1878
  • crackyS
    Csinálj küldetéseket, fejleszd a skilleidet stb. szinte már nem is kell sorolni
  • Skill
    üdv! új vagyok itt lenne itt valaki, aki elmagyaráz pár dolgot skypon vagy msnen ?
  • Grr1234
    Bazze, gecire elkezdett laggolni.
  • Szabó Péter
    Bent vagyok a játékba, csak kérdések fogalmazódnak meg bennem. Mi a lényege? Mit kell, és hogyan csinálni? Röviden leírhatná valaki, köszi.
  • Grr1234
    Hívjatok meg SG-be.
  • Grr1234
    Fent vagyok. GRR@GRR1
  • GamEszti
    Nálad ilyen a grafika? Mintha paintel rajzolták volna. :D
  • Venom
    channelre inviteltelek
  • Titan
    @dr.hentes
  • Venom
    ird le a login neved és invitellek
  • andrew1988
    :DDD

lol mit találtam
  • Titan
    Mondjuk az érdekes, hogy ha beírom a cohun-t, akkor nem enged joinolni(szürke)
  • Grr1234
    Értem.
  • Tomy Lee
    azt is próbáltam csak ezt másoltam ki ez volt az első de nem jó..
  • Tomy Lee
    Azt,hogy nem a karakterneved kell hanem az amit a regisztrációnál megadtál a @handle opciónál,na az a név kell vagy próbálsz join-olni a cohun chat-re
  • Grr1234
    Cicalany, nem cicalány.
  • GamEszti
    Ez mitjelent?
  • Tomy Lee
    Not sure who "cicalány" is. Please provide the player's handle (e.g. "characterName@handle").
  • GamEszti
    Valaki vegyen fel friendnek! ^^ karakter: Cicalany
  • Grr1234
    @GRR1, de én most nem játszok. Majd írok, ha leszek.
  • Tomy Lee
    Leader online van meg tudja most éppen oldani!
    @handle nevet kérek még mindig:)
  • Tomy Lee
    ok
  • Grr1234
    Hogy menjek fel COHUN chatre?
    Ezek szerint enged invelni? Egy helyet lefoglalok.
  • maffi
    megvan a handle név: tudodte.
  • Tomy Lee
    Figyelem:D
    Aki tud jöjjön fel COHUN chatre mert invitálás van super group-ba!!
  • crackyS
    Ahogy kiérsz millenium citybe, rögtön előtted van egy nagy fogaskerék valami, ami alatt van egy villámizé, oda bemész, és ott tudsz választani.
  • andrew1988
    asszem megvan a végleges kinézetem :D

• GamEszti
    Nekem ilyen nincs meg, most vagyok abban a szobában ahol a videóban is van, gondolom itt kell. Vagy rosszul gondolom? o_o
  • GamEszti
    De hogy?:0
  • Tomy Lee
    Semmi akadálya ez alap.Ahogy kiérsz tréningről már futhatsz is érte:-)
  • GamEszti
    http://www.youtube.com/watch?v=We3FNhTwEak&feature=player_embedded
    Ezt akarom megtanulni! o.o
  • maffi
    köszi szépen a segítséget. mindjárt benyomom ide a handle nevet.
  • Tomy Lee
    Grimoire-al elkeztem a primal storm-ot upgrade-elni most le tudok rakni öt sigil-t jó nagyokat ütnek és ahányszor elnyomom skill-t kapok jócskán vissza energy-t.Lehet maradok Grimonál kezd megtetszeni
  • Venom
    Azt nemesisnek hívják. Majd az olyan lessz neked ming Batmannak Joker :D
    jobb példát nemtudok mondani erre.
  • benji21th
    Jah és a handle nevem @BALAGE87 :)
  • skatebab
    aki elején jár még az vegyen fel barátai közeé
    Martole
    a nevem :)
  • Tomy Lee
    Nyílnak majd meg új skillek persze sőt először csak néztem,hogy úristen lesz 6-7 skill?(mert annyit mutat alapból) azt már ott tartok,hogy megnyílott csomó passiv-aktív és alig tudok 3-4 skillt megtanulni mert nincs skill pontom:))
    Nemám úgy van,hogy elértem lvl10-et aztán bevásárolok minden skill-t még azt is ami nem kell áá nagyon okosan kell választani.
    Ki kell nézni egy erős skilled amit sokat használsz és sz.tem azt kell tovább fejleszteni
  • benji21th
    Hali
    Tegnap óta játszom a játékkal, eddig 6 karaktert indítottam (más más acc-al), hogy megnézzem melyik archetype fog feküdni nekem...Ahogy Tomy Lee is mondta eléggé összetett játék, éppen ezért, nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom-e a dolgokat :D Szóval amiket kipróbáltam, azok közül, csak az inferno, a solider és az acher tűnt használhatónak, bár az archer valami hihetetlenül gyorsan kifekszik. Az inferno lesz valószínűleg ami marad, mert a solider olyan kiábrándító egy szuperhősös játékban:D
    No akkor a kérdések:
    A grafika nálam valamiért nem klappol, se max grafikán se low-on...nem a korábban említett comic effecttel van a baj, hanem az egész kép olyan..darabos, pedig a videókban és a képeken szép tiszta az egész:S
    Aztán...az hogy most ezzel az infernoval fejlődök, milyen további lehetőségek állnak majd a rendelkezésemre (képesség ügyileg)? Vagy ez így már nem nagyon fog változni?
    Egyelőre az utolsó kérdés: Felvennétek engem is chatre?:P
    A válaszokat köszi
  • GamEszti
    Most itt vagyok valami épületbe ahol 4 trainer van. Most valamit választani kéne? Nem akarok rosszat választani, meiknél mit lehet tanulni?
  • GamEszti
    Csini :D