1878
  • Atkamon
    Igne, tudjuk... :D
  • atiati
    2011 első negyedévétől INGYENES lesz a CO! A Silver member-eknek, azaz az ingyen játszóknak természetesen lesznek korlátozások, majd meglátjuk, mit találnak ki.
  • nyemra
    na szevasztok, tudom tudom hogy előzöleg már kértem, de ha lenne rá lehetőség akkor tudna valaki küldeni egy meghívást az [email protected] ra? köcce.
  • Venom
    Nem item mallos hanem lessz Silver member azaz az ingyé játszók egy valag korlátozással (pl előreszabott powersetteket használhatsz csak).
    Meg Gold member akik úgy játszanak tovább mint most, vagyis aki havonta fizet.
  • darkling
    Bővebb infó
    Addig is van eladó alapjátékom 3.500 Ft-ért ha valakit esetleg érdekel
  • Atkamon
    oooh, ingyenes lesz a játék 2011-től :O Vagyis item mall-os, de ingyen lehet játszani meg letölteni a játékot.
  • atiati
    Köszi az infót, én tuti benézek! :-)
  • Venom
    Üdv. Csak szóllok hogy CO Születésnapja alkalmából Szeptember 1.-től 7.-ig ingyen lehet játszani.
    Erre tessék! :)
  • Venom
    Ha még nemvolt 10 napos rá aktiválva azelőtt akkor igen :)
  • Atkamon
    Ha már van egy account-om, és játszottam a bétával, akkor tudok még játszani a 10 napos próbaverzióval azzal az account-al?:S
  • Venom
    Sőt ha megveszed akkor ott meg tudod folytatni a 10 naposba kezdett karaktereket :D
    Amúgy 10 napossal mindenképp jobban jársz mind sima demóval hidd el :)
  • MarkBlade
    Igen működik így. Sőt ha elfogy a 10 nap akkor visszavált a level 5-ös demo-ra. És megmaradnak a magasszintű karik.. csak nem tudsz kimenni a mapra :)
  • HEszkimo
    Ha demoban létrehozok egy karaktert akkor azt majd birom folytatni a 10 naposban? Mert ha igen akkor először csak a demoval játszanék, hogy ne menjen le a 10 napból.

Amúgy mennyi a havídíj?
  • Venom
    Demóban nemsok mert csak tutorial részen mászkálhatsz.
    Még a travelpowert se tudod kipróbálni. Viszont ha dobsz egy mailcímet nekem privátba szívesen küldök 10 napos próbaverzióra kulcsot. ott már kimehetsz a tutorial részről és többmindent kipróbálhatsz.
  • HEszkimo
    Sziasztok!
    A demo verzióban milyen lehetőségek vannak? Érdemes kibróbálni?
  • Venom
    Naja még marketen remélhetőleg upgradelnek. Amúgy elég sokmindent lehet csinálni 40 után, craftolni pl mert kb a 400as craft skill is csak azután jön össze meg missiózni mindenféle jó cuccokért. Nekemis van lvl 40es karim meg csomó alacsonyabb szintű. mikor meikkel van kedvem játszani :D
    Amúgy friendlistre bedobtál? mert ha igen akkor majd holnap jóváhagyom, vagy ha nem akkor majd rakj be.
  • enlightened
    40-es szint felett egyébként mit lehet még csinálni a gameben? Mert mindenkinél azt látom, hogy már 40 előtt 3 másik karit is indítanak, de nem nagyon fejezik be. Meg ez a marketes rész, nekem CoH-ban jobban tetszett.
  • Nivel
    sziasztok "ismét" Venom tudja mért írom... lényeg én is visszajövök most játszani csak kihagytam egy kis időt (2-3 hónap). Régebben belekezdtem egy weblapba, de félbe maradt, szeretnék újból nekiállni és végre el is készíteni :D gondolom akkor majd több magyar jön a játékba ha tudnak is róla... mert elég sokan nem :S
  • Venom
    Üdv. Én naponta felnézek ide hátha van valaki. Magyar SG sajna nincs. Én is csak külföldiben vagyok benne. Egyikbe alapítótag vagyok abból is csak én meg két másik tag aktív játékos. Két másik karakteremmel meg RPSG-ben vagyok ami szintén külföldi.
    Amúgy a global nevem @Venompapa majd dobj be friendlistbe.
  • Atkamon
    Wow, most nézem, hogy lement a játék ára :D Be kéne ruháznom rá valamikor...
  • enlightened
    Sziasztok, megvettem a gamet, ha van magyar SG szívesen csatlakoznék. Légyszi majd irjatok, bár ugy tunik már senki nem olvassa ezt a fórumot.
  • Venom
    Hát lehet hogy meg kell adni mert tőlem kérte miután magát a játékot megvettem de lehet hogy ez nem kötelező.
  • enlightened
    hali, ha megveszem a dobozos gamet, akkor muszáj már a 30 napos ajándékidore is megadni gamecardot vagy bankkártyát? Vagy a 30 napot le lehet játszani és elég utána megadni? Mert sok már a 30 napot se engedi lejátszani ha nem adnak meg értelmes kártyaszámot vagy gamecardot.
  • Venom
    Najó közben rájöttem hogy ugyanaz a neved mint itt a fórumon :D
  • Venom
    Jóde neked havonta fizetősre van beállítva gondolom. Neki meg gamecard de dátumnak ugyanúgy kéne lennie hogy meddig jó.
    Amúgy davee lökj majd ide global nevet (amivel bejelentkezel játékba) és akkor berakunk friendbe meg invitállak SG-be is.
  • Nivel
    elvileg, bár nekem ezt írja 1-Month Recurring ACTIVE és alá meg hogy meddig jó.. (dátummal)
  • davee16
    amugy ha a honlapon a profilomba az van irva hogy "Champions Online Game Card ACTIVE" a Subscriptions-nal akkor fel van töltve az accom ? vagy ez nem azt jelzi ?
  • Venom
    azt tedd hozzá hogy a játékban csináltuk a chat channelt ezen a néven hátha valakinek nem esik le :)
  • Nivel
    Venommal csináltunk egy COHUN chanelt tegnap, ide fel tudtok jönni ha van kedvetek hozzá, Hun meg Hungary chanel is van csak ott STO-ok vannak, itt remélhetőleg nem lesz :)
  • BoneDragon
    Blackdragon a nevem. Most épp fennt vagyok :)
  • Venom
    Naja trialosok elég sok korlátozást kapnak :S
    Amúgy én most küldtem invitet ha nemjelenik meg egy ablak a játékban akkor csak nézz rá a friend listádra mert ott leszek várakozóként aztán csak jobbklikk a nevemre és accept.
  • MarkBlade
    MarkBlade1 , megtaláltalak egyébként de mivel trial nem tudtam rád írni.Kapni nem kaptam semmit.. :(
  • Nivel
    pls majd írjátok le a pontos in-game neveteket :)
  • MarkBlade
    Oksa :) hazaérek este és játszhatunk :)
  • Nivel
    megtaláltalak , küldtem invitet majd fogadd el :)
  • Nivel
    ez van a @ után ?
  • MarkBlade
    Archon és lvl 11 :)
  • Nivel
    am mi a neve a játékban? :)
  • MarkBlade
    Én egy arcant indítottam.. és határozottan tetszik :)
  • Nivel
    nekem egy ice meg egy material arts om van