1878
-
#838 Nekem szürke a patch gomb én nemtudom patchelni... -
wolfoid #837 Már kb 3 órája lehet peccselni, a "csekély" 700 megás peccsel :) -
#836 nemúgyvolt hogy ma lesz? -
#835 Mikor kezd patchelni? -
wolfoid #834 Hát én open bétán nem voltam, de annak nem sok értelmét látom, hogy egy 7végét játsszál a játékkal úgy, hogy tudod, hogy nem veszed meg :D
És hogy mit raknak be a játékba? azt igérik sok zombi és mumia lesz :) meg visszatér Takofanes, aki egy élőhalott úr :) gondolom ez új kveszteket, és boss(oka)t jelent. -
Pio #833 Történt bármilyen a játék kezdeti szakaszára vonatkozó változás open beta óta, ami miatt érdemes újra elkezdeni egy karaktert a nyílt hétvégén és játszani vele? Megvenni egész biztos, hogy nem fogom, ezért új endgame tartalom nem igazán érdekel, de most hétvégén pont odahaza fogok ülni és ha azt mondjátok, hogy van valami, ami miatt érdemes, akkor benéznék. :) -
#832 Engem a küldik nagyon megfogtak a játékban :) -
wolfoid #831 Ezt világos, hiszen wowoztam 3 évet, és én is így álltam az mmokhoz egy idö után, de ennek a játéknak a hangulata nagyon magával ragadó, és aki úgy áll hozzá, mint ahogy te írtad, akkor sztem hamar megunja, mert ebben igencsak a hangulat a lényeg :) -
#830 Persze, vannak akik úgy éreznek, mint te, de sok embernek ez csak még egy mmo, amiben ki lehet kalkulálgatni, hogy mi a legerősebb kaszt, hogy lehet elérni leggyorsabban a max szintet, stb... Elég furcsa mondjuk ezeknek az embereknek a gondolatmenete... -
wolfoid #829 Szerény véleményem szerint ez a játék nem arról szól, hogy ki mennyire aprít(persze ez is fontos) hanem, hogy megalkosd a saját szuperhősödet, a magad által kitalált varázslatokkal :) Mivel még nem értem el a max szintet, ténnyekkel nem tudok szolgálni, hogy mennyire aprítnak a spelljeim :D -
#828 Nekem Darkness bowosom volt azzal 1000-t ütöttem 40-n a nagy robotba ami millenium cityben volt:D
-
#827 Melyik kaszt az amelyik a legjobban tud aprítani? miket ajánlott megvenni skillekből? -
#826 Akkor ez másik kártya de nekiállok egy ilyennek:D -
#825 nekem otp junior van és 50.000 vehetek le meg utalhatok. de lehetne több is csak ennyit állítottam be. azt az ezer forintos keretet nem tudom honnan vetted de elég butaságnak tűnik mert egy ezressel nem sok mindenhez tudsz kezdeni -
#824 De az otp juniorról meg csak napi 1000ft-t lehet levenni többet nem... vagy ha ilyen módon használjuk akkor többet is letudunk szedni? -
wolfoid #823 Jár hozzá 30 nap, de mint más mmoknál, itt is meg kell adj előre egy Gamecard számot, vagy bankártyaszámot, csak akkor fogadja el a regisztrációt.
Én is azt javalom Knobloch, hogy menj be minnél elöbb az otpbe csináltatni kártyát, ha juniort tudsz kérni, azt megcsinálják ingyen, és kb 7-10 nap alatt meg is jön.
Jah és aki tud az jöjjön az ingyen 7végére amit darkling írt :) -
darkling #822 Free Blood Moon promotional weekend -
#821 Hát a dvd-vel jár egy hónap ingyen játék, nem? Egy hónap alatt meg csináltatsz magadnak teljesen ingyen egy otp junior bankkártyát... -
knobloch #820 Hi!
