1878
-
#1358 Csinálj küldetéseket, fejleszd a skilleidet stb. szinte már nem is kell sorolni -
Skill #1357 üdv! új vagyok itt lenne itt valaki, aki elmagyaráz pár dolgot skypon vagy msnen ? -
#1356 Bazze, gecire elkezdett laggolni. -
#1355 Bent vagyok a játékba, csak kérdések fogalmazódnak meg bennem. Mi a lényege? Mit kell, és hogyan csinálni? Röviden leírhatná valaki, köszi.
-
#1354 Hívjatok meg SG-be. -
#1353 Fent vagyok. GRR@GRR1 -
#1352 Nálad ilyen a grafika? Mintha paintel rajzolták volna. :D -
#1351 channelre inviteltelek -
#1350 @dr.hentes -
#1349 ird le a login neved és invitellek -
#1348 :DDD
lol mit találtam
-
#1347 Mondjuk az érdekes, hogy ha beírom a cohun-t, akkor nem enged joinolni(szürke) -
#1346 Értem. -
Tomy Lee #1345 azt is próbáltam csak ezt másoltam ki ez volt az első de nem jó.. -
Tomy Lee #1344 Azt,hogy nem a karakterneved kell hanem az amit a regisztrációnál megadtál a @handle opciónál,na az a név kell vagy próbálsz join-olni a cohun chat-re -
#1343 Cicalany, nem cicalány. -
#1342 Ez mitjelent? -
Tomy Lee #1341 Not sure who "cicalány" is. Please provide the player's handle (e.g. "characterName@handle"). -
#1340 Valaki vegyen fel friendnek! ^^ karakter: Cicalany -
#1339 @GRR1, de én most nem játszok. Majd írok, ha leszek. -
Tomy Lee #1338 Leader online van meg tudja most éppen oldani!
@handle nevet kérek még mindig:) -
Tomy Lee #1337 ok -
#1336 Hogy menjek fel COHUN chatre?
Ezek szerint enged invelni? Egy helyet lefoglalok. -
#1335 megvan a handle név: tudodte. -
Tomy Lee #1334 Figyelem:D
Aki tud jöjjön fel COHUN chatre mert invitálás van super group-ba!! -
#1333 Ahogy kiérsz millenium citybe, rögtön előtted van egy nagy fogaskerék valami, ami alatt van egy villámizé, oda bemész, és ott tudsz választani. -
#1332 asszem megvan a végleges kinézetem :D
-
#1331 Nekem ilyen nincs meg, most vagyok abban a szobában ahol a videóban is van, gondolom itt kell. Vagy rosszul gondolom? o_o -
#1330 De hogy?:0 -
Tomy Lee #1329 Semmi akadálya ez alap.Ahogy kiérsz tréningről már futhatsz is érte:-) -
#1328 http://www.youtube.com/watch?v=We3FNhTwEak&feature=player_embedded
Ezt akarom megtanulni! o.o -
#1327 köszi szépen a segítséget. mindjárt benyomom ide a handle nevet. -
Tomy Lee #1326 Grimoire-al elkeztem a primal storm-ot upgrade-elni most le tudok rakni öt sigil-t jó nagyokat ütnek és ahányszor elnyomom skill-t kapok jócskán vissza energy-t.Lehet maradok Grimonál kezd megtetszeni -
#1325 Azt nemesisnek hívják. Majd az olyan lessz neked ming Batmannak Joker :D
jobb példát nemtudok mondani erre. -
benji21th #1324 Jah és a handle nevem @BALAGE87 :) -
#1323 aki elején jár még az vegyen fel barátai közeé
Martole
a nevem :) -
Tomy Lee #1322 Nyílnak majd meg új skillek persze sőt először csak néztem,hogy úristen lesz 6-7 skill?(mert annyit mutat alapból) azt már ott tartok,hogy megnyílott csomó passiv-aktív és alig tudok 3-4 skillt megtanulni mert nincs skill pontom:))
Nemám úgy van,hogy elértem lvl10-et aztán bevásárolok minden skill-t még azt is ami nem kell áá nagyon okosan kell választani.
Ki kell nézni egy erős skilled amit sokat használsz és sz.tem azt kell tovább fejleszteni -
benji21th #1321 Hali
Tegnap óta játszom a játékkal, eddig 6 karaktert indítottam (más más acc-al), hogy megnézzem melyik archetype fog feküdni nekem...Ahogy Tomy Lee is mondta eléggé összetett játék, éppen ezért, nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom-e a dolgokat :D Szóval amiket kipróbáltam, azok közül, csak az inferno, a solider és az acher tűnt használhatónak, bár az archer valami hihetetlenül gyorsan kifekszik. Az inferno lesz valószínűleg ami marad, mert a solider olyan kiábrándító egy szuperhősös játékban:D
No akkor a kérdések:
A grafika nálam valamiért nem klappol, se max grafikán se low-on...nem a korábban említett comic effecttel van a baj, hanem az egész kép olyan..darabos, pedig a videókban és a képeken szép tiszta az egész:S
Aztán...az hogy most ezzel az infernoval fejlődök, milyen további lehetőségek állnak majd a rendelkezésemre (képesség ügyileg)? Vagy ez így már nem nagyon fog változni?
Egyelőre az utolsó kérdés: Felvennétek engem is chatre?:P
A válaszokat köszi -
#1320 Most itt vagyok valami épületbe ahol 4 trainer van. Most valamit választani kéne? Nem akarok rosszat választani, meiknél mit lehet tanulni? -
#1319 Csini :D