Champions Online - MMOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múgy pár oldallal ezelõtt vki linkelt egy honlapot(hiv oldalról) hogy mik vannak megengedve F2P playereknek és azt hiszem ez megvolt nekik,azért gondolj bele, nem minden SG-ben van P2P játékos. 😊
Értem, ennyire nem ismerem a játékot, hogy kell 20 óra wait, hogy inveljek.. 😊
reméljük ezt nem vették el a F2P playerektõl,mert akkor nagy hiszti lesz.. :S
reméljük ezt nem vették el a F2P playerektõl,mert akkor nagy hiszti lesz.. :S
Te biztos nem tudsz még super group-ba invelni.Én esetleg ha lejár a 20 óra(ma késõ délután) akkor megpróbálom ha nem engedi akkor F2P játékos nem fog tudni invitálni.
★ 汤姆 李
Igen, ha tanulsz vmi új powerskillt, akkor azt is le kell szedni, mivel csak "undo" gomb van, ami ugye bár egyesével lép visszafele. :S
Ja, ezt nem tudtam. Szóval azokat is le kell ilyenkor szedned, amit a Travel Power kiválasztása után szereztél?
Nem azt mondtam, hogy drága, de ha másik skillt is tanulok utána azt is leszedni és az utána lévõt is...tudod sok kicsi sokra megy. 😉
Annyira azért nem drága leszedni a Travel Powert... 😊
Van egy nagy szobor, a második respawn pontál, ha jól emlékszem, attól egy picit délebbre.
Van egy nagy szobor, a második respawn pontál, ha jól emlékszem, attól egy picit délebbre.
Jaj, Blade ha felmész szólj már elõtte, mert egyedül így uncsi. 😊
Vagy ha vannak olyanok akik beakarnak lépni,akkor sztem betudom invelni guildba. 😊 vagyis nagyon remélem, megbeszélünk egy helyet és uccu neki, segíthetek is pár questben. 😊
Am. jah travel skillek nagyon jó,én mindig váltogatom,igaz pénz meg minden de nem találom az igazit, de sztem most Teleportnál maradok. 😊
Vagy ha vannak olyanok akik beakarnak lépni,akkor sztem betudom invelni guildba. 😊 vagyis nagyon remélem, megbeszélünk egy helyet és uccu neki, segíthetek is pár questben. 😊
Am. jah travel skillek nagyon jó,én mindig váltogatom,igaz pénz meg minden de nem találom az igazit, de sztem most Teleportnál maradok. 😊
Utána kapsz egy lézerpisztolyt, és azzal kell kinyírni három Engaged Drone-t, vagy valami hasonlót.
Ja, láttam ott "piros valamiket" írja is rá, hogy communication console, de én már szét ütögettem darabokra minden részét, de semmi.
Csunya csunyog!
Sziasztok
Van egy olyan küldetésem, hogy "Signal to noise" És írja, hogy destroy a communication console. De én itt már csináltam mindenfélét, de semmi. Tudna valaki segíteni?
Van egy olyan küldetésem, hogy "Signal to noise" És írja, hogy destroy a communication console. De én itt már csináltam mindenfélét, de semmi. Tudna valaki segíteni?
Csunya csunyog!
Savage-t akarok-.-
Most akkor ezzel a grimoire-al tudok majd gyógyítani vagy inkább csak lesz pár party support buff és inkább caster dps karakter lesz?
Most akkor ezzel a grimoire-al tudok majd gyógyítani vagy inkább csak lesz pár party support buff és inkább caster dps karakter lesz?
★ 汤姆 李
Közben már én is megtaláltam. Tetszik mind, nem is tudom eldönteni melyik legyen... a futó az szerintem messze a leggyorsabb, akrobatikus lassabb, de szépen ugrál. Teleportálás nagyon fasza, kár, hogy 5mp után megszûnik. 😞
Repülés... hmm, tetszett benne, hogy magasra fel lehetett menni... 😄 A nagy ugrás meg gyors végül is, de olyan furán tartja magát a levegõben... ;D
Repülés... hmm, tetszett benne, hogy magasra fel lehetett menni... 😄 A nagy ugrás meg gyors végül is, de olyan furán tartja magát a levegõben... ;D
Amúgy van magyar chat is. Social gomb/chat settings/hun, join
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Free miatt, azt meg kell venni.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
én azt olvastam, hogy lvl25nél csinálhatsz magadnak egy szupergonoszt, nem tudom, h ott lehetõség nyilik e arra, h átálj vagy hasonló, jelenleg csak a jó oldalon tevékenykedhetsz.
