1878
-
Nivel #958 értem :) köszi, eléggé hajazok rá, angolt azt még csak tanulom de alap szinten el tudok beszélgetni a játékkal kapcsolatos dolgokról :) meg hát persze a szótár :D -
#957 Üdv sajna én nem találtam magyarokat, illetve egyet ismerek akinek megvan de őt mostanában nem nagyon látom.
Én és néhány külföldi alapítottunk nemrég egy SG-t, bár még nincs sok tag és a többség kicsit inaktív de azért jó a társaság. Ha beruházol a játékra szívesen invitállak az SG-be.
Nekem amúgy nemvolt gond a magyarok hiánya mert én egész jól elvagyok külföldi társaságban is :) -
Nivel #956 Üdv! Van magyar közösség/guild a játékban ? Nemrég próbáltam ki a játékot és ez még hiányzik a döntésemhez, hogy megvegyem e ... :)de a hangulata nagyon tetszik :D -
#955 őőő.. hát nem csak meglepő.. Mondjuk a posta meg *2 annyi mint a game maga. Mondjuk így is 5-6000 körül jőn ki. :) De azt hiszem szólok egy ismerősnek UK-ban hozza haza :) -
#954 Hát mivel annyi az ára amazonon, ezért miért ne létezne?:D De ha akarod vedd meg ott, ahol drágább:D -
#953 Pls help!
Meg szeretném venni a game-t. Létezik hogy 5.99 euro? AMAZON
vagy én értek félre valamit? -
tamponfagyi #952 engem érdekelne -
darkling #951 Van eladó bontatlan példányom, ha valakit esetleg érdekel. -
#950 Na hogy tetszik a játék? Mondom megkérdem mert profilomon látom hogy már aktiváltad a kulcsot. -
#949 igen ingyenes csak dobj privibe mail címet és akkor neked is küldök. -
#948 es ez a meghivo ingyenes?
-
#947 Nem. Hanem ha meghívok valakit a játékra és regel a meghívón keresztül accountot akkor kap 10 nap ingyen játszási lehetőséget.
Weekend meg hétvége ami nem szokott 10 nap lenni :D -
#946 mi?? 10 nap free weekend? -
nyemra #945 super kwel XD akkor megy a pm :3 és kössz még 1 x -
#944 Na közbe a fórumon megtaláltam hogy 10 nap free trial jár ezért a meghívottnak. -
#943 Van valami ilyesmi csak nem tudom mennyi ideig játszhatsz a befizetésig, már ha befizeted. Itt van némi infó róla. Ha gondolod küldj privibe mailt és meghívlak. -
nyemra #942 sziasztok, nemtudom jó helyen vagyok e de lehet it buddy key eket vagy hasonló érdekességeket kérni? előre is köszi
-nym -
#941 Nemtudom jársz e még erre de küldtem neked friend invitet ingame.
Sethon: neked is küldtem. -
#940 Szerintem ne próbálkozz mmo-kkal ilyen angoltudással:S -
#939 Na ez azért elég gáz. Játékban hun channelen eddig csak STO-sokat láttam :/
Fenének kellett ezt egyberakniuk :S -
#938 igen azt vidd ki. aza tutorial az elkerülhetetlen sztem :D -
#937 nekem az izet hoza be a demojat amikor csak kiprobalod a gamet mikor otvaan 1 csomo küldi oszt jönek azok a szöny repülük abbol kijönek azok a félig bogar félig ember szörnyek nah azt vigyem ki? -
#936 Miféle under attack? Amit oldalt korábban linkeltem ott csak arra a második gombra kell bökni utána meg csak bejelentkezni a játékba, aztán csak megcsinálni a tutorialt hameg az megvan akkor kimenni onnan ez egyik helikopáterrel. Mást már nemtudok mondani. -
#935 meg egyepkent mikor uj atcot csinalok es belepek kihoz 3 dolgot ot meikre menyek?? -
#934 de mi a szar nekem mindig azt a szar hoza be h under attack faszomgecijebe abba h nemlehet megcsinalni rendesen ien nincs!!! nekem mi a fas... nemjo?? -
#933 nem. énse regeltem újra. -
#932 basszius a free weekendhez ujra kel regizni????????????????????????????? -
#931 Havonta fizetős a játék. -
#930 menyibe kerül a game?? es hol kel megvenni? megkel rendelni?es ha megveszem nemkel magamat befizetni semmi? csak nyomatom rendesen? -
#929 igen ez a free weekend :)
amúgy létezik magyar SuperGroup? Szívesen csatlakoznék ha van ilyen mert úgy néz ki majd megveszem a gamet. -
#928 ez a free weekend ?? Am eleg jo kepek jolnezki a hős :D -
#927 Tegnap becsatlakoztam azt csodálkoztam is hogy van vagy 150 user bár csak 1 volt online, viszont hogy más játékból is lehetnek ott az megmagyarázza ezta számot :D
Ha esetleg valakit érdekel csináltam pár képet. -
#926 Ugyanaz mint a STO esetén (hun). Ráadásul játékok közt is működik, szóval bármelyik játékból írnak oda, az a másikban is ugyanúgy megjelenik (olvasgattam már fézerekről folytatott eszmecserét miközben a qularrokat páholtam). -
#925 Amúgy van magyaroknak fentartott chat channel a játékban? -
#924 igen azt. -
#923 ezt tolcsem le?? katt -
#922 tök egyszerű. Letöltöd az oldalról a demo clienst és persze regelsz az oldalra. Majd felmész arra az oldalra amit a #915 hozzászólásban linkeltem, ott már csak a jobb oldali SIGN UP NOW gombra kell bökni. Ha minden oké a következő oldalon felül fogja zöldel irni hogy sikerült. -
#921 ti most az ingyen napost nyomatjatok a free weekendet ?, pls valaki segicsen h hogy kel megcsialni reszletesen irja mar le pls -
atiati #920 Köszi Venom! Nekem sem volt beklikkelve a hírlevél, fura is volt, hogy nem kapok semmit... -
#919 hogykel freewekendezni?????? en beleptem es mindig a demot csinalja!!!!! help!