Champions Online - MMOG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foxpal
Nekem Darkness bowosom volt azzal 1000-t ütöttem 40-n a nagy robotba ami millenium cityben volt😄

foxpal
Melyik kaszt az amelyik a legjobban tud aprítani? miket ajánlott megvenni skillekbõl?

foxpal
Akkor ez másik kártya de nekiállok egy ilyennek😄

herczeg
nekem otp junior van és 50.000 vehetek le meg utalhatok. de lehetne több is csak ennyit állítottam be. azt az ezer forintos keretet nem tudom honnan vetted de elég butaságnak tûnik mert egy ezressel nem sok mindenhez tudsz kezdeni

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

foxpal
De az otp juniorról meg csak napi 1000ft-t lehet levenni többet nem... vagy ha ilyen módon használjuk akkor többet is letudunk szedni?

Jár hozzá 30 nap, de mint más mmoknál, itt is meg kell adj elõre egy Gamecard számot, vagy bankártyaszámot, csak akkor fogadja el a regisztrációt.
Én is azt javalom Knobloch, hogy menj be minnél elöbb az otpbe csináltatni kártyát, ha juniort tudsz kérni, azt megcsinálják ingyen, és kb 7-10 nap alatt meg is jön.
Jah és aki tud az jöjjön az ingyen 7végére amit darkling írt 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Atkamon
Hát a dvd-vel jár egy hónap ingyen játék, nem? Egy hónap alatt meg csináltatsz magadnak teljesen ingyen egy otp junior bankkártyát...

Hi!
Köszi a segítséget, most itt állok a champions online dvd-jével, és maximum kitörölhetem a seggem, mivel nincs bankkártyám/gc-m...
1 hónap 2700 körül
3 hónap 7500 körül
6 hónap 14000 körül
persze ezek bankártyás fizetésre igazak
foxpal
mennyibe kerül 1 hónap fél év és egy év ? huf-ban..

Hellosztok!

A játékban keresek még aktív magyar játékosokat, aki játszik az írjon rám ingame vagy itt.

ingame: Wolfee@wolfoid
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ingyen 30nap-ot csak akkor kapom meg ha megadok egy bankártyát is ?
foxpal
Ezzel tisztában vagyok😛

Atkamon
Hát igen, bétához nem kellett bankkártya, mivel azért nem kellett fizetni.😊

foxpal
Nemtom én béta tesztelõ voltam nemkelett hozzá bankártya szám de nekem nincsen bank kártyám még😄

én még soha nem játszottam mmo-val, de úgy tudom, hogy amikor regisztrálsz, akkor meg kell adni a bank kártyád adatait, és havonta "lopja" a pénzt. Persze ezt bármikor le lehet mondani, és tudtomal nincs hozzá feltöltõ kártya.
nos sikerült leszükiteni a tervezett karaktereket 😄
1. munitions (hover disc-el)
2: ice (Ice slide)
3. single sword+ claw (acrobatic +teleport) 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

foxpal
Csak neten lehet feltöltõ kártyát venni?

ahogy néztem youtube-on a képeségeket, a munition hasonlit a green goblinra 😄 de a fire, ice, electrity is nagyon jó 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

köszi szépen 😄 talán a hover disc hasonlit rá a legjobban 😄

foxpal
life time account már nincs is?

Szia!
Igen, sokféle travel power közül választhatsz. Lehetsz akrobata, villámgyors, Pókember, repülhetsz, jeget teremthetsz magad elé, föld alatt közlekedhetsz, hatalmasakat ugorhatsz, satöbbi, rengeteg féle travel power van. Egyet megkapsz rögtön a tutorial után és kapsz mellé egy másodikat késõbb, magasabb szinten is.

Itt van két videó, ami bemutatja õket:

sziasztok! Én azt szeretném emgkérdezni hogy hogy lehet benne gyorsan utazni? Vagyis az érdekel hogy van benne olyan repülõ valami ami a green goblin-nak van? 😄

Hello!

Elado Champions Online acconut!
Egy 40-es karakter(Force+Telepathy),
két kisebb karakter mindegyiknél van egy free Retcon még,
170G,
maxos Science/Mutations skill.

8000HUF
részletek emailben: [email protected]

A magyar klán amugy még él ? 😊 mert ha igen akor kit kel keresek hogy bevegyetek ?

angyal2232
Eladó a champions online accountom ( dvd-vel,dobozzal együtt ) van rajta egy 24es karakter darkness builtos karakter. és sok alt okt. 16.án jár le a 30nap!
Irányár: 6000 HUF. postai utánvétellel
Ha érdekel akkor érdeklõdj msn/e-mail : [email protected]

Jobban inkább Lineage szárnyakkal ^^ és az úgy nevezett "légi csata" is ugyanolyan mint a földi csak épp nincs a lába alatt talaj, de ugyanúgy egy helyben állnak azt annyi.

u.i. : nem akar valaki venni CO accot "lifetime subscription"-nal (azaz nem kell havidíjat fizetni soha!)

