1878
  • Kibagami
    OK. Beírod az acc nevet, meg a passwordot addig jó? Azt elfogadja ugye? Tűzfalat nézd meg mindenképpen, mert patchek után érzékeli, hogy változott az exe és ne engedi ki. Tehát első körben a tűzfalat nézd meg.
  • davee16
    Áhh még mindig nem jó valamiért nem engedi hogy patch-eljem ... Könyörgök valaki nézen már fel a forumra aki tudja a választ, akár fe lis vehet msn en ... :[email protected] elörre is nagyon köszönöm.
  • davee16
    ajj :( valami nagyon nem jo légyszi segitsen valaki amikor beirtam a nemev meg a jelszom akor belép de nem tok semire se katintani hogy belépjen a gamé ba pedig elvileg már azt jelzi hogy online a szero ... :(( itt kiir valami Patch féleséget de erre se tok rámeni .. mi lehet a gond ? :(
  • davee16
    Most az én szememel van a hiba vagy még mindig áll a szero ? :D :D
  • davee16
    Jolvan :) köszi szépen . De most az idegesit a legjobban hogy megjöt ta játék ere vártam meg minden és Down a szero... jött hogy kidobjam a gépem az emeletröl :D
  • angyal2232
    jah, nincs olyan hogy jó meg rosz. egyenlőre a magyar klánba meg énis benne voltam 2napig, de nekem az nemjött be hogy alig vannak online ventrijükre nemjárhattam meg hogy nincs nyüzsi se beszélgetés!
    english speaking guild power :D de amúgy semmi baj nincs vele
    nem lehúzni akarom a magyar klánt félre értés ne essék
    ha kell majd valami segitség davee16 akkor pm Angyal@angyalman
  • davee16
    Amugy gondolom itt eben a játékban nincs olyan hogy jo meg gonosz a játékosok közöt tehát akármien höst csinálok azok együt vannak nem ? Csak az npc-k elen kel it harcolni meg max arénába egymás ellen.
  • davee16
    aha köszi szépen az oldalt elolvastam és szerintem igaza is van :) . AQmugy nekem is keden fogják hozni a játékot és én is nyomulhatok remélem megtalálom ma magyarokat meg azt a magyar Klánt amit itt hirdetetek a forumba :)
  • angyal2232
    igen, magasan odaveri!
    http://zulajayim.wordpress.com/
    itt olvashatsz is róla bővebben
  • davee16
    amugy e za champions online magasan odaveri a city of heroest nem ? legaláb is én trailerek alapján igy látom ...
  • davee16
    cserébe nekem elég lene egy olyan acc is amin nincs semmi csak fe llegyen töltve ...
  • davee16
    és nem cserélné el valaki az accát egy wow accra ? :D amin fent van mind a 3 kieg + 2 80 as kari ? ! megéri ...
  • Atkamon
    Hát ezt nem tudom, én nem vettem (még) meg a játékot, csak a bétával játszottam...
  • davee16
    Hát ja anyi vok mongyuk az is igaz :) lehet megrendelem söt :) de amugy ugy ne mlehet hogy most amikor regisztrálok nem adom meg a bank karim csak akor amikor töltöm fel a gamé-t ? Mert csak azért hogy tudjam lejátszani ezt a 30 napot azt majd azután csinálok bank kártyát :)
  • Atkamon
    Hát, ha a nevedben lévő szám az életkorod, akkor egyidősek vagyunk, és nekem is van bankkártyám, nem nagy dolog csináltatni, és full ingyenes... Bemész OTP-be, és csináltatsz egy Junior kártyát... Nem kell semmiért sem fizetni.
  • davee16
    Egyszer döntök ugy hogy fizetnék valami mmorpg ért és akkor se tudok xD xD
  • davee16
    ááááh de kár ... mert én még ne mcsináltatam bankártyát ... :( ne mérte mezt .. mért nem csinálnak hozá ien game card félét ... most akinek nincs bankaria az 30 nap után akor nem is tud gamelni magyarán ... :(
  • Atkamon
    Ha megveszed, ahhoz kapsz egy kódot, amivel tudsz regisztrálni, és kapsz a kóddal 30 nap ingyen játékot. Regisztrációnál meg kell adni bankkártya adatokat, és az ingyenes 30 nap eltelte után leveszi minden hónapban a játék havidíját. Persze ezt bármikor ki tudod kapcsolni, hogy mondjuk a következő hónapban ne vegyen le pénzt, de akkor ugye nem is tudsz játszani.
