1878
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/986752963/9867529631203517433.jpg)
-
WOW... Egy kicsit nem voltam de már 324 új post? Uhh! Most akkor van béta vagy már lekéstem? :/ -
nálam nemvolt semmi error üzenet újabb fileplanet klienst töltöttem le arra feltoltama patchet arra még rátolt 32 megát updaterből és tökeltesen működik -
Kiado #516 Engem mindig kidob betöltés után errorüzenettel, habár karim már kész, de még1 lépést se tudtam megtenni vele xD -
még mindig 77% nekem
-
nálam is csúnyán beszaggat 1-2 helyen az alábbi konfigon 1680x1050-ben. Én már vmi sivatagban vok tok repülni stb... -
Paladin #513 "-igen level alapú mint minden mmorpg (asszem)"
Rosszul hiszed.
-
Pio #512 Na, elindult, első pár küldetést megcsináltam, eddig tetszik. Hasonlít annyira a többi MMOhoz, hogy ne legyek nagyon eltévedve, de különbözik tőlük annyira, hogy újszerű legyen.
A grafikai megvalósítás pedig teljesen egyedülálló.
Viszont az optimalizáltság nem tűnik a legjobbnak, elég erős darab a gépem, de azért nem mehetne gördülékenyebben (bár tartok tőle, hogy inkább mouse lagról van szó).
Illetve a ping elég nagynak tűnt sajna.
Most ennyire futotta, délután ha hazajövök nézegetem még aztán írok okosságokat :) -
gyepesjoint #511 lol
-
Kiado #510 hétről-hétre több ezer főnyi bot xD -
na én bentvagyok a választó képernyőnél az elsőre nyotmam rá karakterem neve DragonBreath... -
gyepesjoint #508 azért nem évente van,kisebb up-ok jönnek azért -
Shader #507 Valakinek nincs ötlete miért indul mindig ujra a fileplanet downloader sorban állás visszaszámláloja? Igy hogy a retekbe tölcsem le az uj clienst? :S -
Cat 02 #506 Évente 2 update van max, hétről-hétre hagyják abba az emberek és item mall-ból van pénz, ami nélkül nem lehet játszani :) -
gyepesjoint #505 hmm a silkroad is több éve megvan,és egyetlen egy fizetős funkiójuk sincs,mégis hétről-hétre jön valami update,fejlesztés(grafikai,játékélménybeli stb...),akkor vajon ők miből fejleszthetnek?? hétről-hétre több ezer fővel nő a játékosok száma,bővülnek a funkciók stb... -
a havidíj legaláb ad nekik pénzt további fejlesztésre,kiegészítőkre éás hogy kijavítsáka z ilyen idegesítő hibákat mint az updaterben. A sim 1x megveszed a játékot és játszasz ameddig akarsz neméri meg nekik,mert sokat buknak rajta. -
Pio #503 Ja, nekem is a pofám leszakad, hogy van olyan ember, akinek van pofája pénzt is elkérni a munkájáért, nó komment igazából, ha nekem fizetést akarnának adni a munkahelyemen azonnal visszautasítanám, sőt, lehet fel is mondanék, micsoda sértés, nem vagyok koldus! :D -
gyepesjoint #502 fizetős sux,marad metin,de azért köszi :) -
egyébként szerintem most kezdték el a karbantartást... szal kuvvajó :D Azért írja ki account server connection failed... najó nem húzom magam benyomok vmi zenét és elmegyek aram 2 pvp-zni majd 1 óra múlva leszek csátok -
hát de bazmeg ez komolyan vicc... leszarom már akkoris letöltöm 20 perc van hátra,nem fogok megint 80 percet sorban állni... hogy lehet ilyen faszul megcsinálni egy béta startot... már komolyan kivagyok akadva -
weky #499 Én is csak eddig jutottam el -
-nem ingyenes havidíjas de van lifetime az 200 dollár + a játék
-igen level alapú mint minden mmorpg (asszem)
-béta kulcs kell hozzá amik szerintem már elfogytak de egyébként fileplanetről
-
Eddig jutottam.
-
Pio #496 Akinek nem megy régóta a fileplanet downloader az új klienssel az ne is töltse tovább, mert máris ITT VAN a még újabb, azt írják ezzel már nem is kell patchelni egyből lehet játszani.
Viszont akinek még megvan mindenképp tegyen egy próbát a régi kliens patcherével, nekem még mindig megy, már 40% -
gyepesjoint #495 hali,érdekelne ez a játék képek alapján,és lenne pár kérdésem:
-ingyenes játék?
-level alapú,azaz fejlődni lehet?
-honnan lehet leszedni? -
ha várakozás közben le vagy feltöltesz akkor szokott baromkodni már nekem is volt ilyen,amióta nem töltök semmit várakozás közben nincs vele semmi gáz. Nekem még 30 perc és lejön az új client,a patch már lentvan... -
Shader #493 igen azzal csinálta:S
most ujra kezdtem remélem igy jo lesz. -
Pio #492 használd a fileplanet downloadert, amivel az előző klienst is leszedted elvileg. -
indítsd újra. először nekem is ezt írta, most meg már 35%-nál tart. -
Shader #490 ezzel az a baj hogy fileplanetem 30 avagy 60 percet kell sorban állni. Ami nem is lenne akkora gond ha nem indulna ujra a sorban állás ahogy nekem is tette :S -
Pio picit msn-re gyere :D -
Kiado #488 Lehet kipróbálom, mert patcher nem jó, azt írja "No shards found" és nem tölt le semmit :S -
Pio #487 Akkor ennyi, vegyük ezt hiteles forrásnak és akkor a teendő az, amit #467-ben írtam. -
Pio #486 Elvileg igen gyakorlatilag ki tudja. Most azt írják, hogy fel kell tenni a régi installert, elindítani majd bezárni a patchert, aztán rá kell tenni az új installert és arra az ob fixet :D Írja mindenki össze-vissza a hülyeségeit moderálatlanul, a fórumra is ráállíthatnának 3-4 embert legalább mert rengeteg a dezinformáció. -
weky #485 Sziasztok!
Leszedtem az új klienst, a fixet is, mindent úgy, ahogy a hiv. oldalon le van írva és kb. 10 perc alatt végig is ment a patch, már be tudok lépni.
Előtte ua. volt mint amit írtatok (fagyás, lassú töltés, stb) -
Kiado #484 Ha én az általad használt piratebay-es verziót eszedtem le, nálam is működik a 2. pontban leírt patch?
Csak leszedem, felinstallom és elvileg megy? -
Pio #483 Le kell szedni az új klienst fileplanetről és ahhoz van az OB fix.
Bár nekem most még mindig faszán megy, már 28% de azért nem akarom elkiabálni :) -
Nekem még az a kliens van amit download managerral szedtem le..
Leszedni nemengedi az újat -
*hagyd* -
Na az este nemhaladt semmit mert mindig megált ez...
Pio mire jó ez az OB fix? -
nekem most server down-t jelez