1878
-
Paladin #718 Ha félreérthető lennék: a fórummotor írta a bejelentésnél kelténél, hogy "tegnap", és a bejelentésben azt mondják, hogy "holnap is menni fog". -
Paladin #717 Tegnapi jelöléssel van ott egy bejelentés, hogy még holnap is menni fog.
De: nem tudom a fórum milyen idő szerint mutatja, de 25-i a hír a főoldalon.
Eredetileg ha minden igaz 24-ig tartott volna, ami úgy tegnap reggelt jelent itteni idő szerint.
Szóval fejtsd meg :)
Egy biztos: most próbáltam belogolni, és "unable to autenthicate" -
#716 de akkor most meddig lesz? -
Paladin #715 Ja, most látom hogy meghosszabbították -
Paladin #714 Tudtommal hétfőn vége volt -
#713 Meddig tart a Béta? -
#712 Szerintem tök jó egyedi az elején a tutorial rész, nekem tetszik a játék, kár, hogy csak msot kezdtem el, nemsokára vége a beta-nak... -
#711 Leszedtem a betat karaktercsinalassal eljatszok vagy 30percig de a jatek kulonosebbképpen nem jön be elejen az a tutorial szeru rész meg érdekes :S -
Munszu #710 Sziasztok,csak anniy lenne a kérdésem hogy champions online, havi díjas-e, vagy az lesz-e a közel jövőben?:)
(Képek alapján az lesz,de gondoltam nem vesztek semmit azzal hogyha megkérdezem)
előre is köszönöm a válaszokat.:) -
#709 40-esen se fogott meg a játék annyi hogy több skill,meg kétfajta transit de ennyi és nem több... -
#708 Én sem -
#707 Vector de most nem tudok játszani, bocs :S -
#706 Akkor mond mi a neved majd én felveszlek -
#705 Én mennék csak nem tudom kezelni ezt az értelmes friendslistet :) -
#704 Valaki eljön velem Dr.Destroyer robot gyárába?:D
kari neve:WC Villian -
#703 Pff... ez mind szép és jó csak éppen rohadt sokba kerül egy új ruha... -_- -
#702 40-es szinten lehet még +2 (!!!) kosztümünk, úgyhogy még most éljük ki az alkotói vágyunkat :) -
#701 szerintem meg idő előtt kiadják mint az AoC-t... -
#700 Azért remélem ez csa a Béta miatt van.. -
#699 sajnos az ilyen dolgok fogják ezt a játékot kinyírni nem csak a tartalom... -
#698 Ez nem fair munka után végre hazamegy az ember játszani.. erre ez.. :(
-
#697 Hát ja :S -
#696 a login szerver fail... -
#695 Server up + 116MB patch -
#694 ja én is most akartam de Champions Offline... -
#693 Server down -_- -
#692 Ezt meg kell néznem! :D -
#691 köszi hogy mondtad má énis 40 es vagyok:) nagggyon dúrva igy -
Pio #690 Akit esetleg érdekel az end of beta event keretében kaptunk egy NPCt Millenium Citybe a repülő közelébe, aki instant level40est csinál belőlünk. Commander néven fut. -
#689 lol :) -
#688 Elnézést de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler] [/spoiler][spoiler][spoiler]Rohadj meg te idióta degenerált homokos!!! Gondolkkodj már, ez egy fórum nem pedig 5 éveseknek kitalált cset ahol reklámozod a szarjaidat! Szánalmas vagy -
#687 JAh ha valaki akar partyzni keresse Rex -et :D -
#686 Kipróbáltam hétvégén. :) Nagyon sok mindent vettek a COH/COV -ból. Viszont szerencsére nem olyan lett olyan unalmas.Nagyon jó a story a graf egyszóval nekem bejött azt hiszem beruházok rá. -
Pio #685 Valaki szóljon moderátortopikban, hogy bannolják a szerencsétlent, én lusta vagyok... :) -
aron66 #684 Magyar hírek itt ! -
Pio #683 Meg fog jelenni boltokban a játék, bár ahogy elnézem Magyarországon nem nagyon.
Havidíjat viszont csak bankkártyával lehet majd fizetni úgy tudom.
Ha hülyeséget írtam akkor elnézést, annyira azért nem jártam körül a témát, de úgy tudom így lesz. -
Paladin #682 Mert az xp változás után mindenki sírt, hogy grindelősebb szart csináltak a játékból, mint az Aion. Erre persze felhorgadt bennük a büszkeség. -
#681 Szóval mikor lesz vége a bétának?
Lehet kapni majd a boltokban a játékot majd avagy nem?
És hát ha úgy veszem meg boltban akkor valamivel tovább játszhatok mint ha csak fizetek egy hónapért vagy nemtudom mennyiért?:D -
Pio #680 Azt figyelitek, hogy ellepték az aion fanboiok a hivatalos fórumot? Minden második topik valami aion istenítés.
Kezdenek az aion fanboiok békés élőlényekból agresszív vadállatokká alakulni ami szerintem nem annyira jó tekintve, hogy előbújtak az odújukból és mindent összepiszkítanak... Persze a kivételnek jár a tisztelet :) -
#679 Inditsad újra addig amig nemlesz