479
-
#238 ez nem ilyen történelem lecke volt? milyen volt a jegyrendszer című fejezet? :) -
#237 megváltás volt ez az amerikai népnek :) -
#236 fuck.. elneztem sima hamburger volt.. nem csizburger...
amugy reggel meg tudtam venni 3 at... 1 dolcsiert:D:D
este meg olyan tomeg volt hogy a volt elott kigyozott a sor........... -
#235 jó étvágyat akkor hozzá(hozzájuk:D) -
#234 amcsiban akkora a mekcsiken mint a csizburger .. viszont ugyan annyiba is kerul ( 1 dolcsi... 200 ft?) ja es ma van a NAAAAGY nap... 29 cent egy ch.burger -
#233 mccsikön 650ért sok -
#232 Ettem a ma a burgerben.. Nektek is feltűnt hogy egyre kisebbek a hambijaik.. ? :) Igaz a mekié így is feleakkora. -
#231 Orosz propagandaképek, ez a hús magyarázata... -
#230 wow :o -
-
#228 Hát sztem pár üzlet mehetett volna. Vagy tarthattak volna ők is torkos csütörtököt :) -
#227 mekdonáldsz szar -
#226 -
#225 "nálunk ilyen mét nincs :["
Mert 29 cent az kb. 60Ft, 60 napos hónap viszont nincs -
#224 volt, csak becsődölt -
#223 nálunk ilyen mét nincs :[
küldjél nekem is annyiért :D -
#222 a dunkin donáccról:
ettem mar 2-3 szor.. mindig eszembe jut hogy 1 fanknal tobbet nem tudok megenni.. egyszeruen eljutok a fank feleig es nem kivanok tobbet a fankbol... masik izut igen.. abba is beleharapok ketszer es abbol se kell tobb.. szal valami baj csak van a fankjukkal ha senkinek nem kell...
ezenkivul 29. en az emcsi mekiben 29 cent lesz 1 sajtbruger!!! aszem egesz nap azt fogok enni:DDDDDDDD
-
#221 Árérzékenyek vagyunk.
Bevezető áron vitték mint a cukrot. Kis emelés után meg már nem. -
okmt #220 Sajna az összes burger a különleges rendelés feliratú matricára jogosult.És nem tudom elérni , hogy vagy csak a hagymamentes kupacra vagy az extra hagymás kupacra ragasszon.Vagy mindkét csoportra rak vagy egyikre sem. -
#219 Rendőrök biztos mennének fánkozni:D -
#218 Magyar szájba magyar fánkot!!! -
#217 magyar emberek ennyire nem lennének vevők a fánkjaikra? :( -
Phat Smoker #216 :D -
#215 :)
-
#214 Mert nem volt jövedelmező. (a tulaj mondta személyesen) -
#213 "És persze van 1 különleges rendelés feliratú matricájuk"
az neked meg minek? -
#212 éhes vok :( -
#211 Azok közül, amik eltüntek, a Dunkin' Donuts-t sajnálom nagyon, nagyon finom fánkjaik voltak, miért kellett elmenniük? :(
-
#210 csak lett pénzem, négy sajtburi kólával lecsúszott, majd majdnem fel is :D -
#209 Nincs ember aki ezt megtudná jegyezni -
#208 mit válogacc annyit :D -
okmt #207 Fél éve naivan úgy gondoltam meg tudnak oldani 1 egyszerű kérést.2 sajtburger extra uborkával, extra hagymával 2 röfiburger extra uborkával,hagymával és 3 sajtburger hagyma nélkül.És persze van 1 különleges rendelés feliratú matricájuk ami meghatványozza a problémát.Rendelésfelvétel ideje alsóhangon 5 perc és soha nem távoztam 10 percnél hamarabb.Heti 1-2 alkalommal megyek.Nem tudom miért de azt nem tudom elérni hogy a 2 fajta sajtburgert vagy tegyék külön zacsiba vagy csak az egyik fajtára tegyenek matricát.De eddig nem tudták egyszer sem megoldani az azonositást.Nagyon bonyolult dolgot kérek? -
#206 Az nagyon jó volt. Hú, hát ott sem a hagyományos hamburger ízek voltak. A fóti Cora területén volt egy üzletük réges-régen. -
#205 Vki Pécsi innen? Citrush vagy az Éhes Pocak milyen? 1x ettem még a citrushban, de azóta vmi új tulaj van ott vagy vmi más változott, azóta még nem voltam. -
#204 Dixieland-re emléklszik valaki? :D Dairy Queen (nem tudom-e jól írtam) is jó kajákat nyomatott. R.i.p. -
#203 Volt itthon pár éve egy étteremlánc, a Quick. Na azt nagyon bírtam, jófajta hamburgereket árultak. Voltak a Nyugatiba az óra környékén, meg a Westendben is. -
#202 nem lett belőle semmi, nincs pénzem, talán estefele -
#201 Ja, tényleg most jut eszembe, hagyma is mehet a burgerbe :DD:DDDD -
Tresh #200 A sajtburgerbe a hagymapor a legjobb :D -
#199 Persze, szoktunk ott is kajálni. Nekem annyira nem jön be, de hát ízlések és pofonok... Mondjuk a mekis se a sültkrumpli csúcsa, főleg amikor már összeszottyad...