McDonald\'s

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Amiket említettél

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mien gitárhúr?

Aquir
hogy jön ide gitárhúr? :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem dehogy.😊.mi volt a kérdés?..hogy d'adario vagy fender?

Aquir
amúgymeg tereled a szót? :| vagy neked sincs már lábad? :|

nem nem.,,félreérted ,,nem haltam meg 😄..amúgymeg

Aquir
és mikor támadtál újra föl? :|

1 hónapig csak azokon éltem😄DD

szerintem a meki jobb,mondjuk csak sajtburgert szoktam venni

Coldplayer
Burgeebõl meg szerintem lényegesen kevesebb van. Sajna

Na csá p*cs*k... Én leléptem

igen ez sajna így van nem adnak túl sokat...és kb minden köpésnél van egy meki...csak érdekes, hogy Magyarország az ilyen mekifanatikus vagy nemtommi...
hát nekem nem az a +határozó h mi esik útba
inkább továbbmegyek ha kell 😊 , a meki hiába esne útba éhesen mennék tovább , elég karcsú adagokat adnak , nincs bennük semmi anyag
ezért(is) burger 😊
szerintem is a burger jobb, de az a poén, hogy más országokban általában burgerbõl van több
Rubenvagyok
Burger nem rossz csak nincs belõle sok felénk😛 De valahogy sokkal jobb a fûszerezése az ételeiknek!

Coldplayer
Mondom mikor melyik esik útba. Ha számolnám akkor talán Burgerben többet voltam mint a Mekiben. Fõleg a nagyobb szendvicsek miatt. Viszont a krumplijuk annyira nem nyerõ.

a szegedit én is ismerem, de azért az tény, hogy a nagyobb gyorséttermekben, mint pl a meki vagy a burger sokkal nagyobb a választék, és majdnem egy árban is vannak
Aquir
hol

Rubenvagyok
Ismerõs nekem! Egyik szegedi haverom vitt el oda! Igaz hogy jó de nekem egysíkú, vagyis nincs valami nagy választék hamburger vagy hamburger. Ha meg valami másra vágynál halasra vagy csirkésre az már nem igaziból készül hanem valami boltban vett mirelit cuccból.

Én bírom az uborkát is , kell bele vmi zöld 😊
Coldplayer
Nekem igazából mind1. Nem csak ilyenek szoktak szóba jönni hanem a helyi jellegzetességek is. Szegedi szuperhambis kálvárián mond valakinek valamir ??? <#vigyor>

Rubenvagyok
Burgernél ott a sajtburger nekem jobban tettszik, szezámmagos zsömi😄 az a tuti! Csak az az egyetlen baj hogy mindegyikben van uborka:S

amúgy az a durva, hogy én pl tök nehezen döntök, hogy melyik a jobb burger vagy meki... mert a sajtburi pl a mekiben a legjobb, de nagyobb szenyák meg a burgerben...meg a mekivel már volt olyan élményem h hideg volt a szenya, de burgerrel még nem
Rubenvagyok
ezt azért én is tartom! A két nagy közül én is inkább burger mellé állnék!

Én fõleg a burgerbe megyek , sztem ott tartalmasabbak a kaják
hát ja😊, de hát ez a legjobb nem, hajnali 2kor kajálni egy hambit...ti amúgy hova szoktatok még menni ilyen gyorséttermi szinten??
Coldplayer
Az felszívja a piát mi? <#finom> Egyébként ez valami féle kultusz lett, hogy az emberek éjszakai kiruccanások alkalmával mindig egy gyorskajáldában végezzük.

Sziasztok!
Szerintem az a legjobb a gyorséttermekben, hogy buli után a legeslegjobb egy sajtburgert, vagy egy akármit és máris jobban érzed magad...az a plusz 10%😊
Aquir
inkább egyél kaját xD
tehát olyan normálisat xD

zomgzerg
adjon vki pesten bigmac+mcc kupont mert kifogytam es ehen halok 😄

zomgzerg
IM LOVIN IT

rastaman
ahova én járok az csak egy napon nincs nyitva az évben: dec 25

Tegnapelõtt ettem 4 sajtburgert

FRe4k
Üdv!
Munkaszüneti napokon is nyitva tart a McDonalds?
Most speciel nov. 1. -jére gondolok.

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

ruffirant
ilyenkor vidd vissza nyugodtan hogy a termék minõsége szar és kicserélik...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

szucsy89
ja...nem mondom hogy ehetetlen volt csak nem ezt szoktam meg
ruffirant
sztem az fordulhatott elõ hogy kicsit tovább tartották meg mint ahogy lejárt volna a szavatossága...fogadjunk puha volt és íztelen.

szucsy89
debreceni mekibe multkor olyan szar krumplit ettem el is ment egy idõre a kedvem tõle...nyiregyibe finomabb sokkal pedig elméletileg egyformának kéne lenni(vagy csak most ez kivételesen rosszra sikeredett)
Énvagyokazapád
drágult a sajtburesz

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

ruffirant
télleg mustárt raknak bele csak nagyon minimális mértékben asszem 0,7 ml-t van mondjuk a sajtburgerben...

Bocsi azoktól akik esetleg oda vannak érte. 😊

Sziasztok!
Szerintem a mekis kajákkal az a baj,hogy nincs ízûk. Én szeretem ha van benne majonéz, sajt, gomba,zöldéségek stb.
Csak nézzétek meg a mustárt (ha az egyártalán),a színe az nem természetes tuti.

Hhhhuhhhúúúú, ez nem gyenge... Vallomás a Meki vs kínai kaja dilemmában: videó
Tökjól érvel a srác <#fejvakaras>
rastaman
a meki kajának pont az a lényeg hogy mindenhol ugyanolyan nem? pont ezért van ez a franchise dolog. hogy bárhol, bármikor ugyanazt a jó (?!) minõségû kaját kapd, akár mo-on akár usa-ban vagy a holdon vagy...

skate00
de Am sokan nagyon nagyot tévednek!! be volt linkelve ide vidi hogy betesznek üvegekbe Mekis kaját és minden nap nézik és romlik

Mo. jó a mekis kaja meg drágább is nem ugy mint AMERIKÁBA hogy ott szar anyagböl csinálják meg . Meg ott naponta nagyon sokat csinálnak ....

Aquir
de hát az meg egészséges.. hogyan gondolhatod ezt nekik szegényeknek? :|

ruffirant
én már kb 3 hónapja dolgozok mekiben és azóta nem eszek úgy mekis kaját hogy ne lássam hogy hogy készül.Nem értem az embereket hogy mondjuk vasárnap délután hogy képesek eljönni a mekibe és telezabálni magukat...inkább mennének egyet túrázni...

Z
150 méteres sor volt, nem? 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Solten
Valahogy el kell passzolni a lejárt szavatosságú "ételeiket"... <#hehe>

Saor Alba

Bandee1987
Itt az újabb Big Mac akció!!! 43 forint lesz a kedden a Big Mac, csak a Régiposta utcai (az elsõ itthoni) Mcdonaldsban

de csak 11-tõl délután 1 óráig. Aki kivárja a sort, az vehet 15 BigMac-et 1 áráért.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Én 3 bigmacet termeltem be aznap <#mf2>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!