McDonald\'s

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbálj ki 2 rész vanília fagyit + 1 rész tejet...majd turmixold össze 😊

kissadamvikt
nincs vmi recept a vanilliás shakes-hez, mert rohadtfinom😄

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

norbi56
én mindig 2 sajtos mcroyal-t eszek krumplit csak néha hozzá és általában közepes kólát vagy szprájtot de amikor volt BIG Tasty akkor mindig azt ettem nagyon finom volt szerintem az volt eddig a legjobb szendvisz

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Mike
akkor maffiozó 😊))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Pepsi Twist
nem vagyok kidobó(s) 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
nem csak 135 😄 most lehet több

Mike
és 150 kiló

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

dragon11
Pff, mi vagy te kidobó?😄 (btw, én is gyúrok^^😄)

Pepsi Twist
nem csak 203 cm magas és gyúrok 😄

BenTen
10? :o
te irtó dagadt lehetsz

Pepsi Twist
Hmm! Én mindig Mekibe ebédelek esetleg néha bisztróba 😄 (kivéve hétvége) ja és 1 ebéd a mekibe 10 sajtburi + 2 nagy krumpli + nagy kóla és 2 óra múlva olyan éhes vagyok mintha nem ettem vonla semmit!

BenTen
ezt a norbiizét sem ismerem 😞

desigo
most norbi ápdét van a helyén ...
BenTen
akkor errõl lemaradtam
majd talán külföldön

Z
Déplázában is volt? Hú, de fakulnak az emlékek.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Az Oktogonon volt régen a Burgerrel szemközt jó sokáig egy ilyen étterem, messze a legjobb kaját adták. De asszem tõkekivonást hajtottak végre a világon mindenhol. (ezt lehet, hogy nem jól tudom) 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

desigo
gyorsétteremlánc...
DunaPlázában volt kb 10 éve de mamár nincs egy darab se...
BenTen
nemtom mi az a ponyvaregény

Tinman
Ha fûszeres ízvilág kell Don Pepe speciális étlapján a Mexikói részt ajánlom... nem tudnám mindig ezt enni, de néha állat egy kis extrém ízvilág.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ponyvaregény? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BenTen
az a Wendy micsoda? sosem hallottam róla

Z
A Taco Smell tényleg jó! Kár, hogy ide nem jönnek. Pedig a fûszeres ízvilág miatt lehet, hogy jól menne.

Mellesleg a Wendy's-t nagyon szerettem, de azok meg kivonultak. 😞

BenTen
útálom a mekdonáccot, pedig minden haverom ott eszik
szerintük jó, hát szerintem nem

szucsy89
húzzál már el minden topikba linkeled ezt a szart-.-
ez jooookatt rá

szucsy89
marhák-.-
Atti12
Na ezt inkább nem kommentelném.. Eddig a legtöbb kommentedbe amit láttam, mindig csak leoltottál valakit/valamit, mint most ^^. Majd akkor idiótázz le, amikor én is úgy irok mint te..

schrank
a bbtv-ben az a jelenet csak poénból lett forgatva az olyan idióták miatt mint te akik elhiszik hogy egy testépítõ versenyzõ ilyen szarokat zabál <#lama>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Atti12
közbe én is rájöttem hogy valami nem stimmel 😄. Sztem ugy értette hogy ez is kell ahoz hogy 24000 kcal-t betudjon vinni egy nap. Gondolom nem ezen van el egész nap 😄

schrank
mekis kaja = <#vomit>
azé kecsappal meg uborkával ízt "varázsolni" egy olyan ...burgerbe ami gyakorlatolag íztelen nem gyorsétterem ellenes vagyok csak ha már mûanyag kaja akkor legalább legyen íze <#nezze>
DIXIE <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

skate00
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
VETTEK EGY PÁR HAMBURGERT
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

immovable
én szeretem mekit, csak egészségtelen, meg ha nagyon bekajálok tõle, olyan mitha szivacsot ettem volna, szomjazok tõle, és kb 2-3 óra és újra éhes vagyok
Solten
Tényleg az a baj ezekkel a mûkajákkal hogy iszonyat nem laktat. Pedig egy gyûszünyi kis sajtburger 300 kalória <#wow2> Ennek ellenére én is szeretem, de szerencsére annyira elfoglalt vagyok hogy min.1× eszek a b.nõmmel gyorskaját (múltkori shake dejó vot'.. ) Viszont úgy gondolom, a B.King sokkal finomabb.

