McDonald\'s
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mellesleg a Wendy's-t nagyon szerettem, de azok meg kivonultak. 😞
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
azé kecsappal meg uborkával ízt "varázsolni" egy olyan ...burgerbe ami gyakorlatolag íztelen nem gyorsétterem ellenes vagyok csak ha már mûanyag kaja akkor legalább legyen íze <#nezze>#nezze>
DIXIE <#mf1>#mf1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
VETTEK EGY PÁR HAMBURGERT
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Saor Alba
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Mert rendeltem tõlük valami húsos pizzát vagy mit és undorító lecsós volt. Utána lévõ nap ugy telt el,hogy porcelán látogatás volt több alkalommal is. Azóta hanyagolom a Donpepét.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A kedvencem a bigmac és a csiken, bár utóbbiban már csalódtam néhányszor.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Meglepõen finom és érezhetõen egészségessebb, nem fekszi meg az ember gyomrát.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
egyáltalán elolvastad a hozzászólását?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként nem hiszem, hogy a mekibe elõírás lenne ennyire vizezni a cuccot... sokkal inkább hiszem, hogy így lopják az üdítõt a tanoncok.
Végül is ha 3 dl üdítõbõl 1 dl-et vízre cserélnek, akkor 1 nap 20 liter üdítõt simán eltudnak lopni. Azt meg ugye kocsmában, egyéb étteremben szívesen megveszik feleáron.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?