McDonald\'s
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
inkább továbbmegyek ha kell 😊 , a meki hiába esne útba éhesen mennék tovább , elég karcsú adagokat adnak , nincs bennük semmi anyag
ezért(is) burger 😊
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Szerintem az a legjobb a gyorséttermekben, hogy buli után a legeslegjobb egy sajtburgert, vagy egy akármit és máris jobban érzed magad...az a plusz 10%😊
tehát olyan normálisat xD
Munkaszüneti napokon is nyitva tart a McDonalds?
Most speciel nov. 1. -jére gondolok.
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Szerintem a mekis kajákkal az a baj,hogy nincs ízûk. Én szeretem ha van benne majonéz, sajt, gomba,zöldéségek stb.
Csak nézzétek meg a mustárt (ha az egyártalán),a színe az nem természetes tuti.
Tökjól érvel a srác <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mo. jó a mekis kaja meg drágább is nem ugy mint AMERIKÁBA hogy ott szar anyagböl csinálják meg . Meg ott naponta nagyon sokat csinálnak ....
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
de csak 11-tõl délután 1 óráig. Aki kivárja a sort, az vehet 15 BigMac-et 1 áráért.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!