1878
  • Venom
    Na meg is kerestem neked a hozzászólásom. Jelentkezz be a CO oldalán majd a #906 hozzászólásomban írt linket látogazsd meg.
  • Venom
    Semmien ticketet nemkell írni. Trialt vagy Demo-t kell aktiválni az oldalról és utánna már menni fog. Valahol korábban írtam is itt a fórumon hogy a demo esetében milyen oldalra kell ellátogatni bejelntkezett accountal hogy aktiválódjon. Lapozz vissza kicsit a fórumon és megtalálod a hozzászólásaim között.
  • MarkBlade
    Milyen karaktereket indítottatok?
  • Nivel
    na ez lenne az innen vettem
  • BoneDragon
    Akkor nekem csak a gamecard vásárlás kéne :)
  • Nivel
    davee16, Venom elég jól tud angolul, ő talán segíthet, de a patchelésnél lévő error lehet telepítési gond is, pl: amikor Aionoztam és azt kellett frissíteni a játék nem lehetett olyan mappában amiben szerepel ékezet.. mert hibát írt, nem találta a mappát ékezet miatt
  • Nivel
    elég game cardot venned, nem muszáj a dobozosat nekem sem úgy van :D ha kell adhatok linket hogy honnan tudod megvenni kb. 3600 ft és egy ingyen hónap jár hozzá (bankártya használata szükséges)
  • davee16
    hi all kéne egy nagyon nagy help v kitöl ... és anak elkérném az msn címét is aki tudna segítteni. Ticket be kéne help és én nem igen tok angolul vagyis nem olyan jól ... mivel nem indul el a patch-ek letöltése és v mi errort jelez azt kéri hogy írjak ticketet a probléma miatt... ugyhogy ha v ki tud segiteni rajtam az irjon :p elörre is thx.
  • BoneDragon
    Ahhoz, hogy a teljessel játszak és ne a triallal meg kell venni a dobozos verziót? Vagy elég a gamecardot?
  • Nivel
    nincsmit :)
  • MarkBlade
    Van kint Angolok-nál ismerősöm és amazonon most 4 font az ára.. kb 1200 ft :D onnan jőn..

és köszönöm a trialt megkaptam ma el is kezdem.
  • BoneDragon
    Ja megkaptam, csak a spam közé rakta be! Köszi!
  • BoneDragon
    Én nem kaptam meg a meghívót! Ez érdekes :o
  • Nivel
    jaja :)amúgy honnan rendelted ? 10 napossal is be tudsz lépni.
  • MarkBlade
    Azaz... Megkapom én is az eredetit és szívesen belépnék.. legalább egy helyen legyünk :)
  • Nivel
    mármint super group ? :D van egy..
  • MarkBlade
    Köszi! :)

Egyébként benne lennék én is egy SG-ben.
  • Nivel
    ment :)
  • MarkBlade
    Kérhetek én is egy trialt amig megjőn az eredetim? [email protected] -ra
    Thx előre is!
  • Venom
    Csak szólok hogy a 10 napos trialba ha level 15öt eléred ne gürizz tovább a karakterrel fölöslegesen mert ottis eza max szint sajna :( mondjuk legalább több mindent kipróbálhat az ember mint a demoban.
  • BoneDragon
    Köszi! Remélem hamar megjön =)
  • Nivel
    elküldtem :)
  • BoneDragon
    Küldtem pm-et!
  • Nivel
    Akkor küldhetek 10 napos meghívót ha adsz egy emalit
  • BoneDragon
    Az ingyen hétvégén játszottam és elég bejövős volt a játék.
  • Nivel
    van free trial, azt javaslom elsőnek azzal akármeddig játszhatsz az első mappon, ha tetszett akkor küldhetek :D
  • BoneDragon
    Valaki megtudna hívni játékba, hogy tudjak vele játszani pár napot?:)
  • Venom
    Najó invitet nemjelezte viszont várakozóként ottvoltál a friend listemen :) szal accepteltelek
  • Venom
    hát invitet nem kaptam szal törölj a friend listáról és rakj be megint. Hero games aza PVP amúgy játékban H billel hívod elő a help ablakot ott a game manualban megtalálsz mindent amúgy hero gamebe minimap meletti gombal lehet csatlakozni, piros öklöt ábrázoló gomb.
  • Nivel
    am ez a heroic games hogy van ?
  • Nivel
    jaja sikerült :D nem rég jött le, felvettelek barátnak..
  • Venom
    Na mi a helyzet? Sikerült megvenni?
  • Nivel
    rendben :) köszi
  • Venom
    @Venompapa a global nevem ezen dobj be friendnek.
  • Venom
    Ha még nemvetted volna ott meg akkor menj fel ide: http://champions-online.com/buy
    És ott kicsit lentebb tekersz van olyan hogy retail locations. Megvfelelő zászlóra klikkelve behoz egy valag oldalat ahonnan meglehet venni.

Bár g2play-nem lehet rossz. Ott már egyszer vettem valamit bár már nemtom mit :D de nemvolt gond.
  • Nivel
    amúgy in-game mi a neved ? :)
  • Nivel
    köszi a segítséget :) körülnéztem neten és megrendeltem innen http://www.g2play.net/store/Champions-Online-Digital-Download.html majd kiderül menyire volt hülyeség :D de elég jó ajánlat..
  • Venom
    Na bocs szal hivatalos oldalon lenne 10 euróval olcsóbb mint steamen mert most nézem hogy ez megakarna veled vetetni egy Extended Download Service akármit amit kikell dobni a kosárból mert fölösleges. annyi lenne hogy onnan 30 napig letölthető a játék dehát fölös mert oldalról ingyen lelehet szedni :D
  • Venom
    Én az oldalon vettem és van credit card rublika pedig. Bár én paypalon keresztül intéztem de attól még ottkell lennie.
    Oké most néztem fel az oldalra tényleg nincs ott de eddig nemis az atari oldalra rakott a vásárláskor ha jól emlékszem. Érdekes hogy se nevet se mást nem lehet megadni ott :S
    Mondanám hogy vedd meg steamen de ott meg 6 euróval drágább. Utánna nézek a hivatalos fórumon hátha más is panaszkodott a megvétellel kapcsolatban. Valamit nagyon elcseszhettek az oldalon.
  • Nivel
    amúgy a játékot honnan vetted meg ? én az oldalról akarom de nem engedi :S nem tudom kitölteni a credit card number helyet, vagyis nincs i ilyen rublika...