Champions Online - MMOG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
ugyan az lesz az accont felhasználó név meg jelszó mint a hivatalos oldalon lépek be igaz?

bandika64
nem fogok 1 órán keresztül itt ülni és nyomogatni a check now-t 😄 egyébként a kulcsot nemcsak a fileplaneten kell aktiválni hanem a www.champions-online.com -on is bal oldalon van 1 enter key a support menü alatt. (gondoltam megelõzöm a miért nem jó az accountom kérdéseket)

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

foxpal
Tán neked bevált?

bandika64
egyébként az az 1 óra az csak az automata check. Szal ha nyomogatod a checket és közben elérhetõ lesz akkor nem kell még 1 órát várni hanem akkor már telepítheted.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Bartn73
na erre nemis gondoltam😊

foxpal
Próbáld be egy másik gépen ha van

foxpal
Ja nekemis várni kell még..

bandika64
még 1 órát várni kell vmi check bizével... na mind1 addig seedelek 1 kicsit ncore-ra 😄

Bartn73
hát pedig nemmükszik 😞 futattam má vista sp1-sp2 es módba xp sp1-sp2 es módba a telepitõt nemindul +redszergazdaként is ugyse

Na, közben befutott, köszönöm még egyszer 😊
foxpal
1 órát kelett várnom hogy vissza számoljon 1 órától omg...
De ha letelik az idõ és Check Now-t nyomok lehet hogy megint ezt fogja bedobni...

Áááá, tudtam, hogy 6kor be kellett volna ide néznem mielõtt elindulok otthonról 😊
Kössz a linket! Mondjuk nekem még nem küldték a kulcsot 😞 Remélem fogják...
drop
nekem is annyi de kíváncsi leszek menyi kell még leszedni a mikor feltelepiteted

bandika64
ja és sry a chat féle hozzászólásokhoz,kéne sg-re hozzászólás szerkesztés😄

Bartn73-nak
OS:Windows XP SP2/ Windows Vista/Windows 7 (32 or 64-bit)
http://www.champions-online.com/faq#14

elvileg windows 7 alatt futnia kéne

drop
én már pénteken leszedtem elõfizetõ vagyok a fileplanetre

foxpal
Jó de nálam most még csak 1,9gb

Bartn73
amikor végzett nálam a letöltéssel ugyanazt irta ki mint neked a képen az 1 órás izét

bandika64
nekem tölt 450 és 630 között ugrál a letöltési sebesség 10 perc és lentvan FoxPal szerintemn vmi tûzfal bekavar neked

foxpal
Mivan ti már le is szedtétek?
Másoknak sem szed most a DM?

drop
elvileg 10 kor indulnak a szerverek de kíváncsi leszek mikor tudom aktiválni a letöltött klienset

Bartn73
Létezik olyan hogy windows 7 alatt nem indul a telepitõXD ? mert nálam most aztirja hogy:A fájl verziója nem kompatibilis a windows verziójávalOO? valaki súghatna megoldást😊

foxpal
<#schmoll2>

bandika64
hát nemtom engema download manager sosem hagyott cserben lehet h. akkor este frissítettek vmit éppen. De nekem anno az AoC trialt szépen letöltötte kb 1 hétig töltöttem 10 részletben és csak 1x kellett sorban állnom😊 Nekem kb 50 perc van hátra a negyedénél vagyok mögöttem1 20 perces sorban állással és eddig nem volt semmi gixer,remélem így is marad (meg az encription miatt nem lehet máshonnan leszedni mert levannak zárva a fájlok amíg elindul a béta)

foxpal
Nekem 400k-val jött este de rányomtam a Check Now-ra így most megint elõlrõl számol...

Tatyla
90k-val jön hát el fog tartani egy ideig...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

foxpal
Szivesen akinek jóljött ^^ Sajnos Download Manager nemszedte le az este hanem megált és most még várnom kell 1 órát mire újra elkezdi tölteni...
Esetleg valaki nemtudja hogy esetleg másmodon lelehet-e szedni?

bandika64
ahoz képest h. milyen jó játéknak tûnik elég kevesen írnak ide a fórumba és ez aggaszt egy kicsit... CoH-hoz képest nagyon kevés 😞

Tatyla
köszi szépen így már oké,majd írjátok melyik szerveren kezdtek

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bandika64
egyébként a kódot azon az oldalon amit Doxpal mondott a fileplaneten kell megadni a preorder menünél nekem azt írta verified és már töltöm is a klienst (kell hozzá fileplanet download manager!)

