McDonald\'s
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mert 29 cent az kb. 60Ft, 60 napos hónap viszont nincs <#idiota>#idiota>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
küldjél nekem is annyiért 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ettem mar 2-3 szor.. mindig eszembe jut hogy 1 fanknal tobbet nem tudok megenni.. egyszeruen eljutok a fank feleig es nem kivanok tobbet a fankbol... masik izut igen.. abba is beleharapok ketszer es abbol se kell tobb.. szal valami baj csak van a fankjukkal ha senkinek nem kell...
ezenkivul 29. en az emcsi mekiben 29 cent lesz 1 sajtbruger!!! aszem egesz nap azt fogok enni😄DDDDDDD
Bevezetõ áron vitték mint a cukrot. Kis emelés után meg már nem.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
az neked meg minek?<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Saor Alba
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ezt tanúsíthatom, olyannyira, hogy valószínûleg a rendelés leadása után vetik el a magokat, mert mindig megõszülök, mire hozzájutok náluk a kajához...
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
620 ft-ért kapsz fél kg-nyi krumplit százféle szósszal. Remek íze van. (nem mirelit, frissen készítik)
Van az ugy nevezett A4 szelet,az egy A4-es papír nagyságú rántotthús szelet,mellé kapsz 2 kiló sültkrumplit legalább és ha üdítõt is veszel akkor 1 liternyit😄
Az nagyon korrekt kis kajálda. Egy baj van vele,nem szabad helyben étkezni,mert ha ott hagysz valamit akkor elküld a picsába a góré (Dagadt).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Maradjunk annyiban, hogy erõsen tartosított uborkaszerûség.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sajtburgerbe a következõ dolgok kellenek sztem: zsemle (naná 😊), húspogi, sajt, kigyóubi, paradicsom, saláta, és izlés szerint kecsöp, majonéz, mustár, ki hogy szereti épp
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.