McDonald\'s

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Hát sztem pár üzlet mehetett volna. Vagy tarthattak volna õk is torkos csütörtököt 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BenTen
mekdonáldsz szar

desigo
guardian hero
"nálunk ilyen mét nincs :["

Mert 29 cent az kb. 60Ft, 60 napos hónap viszont nincs <#idiota>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Mike at home
volt, csak becsõdölt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ColdFire
nálunk ilyen mét nincs :[
küldjél nekem is annyiért 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

CSOCSO
a dunkin donáccról:

ettem mar 2-3 szor.. mindig eszembe jut hogy 1 fanknal tobbet nem tudok megenni.. egyszeruen eljutok a fank feleig es nem kivanok tobbet a fankbol... masik izut igen.. abba is beleharapok ketszer es abbol se kell tobb.. szal valami baj csak van a fankjukkal ha senkinek nem kell...

ezenkivul 29. en az emcsi mekiben 29 cent lesz 1 sajtbruger!!! aszem egesz nap azt fogok enni😄DDDDDDD

franc0
Árérzékenyek vagyunk.
Bevezetõ áron vitték mint a cukrot. Kis emelés után meg már nem.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Sajna az összes burger a különleges rendelés feliratú matricára jogosult.És nem tudom elérni , hogy vagy csak a hagymamentes kupacra vagy az extra hagymás kupacra ragasszon.Vagy mindkét csoportra rak vagy egyikre sem.
Willi Betz
Rendõrök biztos mennének fánkozni😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

guardian hero
Magyar szájba magyar fánkot!!! <#idiota>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987
magyar emberek ennyire nem lennének vevõk a fánkjaikra? 😞

😄

Magnumrolcsi
😊

franc0
Mert nem volt jövedelmezõ. (a tulaj mondta személyesen)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Brolly
"És persze van 1 különleges rendelés feliratú matricájuk"
az neked meg minek?<#fejvakaras>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

desigo
éhes vok 😞
Bandee1987
Azok közül, amik eltüntek, a Dunkin' Donuts-t sajnálom nagyon, nagyon finom fánkjaik voltak, miért kellett elmenniük? 😞

ColdFire
csak lett pénzem, négy sajtburi kólával lecsúszott, majd majdnem fel is 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Willi Betz
Nincs ember aki ezt megtudná jegyezni<#nevetes1>

autoszimulator
mit válogacc annyit 😄

.: mobilize.hu :.

Fél éve naivan úgy gondoltam meg tudnak oldani 1 egyszerû kérést.2 sajtburger extra uborkával, extra hagymával 2 röfiburger extra uborkával,hagymával és 3 sajtburger hagyma nélkül.És persze van 1 különleges rendelés feliratú matricájuk ami meghatványozza a problémát.Rendelésfelvétel ideje alsóhangon 5 perc és soha nem távoztam 10 percnél hamarabb.Heti 1-2 alkalommal megyek.Nem tudom miért de azt nem tudom elérni hogy a 2 fajta sajtburgert vagy tegyék külön zacsiba vagy csak az egyik fajtára tegyenek matricát.De eddig nem tudták egyszer sem megoldani az azonositást.Nagyon bonyolult dolgot kérek?
Z
Az nagyon jó volt. Hú, hát ott sem a hagyományos hamburger ízek voltak. A fóti Cora területén volt egy üzletük réges-régen.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

GTheo
Vki Pécsi innen? Citrush vagy az Éhes Pocak milyen? 1x ettem még a citrushban, de azóta vmi új tulaj van ott vagy vmi más változott, azóta még nem voltam.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Solten
Dixieland-re emléklszik valaki? 😄 Dairy Queen (nem tudom-e jól írtam) is jó kajákat nyomatott. R.i.p.

