Champions Online - MMOG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is nekem is😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Alakul valami Magyar Guild?
Én sajna csak este tudok jönni, meló miatt.

Viktor99
Uhh... EZER HÁLA! Komolyan! 😊
QuippeR
az energy alatt van bal felül

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Jabar
Sziasztok!

Valakinek nincs véletlen egy fölös béta kulcsa?
Nagyon érdekelne a játék 😊

Elõre is köszönöm

"Jabar sa bu eeda murishani!"

küldtem egyet
bandika64
vki tudja merre van az xp csík? Valahogy nemtalálom kicsit idegesítõ 😄

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Viktor99
MÁR ELFOGYOTT, TIZEN-ÖT-EZER(!!!) BÉTAKULCS?! Megõrülök! :S
Ja, ok. Ha arra gondoltál, hogy nem minden MMO level alapú, akkor igazad van. Máig a legjobb MMO-m nem szintezõs.
Miért hiszi rosszul? Vannak szintek, lehet fejlõdni. Én kb 1 hónapja játszom. <#wink>
Viktor99
WOW... Egy kicsit nem voltam de már 324 új post? Uhh! Most akkor van béta vagy már lekéstem? :/
bandika64
nálam nemvolt semmi error üzenet újabb fileplanet klienst töltöttem le arra feltoltama patchet arra még rátolt 32 megát updaterbõl és tökeltesen mûködik

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Engem mindig kidob betöltés után errorüzenettel, habár karim már kész, de még1 lépést se tudtam megtenni vele xD

Tatyla
még mindig 77% nekem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bandika64
nálam is csúnyán beszaggat 1-2 helyen az alábbi konfigon 1680x1050-ben. Én már vmi sivatagban vok tok repülni stb...

"-igen level alapú mint minden mmorpg (asszem)"

Rosszul hiszed.
Na, elindult, elsõ pár küldetést megcsináltam, eddig tetszik. Hasonlít annyira a többi MMOhoz, hogy ne legyek nagyon eltévedve, de különbözik tõlük annyira, hogy újszerû legyen.
A grafikai megvalósítás pedig teljesen egyedülálló.
Viszont az optimalizáltság nem tûnik a legjobbnak, elég erõs darab a gépem, de azért nem mehetne gördülékenyebben (bár tartok tõle, hogy inkább mouse lagról van szó).
Illetve a ping elég nagynak tûnt sajna.
Most ennyire futotta, délután ha hazajövök nézegetem még aztán írok okosságokat 😊
<#fejvakaras> lol

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

hétrõl-hétre több ezer fõnyi bot xD

bandika64
na én bentvagyok a választó képernyõnél az elsõre nyotmam rá karakterem neve DragonBreath...

azért nem évente van,kisebb up-ok jönnek azért

Valakinek nincs ötlete miért indul mindig ujra a fileplanet downloader sorban állás visszaszámláloja? Igy hogy a retekbe tölcsem le az uj clienst? :S
Évente 2 update van max, hétrõl-hétre hagyják abba az emberek és item mall-ból van pénz, ami nélkül nem lehet játszani 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hmm a silkroad is több éve megvan,és egyetlen egy fizetõs funkiójuk sincs,mégis hétrõl-hétre jön valami update,fejlesztés(grafikai,játékélménybeli stb...),akkor vajon õk mibõl fejleszthetnek?? hétrõl-hétre több ezer fõvel nõ a játékosok száma,bõvülnek a funkciók stb...

bandika64
a havidíj legaláb ad nekik pénzt további fejlesztésre,kiegészítõkre éás hogy kijavítsáka z ilyen idegesítõ hibákat mint az updaterben. A sim 1x megveszed a játékot és játszasz ameddig akarsz neméri meg nekik,mert sokat buknak rajta.

