyszer volt hasznomra olyan küldiknél ahol valakit kellett kisérgetnem, de támadták mint darázs a barackot:) Nomeg, azért a Mind elég rendes Battery, úgyhogy remek szerintem PVE re is meg PVP re is, de csakis PH val :P Szerintem. -
Psionic Healing
You are able to use your mental training to heal yourself and your allies.
Healing: 50 - 1,171
Empathic Healing
Using the power of your trained mind you are able to speed the healing of wounds.
Healing: 103-309
-
executor10 #1709 csak azt hittem van még valami a börtön és a vadnyugati rész közt, valami 2 level-nyi áthidaló, de nincs, így azt tolom épp :D -
robot cowboyok után én visszamentme MC-be, bal oldalon, illetve a felső részen adják a 20+ küldiket -
executor10 #1707 azt hiszem, h a másikat csak friendre tudod használni.. -
A másikat csak magamra használhatom? -
executor10 #1705 Igen, csak az egyiket.. Azt, amelyiket írtam Neked privátban: Emphatic Healing-et, használhatod friend-re is, magadra is..
amúgy most épp fenn vagyok a Vadnyugaton, innen keresem az új kapcsolatot, merre tudok tovább menni -
Kösz.
A 11. szintes healek közül ugye csak az egyiket választhatom? Melyik ajánljátok? -
executor10 #1703 Igen, az Aura of Radiant Protection (passzív) volt, amit a Powerhouse-ban 0 pontért be tudsz állítani, hogy látható legyen az aura, azaz keringjenek körülötted azok a rózsaszín karikák, vagy sem.
Nekem pl nem jött be.. :) -
nnannor #1702 Lehet valami passive volt rajta. -
Rekord. :)
-
Láttam egy The Mind karakteren egy olyan buffot, aminek hatására rózsaszín karikák keringtek körülötte, ez melyik spell? -
Oh, Umbra :O -
Ilyen nekem is volt. -
Hát jobb, mint ez :
-
kuuuki #1696 #1691 nekem is ez volt a bajom Gigaton barátunkkal... :D azóta se oldódott meg viszont már 19es vagyok:) blade adja nagyon:D -
nnannor #1695 Az új és jelenleg utolsó karakterem:) Umbra. Kicsit otromba lett arcra, de hát ilyen egy antihős, vagy mi.:D
-
NPC-től vehetsz, valamint egy-két küldetés is ad -
lehet peted, csak nem támad, követ meg aranyos, de másra nem jó -
Tehát akkor nekem -silver gamernek- nem lehet petje?
Ha esetleg mégis akkor milyen úton, módon? Az előző postban ilyet nem írtál!
...és köszönöm az előző érdekes postodat! -
Mivan akkor, ha kijöttem gigatonos vaultból, a feladat, hogy beszéljek kaufmannal, de nem bírok? ha vissza megyek régibe, ott se...nem bírom leadni a küldetést! -
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Vki nem tudja merre van az "Until Building". Még nagyon az eléjen van... asszem 11-es küldi.
Előre is köszi! -
nnannor #1689 Hát az első karakterem Soldiernek indult, de aztán maradtam a Mind nál. Most csináltam egy anti hőst is, az meg Blade. Igazából a képességek miatt választottam. Bár nem vagyok egy nagy Rambó fan:P de lehet hogy kipróbálom majd azt is a meglévő karaktereim kárára. -
soldierről kinek mi a véleménye? ego+dex párosítás igen csak adja a kriteket... -
Gigaton ellen harcoltam soldierrel, tizedjére ölt meg amikor szóltak hogy nem ártana felvenni a radiactivés cuccot....FUUUU
majd vegyetek be SG-be, Canis@Arcturus154
-
Van. lvl 23.
#1681 Igen van rá lehetőség. Ha visszamész Mileniumba, akkor a helikopter odavisz, a repülő meg a katasztrófa után(ahol most már tartasz). -
executor10 #1685 Kérdezz itt privátban, mert most nem vagyok fenn.. -
Milyen néven vagy a játékban? Lenne 1-2 kérdésem. -
executor10 #1683 Grr! 21es Mind vagyok, általában a sivatagban. Mondd! -
Van itt valaki The Mind karival? -
kuuuki #1681 Van arra lehetőség hogy újra csináljak egy küldetést, mert a sivatagba amikor Gigatont kell kinyírni megcsináltam és kiismenekültem, de felvettem rész küldetésnek h kimenekítem azt Gretz csávót de azt végül nem csináltam meg.. vége lett a zöld atmoszférás izének de a küldetésért járó jutalmat nem tudtam felvenni :/ -
a petek azért is jók mert néha átveszik az agrót így nem téged ütnek tudsz nyugisan ügyködni persze pveben.. -
Forca a király.. van sebzés, kb a középmezönyben van. Minden speckó knonc back képességel van plusz pajzs.Most vagyok 22 és ha a hpt és a pajzsokat nézem egyben 5000 hp plusz a pajzstöltéssel még egy 2000-et rá tudok dobni.. mellette a lent említett petek.. :) dps kiegészítésnek meg gyógyitásnak.