1878
-
Kiado #438 ugyan ez nálam is -
Pio #437 Na ezt űbereljétek:
-
Kiado #436 Az a baj, hogy én nem is azt az installert szedtem le szerintem, mint amit ti :D
Nem fileplanet-ről, hanem a másikat, valaki belinkelte ide.. -
Pio #435 akkor uninstall és csináld meg amit írtam.
De nem tudni, hogy ez működik-e szóval ne éljétek bele magatokat. Az biztos, hogy így 952 megáról számol vissza és ha restartolod onnan folytatja ahol abbahagyta, ennyivel jobb az alap szitunál :) -
Kiado #434 Nekem live mappában nincsenek file-ok, csak 3 db mappa:
.patch, piggs, prepatch -
ranex15 #433 észre vettétek:D
most uj patchet tölt
mai dátumal :P remélem ezzel jo:D -
Pio #432 1. INSTALL
2. elindítod a launchert, beloggolsz, hagyod, hogy egy ideig patcheljen majd bezárod
3. bemész a játék mappájába, vagyis ide:
[INSTALLMAPPA]\Cryptic Studios\Champions Online\Live\
4. kijelölöd az itt levő 7 darab .hogg kiterjesztésű fájlt
5. Ctrl+C
6. bemész az ugyan itt található piggs mappába
8. ctrl+V, mindent felülírsz
Ennyi, de sok jóra ne számíts, most már 952 megát akar csak letölteni de ugyan úgy nullával fog menni :D -
ranex15 #431 neked jo? a 950 esel? -
Kiado #430 Most rányomtam arra a kompatibilitáson belül, hogy futtatás 640*480 ban és ahogy rákattintottam egyből behozta patchert, csak ugye fele meg kilóga képernyőből, egyre jobb :D -
#429 Kiado-nak meg annyit hogy 1. lehet router probléma 2. tűzfal blokkolja a cuccokat 3. lehet h. a netszolgáltatód szarakodik,vagy karbantartanak(ezt 1 szimpla torrenttel letesztelheted) -
#428 Bartn73 a prepatch/piggs mappából kitörölsz mindent csak a mappákat hagyod meg majd a live mappában lévő fájlokat átrakod a piggs mappába (nem a prepatch/piggs-be hanem a simába) alább írták h. hibás volt a leírás nekem azóta jó és tölti is,nem gyorsabban de lényegesen kevesebbet tölt le. -
#427 hát ez vicc ezta 950 megás izét nemtom megcsinálniOO állandóan 3.6 gigát akarna letölteni Valaki lenne olyan kedves és leirná hogykell? kb ugy mintha egy 6 évesnek mondaná XD -
Kiado #426 xp-m van -
#425 rakd vista kompatibilis modba... -
Kiado #424 De most írtam, hogy nem csak ennél az egy programnál csinálta :D
Volt már másik játékkal is hasonló, csak itt meg patcher kivág az 5 perc várakozás miatt... :( -
#423 Rakd ujra az os-t sztem megoldja :) -
Kiado #422 De valszeg nálam van a hiba, volt másik programnál is,hogy elindítottam és kb. csak 5 perc múlva jelent meg képernyőt, nemtudom miért :/ -
Pio #421 Ez a topik van de mivel pár órája indult az egész mi is pont annyira vagyunk tapasztaltak, mint bárki más. -
#420 tök mindegy hogy 900mega vagy 3,5 giga ha egyáltalán nem tölti :P -
Kiado #419 Akkor csak én szopok ezzel, hogy nem indul el a patcher :S
Nincs valami topic itt sg-n ahol rákérdezhetek erre? -
Pio #418 Na azért ne legyél olyan biztos benne, hogy ez így jó is lesz :D -
#417 nálam is... bárcsak 6 órától lett volna ilyen infó már rég játszhatnánk :S -
Pio #416 meg tudom erősíteni a dolgot, így csak 952 megát akar letölteni valóban. -
Paladin #415 Most már hivatalos topciban is kint van a forumban
Újrainstall, elindítod egyszer a patchert, aztán leállítod. Utána ahogy már írták. (Vagyis a prepatch-ból törölni, a live-ból a live/piggs-be másolni).
És máris csak 952 mega... ami még mindig egy fél éjszaka lesz legalább... (ha nem kúrják el a kiírást, akkor már csak 300 megám lenne vissza... :) ). -
Kiado #414 Megőrülök, "Champions Online.exe" folyamatkezelőben 6 szor van megnyitva, de nálam nem jelenik meg semmi a képernyőn!?!??!?! :( -
#413 megpróbálom lassan már úgyis 4 órát áldoztam a semmire ez már nem sozt nem szoroz ha megint újra kell kezdeni köszi h. szóltál megnézem... -
Paladin #412 Azt mondják, elírták a workaround szöveget. Nem a live/prepatch/piggs-be, hanem a live/piggs-be kellett volna másolni...
"*There's an error in the workaround text. You're supposed to move the files into the "piggs" folder, NOT the prepatch/piggs folder.
It cut my download from 3.6 GB to 950 MB.
If you've already screwed up the original files (which were some 2 GB in size), I recommend reinstalling the client.
" -
#411 próbáld meg úgy h. kikapcsolod a tűzfalad de speciel nekem is áll mint a szög szal nemhiszem h. estére úgyhagyom csak feleslegesen fogyasztanám az áramot meg melegíteném a szobát xD -
#410 Lehet hogy énis veszek lifetime-t ha persze lesznek eladandó kismacskák :D -
Kiado #409 Remélem valaki tud segíteni, lejött installer, fel is raktam a gamet, de amikor el akarom indítani kb. 5 percig semmi, utána pedig azt írja, hogy túl sok ideig nem volt kapcsolat, ezért a patcher leáll, valami ötlet? -
#408 Champions Online will support micro-transactions, but contrary to the concerns of some people, the game is not ‘based’ on them. There are the basic tenets for our micro-transactions:
* The vast majority are aesthetic items, such as costume pieces, action figures, emblems, etc.
* A very few are account-level management tools, such as being able to rename a character
* Micro-transactions should never limit your ability to enjoy the game or reach the level cap
* Any micro-transaction that has a game effect can also be earned in the game through play
Also, it’s important to note that the overwhelming majority of micro-transactions are account-wide. This means if you buy a costume piece or an action figure, every character on your account gets it.
Cryptic Point minden cucc ami bónuszt ad elérhető a játékban (ingyen,csak megkell érte dolgozni,persze aki pénzest ezt 1 szimpla kattintással megteheti) Lifetime mellett engem ez nemnaon fog izgatni... de nem iszok előre a medve bőrére. Majd miután1 hetet játszottam ha nem tart addig a patch letöltése míg lezárják a bétát (aki még lifetime-on gondolkodik annak szólok h. ez az opció csak szeptember 1ik érhető el amíg kiadják a játékot utánna már bukta... énis ezért sietek xD) -
ranex15 #407 fasza :D 67 % volt erre nekem is megált XD -
#406 na nekem leállt a patchelés mint a szög... újraindítottam már besem tölti hogy hány mega van hátra... leállították a szervert? -
hitch #405 biztos lesz olyan aki elő fog rá fizetni erre a cryptic pont ra:S -
#404 hát nemtom ez a cryptic points cucc tényleg nagy szemétség... ilyenek én eddig ingyenes játékokban láttam de tényleg nemsemmi pofa kell hogy 1 vedd meg a játékot 2 vegyél előfizetést 3 ha akarsz klassz cuccokat vegyél még cryptic pontot... de egyébként semmi hatással nincs a játékra nem ad bónuszokat csak jobb kinézetet és semmi köze nincs lifetime-hoz...
kb annyi mint a Battlefield Heroes csak itt nem rongyokban vagy ha nem fizetsz(CO-ban az lenne a pofátlanság netovábbja) lifteimal annyit érsz h. 1 ha hosszútávra tervezed a játékot jobban jársz 2 kapsz + 8 karakter slotot (amiket cryptic pontért lehet venni) bétakulcsot Start Trek Onlinehoz meg vmi petet meg gondolom nem olyan drága kinézel vmi klasz cuccot kérnek érte max 1 dollárt (darabonként) aztán jól meg vagy vele 1 jó ideig,meg gondolom vannak olyan cuccok mint BF Heroesban h. x ideig dupla xp vagy ilyenek... szal eddig ez sem tántorított el lifetime-tól mert ígyis jobban járok vele mert nem kell állandóan bankkártyát használni. De bétától függ és ha érezni lehet rajta h. nemfog sokáig tartani meg hanyagnak tőnik (AoC) akkor passzolom. -
Pio #403 Értelemszerűen kell a mappát csinálni. A leírásban az alapértelmezett mappa szerepel, akkor Neked nyilván a D-n kell a telepítés mappáját megkeresni, aztán onnantól, hogy cryptic studios\champions online\live stimmelni fog. -
#402 Na a lényeg hogy nekem notebookom van és vistát tettek fel rá én D meghajtóra rakom a játékokat és nincs program files meg ilyenek és a C-n nincs CO sem atari meg ilyenek -
Pio #401 Megcsináltam a cuccot, ugyan olyan lassú maradt de újra 0-ról indult. Mondjuk valami 20 megánál tartott szóval nem nagy veszteség :)
Viszont közben rájöttem, hog azért volt lassú mert ment a torrent, hupsz :D -
#400 Részleteznéd mit is kell tenni hogy énis elérjem ezt a teljesítményt?:D -
Pio #399 1. törölj le mindent ebből a mappából: Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs
2. Másolját minden *.hogg kiterjesztésű fájlt ebből a mappából:
Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live
ebbe a mappába:
Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs
3. indítsd újra a patchert