1878
-
#1398 Tegnap este dueleztem egy Grimoire csávóval. Jó kis harc volt. ;) -
benji21th #1397 Üdv, nálam is ugyanez a gebasz, én próbáltam úgyis, hogy maxra állítottam, de a hatás ugyanaz maradt, szebb lesz a játék ugyan, de továbbra is furán pixeles:S -
#1396 Ha megnyitod a térképet(M), akkor ott van olyan választási lehetőség, hogy 1 világban legyetek(valami ilyesmi). -
#1395 Valaki??? -
DarkBlade #1394 Tárgytalan...
HUD reset settings megoldotta... :D -
#1393 Felbontás: 1440x900... -
DarkBlade #1392 Hol lehet visszakapcsolni a mission listát?
Véletlenül kikapcsoltam, és nem mutatja oldalt...
-
#1391 Az mitől lehet, hogy én hívtam egy barátomat játszani, csinált karaktert minden, kint van, már megvan a képessége és találkoztam volna benne a játékban, de nincs sehol, pedig ő is ugyanott állt ahol én elvileg. Ez mitől lehet? :S -
krisz073 #1390 http://www.champions-online.com/splash?redir=frontpage
Regelsz és játszol -
Skill #1389 tárgytalan. most azt nem találom, hogy hol kell regelni vagy keyt szerezni :) -
Skill #1388 valaki adna egy linket honnan lehet letölteni ? -
Tomy Lee #1387 Kipróbáltam pár Archetypes-t(jó 2 napig csak ezt csináltam) és Soldier tetszik a legjobban nagy fun vele játszani.
Main karakterem is lett nagyon bejövős:)
-
#1386 Venom majd invelj pls az SG-be Kreeder@Kreeder köszi :) -
#1385 Elsimitast pl. vagy nagyobb felbontast -
#1384 frissítettem drivert is, amivel annyit értem el, hogy simábban fut nagyobb felbontás mellett is, viszont a karakterek meg a textúrák eszméletlen pixelesek. lehet, hogy vmi beállításon kéne változtatni? -
Tomy Lee #1383 Nagyon úgy néz ki sajnos,hogy f2p játékos nem invelhet SG-ba de ahogy nézem már 16-an vagyunk bennt;-)
Szinte már mindenki bejutott sz.tem.
Aki még nem az keresse cohun chat-be venom-t mert ő tud egyedül invelni:)
-
#1382 Nekem is nagyon pixeles..A tesómnak tökéletes, talán valami alkatrész a hibás a gépemben?:D -
#1381 Beakarok lépni COHUN-ba írjatok egy nevet rátok írok + küldiznék 20lvl-s valakivel -
krisz073 #1380 Valamiért nem megy az invite SG-be.
Legalább is engem nem tudtak bevenni :( -
#1379 Olyan sisakot honnan lehet szerválni? -
#1378 SG-be meghív valaki? Grr@Grr1 -
#1377 1024x768 -
#1376 Ezt meg kellett örökítenem xD
-
#1375 Felbontás? -
#1374 Nekem az a problémám, hogy vmi borzalmasan pixeles a grafika. Nálatok ahogy látom tükörsima. Mitől lehet ez? A grafikai beállítások kb közepes szinten vannak, de ez sem indokolná, hogy ennyire pixeles legyen. Ötletek? -
#1373 Hmm, jóféle. :) -
Tomy Lee #1372 Nem bírtam ki,hogy ne hozzam össze ezt:D
-
#1371 Millenium City legmagasabb pontján (azt hiszem :D). -
#1370 Dehogy. Training map után Tailornál lehet változtatni (meg karakter létrehozásánál is). -
#1369 Ti fizettek a kinezeter vagy honnan vesztek ruhakat? -
#1368 Akarok írni COHUN-ra, azt olyasmit ír ki, hogy You arent subscribed to it. Ez miért van?
Enyém.
-
#1367 Mi az hogy meddig lessz ingyenes? csak egy idore teszik ingyenesse? en meg olyanrol nem halottam hogy Item mailosra valtanak egy jatekrol aztan meg vissza fizetosre -
#1366 Ha már szuperhősös hadd legyen képregényes grafika. Egyébként magyar FAQ sem ártana. -
#1365 Em Gameshellrol szedtem es eleg jol jott Amugy jo jatek ez , kicsit tul meses a grafika de a jatek jo van Klan vagy ilyesmi ?:D -
#1364 #1284 -
#1363 Sajnos várni kell, nem sok mindent tehetsz. -
#1362 Nekem naon lassan szedi a downloader
Vmi gyors linket tud vki? -
#1361 tegnap előtt vált ingyenessé, nem tudom meddig lesz az. -
Norexka889 #1360 Sziasztok!
Én csak most ismerkedek a játékkal! Egy kérdésem lenne csupán, hogy ez meddig lesz ingyenes, úgy tudom tavaly szeptember 7.-től tették ingyenessé! -
#1359 Aki még nem ismeri itt vannak nagyon szép átfogó leírások és tanácsok a karakterekhez!!