479
-
#198 akkor kérjél valami extra kaját :) -
#197 eldöntöttem hogy holnap mekibe eszek, és csak úgy felveszem az egészet telóra :D -
#196 Nah az tényleg korrekt -
#195 attól függetlenül tényleg qrvajó izű, ettél már ilyet? -
#194 hajjaj :DDDDD
-
#193 "Remek íze van. (nem mirelit, frissen készítik)"
Ezt tanúsíthatom, olyannyira, hogy valószínűleg a rendelés leadása után vetik el a magokat, mert mindig megőszülök, mire hozzájutok náluk a kajához... -
#192 Móriczon a Wikingert próbálja ki, aki szereti a jó hambit ;) -
#191 Amúgy mekis krumpli finom ugyan, de a legjobb a belfrites sültkrumpli sztem. (Pólusban és asszem westendben van)
620 ft-ért kapsz fél kg-nyi krumplit százféle szósszal. Remek íze van. (nem mirelit, frissen készítik) -
#190 Járt már valaki aki Pesten lakik természetesen, a Kolozsvári úti piacon elöl ott a falatozóban? Most a neve nem ugrik be,de ott bagoért akkora adag kaját kapsz,hogy egy 3 fős család jól lakik egy adaggal:D
Van az ugy nevezett A4 szelet,az egy A4-es papír nagyságú rántotthús szelet,mellé kapsz 2 kiló sültkrumplit legalább és ha üdítőt is veszel akkor 1 liternyit:D
Az nagyon korrekt kis kajálda. Egy baj van vele,nem szabad helyben étkezni,mert ha ott hagysz valamit akkor elküld a picsába a góré (Dagadt). -
#189 én fősuli mellett kínaiban 7-800ftból kapok 1 nagy tál piritott tésztát olyan feltéttel amilyet akarok, és azzal tényleg jól lehet lakni. -
#188 Min. 2.5k-t otthagytál... ennyiből nagyon frankón bekajálhatsz egy normálisabb étteremben és még levest is ettél. -
#187 Kovász? Lfszt látott az az uborka nem kovászt
Maradjunk annyiban, hogy erősen tartosított uborkaszerűség. -
#186 denemvalósajtburgerbe
Sajtburgerbe a következő dolgok kellenek sztem: zsemle (naná :)), húspogi, sajt, kigyóubi, paradicsom, saláta, és izlés szerint kecsöp, majonéz, mustár, ki hogy szereti épp -
#185 szerintem kihülve a mekis kaja nem annyira jó szerintem más úyg az íze de ha te 10 méterre lax a mekitől és otthon 2 fish mack azonnal akkor értem a logikát:P:) -
#184 Én így ma lázasan orvostól hazafelé 1 Cola , karamellás fagyi , 4 Sajtburger és itthonra 2 fishmac:) -
#183 mert a kovászosubi tartós ;) -
#182 Én csak egyet nem értek: mi a szarnak raknak a sajtburgerbe kovászos ubit? Tökre elbassza az ízét szvsz. Legyen benne inkább kígyóubi. Mellesleg bigmek rulez mekinél, viszont én burgerkinget jobban szeretem, szal dupla whopper rulez :) -
#181 nem szedek izom növelő szereket mert olyan szinten nem gyúrok csak test eddzés képpen meg hogy legyen egy kis felkarom :D -
#180 Egy jókis video! -
#179 LOL akkor minek szedsz izom növelő szert, ami tartalmazza a hízást, és a növést a gyúrás során?:) -
Phat Smoker #178 próbálj ki 2 rész vanília fagyit + 1 rész tejet...majd turmixold össze :) -
#177 nincs vmi recept a vanilliás shakes-hez, mert rohadtfinom:D -
#176 én mindig 2 sajtos mcroyal-t eszek krumplit csak néha hozzá és általában közepes kólát vagy szprájtot de amikor volt BIG Tasty akkor mindig azt ettem nagyon finom volt szerintem az volt eddig a legjobb szendvisz -
#175 akkor maffiozó :))) -
#174 nem vagyok kidobó(s) :D -
#173 nem csak 135 :D most lehet több -
#172 és 150 kiló -
#171 Pff, mi vagy te kidobó?:D (btw, én is gyúrok^^:D) -
#170 nem csak 203 cm magas és gyúrok :D -
#169 10? :o
te irtó dagadt lehetsz -
#168 Hmm! Én mindig Mekibe ebédelek esetleg néha bisztróba :D (kivéve hétvége) ja és 1 ebéd a mekibe 10 sajtburi + 2 nagy krumpli + nagy kóla és 2 óra múlva olyan éhes vagyok mintha nem ettem vonla semmit! -
#167 ezt a norbiizét sem ismerem :( -
#166 most norbi ápdét van a helyén ... -
#165 akkor erről lemaradtam
majd talán külföldön -
#164 Déplázában is volt? Hú, de fakulnak az emlékek. -
#163 Az Oktogonon volt régen a Burgerrel szemközt jó sokáig egy ilyen étterem, messze a legjobb kaját adták. De asszem tőkekivonást hajtottak végre a világon mindenhol. (ezt lehet, hogy nem jól tudom) :) -
#162 gyorsétteremlánc...
DunaPlázában volt kb 10 éve de mamár nincs egy darab se... -
#161 nemtom mi az a ponyvaregény -
#160 Ha fűszeres ízvilág kell Don Pepe speciális étlapján a Mexikói részt ajánlom... nem tudnám mindig ezt enni, de néha állat egy kis extrém ízvilág. -
#159 Ponyvaregény? ;-)