McDonald\'s

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

usa-ba mcdonaldsba jársz????gratulálok!
Punker
1 sajtburger 200 pénz most szal kb egál.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
ennyire draga lenne magyarorszagon??? itt amerikaban pofatlanul olcso...

1 McChicken avagy sajtburger 1 dolcsi..... 3 dolcsibol jol lakok... egy olcsobb eteremben ennyiert kapok egy fel adag sultkrumplit.....

amugy szvsz a legjobb kajalda a Taco Bell.. nagyon finom es SOHA nem leszek rosszul utanna.. nincs az a feeling hogy megettem egy tonna kaloriat meg ket deci zsirt.. stb...

burger king meg zsirosabb szvsz...
Carlos HUN
Szopjon le a mcdonalds és a burger king is együtt XD fél fogamra nem elég aztán amennyiböl jól laksz abból már étterembe eszek nagyobb adagot esetleg valami jókis falatozoban

I.C.ram
Purgerking sokkal jobb!
Lammer
(szerkesztesi ido hijjjjan: pedig regen imadtam a sprite jellegu vackokat meg az ilyen gyors kajakat... de le kellett mondanom rola mar evek ota :C)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
videot megnezted? na akkor elemezzuk ki 😉

nem akartam elohozni, de akkor leirom:
btw nekem a gyomrom megmondja 😄 van egy ilyen kis emesztesi problemam amit az orvos allapitott meg(tunetek es szenvedesek utan), hogy nem birom megemeszteni ezeket a muanyag vackokat(kola+sprite+fanta) meg agyontartositott-agyonmuanyagozott termekeket 😉
nem irom le a tuneteket, mert nagyon undorito :C szoval nagyon oda kell figyelnem az etkezesemre: nem ehetek-ihatok(szensavas italok-kolak pl.-par szazalekos gyumolcsos vackok stb) es ha bemegyek egy mekdonalccba vegigeszek-iszok egy menut... onnantol nekem gg ^^ szal 😄

Solten
mekdonáldsz <#levele>

Saor Alba

autoszimulator
lehet pont ezér nem lehet gyalog, mer az ilyen alulmaradottak ugyse kapnak kocsit? valszeg igen...

.: mobilize.hu :.

desigo
szánalmasak vagytok...

szerencsétlenek épp eleget szívnak azért a minimális pénzért amit kapnak ti meg még szórakoztok is velük.

Menjetek el valamelyik nagykövetség elé szórakozni.Meglátjuk ott mit fognak szólni a biztonságiak...
ColdFire
hoppáhoppá, kemény vagy mint a 2 hetes sajtburger :0

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ez a csaj???????szánalmas h izgat téged ez!ja és az iq nem feltétel a meki dolgozóknál,szánalmas az egész!
mcdrivba gyalog?nálunk volt kukabeborítás a mcdrive ablakon/gyalog/az alkalmazott krumplisütõlapáttal védte magát+fojtogatás a konyhán+gyerekkocsiba tologatás+tálcafrizbi...biztiõr leütése mcd pénztárgéppel.mifelén igy ment a gyalog mcdrive!
LES FORZA INTER
jah nme az aluljárósra gondolok, hanem normális hamburgeresre, ami csak azzal foglalkozik, és hambibavaló a pultnál van tárolóba és az orrod elõtt rakják össze a hambit pl.: Miskolcon a Matróz, Szegeden a Hammburger

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

ez igaz i hate mcd!de hagyd kint a ssima sültkrumplit 20 percre,azse lesz valami jo.fél évente pár sajtburger ennyi!ez pont elég igy+reggeli néha jó,de usa-ba ugye nem kell ecsetelnem h a meki a homlesek helye,ez tény!
Shodan
Szerintem ez a video egy baromság. A krumplin a penész és a baktériumok valószínûleg azért nem telepszenek meg , mert olyan anyaggal van bevonva amitõl ropogósabb lesz, ha jól tudom cukrot használnak, ezért nem rohadt úgy szét, ennyi.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Willi Betz
Mekiben több pontot kapsz egy zabálásért mint Shell kútnál egy tankolásért.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

guardian hero
Pontosan mi a mûanyag benne? Ami bármilyen más kajában nincs? (szóval az általánosan használt tartósítószereket/állagjavítókat/színezékeket hagyjuk, mert az a Gyulai kolbászban ugyanúgy ott van...)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Shodan
Ez csak kamionnal jó, de nincs aki ott tankolna, mert drága.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Nem jó, a krumpli már 20 perc után ehetetlen lesz.

