1878
-
zenoka #478 en kiprobalnam ebben a 4 napban:D konyi konyi egy beta kulcsert:D -
Bugesz #477 hadd inkabb megyek Aion-ozni :D -
Pio #476 Ja-ja, de szerintem ha nagyon szépen kéred itt is fog tudni adni valaki :) Akár én is holnap délelőtt, ha marad :) -
Shader #475 Én meg nem tudom patchelni mostmeg mert Server downt ir jobb felsö sarokban és nem patchel semmit. :S -
Bugesz #474 Gondolom Beta kulcsot Fileplanet elofizetoknek adnak :P -
Pio #473 A játékszerver az megy.
És nekeem a patcher is megemberelte magát, már 18% és egyre csak kúszik felfelé, még a végén nem is fog kelleni az új kliens :D -
Shader #472 Most leállt a server is? -
Pio #471 Jelenleg ingyenes ha van open beta kulcsod, amúgy szeptemberben indul és havidíjas lesz. -
Bugesz #470 de ingyenes? bocsi a kerdesert :P -
Pio #469 valaki akinek jó nete van feltenné addat.hu-ra az új klienst? Nekem konkrétan 10Kval kezdte leszedni :) -
ranex15 #468 na nekem mar fut :() csak 512 sd ram al elégé szagat XD meg full minimunon fut:():Dde a karakter készités k... jo:D -
Pio #467 Alattad levő hozzászólásban a "megoldás".
1. le kell tölteni az új klienst INNEN
2. le kell tölteni a patchet INNEN
3. felteszed az új klienst
4. felteszed a peccset
5. játszol
Csak azt nem értem, hogy ha megengedhetnek http elérésben egy 300 megás peccset (ami ráadásul fullal jön) akkor mi a rákért nem teszik fel a 900 megásat inkább ha már mindenkivel leszedették azt a klienst? Ja hogy így a türelmetlenebbek lehet, hogy előfizetnek majd a fileplanetre? Csak nem megint itt is ilyen dolgok dolgoznak a háttérben? :P
Na mind1. Engem a béta nehéz indulása nem zavar, erre való a béta, tesztelésre, nem haragszom érte, de a fileplanetes bétakulcsos és ez a mostani töltsd le újra fileplanetről húzásuk miatt nagyon jónak kell lenni a játéknak különben balhé lesz :) Egyetlen előrendelőnek se volt fileplanet előfizetése ők most mind szívhatnak az órás sorokkal... :) -
Bugesz #466 Fizetös?? -
#465 ez egy szar ugyanúgy megállt... -
#464 http://www.champions-online.com/
Akinek új fileplanet kliense van a standalone patch for those with launchert töltse le (amire 80 perc a sorbanállás nekem márcsak 35...) -
#463 nálam 1 kicsit beindult az updater most 10 és 20kb helyett most 50 és 100 között ugrál nem mondom h. iszonyat gyors de gyorsabb mint este... talán délre már játszhatok is vele -
#462 Nálam is mindig ugyanott áll meg. -
krisz073 #461 Én leszedtem az új klienst, de ugyanúgy több mint 900mb-t akar patchelni.
Kb. 70% lent van, már csak 250mb hiányzik de megállt a letöltés. -
#460 nálam ugyanolyan lassú szar... beindítom az új fileplanet klienset leszarom h. 87 perc a sorbanállás az gyorsabban megvan mint ez a fos... úgyhagytam estére hátha reggelre meglesz lószart még van 792 mega a 952ből akkora fos hogy az már fáj... ajánlom hogy kijavítsák milesz ha már többszázezres játéközönnel kell megbírkózniuk? -
krisz073 #459 Nálam most beindult a patch.
5 perc alatt 30% jött le. -
ranex15 #458 Na most öszintén ki az aki már játszik????:D -
Kiado #457 Leszedtem torrentről az új file-t, megcsináltam trükköt, maradt hátra 982 mega, amit leszed, na go vissza aludni... :D -
#456 Hiába nálam meg meg áll vagy 4 vagy 5 %-nál... -
ranex15 #455 kiado :D jobban jarsz letöltöd az uj clienst:D
ha tenyleg csak 50 mb kell nekem mindjart tölit akkor jooban megéri
-
Kiado #454 Dejó dejó, kereken 1%!!!!!!!! -
#453 Pio is ezt irta még le nemrég :D -
ranex15 #452 na valami uj infot:
Most írta egy fejlesztő:
"
Hi folks,
I'm seeing a lot of information flowing out there right now.
