1878
  • Pio
    Ez a trükközés akkor kell ha valami hibaüzenetet ad? Vagy mikor? Mert nekem patchel de atomlassan. Ilyenkor is van értelme a trükközésnek? Milyen hibaüzenet esetén kell másolgatni a fájlokat?
  • bandika64
    am most ezt nem vágom lefordítanád? xD Késő van már ehez... azt mondod ha kicsengetem azt a 40k Ft-ot (kerekítve) akkor 1-2 cuccot megvonnak tőlem amiket havi előfizetéssel megkapnék? Mivan?
  • Tatyla
    most a prepatch és a piggs mappába is be kell másolni a .hogg fájlokat?
  • Tatyla
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1203513728&no=153]#153 [/URL]ajánlom figyelmedbe az ér az lifetime kicsit savanyú...
  • ranex15
    Na én meg csinaltam amit le irtak patch noteba:D vagy ha nevezhetem ennek és mar 30 % 10 perc alatt:D szoval hajraXD
  • foxpal
    Nembaj most jól meggkapják, csak szétkell nézni itt-ott énis ezt tettem mert most nélkülem még várnátok a kulcsokat..nemkell most kidobni lovét 8napra ha most megis találod..
    Attól függetlenül vna rá esély hogy én megveszem a játékot:)
  • drop
    nem egészen ingyenes sokan külföldiek lázadnak mivel elfizettet a fp re és átvanak verve mert ma játszhatnak megígérték nekik erre meg patchelésel órákat szarkodnak és így se jó
  • bandika64
    Pio-nak igaza van... ez még nem tántoríthat el a lifetimetól!!!! :D
  • Pio
    Emberek a béta pont azért van, hogy teszteljenek. Valamit valamiért, örüljenek az ingyen lehetőségnek. Ilyenkor tesztelik a patchszervert, a loginszervert ilyesmiket.
    Nagyjából minden játék openbétájának az első 1-2 napja a logisztikával megy el. Fogtok még tudni játszani, ne stresszeljetek :) Ha nagyon nagy gebasz van úgyis kitolják a tesztidőt és eltolják a megjelenést, de ilyesmi azért valószínűleg nem lesz. Most kiderült 1-2 hiva, 1-2 napig 24 óráznak a programozók azt kész.
  • Tatyla
    hát ez a ciki nem a faláb,szépen bemutatkoznak...
  • foxpal
    Fasza megint leált ez a fos..
    Én már nagyon sok bétában voltam de ez tényleg rossz indulás volt.
  • drop
    nem aion wowozom már amiota van wow meg toltam pár betát de ez volt edig a legszarab indulás
  • damati
    De ez mellékes, mert nagyon lassú így is sajnos.
  • QuippeR
    ez az első open betád?

WoW, DnD online, Warhammer, ezek egyike sem működött rendesen az első napon, pedig A kategóriás játékok.
  • damati
    Ha ezt a lépést is megcsináltad:

2)Move all the *.hogg files from Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live to Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs

Igen, ekkor valóban teljesen elölről fogja kezdeni a patchelést, mert a korábban letöltött felpatchelt file-k voltak itt. (a játék ugyanis folyamatosan tölt és patch-eli a ezeket file-kat)

Azért mondtam, hogy nyugodtan újra lehet indítani a launchert, mert az itt lévő már patch-elt file-okat fogja folytatni.
  • drop
    játéknak uj neve champions offline ez már vicc
  • foxpal
    Na megyek alszom majd holnapra kiderül,ha megáll akkor kivágom a f*szba
  • foxpal
    Nekem 460mb körül ált meg
  • Bartn73
    nekem meg még 600 mega és játszhatok talán reméélem:)
  • krisz073
    Hehe nem egészen 13mb-t sikerült eddig patchelni :D
  • 0Fritz0
    Nálam működik, így már csak 30 óra van hátra a jelenlegi sebesség mellett. :)
  • drop
    nem tudom de repeszt edig
  • bandika64
    hát nekem 1 dekát nem gyorsult... és ahogy mondtam előről kezdte az egészet megint 1 megánál vagyok csodálatos...
  • foxpal
    tényleg... omg most ezzel elment kb 1 óra :S
  • bandika64
    na ebből már igen,kösz Drop
  • QuippeR
    én a belinkelt bétásat raktam fel, és nincsenek hogg fájlok a live alkönyvtárban. :P mindegy, kivárom azt a három gigát.
  • bandika64
    tök mind1 nekem 0 megától folytatta de megőrülök mert megállt megint 203 megánál... szerintem ezt az egészet abbahagyom mert állítólag úgyis lefogják állíttani szal már rohadtul elegem van az egészből...

+ nemjöttem rá h. milyen fájlt kell átrakni hova de tök8...
  • drop
    Hi everyone,

We know that some players are experiencing issues with downloading and patching the game client.

We're working on a resolution to this now, but the workaround we have is as follows:

1)Delete everything inside the Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs folder.

2)Move all the *.hogg files from Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live to Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs

3) Restart your patcher

Thanks,
  • damati
    Ne a %-ot figyeled (az persze, hogy nulla lesz minden újraindításnál)hanem, hogy mennyit patch-elt már korábban ergo onnan folytatja.
  • foxpal
    Jajj ezek a mai MMO-k
  • bandika64
    Ok, there's an issue with the current patcher
    8:06 Redford: With a little file-moving you can cut your download to less then a third.
    8:06 ED82: Yea, i'm trying to do that now.
    8:06 ED82: They are working on a new one as we speak as well
    8:06 Redford: There's a bug in the current patcher
    8:06 Redford: They are making a small fix right now.
    8:06 Starfleeter: copy you files from program files/cryptic/champions online/live to live/piggs
    8:07 Redford: But you can move the files yourself to shorten the process right now.
    8:07 Starfleeter: err, copy the .hogg files
    8:08 ED82: yea, going faster now :)
    8:08 ED82: 0.1% every 5second

kipróbálom talán gyorsít vmit
  • foxpal
    Megpróbálomm másik gépen patchelni..
  • drop
    copy you files from program files/cryptic/champions online/live to live/piggs ez mit jelen állitolag valami baj van a pachelésel de már dolgoznak rajta
  • bandika64
    én asszem kihasználom ezt az egész esti letöltést és még seedelek ncore-ra legalább javítok is az arányomon... nézem ezt a live cuccot de akad mint az állat
  • foxpal
    Én nemkezdtem újra...
  • drop
    hát nekem ujra kezte de akkor valami gáz van nálam de ez vicc milesz ha nem beta lesz meghal az egész
  • bandika64
    én 10%nál voltam és előről kezdte ahogy illik most vagyok 6%nál... tetü lassó iszonyat szar,kíváncsi leszek a játékra h. fog laggolni 100000000es ping
  • damati
    Én már kétszer újraindítottam.. folytatni fogja, nem kezdi elölről.
  • foxpal
    Ja, felmerült bennem mivan ha újra inditom de rendben, lassan 10perce 12.8%
  • drop
    ne indicsd ujra mert ujrakezdi leszedni adig nézétek a live steamet meg leáll de egy idö után elindul