1878
-
weky #758 A végén csak összejön egy klánra való ember! -
FadedRage #757 Pár napja én is szuperhősként tengetem mindennapjaim.
Majd meg is keresek valakit.
Addigis:
Valaki tudja, hogy nem fegyverekkel küzdő egyén mit tud kezdeni unlocked martial weapon costume piecekkel?
Mert eddig én nem jöttem rá...
Electricitys vagyok amúgy. -
foxxi #756 Elvileg felvettelek -
szmöre #755 Caspar neven vok, vegyetek fel, foxxi ment az invit -
foxxi #754 -
chefshift #753 Szerintem más lesz mert a "darkezekiel86" nekem nem találja.
Foxxi felvettelek -
#752 darkezekiel86 -
foxxi #751 Megesik.. Ezt még meg kell szokni :) Szal: @Foxxi -
weky #750 Néztem a friend listát, az account nevet kell megadni hogy tudjuk egymást keresni, a kari név nem jó neki. Én Weky néven vagyok fent
Foxxi biztosan tudja a karik nevét is... -
foxxi #749 Esetleg felvehetnénk egymást frienbe :)
Nevem Lord Foxxi -
chefshift #748 Itt van még 1, meg a bátyám +1 -
#747 Üdv!
Holnaptól 1 magyar hőssel több lesz Millenium City-ben. -
szmöre #746 sziasztok, supergroup engem is erdekelne, warmachin vagy fury neven szoktam fent lenni. -
weky #745 A második mondatoddal egyet tudok érteni. Csak a fun és semmi idegeskedés hülyék miatt! -
foxxi #744 Leszek csendes harmaDIK
Ez az egy a lotro-n ( most hadjuk )kívül, jó lesz pihentetni. Közepes elvárásokkal. Tanultam... semmi se érdekel csak hogy fun legyen -
weky #743 Hi!
5 fő kell egy guildhez, idáig 2 magyarral találkoztam csak, szóval még karcsú.
Hali Foxxi, te is itt? -
foxxi #742 Még friss és ropogós és máris guildet kerestek?
Nekem holnap érkezik, kíváncsi leszek rá milyen -
Pio #741 Szerintem az játszhat közre, hogy a szerverek Amerikában vannak. Open béta alatt legalábbis nálam is volt egy kis lag de az amcsik azt mondták náluk tökéletesen fut. -
Crymic #740 Valaki nem tudja, hogy ezek a lag problémák mitől vannak? Nálam folyamatosan lagol (nem játszhatatlanul, de észrevehetően), csapatba meg szinte képregény szerű :P . Egyik forumon a deveket okolják, másutt az ISP-ket. Sajnos nem nagyon tudtam konkrét okot kihámozni belőlük.
Amúgy van itt valaki aki játszik, esetleg egy magyar supergroup tagja? :) -
szmöre #739 igen tudom hogy kell, csak elso aktivalasnal nem fogadta el valamiert a kartyam es meg ilyedtem egy pillanatra mert az sms meg jott hogy vonni akartak, azert nem ertettem hogy most mi van -
chefshift #738 Adnak hozzá 30nap ingyen játékot amit tartalmaz a megvásárolt játék, csak kell hozzá bank kártya amit hozzárendelsz és majd ha lejár az egy hónap akkor arról vonják le a következő hónapot. Megvásárolt játékhoz kár az egy hónap csak kell hozzá kártya hogy aktiválódjon. -
szmöre #737 Kozben sikerult megoldani :-) -
szmöre #736 Aham, akkor regisztracional miert irja ki az ingyen 30 nap megkezdeset?hm?Ha a klienst megveszem, ugye azzal jar a cd kulcs.
Elegge elbarmolt a rendszer, olyat meg mmonal nem hallotam meg egyszer sem hogy megveszed aktivalod es nincs benne a 30 nap.
Pedig jatszottam mar parral -
#735 nincs ingyenes harminc nap. megveszed a klienst (jobb helyeken ingyen van. illetve itt is ingyen beszerezhető csak semmire nem jó amíg nem fizeted ki) aztán veszel hozzá még x hónapot -
szmöre #734 Tudja valaki hogy ez most hogy mukodik?Beutom a cd-keyt es elo kell fizetnem egy honapra?Hol van az ingyenes 30 nap?Vagy hogy van ez most? -
chefshift #733 Ok, elpasszlva. -
chefshift #732 Akar valaki venni Champions Online pre-orderes kulcsot ? Mert nekem van egy eladó !
Ha alkit érdekel szóljon (30napot tartalmazza +extra costme)
-
weky #731 Milyen néven játszol? -
#730 en is felvettelek titeket a friend listaba,majd ha lesz idotok igazoljatok visza. hihetetlen szamomra hogy van egy ilyen jo jatek es ilyen keves magyar jatsza. :( -
#729 tudja valaki hogy van valami ingyenesen kipróbálható verziója momentán a CO-nak? amennyire én tudom trial nincs ez a Public Test Server dolog meg nem tudom mennyire elérhető ha nem fizetsz... (a CoX test szervere is csak fizetősöknek van).
mindenképp ki akarom próbálni mielőtt megveszem, mert az open betába még játszhatatlanul laggolt nálam -
weky #728 Nekem is Nvidia kártyám van, de semmi szaggatás nincsen. -
chefshift #727 Látom már szép lvl 16 vagy :)
Nekem sajna az Nvidia bug miatt teljesen lassú az egész játék ezért még csak mozogni is alig tudok. Remélem már kijavítják de gyorsan.
Neked hogy fut a game ? -
chefshift #726 Oks, valószínűleg esténként leszünk elérhetőek. Remélem lassan azért már én is tudok majd játszani :) -
weky #725 Oksi, be is jelöltelek titeket :) -
chefshift #724 Enyém: hunchefshift
Bratyómé: mefiszto -
weky #723 Milyen néven vagytok ingame? Jó lenne magyarokkal együtt játszani... -
chefshift #722 Vagy aki még nem vette meg és megvenné a játékot az szóljon mert lehet nekem lesz egy eladó pre-orderes kulcsom. -
chefshift #721 Bátyám meg én igen(bár nekem eddig semmi időm nem volt csak most nézek be).
Ki az aki még megvette a gamet ? Cdgalaxis-nál is meglehet rendelni szeptember 4.-től azt írják. -
weky #720 Játszik valaki a headstart keretében? -
Paladin #719 Na, pontosabb info: beengedett a launcher, ott a news: 'bár a béta hivatalosan véget ér kedden, úgy döntöttünk, hogy csütörtökön is futni hagyjuk a servereket, h véglegesíthessük a beállításokat'.