A szoftver halott - temetés 2011-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez, ezt a sületlenséget, az office 2007 a legnagyobb rakás k*ki amit eddig az ms kiadott. Pedig próbálkozik rendesen.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
\"The voices are back... Excellent.\"
2. Mi az az IIS ? :P ('S' ~ szolgáltatás). Ha mondani akarsz valamit, akkor ne egy potolhato termek nevet.
3. Hatarozottan stabilan van hallozatban, tobb gepem osszekotve :)
4. 45 gyenge pont ? , Meselj!!
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
1. Jóval nehézkesebben lehet programot írni webes alkalmazásfejlesztõben,
2. Amíg IIS szolgáltatásra van szükség,
3. Amíg nem lehet határozottan stabil hálózati kapcsolatokat kiépíteni,
4. Amíg a hálózatoknak 45 gyenge pontjuk van,
addig teljesen felesleges komolyabban foglalkozni a netes szoftverekkel...
Eltûnt! Leszedték. Valakinek nem tetszett.
Hát b... meg a ...************************** aki kitalálta ezt a kizárólagos onlájnosítást!
Azt értem, hogy sokmindent on-line szedünk le. De igen erõs igény van arra is, hogy bizonyos fontos tartalmakat archiválni lehessen! a KIZÁRÓLAG on-line elérhetõ tartalmakat bojkottálom.
Valakik azt szeretnék elérni, hogy majd minden letöltésért fizetni kelljen! Nomeg hogy büntetésbõl lehessen valakitõl eltiltani minél több és fontosabb tevékenységet. Erre megy ki a játék, ismerjük már az ilyen irányú törekvéseket, meg rengeteg tapasztalat van az élet más területeirõl.
Hûû, ez izgalmasnak hangzik - hogy mûködik ez? :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Feltalálák a papírt elég régen. Áram és nem sem kell hozzá...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyrészt nem lesz itt semmiféle temetés még átvitt értelemben sem, másrészt meg az interneten elérhetõ alkalmazások nem szoftverek?
Az online dolgok komoly célra egyrészt alkalmatlanok, másrészt az elõállított tartalomhoz csak az nem fér hozzá, aki nem akar. Vagyis bizalmas tartalmakat nem szabad egy fizikailag bárki által elérhetõ helyen tartani.
A személyes dolgokat csak saját gépen, céges dolgokat saját gépen és/vagy a cég szerverén. A VPN-t sem véletlenül találták ki.
Mindenesetre aki gugli, vagy ms kereõt használ a saját gépén, az búcsút is mondhat a bizalmas adatainak, mert adatnak ugyan megmarad, de már nem lesz bizalmas...
Ja és a Pénzügyi Felügyelet is csókolta"ss"a õket! :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gracie Barra
Hosszú távon jó lenne, ha sokan térnének át az online szoftverekre, és nem csak a nagyi a receptjeivel, hanem vállalkozások is. Akkor idõvel a szolgáltató rá lenne kényszerítve, hogy konstans jól szolgáltasson, és hogy a tényleg szükséges karbantartások gyorsan elintézõdjenek.
20 évvel ezelõtt rendszeres volt az áramszünet. Ma már nem annyira... Remélem az internetszolgáltatás is elõbb-utóbb eljut idáig...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Fenét, az új funkciók legfeljebb cégeknek kellenek, de én pl. meg tudnám számolni egy kézen, hányat használtunk belõlük. Annak, hogy nem Word 6.0t használ mindenki, egyetlen oka a változó fileformátum.
Mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok online software-párti, bár pl. a SunRay tényleg jó, de az csak semi-online.
pfff
Ki nem szarja le a Visztát?
Viszont vállalati környezetet tekintve én elég szkeptikus vagyok. Amerikai cégnél dolgozó ismerõsnél company policy szinten van tiltva a Gugli használata bármiféle céges info tárolására/közlésére. Az indok: csak ne indexeljen... És teljesen megértem, személy szerint igyekszem gátolni õket (külön böngészõprog anon-proxyval hogy ne lehessen a profilhoz hozzácsapni a maps, keresési, finance és miegyéb infókat), de ez személyes paranoia, egyszerûen nem tetszik ahogy somolyognak a riportok alatt amikor az indexelésrõl kérdezik õket. Office-ra meg inkább ThinkFree.org, jóval többet tud, mint a google docs.
Egyik kolléga megjegyezte, hogyaszongya "milyen érdekes: amit az MS-nek nem adtak meg az emberek és roppant gyanakvással fogadtak (ld. Passport), azt teljesen önként és dalolva odaadták a Google-nek."
"Mit csinál egy mai modern irodista, ha csak le kell jegyeznie gyorsan valamit,
fog egy cetlit ami a keze ügyébe akad és felírja rá.
"ha a munkatársakkal kell egy ad hoc gyûlést összehoznia?"
Szól nekik telefonon. Még mindig gyorsabb mint az e-mail.