Saor Alba

jóh a mekis kaja,legalábbis én szeretem.A gond hogy hízlal,meg rohadt drága ha ez nem lenne elég még egy nagy adag hasábburgonya halas hamburger és kóla után is éhes vagyok

Solten
Burgerrel legalább jól laksz min. 2 órára 😊

Saor Alba

bekukkantottem ide csak úgy kiváncsiságból és megdöbbentem azon hogy emberek még 1 ilyen fórumban is össze tudnak veszni áááááh ez annyira magyar hogy szégyenlem magam

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

dragon11
Van az alap követelmény a szervezetnek: zsírok-olajok, szénhidrátok..etc. meg van a vitamin, ami a kiegészítéshez tartozik😊 persze kellõ mértékbe...=)

Willi Betz
Donpepével egyszer jól megszívtam.
Mert rendeltem tõlük valami húsos pizzát vagy mit és undorító lecsós volt. Utána lévõ nap ugy telt el,hogy porcelán látogatás volt több alkalommal is. Azóta hanyagolom a Donpepét.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Suli után lehúztam egy évet dolgozóként, na akkor annyira megutáltam, hogy évekig nem tudtam enni mekis kaját.
A kedvencem a bigmac és a csiken, bár utóbbiban már csalódtam néhányszor.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tinman
Donpepe-nél van ez a Light pizza.
Meglepõen finom és érezhetõen egészségessebb, nem fekszi meg az ember gyomrát.

Broafka
Szerintem jó a McDonalds, finomak a szendvicsei (sajnos), és hát igen, eléggé dagasztja az embereket, a pénztárcát pedig fogyasztja rendesen, kár érte, ki kéne találni a zsírszegény hamburgereket, meg sültkrumplikat, annyit ehetnél belõlük amennyit szeretnél, és még sem híznál tõlük! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Punker
"amugy szvsz a legjobb kajalda a Taco Bell"

egyáltalán elolvastad a hozzászólását?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tinman
Hétvége.

MoLc
a zegi mekibe nem kicsit jó a sprite szerintem... lehet rossz napokon jársz 😛

verem magam?azért mert megírom a véleményem és nem csípem a mekit.sajna ez a forum errõl szól!te meg ki a fasz vagy?ezt tudtads beirni?óriási!neked is gratulálok!aki meg usa-ba a mc választja azt csak sajnálni tudom.neked meg laposkúszás
Tinman
Gyere a Zegi mekibe... olyan spiretozott vizet kapsz, hogy attól semmi bajod nem lesz, elvégre a csapvíz az csapvíz.

Egyébként nem hiszem, hogy a mekibe elõírás lenne ennyire vizezni a cuccot... sokkal inkább hiszem, hogy így lopják az üdítõt a tanoncok.
Végül is ha 3 dl üdítõbõl 1 dl-et vízre cserélnek, akkor 1 nap 20 liter üdítõt simán eltudnak lopni. Azt meg ugye kocsmában, egyéb étteremben szívesen megveszik feleáron.

autoszimulator
Igen, sajnos a kiadások egálok.... 😄

.: mobilize.hu :.

Gladiator
Te mi a faszomra vered itt magad?

Willi Betz
Eleve az amerikaiak úgy csinálják ezt az egész kajálás dolgot,hogy munkába menet bemásznak egy ilyen gyors zabáldába,vagy utcán lévõ kajásnál vesznek maguknak ételt. Meg eleve ott nagyon sokan járnak tömegközlekedéssel munkába,mert nem kérnek el egy jegyért 1 liter benzinre való összeget.

Willi Betz
Az ottani fizetéshez képest olcsó persze. De ez itt Magyarország ahol a minimál bérbõl nem tudod eltartani magadat.