McDonald\'s
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1 McChicken avagy sajtburger 1 dolcsi..... 3 dolcsibol jol lakok... egy olcsobb eteremben ennyiert kapok egy fel adag sultkrumplit.....
amugy szvsz a legjobb kajalda a Taco Bell.. nagyon finom es SOHA nem leszek rosszul utanna.. nincs az a feeling hogy megettem egy tonna kaloriat meg ket deci zsirt.. stb...
burger king meg zsirosabb szvsz...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nem akartam elohozni, de akkor leirom:
btw nekem a gyomrom megmondja 😄 van egy ilyen kis emesztesi problemam amit az orvos allapitott meg(tunetek es szenvedesek utan), hogy nem birom megemeszteni ezeket a muanyag vackokat(kola+sprite+fanta) meg agyontartositott-agyonmuanyagozott termekeket 😉
nem irom le a tuneteket, mert nagyon undorito :C szoval nagyon oda kell figyelnem az etkezesemre: nem ehetek-ihatok(szensavas italok-kolak pl.-par szazalekos gyumolcsos vackok stb) es ha bemegyek egy mekdonalccba vegigeszek-iszok egy menut... onnantol nekem gg ^^ szal 😄
.: mobilize.hu :.
szerencsétlenek épp eleget szívnak azért a minimális pénzért amit kapnak ti meg még szórakoztok is velük.
Menjetek el valamelyik nagykövetség elé szórakozni.Meglátjuk ott mit fognak szólni a biztonságiak...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
csakaztnemtudommire? :C (kis ironiaval 10 evig tankolhatnek ott egy golyostollert :C)
vagy kell csinálni egy futár céget ami csak mekis kaját visz házhoz jó sok pénzért
tuti,hogy menne...
Valami nem stimmel...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
hatha meg kosz lenne... de ez total muanyag :C
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Egyébként kb 1 hete voltam már utálom, de este nincs más.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
.: mobilize.hu :.
vesszen a meki!!!<#mf1>#mf1>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nézzetek le -
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Pl:a Mc Royal szendvicset kérheted Bigmacben lévõ szósszal...
Én mindig jég nélkül kérem a piát és ha mégis jéggel adják alap,hogy csréltetem...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de van egy finom dolog a Mccafféban. az a b betûvel kezdõdõ tejszínes öntetû fánk vagy gombóc vagy mi (legalábbis szegeden van). 2 kis gombóc 400 Ft nagyon drága csak ritkán fanyalodok rá :p