Champions Online - MMOG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bandika64
Bartn73 a prepatch/piggs mappából kitörölsz mindent csak a mappákat hagyod meg majd a live mappában lévõ fájlokat átrakod a piggs mappába (nem a prepatch/piggs-be hanem a simába) alább írták h. hibás volt a leírás nekem azóta jó és tölti is,nem gyorsabban de lényegesen kevesebbet tölt le.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Bartn73
hát ez vicc ezta 950 megás izét nemtom megcsinálniOO állandóan 3.6 gigát akarna letölteni Valaki lenne olyan kedves és leirná hogykell? kb ugy mintha egy 6 évesnek mondaná XD

xp-m van <#miaz>

Tatyla
rakd vista kompatibilis modba...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

De most írtam, hogy nem csak ennél az egy programnál csinálta 😄
Volt már másik játékkal is hasonló, csak itt meg patcher kivág az 5 perc várakozás miatt... 😞

Facek
Rakd ujra az os-t sztem megoldja 😊
De valszeg nálam van a hiba, volt másik programnál is,hogy elindítottam és kb. csak 5 perc múlva jelent meg képernyõt, nemtudom miért :/

Ez a topik van de mivel pár órája indult az egész mi is pont annyira vagyunk tapasztaltak, mint bárki más.
Tatyla
tök mindegy hogy 900mega vagy 3,5 giga ha egyáltalán nem tölti 😛

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Akkor csak én szopok ezzel, hogy nem indul el a patcher :S
Nincs valami topic itt sg-n ahol rákérdezhetek erre?

Na azért ne legyél olyan biztos benne, hogy ez így jó is lesz 😄
bandika64
nálam is... bárcsak 6 órától lett volna ilyen infó már rég játszhatnánk :S

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

meg tudom erõsíteni a dolgot, így csak 952 megát akar letölteni valóban.
Most már hivatalos topciban is kint van a forumban

Újrainstall, elindítod egyszer a patchert, aztán leállítod. Utána ahogy már írták. (Vagyis a prepatch-ból törölni, a live-ból a live/piggs-be másolni).
És máris csak 952 mega... ami még mindig egy fél éjszaka lesz legalább... (ha nem kúrják el a kiírást, akkor már csak 300 megám lenne vissza... 😊 ).
Megõrülök, "Champions Online.exe" folyamatkezelõben 6 szor van megnyitva, de nálam nem jelenik meg semmi a képernyõn!?!??!?! 😞

bandika64
megpróbálom lassan már úgyis 4 órát áldoztam a semmire ez már nem sozt nem szoroz ha megint újra kell kezdeni köszi h. szóltál megnézem...

Azt mondják, elírták a workaround szöveget. Nem a live/prepatch/piggs-be, hanem a live/piggs-be kellett volna másolni...

"*There's an error in the workaround text. You're supposed to move the files into the "piggs" folder, NOT the prepatch/piggs folder.

It cut my download from 3.6 GB to 950 MB.

If you've already screwed up the original files (which were some 2 GB in size), I recommend reinstalling the client.
"
bandika64
próbáld meg úgy h. kikapcsolod a tûzfalad de speciel nekem is áll mint a szög szal nemhiszem h. estére úgyhagyom csak feleslegesen fogyasztanám az áramot meg melegíteném a szobát xD

foxpal
Lehet hogy énis veszek lifetime-t ha persze lesznek eladandó kismacskák 😄

Remélem valaki tud segíteni, lejött installer, fel is raktam a gamet, de amikor el akarom indítani kb. 5 percig semmi, utána pedig azt írja, hogy túl sok ideig nem volt kapcsolat, ezért a patcher leáll, valami ötlet?

bandika64
Champions Online will support micro-transactions, but contrary to the concerns of some people, the game is not ‘based’ on them. There are the basic tenets for our micro-transactions:

* The vast majority are aesthetic items, such as costume pieces, action figures, emblems, etc.
* A very few are account-level management tools, such as being able to rename a character
* Micro-transactions should never limit your ability to enjoy the game or reach the level cap
* Any micro-transaction that has a game effect can also be earned in the game through play

Also, it’s important to note that the overwhelming majority of micro-transactions are account-wide. This means if you buy a costume piece or an action figure, every character on your account gets it.

Cryptic Point minden cucc ami bónuszt ad elérhetõ a játékban (ingyen,csak megkell érte dolgozni,persze aki pénzest ezt 1 szimpla kattintással megteheti) Lifetime mellett engem ez nemnaon fog izgatni... de nem iszok elõre a medve bõrére. Majd miután1 hetet játszottam ha nem tart addig a patch letöltése míg lezárják a bétát (aki még lifetime-on gondolkodik annak szólok h. ez az opció csak szeptember 1ik érhetõ el amíg kiadják a játékot utánna már bukta... énis ezért sietek xD)

fasza 😄 67 % volt erre nekem is megált XD
bandika64
na nekem leállt a patchelés mint a szög... újraindítottam már besem tölti hogy hány mega van hátra... leállították a szervert?