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

angyal2232
istenem milyen felkapott lett az aion... pedig csak egy archlord utánzat szárnyakkal -.-

Gratula! Jó játékot!
Oks már meglet a hiba .. angyal segitett ticketet kelet irni ... de amugy köszi a segitséget 😊

OK. Beírod az acc nevet, meg a passwordot addig jó? Azt elfogadja ugye? Tûzfalat nézd meg mindenképpen, mert patchek után érzékeli, hogy változott az exe és ne engedi ki. Tehát elsõ körben a tûzfalat nézd meg.
Áhh még mindig nem jó valamiért nem engedi hogy patch-eljem ... Könyörgök valaki nézen már fel a forumra aki tudja a választ, akár fe lis vehet msn en ... :[email protected] elörre is nagyon köszönöm.

ajj 😞 valami nagyon nem jo légyszi segitsen valaki amikor beirtam a nemev meg a jelszom akor belép de nem tok semire se katintani hogy belépjen a gamé ba pedig elvileg már azt jelzi hogy online a szero ... 😞( itt kiir valami Patch féleséget de erre se tok rámeni .. mi lehet a gond ? 😞

Most az én szememel van a hiba vagy még mindig áll a szero ? 😄 😄

Jolvan 😊 köszi szépen . De most az idegesit a legjobban hogy megjöt ta játék ere vártam meg minden és Down a szero... jött hogy kidobjam a gépem az emeletröl 😄

angyal2232
jah, nincs olyan hogy jó meg rosz. egyenlõre a magyar klánba meg énis benne voltam 2napig, de nekem az nemjött be hogy alig vannak online ventrijükre nemjárhattam meg hogy nincs nyüzsi se beszélgetés!
english speaking guild power 😄 de amúgy semmi baj nincs vele
nem lehúzni akarom a magyar klánt félre értés ne essék
ha kell majd valami segitség davee16 akkor pm Angyal@angyalman

Amugy gondolom itt eben a játékban nincs olyan hogy jo meg gonosz a játékosok közöt tehát akármien höst csinálok azok együt vannak nem ? Csak az npc-k elen kel it harcolni meg max arénába egymás ellen.

aha köszi szépen az oldalt elolvastam és szerintem igaza is van 😊 . AQmugy nekem is keden fogják hozni a játékot és én is nyomulhatok remélem megtalálom ma magyarokat meg azt a magyar Klánt amit itt hirdetetek a forumba 😊

angyal2232
igen, magasan odaveri!
http://zulajayim.wordpress.com/
itt olvashatsz is róla bõvebben

amugy e za champions online magasan odaveri a city of heroest nem ? legaláb is én trailerek alapján igy látom ...

cserébe nekem elég lene egy olyan acc is amin nincs semmi csak fe llegyen töltve ...

és nem cserélné el valaki az accát egy wow accra ? 😄 amin fent van mind a 3 kieg + 2 80 as kari ? ! megéri ...

Atkamon
Hát ezt nem tudom, én nem vettem (még) meg a játékot, csak a bétával játszottam...

Hát ja anyi vok mongyuk az is igaz 😊 lehet megrendelem söt 😊 de amugy ugy ne mlehet hogy most amikor regisztrálok nem adom meg a bank karim csak akor amikor töltöm fel a gamé-t ? Mert csak azért hogy tudjam lejátszani ezt a 30 napot azt majd azután csinálok bank kártyát 😊

Atkamon
Hát, ha a nevedben lévõ szám az életkorod, akkor egyidõsek vagyunk, és nekem is van bankkártyám, nem nagy dolog csináltatni, és full ingyenes... Bemész OTP-be, és csináltatsz egy Junior kártyát... Nem kell semmiért sem fizetni.

Egyszer döntök ugy hogy fizetnék valami mmorpg ért és akkor se tudok xD xD

ááááh de kár ... mert én még ne mcsináltatam bankártyát ... 😞 ne mérte mezt .. mért nem csinálnak hozá ien game card félét ... most akinek nincs bankaria az 30 nap után akor nem is tud gamelni magyarán ... 😞

Atkamon
Ha megveszed, ahhoz kapsz egy kódot, amivel tudsz regisztrálni, és kapsz a kóddal 30 nap ingyen játékot. Regisztrációnál meg kell adni bankkártya adatokat, és az ingyenes 30 nap eltelte után leveszi minden hónapban a játék havidíját. Persze ezt bármikor ki tudod kapcsolni, hogy mondjuk a következõ hónapban ne vegyen le pénzt, de akkor ugye nem is tudsz játszani.

mer amugy nekem tetszik ez a játék meg minden meg szerintem megveszem csak ne mtom hogy lehet feltölteni .. azért kérdem .. a cd galaxison meg ne mlehet hozzá semit venni ...

hát az kár 😞 amugy néztem hogy a cd galaxison meg lhet rendelni de nem látam hozzá game card ot vagy valami iensfélét ... hogy lehet amugy az eredetit tölteni ? mivel ?