Na örülök, hogy ilyen sokan akarnak invet a SG-be. 😊
Most így estefele 3-an összerázódtunk, de minnél többen leszünk annál jobb. 😊
Ákos90,asszem téged láttalak In-Game.. 😊
Travel skill a tutorial befejezése után rögtön megszerezhetõ,mondhatjuk ez a következõ quest is..s nem kell nagyon ráizgulni, hogy melyik legyen, mert ott helyben ki is próbálhatod mindent,csak akkor kell érte fizetni, hogy leszedd, ha elhagyod a Powr-Room-ot. 😊 utána se nagy dolog leszedni.(4 vagy 3 ezüst.. 😊 )
Most így estefele 3-an összerázódtunk, de minnél többen leszünk annál jobb. 😊
Ákos90,asszem téged láttalak In-Game.. 😊
Travel skill a tutorial befejezése után rögtön megszerezhetõ,mondhatjuk ez a következõ quest is..s nem kell nagyon ráizgulni, hogy melyik legyen, mert ott helyben ki is próbálhatod mindent,csak akkor kell érte fizetni, hogy leszedd, ha elhagyod a Powr-Room-ot. 😊 utána se nagy dolog leszedni.(4 vagy 3 ezüst.. 😊 )
hali volt feltéve olyan kérdés hogy mikor lehet travel képességet szerezni erre tudna valaki választ adni?
illetve itt lehetsz gonosz illetve jó hõs is ugye?
köszi
illetve itt lehetsz gonosz illetve jó hõs is ugye?
köszi
skatebab
sasgeci néven hõsködöm, tessék felvenni immár.
Jelentkeznék a Hungarian Special Forces Super Groupba
rasti@rastii
rasti@rastii
sziasztok! Engem is érdekelne a Hungarian Special Force és a cohun chat szoba is 😊 zombiusz@undeadhu néven vagyok fent 😊 Elõre is köszönöm az invet !
sziasztok! ha nem gond énis csatlakoznék
@manthony91
köszi szépen 😊
@manthony91
köszi szépen 😊
Akkor engem érdekelne a dolog, elöbbi hszmben leírtam a Global nevem. 😊
Kész a Super Group,köszönjük Venom!
Hungarian Special Forces néven futunk.
Hungarian Special Forces néven futunk.
★ 汤姆 李
@Hikoro-val tudtok felvenni a channelre, ha még tolja valaki így estefele. 😊
Lehet igen ahogy tutorial-al végzel kikerülsz nagyvárosban ott megtalálod a trailor-t.Annál az npc-nél változtathatsz de fizetni kell érte,nem sokat..
★ 汤姆 李
Ha már megcsináltam a karakterem, lehet változtatni a kinézetén?
@GRR1 a nevem. Vegyetek fel chatre.
@GRR1 a nevem. Vegyetek fel chatre.
na kicsit olvasgattam és megtaláltam a fullos linket, ty. 😄
Na Hello all...
Gondoltam, hogy ha ingyenes lett tolok neki egy try-t, de ilyen tetülassan tudom csak leszedni a klienst? töltöm már egy jóideje de csak 33% van meg eddig.. :S
Gondoltam, hogy ha ingyenes lett tolok neki egy try-t, de ilyen tetülassan tudom csak leszedni a klienst? töltöm már egy jóideje de csak 33% van meg eddig.. :S
Inveltelek.
Jaja inygyenes, ameddig el nem bukik.
Lenne egy kérdésem:
Akkor elvileg már ingyenes és végleg?
Bocsi hogy felteszem de nincs nagyon sok kedvem visszaolvasni.
Akkor elvileg már ingyenes és végleg?
Bocsi hogy felteszem de nincs nagyon sok kedvem visszaolvasni.
jézusom dehogy nem lehet. ha arc és bodyra gondolsz ott a custom gomb alul. szép nagy, nemlehet nem észre venni 😄
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Aha... most kiválasztottam, hogy legyen csuklyája, más milyet nem lehet rárakni, csak ezt az alap szart?
Tessék itt van két kép az egyik karimról, páncél nélkül meg páncélban 😛
http://img5.indafoto.hu/10/5/30265_8b559bb0b6348d0baedcfd7e3b468f54/10607353_680f37d47b98096850a56d72986aab2e_s.jpg
http://img5.indafoto.hu/10/5/30265_8b559bb0b6348d0baedcfd7e3b468f54/10607353_680f37d47b98096850a56d72986aab2e_s.jpg
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
glacier milyen researchet válasszon? arms?
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Köszi megtaláltam
rasti@rastii szeretnék egy invitálást kérni én is.
rasti@rastii szeretnék egy invitálást kérni én is.
Bal felsõ sarokban a fejednél van egy nyíl ha rákattintasz elvileg kiírja.