Ja, nekem is a pofám leszakad, hogy van olyan ember, akinek van pofája pénzt is elkérni a munkájáért, nó komment igazából, ha nekem fizetést akarnának adni a munkahelyemen azonnal visszautasítanám, sõt, lehet fel is mondanék, micsoda sértés, nem vagyok koldus! 😄
fizetõs sux,marad metin,de azért köszi 😊

bandika64
egyébként szerintem most kezdték el a karbantartást... szal kuvvajó 😄 Azért írja ki account server connection failed... najó nem húzom magam benyomok vmi zenét és elmegyek aram 2 pvp-zni majd 1 óra múlva leszek csátok

bandika64
hát de bazmeg ez komolyan vicc... leszarom már akkoris letöltöm 20 perc van hátra,nem fogok megint 80 percet sorban állni... hogy lehet ilyen faszul megcsinálni egy béta startot... már komolyan kivagyok akadva

Én is csak eddig jutottam el <#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

bandika64
-nem ingyenes havidíjas de van lifetime az 200 dollár + a játék
-igen level alapú mint minden mmorpg (asszem)
-béta kulcs kell hozzá amik szerintem már elfogytak de egyébként fileplanetrõl

0Fritz0
Eddig jutottam.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Akinek nem megy régóta a fileplanet downloader az új klienssel az ne is töltse tovább, mert máris ITT VAN a még újabb, azt írják ezzel már nem is kell patchelni egybõl lehet játszani.

Viszont akinek még megvan mindenképp tegyen egy próbát a régi kliens patcherével, nekem még mindig megy, már 40%
hali,érdekelne ez a játék képek alapján,és lenne pár kérdésem:
-ingyenes játék?
-level alapú,azaz fejlõdni lehet?
-honnan lehet leszedni?

bandika64
ha várakozás közben le vagy feltöltesz akkor szokott baromkodni már nekem is volt ilyen,amióta nem töltök semmit várakozás közben nincs vele semmi gáz. Nekem még 30 perc és lejön az új client,a patch már lentvan...

igen azzal csinálta:S

most ujra kezdtem remélem igy jo lesz.
használd a fileplanet downloadert, amivel az elõzõ klienst is leszedted elvileg.
QuippeR
indítsd újra. elõször nekem is ezt írta, most meg már 35%-nál tart.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ezzel az a baj hogy fileplanetem 30 avagy 60 percet kell sorban állni. Ami nem is lenne akkora gond ha nem indulna ujra a sorban állás ahogy nekem is tette :S
foxpal
Pio picit msn-re gyere 😄

Lehet kipróbálom, mert patcher nem jó, azt írja "No shards found" és nem tölt le semmit :S

Akkor ennyi, vegyük ezt hiteles forrásnak és akkor a teendõ az, amit #467-ben írtam.
Elvileg igen gyakorlatilag ki tudja. Most azt írják, hogy fel kell tenni a régi installert, elindítani majd bezárni a patchert, aztán rá kell tenni az új installert és arra az ob fixet 😄 Írja mindenki össze-vissza a hülyeségeit moderálatlanul, a fórumra is ráállíthatnának 3-4 embert legalább mert rengeteg a dezinformáció.
Sziasztok!

Leszedtem az új klienst, a fixet is, mindent úgy, ahogy a hiv. oldalon le van írva és kb. 10 perc alatt végig is ment a patch, már be tudok lépni.
Elõtte ua. volt mint amit írtatok (fagyás, lassú töltés, stb)

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Ha én az általad használt piratebay-es verziót eszedtem le, nálam is mûködik a 2. pontban leírt patch?
Csak leszedem, felinstallom és elvileg megy?

Le kell szedni az új klienst fileplanetrõl és ahhoz van az OB fix.
Bár nekem most még mindig faszán megy, már 28% de azért nem akarom elkiabálni 😊
foxpal
Nekem még az a kliens van amit download managerral szedtem le..
Leszedni nemengedi az újat

0Fritz0
*hagyd*

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

foxpal
Na az este nemhaladt semmit mert mindig megált ez...
Pio mire jó ez az OB fix?

Tatyla
nekem most server down-t jelez

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA