McDonald\'s

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
"fagyi, big mek szedvics, sajtburger, közepes kóla és krumpli" ezek kijönnek egy ezresbõl?:o

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
aki ott dolgozik annak tényleg napi 2 sajtburger jár, így hallottam...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

DJ Skyline
rájöttem az aktuális slágerek mindíg szarok, van 1-2 kivétel persze! pl ezt a rösztiburgercsodát ott hagytam, nagyon nem ízlett! vagy amikor kinyitottam az új szendvicst', és volt benne egy grillezett hús, saláta, paradicsom, ennyi! sokkal jobbak a régi, jól bevált szendvicsek, szóval ezentúl nem engedek a sötét oldal delejes csábításának, maradok a régi kajáknál! amúgy meg ritkán szoktam járni, de amikor néha beesek, akkor az utóbbi idõben erre a nagyravágyóknak menüre álltam rá, fagyi, big mek szedvics, sajtburger, közepes kóla és krumpli, egy ezresbõl kijött!

DJ RX7
Ha fordítva nyomod a sorrendet éhgyomorra cigit, az még talán jobb is.<#idiota>

:3

DJ RX7
"...2 sertés mcfarm egy közepes Colával." Legtöbbször ez a mondat hangzik el a számból, ha a MC-be kaját kérek.

Én elég gyakran járok MCDonald's-ba nagyon jók a hamburgerek, meg a salátáik. De tisztában vagyok azzal is, hogy mennyire egészségtelenek.

:3

nem cigi rágót akartál írni?<#nyes>

szucsy89
jah mostanába meki helyett én is kínait eszem ha nyiregyen járok nemtom miért, egyszerûen jobban bejön, a hambikat már unom:ll

szerk.:meglepõdtem h még nem ovlt ilyen topic😮
Taranov
Csak egy hatalmas marhaság.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

tigeroo
jaja, a hong-kongi csirkéjük nagyon finom<#wink>

akyyy, kifejtenéd? :-D
ColdFire
<#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

cenobite
Ennyi erõvel a legelitebb étteremben is belehugyozhatnak a levesedbe, úgysem látod. 😊

gamertag: kenobita

cenobite
Ajánlom a Thai kajáldát a nyíegyházi plaza-ban. Nekem jobban bejött mint a "kínai". Nyami. 😊 Persze ízlések és pofonok.

ColdFire
hallgatjuk hogy miket csinálnak vele 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

cenobite
Havi adagom mekiéknél kb. 2 sajtburger. Inkább pizzát/spagettit/kínait zabálok ha nagyon nem bírok magammal.

akyyy
én tavaly sokat jártam, bespájzoltam és hazafele buszon jólakva értem home.
meg ugye mindig kapok érte smartpontot is jeah.
multkor akartam bemenni ismét, mert jó dolog hogy útba esik, fõleg ha ugyvzek hogy van egy csomó idõm a buszra. csak sajnos egyik suliárs most ot dolgozik ésnem mondott fényes dolgokat, 😞 (hogymiket csinálnak mire a vásárló tálcájára kerül a kaja)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tigeroo
ahogy mondod..

btw, mi régen jártunk a mekibe,de mostanság ha nyiregyen vagyunk,inkább a plázában bepuszilunk 1-2 kínai kaját, tudom, hogy nem sok köze van a kínai ételhez, de tetszik az "5 ízvilág"
(pont ma akarok csinálni "utánzatot", hogy ne kelljen állandóan utazgatni érte😛 finom rizstésztát + édes savanyú sörtésztás csirkegombócokat...mmmp)
deep
Érdekes persze. Semmi mást nem csinált a marha, csak mekit zabált. Reggel, délben, este. Ülõmunka, SEMMI mozgás, sport, akármi. Ilyen életmód mellett akármit ehetsz, akkor is elhízol. Kivéve persze ha búzacsírán élsz, ez meg nemigen valószínû😄 Szóval csak annyira mérvadó a film, mintha józsibácsival és marhasültel forgatták volna...
ColdFire
htx, jóféle, deh akkor a véleményeket vedd ki, köszi

SHADOWEYES7
Tettem be 1 ilyet a bannerba míg mást nem akarsz :c

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ColdFire
😊

Brolly
Jah nézzétek meg a Supersize Me c. filmet, érdekes😊
trailer

OrioN the S
kb. annyira egészségtelen ,mint a tesco-s kaja. vagy mintha bolti árúból csinálnál hamburgert.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ColdFire
olyant még nem ettem :l

Brolly
discóbol hazafelé, 6 sajtburger 1170 ft ha minden igaz + egy kis kóla, max 1500, tökéletesen elég és finom is, mi kell még?😊

ColdFire
McRoyal jóféle, csak drága 😮oo

Fabio Capello
Rohatt drága, egészseggtelen, de néha egy menü becsusszan 😊

Loál János
Néha egy McChicken. :-|

Drága, kevés, csak étvágygerjesztõnek jó. Meg biztos ÉCt lehet tõle kapni.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ColdFire
A téma adott, ki mit szokott enni, mi a véleménye, mennyire tartja károsnak, stb 😊

Én most jöttem mekibõl, 4 sajburger, 1 közepes kóla, cigi, legfõbb szempontom az egészség 😊

← ElőzőOldal 10 / 10