1878
-
Tomy Lee #1078 Lesz bizony.Este csinálunk egyet.Kell TS3 is!
Ki vállalja a Leader szerepet?:-)
De ha tud v.ki már meglévő aktív!guildet az szóljon ps -
krisz073 #1077 hull = full -
krisz073 #1076 Én még reggel lehúztam, akkor még jött hull sebességgel.
Kíváncsi leszek mennyien fogják tolni így, hogy ingyenes lett.
Lesz valami Magyar guild ?
-
Tomy Lee #1075 Ez ugyan az a kliens?Mert innen jön maxon:)
link -
Tomy Lee #1074 Honnan lehet még tölteni mert ez fullon le van terhelve.Nektek jön rendesen?? -
Tomy Lee #1073 Amit ő linkelt azzal jön max 10kb/s-al -
Tomy Lee #1072 Innen szedtem a downloader exe-t de itt is olyan 40-50kb/sec a letöltésem:( -
krisz073 #1071 Miért nem jó?
leszeded az 1 MB-s filet elindítod és az tölti le a full klienst. -
Tomy Lee #1070 Fuu már vártam elég rég óta,hogy f2p legyen:)
Végre rávették magukat
Herkulles#1068 amit linkelt azt ne töltsétek mert valami nagyon nem jó azzal a linkel! -
krisz073 #1069 Jaja a kliens már tölthető. -
Herkulles #1068 Tölthető a Champions Online: Free for Allmától... -
oregon1987 #1067 áhhh pedig nagyon jó film! :D Rossz az ízlésed! :D -
#1066 egész jók, bár a haver kicsit izmos lett :d de grat hozzájuk :D a film meg nekem nem jött be XD -
Nivel #1065 Sziasztok, olyan nincs, aki most is játszik ? :D (nem triallal és nem demoval) -
Thaddeus #1064 25-től, és íme az én trialos karaktereim:
-
krisz073 #1063 Mikortól lesz ingyenes a játék ? -
#1062 Én most vele tolom. Speedo. (Tudom kicsit Tron-os lett)
-
davee16 #1061 pedig én már akartam írni a választ a rekesz sör ért ... xD amugy szerintem naon jók lettek főleg a kiscsaj... :D amugy má én is naon türelmetlen vok .. :D -
oregon1987 #1060 Én marha! A nevek meg kivannak írva! :D Így könnyű lesz a megfejtés! :D
Akkor csak azt kérdezem meg kinek hogy tetszenek? :D -
oregon1987 #1059 Én is halottam hogy ingyenes lesz, de mivel nem bírtam ki ezért leszedtem a demot és kipróbáltam! Nagyon klassz kis játék nem a szokásos tömegben gyártott fantasy MMO! A grafikája nagyon szép igaz a szar gépemen akad is, ezért képtelen leszek alacsonyabb grafikán játszani! :(
Egyébként a szuperhős készítéssel is jól elvagyok, mert végtelen számú lehetőség van! :D
Csináltam 2 hőst persze nem tudtam egy az egybe ugyanúgy megcsinálni őket mint a filmben de aki felismeri az írja le ide és kap egy rekesz sört!
-
Tenkory #1058 Énis trialozok most. De nagyon rossz mert iszonyatosan levannak korlátozva a játékfunkciók. Nemtudok se Zone chatbe írni se partyba hívni senkit..segítséget se tudok kérni senkitől. Én várok F2Pre.:D -
#1057 Dehogyis én türelmetlen vagyok :D -
#1056 Ezt a pár napot már ki lehet várni:D -
#1055 Hmm... Nem akarna valaki küldeni nekem egyet, ha szépen megkérem? :D -
#1054 Mivel trial kódot csak játékosoktól kaphatsz. -
#1053 Hát nem! Én legalábbis csak demot találtam és az pont arra elég mit írtál. -
Tenkory #1052 Tényleg? akkor elnézést...nemszóltam -
#1051 Az a demo... Triallal mehetsz ameddig akarsz 14 napig. -
Tenkory #1050 Triallal nemsokra mész, csak a kezdővárosban rohangálhatsz ami kb 7 szintre elég. -
#1049 Valakinek van kedve elkezdeni most a játékot?
Ha elvileg most is elkezdjük free trial kulcsal akkor ha minden igaz 14 napig jó a trial kulcs :P
És akkor olyan mintha mise történt volna 25-n is játszunk tovább... -
DarkBlade #1048 Én nem kaptam emailt, de kint a hír a játék oldalán.
Már várom. -
#1047 Kaptame gy emailt, hogy jan. 25-re tervezik az ingyenes verzió indítását. -
DarkBlade #1046 Még nem! Sajna. -
davee16 #1045 Heló mindenki nah már ingyenes a game ? ! -
#1044 Akkor már hárman vagyunk.Bár még csak tanulgatom a dolgokat -
#1043 Üdv. Hát magyarok tudtommal csak ketten vagyunk. Viszont élet az van, én nem egy roleplay SG-ben bent vagyok a karaktereimmel szóval sosem unatkozok, és mindíg van fent valaki aki tud segíteni missiókban ha kell. -
#1042 Sziasztok!Érdeklődni szeretnék hogy mennyira van élet a játékban?Érdemes belkezdeni?Előre is köszi a választ! -
Olandin #1041 Vagy írhat ide is akinek kell, kinek h jobb :D -
Olandin #1040 Sziasztok.Akinek kell a játékhoz meghívó az küldjön nekem egy mailt a [email protected] :) -
darkling #1039 Infók az archetype-okról:
1. rész
2. rész
Leírások