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bandika64
fúú örök hálám énis kaptam kulcsot most végre kipróbálhatom h. eldönthetem-e h. megéri-e a lifetime(persze nem bugok alapján fogok dönteni😄) Már csak az aggaszt h. hány magyar fog játszani és milyen szerveren, nagy raidekre jobb szeretek anyanyelvel beszélni😄 Nagyon köszönöm Foxpal

Tatyla
kliens hol van a hivatalos oldalon mert nem látom?

Bartn73
jólmondod😛 énis kaptam kulcsot😊 de a hivatalos oldal nem lassu kicsitse még a kapott kulcsomat se tudtam aktiválni😊

foxpal
Én vagyok minden kulcsnélküli ember megmentõje ugyanis megtaláltam egy oldalt ahol még dobnak 15 ezer kulcsot 😊 Nehezen de megtaláltam, aktiváltam, már szedem is..
http://www.canardpc.com/concours/champions/
<#wave><#wave><#wave>

foxpal
Az lehet..
De az milyen nyilt béta amelyikben csak ha elõfizetsz játszani tudsz egy kicsit..

Hm.. Én jelenleg csak a béna fileplanetes kulcsokról tudok. Fórumon többen is azt mondják, hogy keverjük a Public bétát az Open bétával. Elõbbinél szabadon játszható a game bárkinek, míg utóbbi az NDA feloldását jelenti, tehát aki bent van szabadon írhat bárhova a játékról bármit, megoszthat videót is akár, de a hozzáférés, nem feltétlenül ingyenes.
foxpal
17.-re irtak egy open beta-t CO-ra akkor most lesz kulcs osztás?

Ha a helyszíneket nézzük:
A CoX, ahogy a címe is mutatja, legnagyobb részt egy városban játszódik. Hatalmas a terület, panaszra nem lehet ok.
A CO több helyszínt is megjelenít, Millenium city, sivatag, Canada havas külsõ terei, trópusi sziget, Lemuria (víz alatti világ). Ígérnek még holdbázist is 😊
Amit nagyon szerettem a CoX-ban az a sokféle travel power. Hát ebben bizony a CO nyer. Bár a sok travel power között a CO-n belül több is szinte azonos, csak effektben tér el. Nekem azért a Cox superjumpja jobban tetszik. 😊
Amiben nagy eltérés van az a kasztok megléte, vagy hiánya:
A coxban kari-generáláskor választasz több class közül. Pontosan tudni fogod, hogy milyen szerepet/szerepeket tölthetsz be egy csapatban.
A CO-nál teljesen szabadon választhatsz a powerek között, így nem vagy kaszthoz kötve. Egyszerre lehetsz controller, tank és blaster. Hogy ez mennyire elõnyös azt hosszabb játék után lehetne megmondani. Azért ha valaki teljesen blaster akar lenni CO-ban, az is megoldható, csak úgy kell powereket választani és még a role beállításával rá lehet segíteni.

Mindkét játék kariszerkesztõje rendkívül sokrétû és részletes. Úgy gondolom CoX-ban több lehetõség van a costume beállítására, míg CO-ban inkább a karakter fizikai tulajdonságait lehet sok irányba állítani. Pl. a testtartást (akár "négylábon" is futtathatjuk a karaktert) arckifejezést, testrészek méretét is állíthatjuk. CO-ban sokmindent rakhatunk a karakterre már a generáláskor is, amit a Cox-ban csak késõbb. Ilyen a köpeny, szárnyak.
Érdemes kipróbálnotok a CoX-t. Szerintem van, akinek az jobban tetszene, mint a CO. Hasonló a két játékban, hogy mivel a ruhád által válsz egyedivé (vagy éppen valaki másolatává 😊), így nem kényszerítenek a külsõdet megváltoztató cuccok felvételére.
A Cox-ban a képességeidhez tudsz enhancementeket szerezni, ahogy haladsz elõre, ezzel tudod erõsebbé, pontosabbá stb. tenni az erõidet. Rengeteg féle van.

A CO-ban az attribjaid a fontosak: Str, dex, end, int, ego, const, recovery, presence. Olyan cuccokat kapsz amiknek van szintkövetelménye, és az elõbbi attribokat módosítja. Pl. kapsz egy "combat training" nevû dolgot, amit beraksz egy slotba a karakternek és pl kapsz +4 str-t tõle. Ettõl erõsebben támadsz melee skillekkel. Vannak ugyan ruhát, fegyvert módosító felszerelések is, de dönthetsz úgy, hogy csak az attrib bónuszt kéred, külsõ változtatást nem.

