1878
  • roland4
    ujra kel regizni a free wakendhez?
  • Venom
    Nekem nem mert nincs bepipálva a profilomon hogy küldjenek híreket.
    Viszont innen a fórumról tudtam hogy lessz free weekend. Eddig eléggé tetszik a game, jobban mint a City of Heroes. Anno sokat nyomtam vele :D
  • Atkamon
    Nekem küldtek emailt is.
  • Venom
    Erre tessék :)
    Amúgy nemtudom miért rejtették el :D énis csak googlen találtam ezt :D
  • atiati
    Engem nem enged belépni, szóval gyanús ez a free weekend :-) De még a honlapon sem látom, hogy hirdetnék.
  • Venom
    Úgy tűnik sajna ennyi a demo :( de viszont most hétvégén elvileg valami ingyen hétvége lessz teljes hozzáféréssel.
  • roland4
    ezt én nemértem komyol a játék minden és 1 helyen kel ölni utána továbbjutok .. blab-blab-blab.. ÉS enyit kel csinálni a demoba?? nemlehet mászkálni a városba semmi??? repülnise tok pedig spacet megnyomtam 2x meg ienek és semmi...
  • Venom
    Akarom mondani a kliens méretér nézem. Jól elírtam, megyek aludni inkább :D
  • Venom
    Szerintem csak demóhoz de ha mértét nézem az a full kliens is egyben. Mindegy ha már patchel akkor elkéne indulnia. Nekemis csak az oldal meglátogatása után volt hajlandó patchelni.
  • roland4
    kösz szépen :DD és 1 kérdés ez csak a demohoz jo mert en letöltöttem a clienset s most perpill pacheli. szted elinul?
  • Venom
    Kipróbáltam a Demo-t, egész jónak tűnik a game csak kár hogy a tutorial területen semmilyen új powert nemlehet tanulni :(
  • Hmuda
    Március 26-29 között megint ingyen-hétvége teljes hozzáféréssel.
  • Venom
    Egyik fórumon irták hogy megkell látogatni ezt a weboldalat:
    http://www.champions-online.com/user/free_demo_start/steam
    És a látogatás után már jólessz. Ki si próbáltam és tényleg működik.
  • Venom
    Nekem is álandóan account errort pofázik :S valaki helpeljen légyszi
  • roland4
    hy all valaki segit regisztem meg minden és mikor elinditom kiirja h account error pls help valaki!!!!!!!
  • Hmuda
    Nincs tört szerver és 99%, hogy nem is lesz.
  • norec666
    Sziasztok! Nem tud valaki tört szervert mondani ehez a játékhoz. Nem muszály magyart, bármilyen nyelvű jó! Választ köszi előre is!
  • Sethon
    Én újra befizettem, @shipi néven vagyok elérhető.
  • Manbeast
    Sziasztok, 2-3 jete játszom aktívan, magyar csapathoz csatlakoznék, esetleg alapítanék szintén aktív játékosokkal. Manbeast handlerrel megtaláltok minden este 7-8 tól.
    Plusz az alt karimról egy rövid képregény:
    Black Tentacle #0
  • darkling
    Kiegészítő közeleg:

"Vibora Bay Watch

We’ve had a big secret here at Cryptic, and we can’t hold it in any longer. Over the past few months we’ve been working like mad on our first expansion for Champions Online! Vibora Bay is one of the Gulf Coast’s largest and most exciting cities. It’s a center of commerce, culture, tourism, and some incredibly strange goings-on. It maintains unusual traditions of mysticism and religion along with an eclectic group of inhabitants and frequent paranormal activities. Heroes constantly face threats of global proportions, but this time the crisis is greater than ever. The apocalypse has come, and it rides upon the half angelic / half demonic wings of Therakiel.

A web page is currently in the works that will feature screen shots, a video trailer, and detailed information on this level 37 – 40 mega-adventure pack, so stay tuned for more information!"
    champions-online.com
  • Hmuda
    Nem, csak mint írta, nem alapkövetelmény a csapatban való játék. Nagyszerűen el lehet boldogulni egyedül is.
  • Fehercsoki
    Tehát olyan mint a guild wars?Hogy csak városokban látod a többi embert,és városon kívül pedig egyedül botokkal,vagy hasonló?
  • Hmuda
    Nem csapatban, szólózva.
  • Fehercsoki
    Mármint hogy értve single player?
  • herczeg
    ha valakit érdekel esetleg, a steamen ma 13euroért lehet kapni a CO-t (az -66%)
  • slow66
    Sziasztok! Letöltöttem a demót steamen keresztül, csináltam accot is, szépen elindul a játék, bejelentkezed, de amikor töltené a patchot vagy mit ezt írja ki : Account error, please contact billing support. Vki tudna segíteni ?
  • chefshift
    Valószínűleg kell csinálnod egy acountot a CO weboldalon amivel majd betudsz logolni.
  • domez128
    Sziasztok!Hogy indítom el a demót?Csak mert az eredeti honlapról letöltöttem egy zip fájlt és nem tudok vele semmit se csinálni.Lécci segítsetek a választ előre köszönöm.
  • Hmuda
    Kiadták a játék Demo-ját (gondolom nem is lesz rendes trial és az ingenhétvégéknek is búcsút inthetünk).