Köszi a segítséget, most itt állok a champions online dvd-jével, és maximum kitörölhetem a seggem, mivel nincs bankkártyám/gc-m... -
wolfoid #819 1 hónap 2700 körül
3 hónap 7500 körül
6 hónap 14000 körül
persze ezek bankártyás fizetésre igazak -
#818 mennyibe kerül 1 hónap fél év és egy év ? huf-ban.. -
wolfoid #817 Hellosztok!
A játékban keresek még aktív magyar játékosokat, aki játszik az írjon rám ingame vagy itt.
ingame: Wolfee@wolfoid -
knobloch #816 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ingyen 30nap-ot csak akkor kapom meg ha megadok egy bankártyát is ? -
#815 Ezzel tisztában vagyok:P -
#814 Hát igen, bétához nem kellett bankkártya, mivel azért nem kellett fizetni.:) -
#813 Nemtom én béta tesztelő voltam nemkelett hozzá bankártya szám de nekem nincsen bank kártyám még:D -
EnxTheOne #812 én még soha nem játszottam mmo-val, de úgy tudom, hogy amikor regisztrálsz, akkor meg kell adni a bank kártyád adatait, és havonta "lopja" a pénzt. Persze ezt bármikor le lehet mondani, és tudtomal nincs hozzá feltöltő kártya.
nos sikerült leszükiteni a tervezett karaktereket :D
1. munitions (hover disc-el)
2: ice (Ice slide)
3. single sword+ claw (acrobatic +teleport) :D -
#811 Csak neten lehet feltöltő kártyát venni? -
EnxTheOne #810 ahogy néztem youtube-on a képeségeket, a munition hasonlit a green goblinra :D de a fire, ice, electrity is nagyon jó :D -
EnxTheOne #809 köszi szépen :D talán a hover disc hasonlit rá a legjobban :D -
#808 life time account már nincs is? -
Pio #807 Szia!
Igen, sokféle travel power közül választhatsz. Lehetsz akrobata, villámgyors, Pókember, repülhetsz, jeget teremthetsz magad elé, föld alatt közlekedhetsz, hatalmasakat ugorhatsz, satöbbi, rengeteg féle travel power van. Egyet megkapsz rögtön a tutorial után és kapsz mellé egy másodikat később, magasabb szinten is.
Itt van két videó, ami bemutatja őket:
-
EnxTheOne #806 sziasztok! Én azt szeretném emgkérdezni hogy hogy lehet benne gyorsan utazni? Vagyis az érdekel hogy van benne olyan repülő valami ami a green goblin-nak van? :D -
vortii #805 Hello!
Elado Champions Online acconut!
Egy 40-es karakter(Force+Telepathy),
két kisebb karakter mindegyiknél van egy free Retcon még,
170G,
maxos Science/Mutations skill.
8000HUF
részletek emailben: [email protected] -
davee16 #804 A magyar klán amugy még él ? :) mert ha igen akor kit kel keresek hogy bevegyetek ? -
#803 Eladó a champions online accountom ( dvd-vel,dobozzal együtt ) van rajta egy 24es karakter darkness builtos karakter. és sok alt okt. 16.án jár le a 30nap!
Irányár: 6000 HUF. postai utánvétellel
Ha érdekel akkor érdeklődj msn/e-mail : [email protected] -
chefshift #802 Jobban inkább Lineage szárnyakkal ^^ és az úgy nevezett "légi csata" is ugyanolyan mint a földi csak épp nincs a lába alatt talaj, de ugyanúgy egy helyben állnak azt annyi.
u.i. : nem akar valaki venni CO accot "lifetime subscription"-nal (azaz nem kell havidíjat fizetni soha!) -
#801 istenem milyen felkapott lett az aion... pedig csak egy archlord utánzat szárnyakkal -.- -
Kibagami #800 Gratula! Jó játékot! -
davee16 #799 Oks már meglet a hiba .. angyal segitett ticketet kelet irni ... de amugy köszi a segitséget :)