Lammer
pedig a smart kartya jo, gyujtom a pontokat Shell kutnal xD

csakaztnemtudommire? :C (kis ironiaval 10 evig tankolhatnek ott egy golyostollert :C)

Shodan
Én ezért nem próbálom ki az újdonságokat.

desigo
házhoz szállítást csinálhatnának
vagy kell csinálni egy futár céget ami csak mekis kaját visz házhoz jó sok pénzért

tuti,hogy menne...
Tinman
8 sajtburger = 2351 kcal ^^
Valami nem stimmel...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lammer
"kell a kosz a szervezetnek 😄"

hatha meg kosz lenne... de ez total muanyag :C

desigo
neeeeeem dehogy
én a bigmacet a háttérben 😊)))
autoszimulator
teis a csajt a nézted ki magadnak? engem is izgat hol melózik 😄

Willi Betz
Magyarán beszartál míg hazaértél<#nevetes1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

desigo
a logo képe hunmeki?
desigo
különben is dagiak a mekis alkalmazottak nagy része is...

[HUN]FaTaL
szénsavat és vizet, nyílván nem csapvízre gondoltam😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Shodan
Én azért nem szeretem az ilyen aluljárós hamburgereseket, mert mindenhol csak olyan édes ,állott morzsolódós zsömle van amitõl hányni tudnék. Nekem az is jó ha 5ft tescos zsömlébe teszi csak legyen friss.

LES FORZA INTER
jah ez a mit raknak a kajába: hamburgeres, ami a hamburgerre épül, az öntetek és egyéb belevalókat az orrod elõtt pakolják bele, szal ha beleköp hogy nem látod, akkor már meg is érdemled, és lehet variálni mit tegyenek bele, nem kell a sablonhoz ragaszkodni, azt eszel ami kell 😄

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Shodan
Akkor maradandó élményt hagyhatott benned, ha így megjegyezted. Én azt se tudom mit ettem tegnap,nem hogy hány éve voltam mekibe.
Egyébként kb 1 hete voltam már utálom, de este nincs más.

desigo
pedig nem egyszer mentek már gyalog népek...
Shodan
<#nyes><#taps>

ColdFire
ha fiatal a pultos, akkor ált. poénnak fogják fel 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

autoszimulator
nem mondod hogy gyalog adnak a mekdrájvba? Engem ugy kidobnak, mint cicát szarni 😄 ezér kell kijárni a kocsival -.-

Atti12
Nem rég néztem egy Bodybuilder TV-t, a testépítõ csávesz 8 sajtburgert tolt be ebédre, mert így lesz meg a 24000 kalória amit bekell vinni egy nap. o.O

89
gyros+sör...(legalább tudom mibõl vannak)
vesszen a meki!!!<#mf1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

joebacsi
hajnalba mekdrájvba begyaloglás roxx...arra jó ez a szar is, hogy szíjja az alkoholt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Aquir
wow

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
nemértem. lenéztem de csak a lábam van ott :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PíszLávJuniti
utoljára 9 éve kajáztam mekdonáldszot.
nézzetek le -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

desigo
Azt tudtátok,hogy lehet a szószokat variálni?

Pl:a Mc Royal szendvicset kérheted Bigmacben lévõ szósszal...
desigo
Akkor vissza kell vinni és cserélik szó nélkül...
Én mindig jég nélkül kérem a piát és ha mégis jéggel adják alap,hogy csréltetem...
autoszimulator
jaa, az más 😄

Tinman
Öööö... ezek menük voltak ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Aquir
ha bemegyek akkor sajtos Mcroyal, kismenü :| 😊 ritkábban meg ami különlegesség

de van egy finom dolog a Mccafféban. az a b betûvel kezdõdõ tejszínes öntetû fánk vagy gombóc vagy mi (legalábbis szegeden van). 2 kis gombóc 400 Ft nagyon drága csak ritkán fanyalodok rá :p

Tinman
Nem úgy értem.. nem érezni az üdítõ ízét. Totál vizes az egész :-/