1878
  • Grr1234
    Tegnap este dueleztem egy Grimoire csávóval. Jó kis harc volt. ;)
  • benji21th
    Üdv, nálam is ugyanez a gebasz, én próbáltam úgyis, hogy maxra állítottam, de a hatás ugyanaz maradt, szebb lesz a játék ugyan, de továbbra is furán pixeles:S
  • Titan
    Ha megnyitod a térképet(M), akkor ott van olyan választási lehetőség, hogy 1 világban legyetek(valami ilyesmi).
  • GamEszti
    Valaki???
  • DarkBlade
    Tárgytalan...
    HUD reset settings megoldotta... :D
  • Marci011
    Felbontás: 1440x900...
  • DarkBlade
    Hol lehet visszakapcsolni a mission listát?
    Véletlenül kikapcsoltam, és nem mutatja oldalt...
  • GamEszti
    Az mitől lehet, hogy én hívtam egy barátomat játszani, csinált karaktert minden, kint van, már megvan a képessége és találkoztam volna benne a játékban, de nincs sehol, pedig ő is ugyanott állt ahol én elvileg. Ez mitől lehet? :S
  • krisz073
    http://www.champions-online.com/splash?redir=frontpage
    Regelsz és játszol
  • Skill
    tárgytalan. most azt nem találom, hogy hol kell regelni vagy keyt szerezni :)
  • Skill
    valaki adna egy linket honnan lehet letölteni ?
  • Tomy Lee
    Kipróbáltam pár Archetypes-t(jó 2 napig csak ezt csináltam) és Soldier tetszik a legjobban nagy fun vele játszani.
    Main karakterem is lett nagyon bejövős:)
  • Kreeder44
    Venom majd invelj pls az SG-be Kreeder@Kreeder köszi :)
  • SirAlo
    Elsimitast pl. vagy nagyobb felbontast
  • maffi
    frissítettem drivert is, amivel annyit értem el, hogy simábban fut nagyobb felbontás mellett is, viszont a karakterek meg a textúrák eszméletlen pixelesek. lehet, hogy vmi beállításon kéne változtatni?
  • Tomy Lee
    Nagyon úgy néz ki sajnos,hogy f2p játékos nem invelhet SG-ba de ahogy nézem már 16-an vagyunk bennt;-)
    Szinte már mindenki bejutott sz.tem.
    Aki még nem az keresse cohun chat-be venom-t mert ő tud egyedül invelni:)
  • Marci011
    Nekem is nagyon pixeles..A tesómnak tökéletes, talán valami alkatrész a hibás a gépemben?:D
  • foxpal
    Beakarok lépni COHUN-ba írjatok egy nevet rátok írok + küldiznék 20lvl-s valakivel
  • krisz073
    Valamiért nem megy az invite SG-be.
    Legalább is engem nem tudtak bevenni :(
  • foxpal
    Olyan sisakot honnan lehet szerválni?
  • Grr1234
    SG-be meghív valaki? Grr@Grr1
  • maffi
    1024x768
  • GamEszti
    Ezt meg kellett örökítenem xD

• Grr1234
    Felbontás?
  • maffi
    Nekem az a problémám, hogy vmi borzalmasan pixeles a grafika. Nálatok ahogy látom tükörsima. Mitől lehet ez? A grafikai beállítások kb közepes szinten vannak, de ez sem indokolná, hogy ennyire pixeles legyen. Ötletek?
  • Grr1234
    Hmm, jóféle. :)
  • Tomy Lee
    Nem bírtam ki,hogy ne hozzam össze ezt:D
  • Grr1234
    Millenium City legmagasabb pontján (azt hiszem :D).
  • Grr1234
    Dehogy. Training map után Tailornál lehet változtatni (meg karakter létrehozásánál is).
  • SirAlo
    Ti fizettek a kinezeter vagy honnan vesztek ruhakat?
  • Grr1234
    Akarok írni COHUN-ra, azt olyasmit ír ki, hogy You arent subscribed to it. Ez miért van?

Enyém.

• SirAlo
    Mi az hogy meddig lessz ingyenes? csak egy idore teszik ingyenesse? en meg olyanrol nem halottam hogy Item mailosra valtanak egy jatekrol aztan meg vissza fizetosre
  • crackyS
    Ha már szuperhősös hadd legyen képregényes grafika. Egyébként magyar FAQ sem ártana.
  • SirAlo
    Em Gameshellrol szedtem es eleg jol jott Amugy jo jatek ez , kicsit tul meses a grafika de a jatek jo van Klan vagy ilyesmi ?:D
  • Titan
  • crackyS
    Sajnos várni kell, nem sok mindent tehetsz.
  • R3TR0
    Nekem naon lassan szedi a downloader

Vmi gyors linket tud vki?
  • crackyS
    tegnap előtt vált ingyenessé, nem tudom meddig lesz az.
  • Norexka889
    Sziasztok!

Én csak most ismerkedek a játékkal! Egy kérdésem lenne csupán, hogy ez meddig lesz ingyenes, úgy tudom tavaly szeptember 7.-től tették ingyenessé!
  • Titan
    Aki még nem ismeri itt vannak nagyon szép átfogó leírások és tanácsok a karakterekhez!!