  • davee16
    mer amugy nekem tetszik ez a játék meg minden meg szerintem megveszem csak ne mtom hogy lehet feltölteni .. azért kérdem .. a cd galaxison meg ne mlehet hozzá semit venni ...
  • davee16
    hát az kár :( amugy néztem hogy a cd galaxison meg lhet rendelni de nem látam hozzá game card ot vagy valami iensfélét ... hogy lehet amugy az eredetit tölteni ? mivel ?
  • Atkamon
    Kétlem.
  • davee16
    és még azt szeretném kérdezni hogy nem e tudjátok tört szero van e ?
  • jamabusi
    Last Standba kaphatnék egy meghívást? Karakter név: Xyyn the Last Ihrodian
  • angyal2232
    Tudna nekem valaki írni a mysticismzről néhány dolgot? csakmert én azt tanultam ki
  • angyal2232
    hali egyenlőre még nincsen. és ha lessz is azis általában csak januárba kb
  • davee16
    hi nem tudjátok lehet e trial accot csinálni az eredeti honlapon ? kiprobálni a gamé-t ? elöre is köszi
  • angyal2232
    na megvan a champions online feltelepitette,regisztráltam meg minden de amikor a launcherbe be loginolok utána azt írja fent h srv down és nemtudom felpecsselni a játékot... ötlet?
  • Atkamon
    Persze, minden mmo-hoz jár 1 hónap ingyen:)
  • angyal2232
    majesty köszi az elemzést. teljesen tökéletes!
  • angyal2232
    ah.. a lényeget nem kérdeztem meg. Ugye jár az 1hónap ingyen a játékhoz?
  • Pio
    Én nem vettem meg, de a bétázás nagyon tetszett, rég kötött le MMO ennyire. Ha MMOt akarnék venni egészen biztos, hogy erre fektetnék be. Pedig őszintén szólva negatív előítélettel álltam neki. Az egyetlen komoly probléma a lag volt de szerintem ez a tömegnek volt betudható és már nem okoz gondot. De majd valaki, aki megvette megmondja, hogy mi a helyzet :)
    3-4 napig szinte egész nap játszottam vele és egyáltalán nem vált unalmassá annak ellenére, hogy a szokásos, repetitív, MMOs küldetések jellemzik. Aztán munka miatt nem volt több időm rá, pedig még játszogattam volna szívesen.
    Azt nem tudom, hogy ha eléred a max szintet akkor milyen "endgame" tartalmat tartalmaz a játék, de azt tudom, hogy hála a teljesen személyre szabható karakterkülsőnek és karakterképességeknek az újrajátszhatósága hatalmas (ami egy MMORPGnél nem kis szó).
    Ez az általános véleményem a játékról, ha valami részletesebb elemzést vártál, akkor elnézést, hogy most csak ennyire futotta.
  • angyal2232
    Hali all. ma megrendeltem a játékot elvileg holnap megjön és 1el több magyar szuperhős lesz. a supergroupos dolog majd érdekelne, egyébként mi a véleményetek a játékról emberek?(azokat kérdem akik megvették):D
  • foxxi
    Tisztelettel jelentem ma megalakult az első magyar Super Group, Last Stand névvel!

Aki szeretne csatlakozni egy baráti társasághoz, tegye meg hogy csatlakozik hozzánk.

Elérhetőségek: @BlueReaper, @Foxxika, @Caspar, ect. (engem a nap nagy részében meg lehet találni a játékban

Honlap egyenlőre nincs, készül.

Mindenkinek: Welcome!
  • foxxi
    Benne vagyok
  • jamabusi
    Ingyen Retcon elméletileg az új patch óta van mindenkinek akinek a karaktere régebben készült mint szeptember 10. 18:00, ha jól tudom. Nekem mégsem jelenik meg ez az opció. Valaki találkozott ilyennel?
  • chefshift
    Akkor eddig magamon kívül 6embert vettem fel friendsbe .. hmmm kellene majd valami jó kis teamelés :)
  • foxxi
    Noh szépen gyűlűnk, ez már tetszik
  • jamabusi
    Jó magam is gyűrök pár hőst a main-em Xyyn the last Ihrodian (darkness) és az acc name: jamabusi

Üdv
  • chefshift
    Hát ha fegyver costume akkor semmit ha jól tudom.
  • foxxi
    Wáhááá.. bazzeg.. pont mission közbe kell elkezdeni a karbantartást.. lol