1878
  • Kiado
    jelenleg open béta szal ingyenes mooooooooooost
    Már akinek egyáltalán elindul xD
  • Taylor10
    uh.akkor inkább nem szedem.nem tom mért kell érte fizetni.
  • Tatyla
    de kell
  • Taylor10
    sziasztok.ez a játék netes??ha igen akkor nem kell fizetni érte??
  • ranex15
    Na inkább igy:D köszi a watchot:D
  • ranex15
    :d karim szerintetek milyen?:D
  • Pio
    Én elég sokat játszadoztam a grafikával, mert nem fogadtam el, hogy ilyen döcögős legyen és úgy vettem észre, hogy az anizotróp szűrés és az árnyékok kikapcsolása NAGYON durván növeli a teljesítményt. Legalábbis nálam.
    A terepkirajzolási gondok szerintem a laggal vannak összefüggésbe ami pedig gondolom amiatt van mert most mindenki 0-24ben nyüstöli. Illetve remélem, mert ha ilyen lagg marad majd normál játékidőben is megjelenés után az teljesen elcseszi a játékélményt.
    A laggot leszámítva viszont nekem is nagyon tetszik igaz én még csak a tutorial misszión estem át (de azon már 3 hőssel is, ki akartam próbálni többfélét :) ).
  • bandika64
    13as vok ti hol fejlődtök millenium cityben próbálkozok de ott elég keméyn küldik vannak a sivatagban meg nem találok több questet,megcsináltam azt az összes veszterneset,a rádióaktív területet is befejeztem és még a sivatagos kezdőterületnél is megcsináltam mindent csak a pvp maradt... vki vmi ötlet h. hol lehetnek még kvesztek mert már naon idegesít :D
  • Viktor99
    A harmadik kép nagyon üt! :)
  • 0Fritz0

• Tatyla
    jó lenne ez a játék DE:
    -néha játszhatatlanul laggol
    -optimalizálatlan a motor ami hajtja,szóval erőmű kell alá
    -full grafikán se jön elő az AA
    -ha úgy gondolja a motor nem rajzol ki dolgokat

ellenben tényleg hangulatos kis játék le a kalappal de szerintem ezt még így nem szabadna kiadni mert ráfáznak,de ne legyen igazam...
  • XenHai
    Cs van ennek ingyenesen kipróbálható verzioja?
  • Kibagami
    neked is :)
  • Kibagami
    ment a kulcs
  • Kiado
    Én telespammoltam fórumot a hibámmal, hátha valaki tud segíteni, már odáig eljutottam, hogy karit kiválasztom és loading felénél dob ki "Cryptic Error" üzenettel :D
  • Tatyla
    aham ,köszi
  • QuippeR
    mikor kiérsz a kezdőterületről, akkor kapsz először (asszem) advancement pontokat, és azok között van egy, amit gyors utazásra használható képességre költhetsz.
  • Tatyla
    feltöltöd valamelyik kémmegosztóra és belinkeled SG kicsinyíti mint nekem,enyém is eredetileg 1680x1050
    amúgy szárnyat hogy csináltál én nem találtam és repülhetsz is vele?külön repülési képességet hogy kell adni?
  • Viktor99
    Bárcsak lent lenne már :D
  • bandika64
    sajna 800x600ba rakta fel ez a max,de nálam 1680x1050ben pompázik máshogy nemtudotam emgoldani mert túl nagy volt a file
  • bandika64
    na végre sikerült képet beszúrni juhhé xD
  • bandika64
    DragonBreath - Millenium City

• Kiado
    Na megnyugodtam elég sok ember küzd ezzel a problémával, hogy elindítja, folyamatkezelőben ott a program de amúgy semmi nem jelenik meg, szal akkor nem itt van a hiba.. :D
  • Paladin
    Arra gondoltam. Egyetértünk abban is, h a máig legjobb mmo nem szint alapú :)
  • bandika64
    nekem nem volt hibán próbáltad újratelepíteni? Lehet h. a file pakolgatás miatt elcsesződött szerintem jobban járnál ha letöltenéd az új fileplanet klienst
  • Tatyla

• Kiado
    Ahogy eljutok a karakterváalsztás után a serverválasztásig és le OK-zom, a töltés felénél kibasz Criptic Error üzenettel...
    Hivatalos fórumhoz tudna valaki linket adni? hátha valakinek volt hasonló probléma és írtak rá megoldást
  • Viktor99
    Nightcrawler
  • bandika64
    na lvl 12... nagyon jó ez karakter csináló,előbb láttam songokut meg hellboyt meg az xmnebőla zt a kék teleportálós csávót :D
  • bandika64
    ahha télleg megvan jól elbújt,köszi :D Már 12es szinten leszek 2-3 quest múlva. Eddig nem rossz de már kezdem unni... szal nemhiszem h. fogok venni 1 lifetimeot
  • zenoka
    nekem is nekem is:D
  • krisz073
    Alakul valami Magyar Guild?
    Én sajna csak este tudok jönni, meló miatt.
  • Viktor99
    Uhh... EZER HÁLA! Komolyan! :)
  • QuippeR
    az energy alatt van bal felül
  • Jabar
    Sziasztok!

Valakinek nincs véletlen egy fölös béta kulcsa?
    Nagyon érdekelne a játék :)

Előre is köszönöm
  • Kibagami
    küldtem egyet
  • bandika64
    vki tudja merre van az xp csík? Valahogy nemtalálom kicsit idegesítő :D
  • Viktor99
    MÁR ELFOGYOTT, TIZEN-ÖT-EZER(!!!) BÉTAKULCS?! Megőrülök! :S
  • Kibagami
    Ja, ok. Ha arra gondoltál, hogy nem minden MMO level alapú, akkor igazad van. Máig a legjobb MMO-m nem szintezős.
  • Kibagami
    Miért hiszi rosszul? Vannak szintek, lehet fejlődni. Én kb 1 hónapja játszom.