1878
  • Nivel
    értem :) köszi, eléggé hajazok rá, angolt azt még csak tanulom de alap szinten el tudok beszélgetni a játékkal kapcsolatos dolgokról :) meg hát persze a szótár :D
  • Venom
    Üdv sajna én nem találtam magyarokat, illetve egyet ismerek akinek megvan de őt mostanában nem nagyon látom.
    Én és néhány külföldi alapítottunk nemrég egy SG-t, bár még nincs sok tag és a többség kicsit inaktív de azért jó a társaság. Ha beruházol a játékra szívesen invitállak az SG-be.
    Nekem amúgy nemvolt gond a magyarok hiánya mert én egész jól elvagyok külföldi társaságban is :)
  • Nivel
    Üdv! Van magyar közösség/guild a játékban ? Nemrég próbáltam ki a játékot és ez még hiányzik a döntésemhez, hogy megvegyem e ... :)de a hangulata nagyon tetszik :D
  • MarkBlade
    őőő.. hát nem csak meglepő.. Mondjuk a posta meg *2 annyi mint a game maga. Mondjuk így is 5-6000 körül jőn ki. :) De azt hiszem szólok egy ismerősnek UK-ban hozza haza :)
  • Atkamon
    Hát mivel annyi az ára amazonon, ezért miért ne létezne?:D De ha akarod vedd meg ott, ahol drágább:D
  • MarkBlade
    Pls help!
    Meg szeretném venni a game-t. Létezik hogy 5.99 euro? AMAZON

vagy én értek félre valamit?
  • tamponfagyi
    engem érdekelne
  • darkling
    Van eladó bontatlan példányom, ha valakit esetleg érdekel.
  • Venom
    Na hogy tetszik a játék? Mondom megkérdem mert profilomon látom hogy már aktiváltad a kulcsot.
  • Venom
    igen ingyenes csak dobj privibe mail címet és akkor neked is küldök.
  • roland4
    es ez a meghivo ingyenes?
  • Venom
    Nem. Hanem ha meghívok valakit a játékra és regel a meghívón keresztül accountot akkor kap 10 nap ingyen játszási lehetőséget.
    Weekend meg hétvége ami nem szokott 10 nap lenni :D
  • roland4
    mi?? 10 nap free weekend?
  • nyemra
    super kwel XD akkor megy a pm :3 és kössz még 1 x
  • Venom
    Na közbe a fórumon megtaláltam hogy 10 nap free trial jár ezért a meghívottnak.
  • Venom
    Van valami ilyesmi csak nem tudom mennyi ideig játszhatsz a befizetésig, már ha befizeted. Itt van némi infó róla. Ha gondolod küldj privibe mailt és meghívlak.
  • nyemra
    sziasztok, nemtudom jó helyen vagyok e de lehet it buddy key eket vagy hasonló érdekességeket kérni? előre is köszi

-nym
  • Venom
    Nemtudom jársz e még erre de küldtem neked friend invitet ingame.
    Sethon: neked is küldtem.
  • Atkamon
    Szerintem ne próbálkozz mmo-kkal ilyen angoltudással:S
  • Venom
    Na ez azért elég gáz. Játékban hun channelen eddig csak STO-sokat láttam :/
    Fenének kellett ezt egyberakniuk :S
  • Venom
    igen azt vidd ki. aza tutorial az elkerülhetetlen sztem :D
  • roland4
    nekem az izet hoza be a demojat amikor csak kiprobalod a gamet mikor otvaan 1 csomo küldi oszt jönek azok a szöny repülük abbol kijönek azok a félig bogar félig ember szörnyek nah azt vigyem ki?
  • Venom
    Miféle under attack? Amit oldalt korábban linkeltem ott csak arra a második gombra kell bökni utána meg csak bejelentkezni a játékba, aztán csak megcsinálni a tutorialt hameg az megvan akkor kimenni onnan ez egyik helikopáterrel. Mást már nemtudok mondani.
  • roland4
    meg egyepkent mikor uj atcot csinalok es belepek kihoz 3 dolgot ot meikre menyek??
  • roland4
    de mi a szar nekem mindig azt a szar hoza be h under attack faszomgecijebe abba h nemlehet megcsinalni rendesen ien nincs!!! nekem mi a fas... nemjo??
  • Venom
    nem. énse regeltem újra.
  • roland4
    basszius a free weekendhez ujra kel regizni?????????????????????????????
  • Atkamon
    Havonta fizetős a játék.
  • roland4
    menyibe kerül a game?? es hol kel megvenni? megkel rendelni?es ha megveszem nemkel magamat befizetni semmi? csak nyomatom rendesen?
  • Venom
    igen ez a free weekend :)
    amúgy létezik magyar SuperGroup? Szívesen csatlakoznék ha van ilyen mert úgy néz ki majd megveszem a gamet.
  • roland4
    ez a free weekend ?? Am eleg jo kepek jolnezki a hős :D
  • Venom
    Tegnap becsatlakoztam azt csodálkoztam is hogy van vagy 150 user bár csak 1 volt online, viszont hogy más játékból is lehetnek ott az megmagyarázza ezta számot :D
    Ha esetleg valakit érdekel csináltam pár képet.
  • Hmuda
    Ugyanaz mint a STO esetén (hun). Ráadásul játékok közt is működik, szóval bármelyik játékból írnak oda, az a másikban is ugyanúgy megjelenik (olvasgattam már fézerekről folytatott eszmecserét miközben a qularrokat páholtam).
  • Venom
    Amúgy van magyaroknak fentartott chat channel a játékban?
  • Venom
    igen azt.
  • roland4
    ezt tolcsem le?? katt
  • Venom
    tök egyszerű. Letöltöd az oldalról a demo clienst és persze regelsz az oldalra. Majd felmész arra az oldalra amit a #915 hozzászólásban linkeltem, ott már csak a jobb oldali SIGN UP NOW gombra kell bökni. Ha minden oké a következő oldalon felül fogja zöldel irni hogy sikerült.
  • roland4
    ti most az ingyen napost nyomatjatok a free weekendet ?, pls valaki segicsen h hogy kel megcsialni reszletesen irja mar le pls
  • atiati
    Köszi Venom! Nekem sem volt beklikkelve a hírlevél, fura is volt, hogy nem kapok semmit...
  • roland4
    hogykel freewekendezni?????? en beleptem es mindig a demot csinalja!!!!! help!