Csak a tutorial zóna elérhető, csak 15-ös szintig lehet fejlődni, csak két karakterünk lehet, cserébe nincs időkorlát.
  • atiati
    A CO-ban figyelnek nagyon arra, hogy single player-ben is lehessen játszani, szerencsére :-)
    Ha majd elérsz a Nemezis-ig (asszem lvl 25-ön), na az kegyetlen jó, tényleg személyre szabott főellenség fogja színesíteni a kalandjaidat :-D

Power-eket tanulni a Powerhouse-ban lehet: ez a kezdő területek közepén van, a nagy, forgó fogaskerékszerű bejáratáról lehet felismerni.

Craft skilleket pedig majd a sörsátrak alatt álldogáló Science/Arms/Mistyc trénereknél.
    Bővebben a CO wikiben találsz leírást: http://www.champions-online-wiki.com/wiki/Main_Page

De ha tutorialt kezdtél, akkor még szerintem nem is tudsz tanulni power-eket, majd ha legyőzted a főellenfelet a végén, és a helikopterrel elutazol a Canadian Wilderness-be vagy a sivatagba, majd ott :-)

Ha nem tutorialt választasz, akkor egyből lvl 5-ön kezdesz, és rögtön lehet power-eket válogatni.
  • Felgolos
    kipróbáltam a játékot!Hát kipróbáltam már egy pár mmorpg-ét, itt meg mint aki most kezd mmorpg-én játszani szóval totálisan nem értek semmit ami nem baj legalább van kihivás.Első benyomásra mintha single player gam-én játszanék(itt a játékmenetre gondolok ami megint csak tetszetős).
    Lenne egy hülye kérdésem XD!Hol tudok trenerelni? skillet fejleszteni?hanyastól lehet?mert erre nem jöttem rá(mintha kezdő lennékXD este lvl 5 szintig juttotam és nem tudtam hon kell trénerelni)
    Egy negatív van az hogy a gépem megfelel a maszimális elvárásoknak és még közepes beállitáson is be akadozik, remélem majd jobban fogják optimalizálni
  • atiati
    Ja, és @orkati vagyok itt, alább rosszul írtam :-)
  • atiati
    A profilomban megtalálható az msn címem, felvehetsz, ha valami sürgős CO-s kérdésed van :-)
  • Felgolos
    thx az infót!Ma hozta meg a futtár,este kb 19:00-kor érek haza a munkából ugy hogy lehet hogy majd holnap jelentkezek.
  • atiati
    Ez így van. A fejlesztésekkel alapvetően meg lehet változtatni egy power működését (pl. egy Martial Arts power amúgy Single Attack, de fejlesztve Area of Effect lesz), vagy egyéb kellemes hatásokat lehet adni neki. Pl. Villamosnak, az elektromos hősömnek van egy charge down-os képessége (amíg nyomod, addig területre sebez, amíg le nem fut a kis vonal). Ezt most fejlesztettem toggle-ra: elég egyszer megnyomni a gombot, és attól kezdve addig sebez, amíg le nem fut a képesség. Közben meg lehet mást csinálni :-)

Felgolos: ha "framework"-öt választasz, tehát pl. Fire, vagy Might, vagy bármi más karaktert, nagyot nem hibázhatsz, azoknál előre meg vannak adva, melyik két tulajdonságnak kell magasnak lennie, és csak azt a kettőt kell fejleszteni és tárgyakkal nyomni.

Szerver: itt nincs fix szerver, "insta" szerverek vannak, lehet váltogatni folyamatosan, majd meglátod.

Magyarok nem nagyon vannak sajnos. De tegnap késő délután 900-1000 hős volt csak Millenium City-ben, a többi helyszínnel együtt lehettek vagy 1500-an bejelentkezve, ez nagyon durva pl. a City of Heroes-al összehasonlítva...

@ati néven vegyél fel friends-be, és bár sok időm nincs csapatozni, segítek, ha kell.
  • Hmuda
    Ez nem teljesen igaz. Vannak upgrade pontok, amikkel mindegyik erő egyedivé tehető. Főleg a power armourt próbálgattam a két ingyenhét alatt.

Van egy erő, ami alapból egy sima charge-up támadás, ami egész durci sebzést visz be ha teljesen feltöltődik. De fejlesztve távolságfüggő bónuszt kap, és közelharcban a legtöbb mezei ellenség azonnal megfekszik, míg alapból csak kábé a kétharmadát vette le a HP-juknak és a maradékot az energy támadással kellett leszedni.

Vagy van egy másik, ami alapvetően AOE támadás, de fejlesztve ha egyetlen ellenség ellen használjuk, akkor bónusz sebzést kap (alpha-strike).

Vagy a set cone-támadása: ha fejlesztjük, akkor minden bevitt sebzés rontja az ellenség védelmét pár másodpercre (épp annyi ideig, míg az adott támadás tart).

Szóval alapból ranged az ranged, de fejlesztve már jobban elütnek a többitől.
  • herczeg
    igazából a sok skill az nagyon szép, nagyon jó, és hiányoljuk mindenhonnan, de attól még a távolsági támadás távolsági támadás marad a közelharci közelharci, a buff meg buff, csak az animáció más (nagyon leegyszerűsítve a dolgot persze)
  • Felgolos
    Ebben a stílusba kezdőként nem lesz nehéz az indulás?
  • Felgolos
    Hát sajna nem tudtam kipróbálni!De megkapom karácsonyra :)!ugy hogy már hétfőn a kezembe lesz.
    Játszanak magyarok rajta?és melyik szerveren?ja és még ilyen stílusu mmorpg nem játszottam(HŐS).Remélem a bőség nem fog be zavarni(sokk skill)
  • Pio
    Közben nézem, hogy INGYEN HÉTVÉGE van, szóval kockázat nélkül tehetsz egy próbát a játékkal.