1878
  • Tomy Lee
    Fuu de király lett:D
  • Grr1234
    Én most Inferno vagyok, és azt néztem, hogy szintenként kapok néha skilleket. Ezeken kívül tudok szerezni?
  • andrew1988
    :DDD

• Tomy Lee
    Itt állítom nincs legerősebb(overpowered) class(archetype)
  • Grr1234
    Bal felső sarokban a karaktered arcképére kattolj, aztán kijön még egy ablak, és ott a karid arcára jobb klikk. Ami a "@" után van, az a Handle neved.
  • Tomy Lee
    Jó a kérdés.Egyenlőre ilyesmi választ tudok adni részemről:
    Nagyon sok múlik a játékoson,hogy skillezi,hogy mixeli össze a tulajdonságokat miképpen alakítja a karakterét.Rengeteg variáció van és ezen múlik a dolog na és persze az ügyességen is mert nem hiába van a block a különböző power-ek,ha elfogy mana akkor arms használata közelharcra,gyorsaság,reflex.
    Jól kell játszani tudni kell használni a karaktert kihasználni megannyi lehetőséget.
    Nagyon összetett játék
  • maffi
    biztos gyökér vagyok, de mi a @handle név? vagy hol tudom megnézni?
  • Grr1234
    Szerintetek melyik a legjobb (legerősebb?) archetype?
  • Tomy Lee
    @handle nevet ha adsz akkor cohun chat-be invellek
  • Tomy Lee
    [Super Group] Error inviting to super group: Newly created accounts can not create super groups, help to create a super group or send super group invites.

Ezt kapom még mindig mikor invelni akarok valakit tehát meg kell várjuk az este 10 órát és ha akkor sem tudok akkor gáz van:Sss
  • Tomy Lee
    video-comic style outlining.Szerintem ez zavart téged ha nem akk.sry:)
  • maffi
    Hungarian Hero néven futok jelenleg.
  • Tomy Lee
    Van 1 opció amit ha kikapcsolsz akkor nem lesz képregény szerü grafikád,mindjárt megnézem melyik az
  • Rowlend
    A kép a videóból van fotózva :D
  • Titan
    Neked mért ilyen szépek a színek? Nálam nagyon képregényes, pedig mindent felhúztam maxra..:( Lehet a free miatt van?

Nekem jelenleg egy Mind karim van és most kaptam meg a gyógyító skillt..:)
    Eszméletlen jó kis kari, bár eddig elég sokszor estem kelltem..
    De most, simán kitankolom a szintemen levő mobokat, amíg a DOT skillem végez mindenkivel..:)

Nekem a következő kérdések merültek fel a játékkal és a karimmal kapcsolatban:
    -Milyen attributumokra érdemes gyúrni(melyik ad +sebzést, mert ha jól láttam fegyvert nem használ a kari.
    -Milyen resarch-ot válasszak Science vagy Mystik,vagy? Mi a különbség?
    -Alant láttam képet, hogy Armorban/Armor nélkül. Armort hol lehet szerezni?

Egyenlőre ennyi...:) Előre is köszi a válaszokat! _o_
  • GamEszti
    Majd keress meg "Cicalany" a kari neve. A tiednek mi?
  • Grr1234
    Én sem. Majd még ma fogom folytatni, most fejeztem be a tutorial mapot. Majd rád írok.
  • maffi
    én mindjárt ott leszek :)
  • GamEszti
    Valaki ott van még az eleje fele? Még egy magyarral sem találkoztam. o.O
  • maffi
    sziasztok!
    most telepítem a játékot. eddig is ki akartam próbálni, de a havidíj visszatartott, viszont így már semmi nem menti meg a gamet tőlem :D szeretnék csatlakozni én is a Hungarian Special Forces Super Grouphoz, ha lehetséges.
  • Grr1234
    Nekem nem tetszik, sztem nem is fogok.
  • Tomy Lee
    Na tehát Soldier hőst senki nem alkokott akkor??
  • Rowlend
    Talán ez segít :)
  • GamEszti
    Á sikerült, bár gőzöm sincs mit csináltam. xD
  • GamEszti
    Hát nemtudom, én ebből nemjöttem rá mit csinált. Felrobbantotta azt a piros bigyót amit énis vagy 20szor és neki meg is van a küldetés. És hogy hogyan használta azt a pisztolyt meg, hogy honnan van neki azt sem tudtam meg. :/
  • Tomy Lee
    Tess:
  • GamEszti
    Az a "rejuvenating nuclear gadget" az? Az hasonlít a cuccaim körül pisztolyra.
  • Grr1234
    A lézerpisztoly megvan?
  • GamEszti
    Még mindig annál a résznél vagyok. Valaki?
  • Hikoro
    Traning mapon túl kell jutni és utána a következő quest az, hogy tanulj vmi Traveling Power-t. :) Ott nem csak repülés van,hanem sok minden. :)
  • Tomy Lee
    Travel power-t kell tanulj az elsőt akkor kapod azaz tudod tanulni pl.fly-t mikor tutorial megvan és kikerülsz Millenium city-be ott a téren lesz egyből le kell menni föld alá az npc-hez
  • Fehercsoki
    Köszi!

Egyébként ahhoz hogy tudjon repülni a karakterem mit kell csinálni?
  • Tomy Lee
    Pont kevés a 2 character slot:/
    Van ugye 1 grimoire-om mint távolsági caster(wizard,sorci,shaman hogy is nevezzem) DE szeretnék 1 közelharcost ami a Blade és 1 Soldier-t is akartam kipróbálni.
    Azt tudom csinálni,hogy Grimo-t törlöm helyette soldier és lesz egy Blade mellé.

Soldier-el kapcsolatban tapasztalatok valakinek vannak?Pár szóval jellemezze ps milyen vele játszani mi dps-t oszt ilyenek,thx:)
  • Hikoro
    Blade, ma nem hiszem hogy leszek már... kicsit másképp lett szervezve ez a nap... :S
    Na majd vmikor írok,hogy felmegyek addig legyen sok magyar az SG-ben!! :D
  • Tomy Lee
    Tess:
    http://www.bigdownload.com/games/champions-online/pc/champions-online-free-to-play-client/

http://www.gamepron.com/file/1525/Champions-Online-Client-Free2Play/

http://games.on.net/file/39896/Champions_Online_Full_Game_Client_-_Free2Play_-_20110107

http://www.fileplanet.com/218392/210000/fileinfo/Champions-Online-Free-To-Play-Client

http://www.fileshack.com/file.x/23796/Champions+Online+-+Free+For+All+Client+Installer+20110107
  • Grr1234
    Én innen töltöttem le, patcheléssel együtt volt max. 1 óra.
  • Fehercsoki
    Most töltöm a játékot a hivatalos oldalról,de elég lassú,nincs valami gyorsabb letöltési hely?
  • Tomy Lee
    Igen az a guild
  • Grr1234
    Egyébként az a super group valami klán féle dolog?
  • Tomy Lee
    Igen írják ott is"supergroup creation gold:free silver:limited"
    Én úgy tudom ez a limited a 20 óra,később meglátjuk..