Cox-ban lvl20,30, 40 és 50-en van új costume slot, ahol egy teljesen új kinézetet tárolhatsz. ezek között váltogathatsz késõbb, és bármelyiket módosíthatod, játékbeli pénzért.
CO-ban is lesznek/vannak costume slotok, de ezek mûködését még nem ismerem.
foxpal
Ugyebár ha kiválasztod hogy hogy nézzen kia karaktered akkor lehet majd változtatni rajta?
Mert más mmo-kban ha erõsebb akarsz lenni akkor erõsebb cuccok kellenek..más ruha más fegyver...

Komolyra fordítva mennyire hasonlít a CoXra? Az világos, hogy a "világ" nagyon hasonló és a grafikai stílus is. Ez igaz a játékmenetre is? Mert ha nagyon hasonlít, akkor hagyom a gépet 2-3 napig hogy szedje le és megnézem azt ha már nem kapunk ehhez bétakulcsot... 😞
És mennyire hasonlít az egész rendszer a "hagyományos MMOkhoz", mint az EQ, a wow, a warhammer, satöbbi játékmenet tekintetében (már ha játszottál ilyesmikkel). Itt is vannak kvesztek, szakmák, szintezõdés, fejlõdés, pvp, pve, insták, ilyesmi? És miben tér el azoktól?
Elnézést a bugyuta, nagyon általános kérdésekért 😊
foxpal
Énis 😄

Hogy tudsz-e adni linket, ahonnan gyorsan le lehet szedni a CoX trialt 😄
Kétszer futottam neki, mindkétszer 10Kval jött le és feladtam...
Hát végül is nekem annyiba volt rossz eddig a beta teszt, hogy nagyjából csak barbizni tudtam , meg lenyomni a tutorialt és egy ici-picit tovább játszani a többi pályán mert valami ismeretlen okból kifolyólag mindig úgy belassult a játék nekem 1 perc után hogy játszhatatlan lett. Meg persze alig értem rá játszani a sok meló mellett. Nagyon reménykedem ,hogy most hogy nyílik az "open beta" ezt a bugot vagy nemtom mi kilesz javítva és az én gépemen is fut már rendesen(sok embernek gyengébb géppel sokkal jobban fut).
Akinek tetszett a CoX annak valószínûleg ez is nagyon tetszeni fog. Írjatok mire vagytok kíváncsiak és igyekszek válaszolni.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

foxpal
<#gonosz1> Hát majd ki rinyálnak egy párezer kulcsot ha folytatják 😄
mmorpg.com-n sajna a kulcs osztásról lemaradtam mert nemtudomtam pontosan mikor dobják ki a kulcsokat...de jó lenne ha megint feltennének..

A fileplanet megvásárolta kilóra a készítõket, úgy néz ki kizárólag õk oszthatnak kulcsot õk meg csak elõfizetõknek osztanak. Persze elõtte elhintették, hogy majd tizennegyedikétõl lehet szerezni kulcsot, hogy mindenkinek felkeltsék a figyelmét.
Õszintén szólva nekem ezek az "akkor jöhetsz bétázni ha elõrendeled a játékot" MMOk alapból sántítanak, kicsit olyan ez mintha a készítõ maga nem bízna a saját termékébe és megpróbálja a hypera és az emberek kíváncsiságára alapozva eladni (vagy legalább preordereltetni).
A warhammer is jól pofára esett ezzel a "csak 100ezer embert engedünk bétázni aztán az elsõ héten megveszik egymillióan a játékot és kikészülnek a szerverek a terheléstõl" dologgal bár annyira nem éreztem hypeoltatva ezt a játékot, mint a WARt szóval gondolom itt nem lesz olyan sok játékos az elején.
Na mindegy azért remélem hamar lesz trial, mert nagyon megtetszett az egész, de én még csak fantasy MMOval játszottam úgyhogy nem tudnám mennyire tudnám beleélni magam potyázni meg nem fogok.
Ja, viszont a hivatalos fórumon nagyon jókat lehet röhögni a gombamód szaporodó anyázó topikokon, némelyik akár 3-4 oldalnyi kommentet is megél mire kilövik a moderátorok, illetve mintha fél napja nem is moderálnának úgyhogy most nagyon durván elszabadult a pokol 😄
Viktor99
Szernecsés :S
Viktor99
Most akkor semmi hír a kulcsok felõl? 😮
A Fõ karakterem : Gravit
CoX-ban is õ volt de ott persz ekicsit máshog nézett ki 😊

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

foxpal
Végülis igaza van..
Én most nézek 1000 féle oldalt annak reményében hogy lesz egy kulcsom vagy több...