Ha a "szakértõkön" múlna már WC-re is vinni kéne valamilyen gépet.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
majd óránként fizetek ha szöveget akarok szerkeszteni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Lehet, h én tudom rosszúl, de véletlenül nem erre találták ki az ftp-ket? amelyek kicsit biztonságosabbak adatvédelmi szempontokból, mint egy multicégre bízni a dokumentimjainkat, amelyekhez bármikor, tudtunk nélkül is hozzáférhetnek? Inkább egy privát, védett FTP. Total commanderben 2 klikkeléssel lehet hozzá csatlakozni és máris mozgatni az állományokat, tényleg bonyolúlt. Arról nem is beszélve, h az M$ Office-ban van lehetõség arra, h élõben, több munkatársunkal párhuzamosan szerkesszünk egy dokuemntumot, tudtom szerint.
" az Adobe Photoshop bármilyen feladatot megold, amit pixelgrafikával tenni lehet, csakhogy a tömegek számára ezek javarészt felesleges bónuszok."
A photoshop nem tömegeknek készül, hanem fotósoknak, grafikusoknak, akiknek kellenek ezek a funkciók, nem véletlenül kerül is annyiba amennyibe. Joh, lewarezolni le lehet, és csak akkor jut el a tömegekhez, de õk meg nem a célközönség, ergo nem érdekelnek senkit.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Aki a nap 24órájából 16ot online tölt annak egyszerûbb elérni a dolgokat ha mindent egy helyen lát és nem kell tökölni a gépek közötti synch-el sem. Valamint nem kell az e-mailek vírus ellenõzésével sem foglalkozni. Ott van még a Googledocs-ban az online PPS viewer is ami szükségtelenné teszi a powerpoint telepítését azok számára aki nem használja azt szerkesztésre csak nézegetésre. Az operában ez hol található meg? Céges adat meg céges helyi replikát használó levelezõ kliensen menjen, az a legtisztább. :)
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
Valószínûleg tud, mert a komolyabb helyeken, ahol hallottak már olyasmirõl, hogy vállalati biztonsági policy, olyan lazán tiltja a google(és egyéb online) szolgáltatások 90-95%át a tartalomszûrõ, hogy ihajj :))
A specifikus fejlesztéseket meg pláne.
Bár még az is benne van a pakliban h ez a cikk ferdíti az eredeti sajtóanyagot.
Ezek a jóslatok csak arra jók, hogy munkát adjanak néhány vállalati elemzõnek. Melyik komoly cég fog leváltani egy bármire jó irodai programcsomagot egy lebutított webes alkalmazásra? Ne felejtsük el, hogy a MS-nek is van Sharepoint Services, Exchange és Sharepont Server platformja, ami hátteret nyújt a hatékony együttmûködésre. A design/fejlesztõ programok szintén kínálnak szerver komponenseket, lásd Adobe Creative Suite, Visual Studio, Expression.
A Google Apps meg fog maradni "a nagyi feltölti a recepteket", illetve "a diák megírja a dolgozatát" feladatokra. Ha a felhasználók meg lennének elégedve korlátozott funkciókkal (amit most a G docs nyújt), akkor még mindenki Word 6.0 és Excel 5.0-t használna. Elég csak azt nézni, hogy hány felhasználó kérte a nagyobb Excel táblázatokat, az új mátrix formulákat és az adatbáziskezeló funkciókat. Az offline alkalmazások még 2021-ben is itt lesznek...
Mi az, hogy a lokalizáció hiánya? Ez jelent valamit?
A fenti osszes funkciot kezeli meg az opera is, tehat nem olyan nagy dolgok. A fontosabb kulonbseg inkabb abban van, hogy az ember hol akarja tarolni az adatait es hogy akarja elerni oket. Ha valakit nem zavar, hogy valami ismeretlen helyen vannak, fizikailag tavol akkor nyugodtan hasznalhat online szoftvereket. Ha valaki jobban bizik a fizikailag elerheto tarolasban, akkor maradni fog a mostani lokalisan telepitett megoldasoknal. Mindket megoldasnak van elonye, de ha valali szeretne neha offline (standalone) modban lenni, akkor jobb ha maganal tartja az osszes szukseges szoftvert es adatot. Adatbiztonsag szempontjabol csak egy dolgot tudok mondani: ha egy gep nincs osszekotve semmilyen halozattal, akkor nem lehet kivulrol hozzaferni. Ez igaz a zart ceges rendszerekre is, amik egyre jobban terjednek. Melyik olcsobb: bizonsagos tuzfalrendszert kiepiteni es fenttartani (ha egyaltalan lehetseges) vagy ket gepet venni mindenkinek, egyet a munkara, egyet a net eleresere? Aki keveri a kettot elobb utobb mas kezeben fogja latni az osszes adatat es a vagyonat is. Maganembereknek meg csak annyit mondok, hogy egy online csaladi fotoalbum is tartalmazhat kritikus informaciokat. (pl. lakas elrendezese, riasztorendszer tipusa, nyaralasi szokasok, stb.)
Ja és errõl az it szakértõjük is tud? Én biztos nem tárolnék külsõ ellenõrizhetetlen helyen fontos dolgokat. Magánszemélyeknek teljesen jó lehet, de azért a céges dolgokat nem szivesen biznám külsõ személyre, még ha az a google akkor sem.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX