1878
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/986752963/9867529631203517433.jpg)
-
Pio #398 Ez a trükközés akkor kell ha valami hibaüzenetet ad? Vagy mikor? Mert nekem patchel de atomlassan. Ilyenkor is van értelme a trükközésnek? Milyen hibaüzenet esetén kell másolgatni a fájlokat? -
am most ezt nem vágom lefordítanád? xD Késő van már ehez... azt mondod ha kicsengetem azt a 40k Ft-ot (kerekítve) akkor 1-2 cuccot megvonnak tőlem amiket havi előfizetéssel megkapnék? Mivan? -
most a prepatch és a piggs mappába is be kell másolni a .hogg fájlokat? -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1203513728&no=153]#153 [/URL]ajánlom figyelmedbe az ér az lifetime kicsit savanyú... -
ranex15 #394 Na én meg csinaltam amit le irtak patch noteba:D vagy ha nevezhetem ennek és mar 30 % 10 perc alatt:D szoval hajraXD
-
Nembaj most jól meggkapják, csak szétkell nézni itt-ott énis ezt tettem mert most nélkülem még várnátok a kulcsokat..nemkell most kidobni lovét 8napra ha most megis találod..
Attól függetlenül vna rá esély hogy én megveszem a játékot:) -
nem egészen ingyenes sokan külföldiek lázadnak mivel elfizettet a fp re és átvanak verve mert ma játszhatnak megígérték nekik erre meg patchelésel órákat szarkodnak és így se jó -
Pio-nak igaza van... ez még nem tántoríthat el a lifetimetól!!!! :D -
Pio #390 Emberek a béta pont azért van, hogy teszteljenek. Valamit valamiért, örüljenek az ingyen lehetőségnek. Ilyenkor tesztelik a patchszervert, a loginszervert ilyesmiket.
Nagyjából minden játék openbétájának az első 1-2 napja a logisztikával megy el. Fogtok még tudni játszani, ne stresszeljetek :) Ha nagyon nagy gebasz van úgyis kitolják a tesztidőt és eltolják a megjelenést, de ilyesmi azért valószínűleg nem lesz. Most kiderült 1-2 hiva, 1-2 napig 24 óráznak a programozók azt kész. -
hát ez a ciki nem a faláb,szépen bemutatkoznak... -
Fasza megint leált ez a fos..
Én már nagyon sok bétában voltam de ez tényleg rossz indulás volt. -
nem aion wowozom már amiota van wow meg toltam pár betát de ez volt edig a legszarab indulás -
damati #386 De ez mellékes, mert nagyon lassú így is sajnos. -
ez az első open betád?
WoW, DnD online, Warhammer, ezek egyike sem működött rendesen az első napon, pedig A kategóriás játékok. -
damati #384 Ha ezt a lépést is megcsináltad:
2)Move all the *.hogg files from Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live to Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs
Igen, ekkor valóban teljesen elölről fogja kezdeni a patchelést, mert a korábban letöltött felpatchelt file-k voltak itt. (a játék ugyanis folyamatosan tölt és patch-eli a ezeket file-kat)
Azért mondtam, hogy nyugodtan újra lehet indítani a launchert, mert az itt lévő már patch-elt file-okat fogja folytatni. -
játéknak uj neve champions offline ez már vicc -
Na megyek alszom majd holnapra kiderül,ha megáll akkor kivágom a f*szba -
Nekem 460mb körül ált meg -
nekem meg még 600 mega és játszhatok talán reméélem:) -
krisz073 #379 Hehe nem egészen 13mb-t sikerült eddig patchelni :D -
Nálam működik, így már csak 30 óra van hátra a jelenlegi sebesség mellett. :) -
nem tudom de repeszt edig
-
hát nekem 1 dekát nem gyorsult... és ahogy mondtam előről kezdte az egészet megint 1 megánál vagyok csodálatos... -
tényleg... omg most ezzel elment kb 1 óra :S -
na ebből már igen,kösz Drop -
én a belinkelt bétásat raktam fel, és nincsenek hogg fájlok a live alkönyvtárban. :P mindegy, kivárom azt a három gigát. -
tök mind1 nekem 0 megától folytatta de megőrülök mert megállt megint 203 megánál... szerintem ezt az egészet abbahagyom mert állítólag úgyis lefogják állíttani szal már rohadtul elegem van az egészből...
+ nemjöttem rá h. milyen fájlt kell átrakni hova de tök8... -
Hi everyone,
We know that some players are experiencing issues with downloading and patching the game client.
We're working on a resolution to this now, but the workaround we have is as follows:
1)Delete everything inside the Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs folder.
2)Move all the *.hogg files from Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live to Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs
3) Restart your patcher
Thanks,
-
damati #370 Ne a %-ot figyeled (az persze, hogy nulla lesz minden újraindításnál)hanem, hogy mennyit patch-elt már korábban ergo onnan folytatja. -
Jajj ezek a mai MMO-k -
Ok, there's an issue with the current patcher
8:06 Redford: With a little file-moving you can cut your download to less then a third.
8:06 ED82: Yea, i'm trying to do that now.
8:06 ED82: They are working on a new one as we speak as well
8:06 Redford: There's a bug in the current patcher
8:06 Redford: They are making a small fix right now.
8:06 Starfleeter: copy you files from program files/cryptic/champions online/live to live/piggs
8:07 Redford: But you can move the files yourself to shorten the process right now.
8:07 Starfleeter: err, copy the .hogg files
8:08 ED82: yea, going faster now :)
8:08 ED82: 0.1% every 5second
kipróbálom talán gyorsít vmit -
Megpróbálomm másik gépen patchelni.. -
copy you files from program files/cryptic/champions online/live to live/piggs ez mit jelen állitolag valami baj van a pachelésel de már dolgoznak rajta -
én asszem kihasználom ezt az egész esti letöltést és még seedelek ncore-ra legalább javítok is az arányomon... nézem ezt a live cuccot de akad mint az állat -
Én nemkezdtem újra... -
hát nekem ujra kezte de akkor valami gáz van nálam de ez vicc milesz ha nem beta lesz meghal az egész -
én 10%nál voltam és előről kezdte ahogy illik most vagyok 6%nál... tetü lassó iszonyat szar,kíváncsi leszek a játékra h. fog laggolni 100000000es ping -
damati #361 Én már kétszer újraindítottam.. folytatni fogja, nem kezdi elölről. -
Ja, felmerült bennem mivan ha újra inditom de rendben, lassan 10perce 12.8% -
ne indicsd ujra mert ujrakezdi leszedni adig nézétek a live steamet meg leáll de egy idö után elindul