Saor Alba

Apus
Volt itthon pár éve egy étteremlánc, a Quick. Na azt nagyon bírtam, jófajta hamburgereket árultak. Voltak a Nyugatiba az óra környékén, meg a Westendben is.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ColdFire
nem lett belõle semmi, nincs pénzem, talán estefele

Bandee1987
Ja, tényleg most jut eszembe, hagyma is mehet a burgerbe 😄D😄DDD

A sajtburgerbe a hagymapor a legjobb 😄

guardian hero
Persze, szoktunk ott is kajálni. Nekem annyira nem jön be, de hát ízlések és pofonok... Mondjuk a mekis se a sültkrumpli csúcsa, fõleg amikor már összeszottyad...

desigo
akkor kérjél valami extra kaját 😊
ColdFire
eldöntöttem hogy holnap mekibe eszek, és csak úgy felveszem az egészet telóra 😄

desigo
Nah az tényleg korrekt <#eljen>
Bandee1987
attól függetlenül tényleg qrvajó izû, ettél már ilyet?

Bandee1987
hajjaj 😄DDDD

guardian hero
"Remek íze van. (nem mirelit, frissen készítik)"

Ezt tanúsíthatom, olyannyira, hogy valószínûleg a rendelés leadása után vetik el a magokat, mert mindig megõszülök, mire hozzájutok náluk a kajához...

Aquli
Móriczon a Wikingert próbálja ki, aki szereti a jó hambit 😉

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Bandee1987
Amúgy mekis krumpli finom ugyan, de a legjobb a belfrites sültkrumpli sztem. (Pólusban és asszem westendben van)
620 ft-ért kapsz fél kg-nyi krumplit százféle szósszal. Remek íze van. (nem mirelit, frissen készítik)

Willi Betz
Járt már valaki aki Pesten lakik természetesen, a Kolozsvári úti piacon elöl ott a falatozóban? Most a neve nem ugrik be,de ott bagoért akkora adag kaját kapsz,hogy egy 3 fõs család jól lakik egy adaggal😄
Van az ugy nevezett A4 szelet,az egy A4-es papír nagyságú rántotthús szelet,mellé kapsz 2 kiló sültkrumplit legalább és ha üdítõt is veszel akkor 1 liternyit😄
Az nagyon korrekt kis kajálda. Egy baj van vele,nem szabad helyben étkezni,mert ha ott hagysz valamit akkor elküld a picsába a góré (Dagadt).

Bandee1987
én fõsuli mellett kínaiban 7-800ftból kapok 1 nagy tál piritott tésztát olyan feltéttel amilyet akarok, és azzal tényleg jól lehet lakni.

Tinman
Min. 2.5k-t otthagytál... ennyibõl nagyon frankón bekajálhatsz egy normálisabb étteremben és még levest is ettél.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kovász? Lfszt látott az az uborka nem kovászt <#wow3>
Maradjunk annyiban, hogy erõsen tartosított uborkaszerûség.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bandee1987
denemvalósajtburgerbe
Sajtburgerbe a következõ dolgok kellenek sztem: zsemle (naná 😊), húspogi, sajt, kigyóubi, paradicsom, saláta, és izlés szerint kecsöp, majonéz, mustár, ki hogy szereti épp

John Cena
szerintem kihülve a mekis kaja nem annyira jó szerintem más úyg az íze de ha te 10 méterre lax a mekitõl és otthon 2 fish mack azonnal akkor értem a logikát😛😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

leho94
Én így ma lázasan orvostól hazafelé 1 Cola , karamellás fagyi , 4 Sajtburger és itthonra 2 fishmac😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Mincsi
mert a kovászosubi tartós 😉

Rush!

Bandee1987
Én csak egyet nem értek: mi a szarnak raknak a sajtburgerbe kovászos ubit? Tökre elbassza az ízét szvsz. Legyen benne inkább kígyóubi. Mellesleg bigmek rulez mekinél, viszont én burgerkinget jobban szeretem, szal dupla whopper rulez 😊

Pepsi Twist
nem szedek izom növelõ szereket mert olyan szinten nem gyúrok csak test eddzés képpen meg hogy legyen egy kis felkarom 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Carlos HUN
dragon11
LOL akkor minek szedsz izom növelõ szert, ami tartalmazza a hízást, és a növést a gyúrás során?😊