biztos lesz olyan aki elõ fog rá fizetni erre a cryptic pont ra:S

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

bandika64
hát nemtom ez a cryptic points cucc tényleg nagy szemétség... ilyenek én eddig ingyenes játékokban láttam de tényleg nemsemmi pofa kell hogy 1 vedd meg a játékot 2 vegyél elõfizetést 3 ha akarsz klassz cuccokat vegyél még cryptic pontot... de egyébként semmi hatással nincs a játékra nem ad bónuszokat csak jobb kinézetet és semmi köze nincs lifetime-hoz...
kb annyi mint a Battlefield Heroes csak itt nem rongyokban vagy ha nem fizetsz(CO-ban az lenne a pofátlanság netovábbja) lifteimal annyit érsz h. 1 ha hosszútávra tervezed a játékot jobban jársz 2 kapsz + 8 karakter slotot (amiket cryptic pontért lehet venni) bétakulcsot Start Trek Onlinehoz meg vmi petet meg gondolom nem olyan drága kinézel vmi klasz cuccot kérnek érte max 1 dollárt (darabonként) aztán jól meg vagy vele 1 jó ideig,meg gondolom vannak olyan cuccok mint BF Heroesban h. x ideig dupla xp vagy ilyenek... szal eddig ez sem tántorított el lifetime-tól mert ígyis jobban járok vele mert nem kell állandóan bankkártyát használni. De bétától függ és ha érezni lehet rajta h. nemfog sokáig tartani meg hanyagnak tõnik (AoC) akkor passzolom.

Értelemszerûen kell a mappát csinálni. A leírásban az alapértelmezett mappa szerepel, akkor Neked nyilván a D-n kell a telepítés mappáját megkeresni, aztán onnantól, hogy cryptic studios\champions online\live stimmelni fog.
foxpal
Na a lényeg hogy nekem notebookom van és vistát tettek fel rá én D meghajtóra rakom a játékokat és nincs program files meg ilyenek és a C-n nincs CO sem atari meg ilyenek

Megcsináltam a cuccot, ugyan olyan lassú maradt de újra 0-ról indult. Mondjuk valami 20 megánál tartott szóval nem nagy veszteség 😊
Viszont közben rájöttem, hog azért volt lassú mert ment a torrent, hupsz 😄
foxpal
Részleteznéd mit is kell tenni hogy énis elérjem ezt a teljesítményt?😄

1. törölj le mindent ebbõl a mappából: Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs

2. Másolját minden *.hogg kiterjesztésû fájlt ebbõl a mappából:
Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live
ebbe a mappába:
Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs

3. indítsd újra a patchert
Ez a trükközés akkor kell ha valami hibaüzenetet ad? Vagy mikor? Mert nekem patchel de atomlassan. Ilyenkor is van értelme a trükközésnek? Milyen hibaüzenet esetén kell másolgatni a fájlokat?
bandika64
am most ezt nem vágom lefordítanád? xD Késõ van már ehez... azt mondod ha kicsengetem azt a 40k Ft-ot (kerekítve) akkor 1-2 cuccot megvonnak tõlem amiket havi elõfizetéssel megkapnék? Mivan? <#nemtudom>

Tatyla
most a prepatch és a piggs mappába is be kell másolni a .hogg fájlokat?

Tatyla
#153 ajánlom figyelmedbe az ér az lifetime kicsit savanyú...

Na én meg csinaltam amit le irtak patch noteba😄 vagy ha nevezhetem ennek és mar 30 % 10 perc alatt😄 szoval hajraXD
foxpal
Nembaj most jól meggkapják, csak szétkell nézni itt-ott énis ezt tettem mert most nélkülem még várnátok a kulcsokat..nemkell most kidobni lovét 8napra ha most megis találod..
Attól függetlenül vna rá esély hogy én megveszem a játékot😊

drop
nem egészen ingyenes sokan külföldiek lázadnak mivel elfizettet a fp re és átvanak verve mert ma játszhatnak megígérték nekik erre meg patchelésel órákat szarkodnak és így se jó

bandika64
Pio-nak igaza van... ez még nem tántoríthat el a lifetimetól!!!! 😄

Emberek a béta pont azért van, hogy teszteljenek. Valamit valamiért, örüljenek az ingyen lehetõségnek. Ilyenkor tesztelik a patchszervert, a loginszervert ilyesmiket.
Nagyjából minden játék openbétájának az elsõ 1-2 napja a logisztikával megy el. Fogtok még tudni játszani, ne stresszeljetek 😊 Ha nagyon nagy gebasz van úgyis kitolják a tesztidõt és eltolják a megjelenést, de ilyesmi azért valószínûleg nem lesz. Most kiderült 1-2 hiva, 1-2 napig 24 óráznak a programozók azt kész.
Tatyla
hát ez a ciki nem a faláb,szépen bemutatkoznak...

foxpal
Fasza megint leált ez a fos..
Én már nagyon sok bétában voltam de ez tényleg rossz indulás volt.

drop
nem aion wowozom már amiota van wow meg toltam pár betát de ez volt edig a legszarab indulás

De ez mellékes, mert nagyon lassú így is sajnos.

QuippeR
ez az elsõ open betád?

WoW, DnD online, Warhammer, ezek egyike sem mûködött rendesen az elsõ napon, pedig A kategóriás játékok.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ha ezt a lépést is megcsináltad:

2)Move all the *.hogg files from Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live to Program Files/Cryptic Studios/Champions Online/Live/prepatch/piggs

Igen, ekkor valóban teljesen elölrõl fogja kezdeni a patchelést, mert a korábban letöltött felpatchelt file-k voltak itt. (a játék ugyanis folyamatosan tölt és patch-eli a ezeket file-kat)

Azért mondtam, hogy nyugodtan újra lehet indítani a launchert, mert az itt lévõ már patch-elt file-okat fogja folytatni.

drop
játéknak uj neve champions offline ez már vicc

foxpal
Na megyek alszom majd holnapra kiderül,ha megáll akkor kivágom a f*szba

foxpal
Nekem 460mb körül ált meg

Bartn73
nekem meg még 600 mega és játszhatok talán reméélem😊

Hehe nem egészen 13mb-t sikerült eddig patchelni 😄