Here's the deal:
We've pushed a fix to the patcher that will alleviate these problems. All you need to do right now is close, and restart the patcher. If you have done that since 12pm you should be good to go.
The download is going to take a little while. There's a lot of people all trying to patch at once. Please be patient, hang in there, and we'll get you in-game as soon as possible.
Please do not try downloading any fixes from torrents, posted on these forums or elsewhere, or following any advice other than this.
These are not supported by Cryptic, and we can not verify their content. Please only get your patches through the Champions Online Patcher.
Thanks for your patience guys and gals,
Stormshade
"
A lényeg: MOST mindenki zárja be a patchert és indítsa újra és hagyja töltögetni. Lassú lesz, mert nagyon nagyon sokan töltik de stabilan fog futni.
szoval akkor már jo:?:P -
#451 Tényleg azt észre sem vettem. :)
Biztos ilyenek fog beküldeni nekik mindenki (remélem) :D -
Pio #450 szerk.: alulra a kis sárgára írd rá, hogy "eközben...", ilyen felirat minden képregényben szokott lenni (meanwhile...).
Cserébe a fantasztikus ötletért ha nyersz akkor minden február 29-én én használom az accodat :D -
Pio #449 Csináld meg angolul és küldjed be, tuti megnyered vele az eredetit, hisz biztos szeretik a kritikát.... :D -
-
Pio #447 Ezt javaslom mindenkinek még egyszer, tehát simán indítsátok újra a patchert és ennyi, nekem megy most, mint a villám. Na jó ez azért túlzás, de stabil 50-100Kval pörgeti, ha ez marad a tempó ki is várom :) -
#446 akkor a torrent kimarad marad a várás... jó8 midnenkinek -
#445 nálam az új kliens kimarad fileplaneten Európánál 114!!!! percet kell várni hogy elindíthasd a letöltést... megnézema torrentet hogy jöna ztán megyek szunyálni -
Pio #444 Most írta egy fejlesztő:
"
Hi folks,
I'm seeing a lot of information flowing out there right now.
Here's the deal:
We've pushed a fix to the patcher that will alleviate these problems. All you need to do right now is close, and restart the patcher. If you have done that since 12pm you should be good to go.
The download is going to take a little while. There's a lot of people all trying to patch at once. Please be patient, hang in there, and we'll get you in-game as soon as possible.
Please do not try downloading any fixes from torrents, posted on these forums or elsewhere, or following any advice other than this.
These are not supported by Cryptic, and we can not verify their content. Please only get your patches through the Champions Online Patcher.
Thanks for your patience guys and gals,
Stormshade
"
A lényeg: MOST mindenki zárja be a patchert és indítsa újra és hagyja töltögetni. Lassú lesz, mert nagyon nagyon sokan töltik de stabilan fog futni. -
ranex15 #443 Nem tudom mi a d a k e sz történt:D de most vlaami nagyon hiper csucs sebeségel:D szedi a patchet a régi clienesle
XD
-
Pio #442 Igaz az új cuccos hír, eredeti verzió:
ChampionsOnlineBetaFC.9.20090727.5FP.exe
Új verzió:
ChampionsOnline_FPOB_v9.20090815.6.exe
Akinek torrentes alternatíva need annak ITT EGY thepiratebayes link. -
Paladin #441 Még nem tudom hiszek-e nekik :) Mindenesetre letöltöm. Ma már úgyse jön le, holnapig meg lesznek vélemények. -
#440 rohadjanak meg... -
Paladin #439 Hehe, az biztos hogy hihetetlenül sokszínű a játék - már ami a hibajelenségeket illeti :)
Legújabb teória - újabb kliens van már pár órája a fileplaneten. Ha azt installálja az ember, és megcsinálja ugyanazt a másolgatásos varázslatot, mint amit már leírtak, akkor csak ötven valahány megát kell pecselni.
(mondjuk azok szerint, akik itt tartanak, momentán ennek az ötvennek a leszedése is reménytelennek tűnik :) ).