McDonald\'s
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Én elég gyakran járok MCDonald's-ba nagyon jók a hamburgerek, meg a salátáik. De tisztában vagyok azzal is, hogy mennyire egészségtelenek.
:3
szerk.:meglepõdtem h még nem ovlt ilyen topic😮
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
gamertag: kenobita
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
meg ugye mindig kapok érte smartpontot is jeah.
multkor akartam bemenni ismét, mert jó dolog hogy útba esik, fõleg ha ugyvzek hogy van egy csomó idõm a buszra. csak sajnos egyik suliárs most ot dolgozik ésnem mondott fényes dolgokat, 😞 (hogymiket csinálnak mire a vásárló tálcájára kerül a kaja)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
btw, mi régen jártunk a mekibe,de mostanság ha nyiregyen vagyunk,inkább a plázában bepuszilunk 1-2 kínai kaját, tudom, hogy nem sok köze van a kínai ételhez, de tetszik az "5 ízvilág"
(pont ma akarok csinálni "utánzatot", hogy ne kelljen állandóan utazgatni érte😛 finom rizstésztát + édes savanyú sörtésztás csirkegombócokat...mmmp)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
trailer
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Drága, kevés, csak étvágygerjesztõnek jó. Meg biztos ÉCt lehet tõle kapni.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.