McDonald\'s
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
http://goo.gl/gd6Zi5
-2 sajtburger, közepes krumpli, juice/Cola Light
Mostanában:
-Royal McCheese, közepes krumpli, juice, smarties mcflöri'
Ritkábban:
-McChiken, közepes k., juice/Cola L., smarites/kávés mcflöri'
Pro:
-Jól esik, álva elaszom utánna :-D
-Édességek tekintetében nagyon jók!
-Gyorsabb, mint egy normál étterem.
-Gyakran "tukhatók" a "Segíthetek?" csajok :-D
Kontra:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-VIZEZIK AZ ÜDÍTÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---> néha!
-Kegyetlen drága! Ennyi pénzbõl sokkal többet, jobban, változatosabban bekajálhatok máshol, nem is akármilyen étteremben.
-Picit függõséget okoz.
-Baromi lassú a kiszolgálás.
-Néha nagyon rossz ízû a kaja.
Rekordok /sportos alkat vagyok, se nem csonti, se nem dagi/:
-4 sajtburger 15 perc alatt.
-2 nagy shake 15 perc alatt.
-2 Big Mac 20 perc alatt.
-5 smarties Mcflöri 30-40 perc alatt.
-4 kávés Mcflöri detto.
Ja és nincs SMART kártyám, nem is lesz, rohadjatok meg már vele! <#mf2>#mf2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyszerûen tudatosan kell táplálkozni, és ha már itt tartunk, ilyen szempontból jobb a meki, mint sok más hely, mert ott legalább fel van tüntetve a csomagoláson, hogy mit is eszel.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Egyébként vki tapasztala már rajtam kívûl, hogy a sültkrumpli után néha igen szapora lesz az ember?
Onnantól kezdve, hogy a kenyér is dugig van tartósítóval, nincs mirõl beszélni 😊
Szarvasmarhából kb. havi 10e-et vágnak itthon, szóval elvileg akár bele is fér, hogy ebbõl ezret a meki vásárol fel, gondolom.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
u dont have to listen anybody else but me
Mellesleg nem csak a kalória számít. Vannak vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék és szénhidrátok.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
náérdekel, htx. :-c
Más téma: a beleköpõs, stb dolgokról én is hallottam furcsaságokat. Miért jó az valakinek, hogy fizetésért cserébe másnak rosszat tesz? <#gonosz3>#gonosz3>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
De a "Te, hallod! Hozzá má valami sört faszom!" mondat korántsem célravezetõ 😉
Én is vendéglátós vagyok, tudom hogy megy. Ha igazán nagy valakinek a pofája, az cudar dolgokat iszik meg aznap este. ;D
De ismerek valakit, aki egyszer megforgatta a moslékban a túróstésztát 😄DDD
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
de akkor ugy nez ki mekibe elõnyösöbb nem híresnek lenni -.-
amugy jo a meki kaja szertem néha eszem ott-
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
1-2 hetente egyszer bõven belefér.. Semmivel sem károsabb, mint mondjuk 2-3 Cuba Libre (amit gyakrabban fogyasztok 😄 )
h mennyi az igaz belõle, nemtudom de egy darabik én nem megyek mekibe😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem is több ismerõsöm melózott ott, és hát a higiéniára odafigyelnek nagyon, az hogy mik kerülnek a szenyóba, mûanyag meg társai, zsír hülyeség.. Semmivel sem hízlalóbb, mintha az ember egy nagy tár vörösboros marhapörköltet tol be magának (jaj de finom is az).. Max annyi, hogy mikor eszed, hirtelen eltelsz tõle, de aztán 1-2 óra és megint nagyon éhes vagy.. És mivel nagyon ízletes, eteti magát, ezér megin azt eszel.. Legalábbis akinek nincs önkontrollja, az így csinálja, úgy tényleg káros, de mondjuk heti egy normál mekizés nem fog megölni -.- Elõbb a cigi..
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
mekkdonálc, jo mi? kicsit sem muanyag :C
<#wilting>#wilting><#vomit>#vomit>
ha nagyon raszorulok a kajalasra: gyros, pizza vagy valami naturabb fozelekbarszeru okossag^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Jobban komálom a kínait, bár az se mindig jó. Van a lakásunkhoz 2 percre egy, oda szoktunk járni mondhatni rendszeresen.
The Matrix has you...
