749
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!

/>

A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
  • tihibaby
    Ok!Köszi!Kíváncsi leszek hogy megy-e majd a dolog....
  • Bala10
  • SHADOWEYES7
  • ColdFire
    ez sajnos bann,sry
  • Sir Quno Jedi
    nemmondod...
  • SHADOWEYES7

Amúgy csak a google-t használtam .
  • Sir Quno Jedi
    Ez lopás az adott oldalról. A fentit magam hegesztettem egy kis Marvel okosságból.
  • SHADOWEYES7
    És ez??

Vagy ez??

• Sir Quno Jedi
    Hja, de csak ilyen fos minőségben tudtam betenni, mer méret...
  • Istencsászár
    Állat a banner:)
  • Sir Quno Jedi
    Rendibandi voltam (megint), PS2 chip mehet tovább, bár némiképp máshogy...
  • Sir Quno Jedi
    A chip-elés MÁR illegális a gyártó szerint, jó lenne ha utánanéznél. (de amúgy lényegtelen). A chip topic warez melegágy volt, így most csend van.
  • Sir Quno Jedi
    Hmmmm... Egyesek még KISSÉ nehézfejűek, de töröm be őket lassacskán. Már a PSP topic is kezd alakulni, bár még sok a renitens.

Máshol viszont nem kéne ujjal mutogatni rájuk, mert ŐK is át lesznek nevelne!
  • tihibaby
    Megaztán Én csak felvettettem egy nézőpontot,a többi úgy is a főnök dolga... ;-)
  • tihibaby
    Ööööö mod,mint azt írtam,ha én akkora penge vok hogy babafigyelőt csinálok belőle,az is jogomban áll,max.vesztem a garanciát.Ennél tovább ne menjünk bele,ezért írtam,hogy sztem ezzel nincs gond.Ha ezzel együtt mégis említik a tiltott témát:egyetértek a s@ggberúgdosással.:-)
  • Tinman #493
    "és a chip,nem feltétlen=warez"

Hanem? ;-)
  • tihibaby
    Csak példa volt....,nem szoktam konzolon filmet nézni,és a chip,nem feltétlen=warez.Csak ennyit akartam kihozni a dologból.Mégha bebuktam is...
  • Tinman #491
    Avi-hoz chippeltetned sem kell, bebuktad.
  • Istencsászár
    WAREZ ALERT!
  • tihibaby
    A kérdésem ennyi:PS2 chip topik,mióta tiltott?Mod,és nem warez!!!Nem kellene összekeverni a fogalmakat,és aki a chip-eléssel kapcsolatban warezt említ,nos azt kell s@ggberúgni!A géppel,ha megvettem,azt csinálok ami nekem jólesik.Ha virágtartónak használom,akkor annak,ha ki chip-elem,és avi-t játszok rajta,akkor azt teszem,ha winyót kötök rá,akkor úgy használom.Ez-ismétlem-mind MOD,és NEM WAREZ!
  • Zóanagyvarázsló
    1. Ennek a topiknak vajmi kevés köze van ahhoz, hogy kinek mije legális. A warez fórumon elburjánzásához van köze.

2. Ez az akció egyelőre kifejezetten a konzolos részlegről szól, nem 'minden'-ről. De mivel kiemelt moderátori topikról van szó, még csak nem is kifejezetten az akcióról való egyetértés itt a téma, elvégre a 'Moderátornak' topikban sem az a téma, hogy az egyszeri felhasználó egyetért-e a létezésével vagy a moderátorok személyével.

3. Jól látod, a bannerben a link azért kapott helyett, hogy a félreértésen alapuló OFF hozzászólások ne ide jöjjenek.
  • Dark Angel 666
    a 45 éves anyuka aki legális winnel vette a gépét
  • Flower
    Ez miért off?
    Vagy ide írjam?: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1087540067
  • Istencsászár
    Biztos van olyan... de attól h van ami illegális attól nem lehet törekedni arra h legyen legális? ha hülye vagy akkor legyél méghülyébb ?:) vagy hogy gondolod...
  • Zóanagyvarázsló
    Miért itt offolsz?
  • Flower
    A warez ugyebár illegális.
    Ki az akinek a gépén minden legális és még soha nem töltött le semmit?
  • Zóanagyvarázsló
    Ki az, aki érti, hogy miről szól ez az akció? ;)
  • Flower
    Ki az akinek minden legális? :D
  • Sir Quno Jedi
    Sok téma van még amiről NEM beszélhetsz itt, bármennyire nyílt is a fórum. Naivitásból azoban csillagos ötös! :D
  • Rena11
    igazad van ez abszurdum 1 nyilt fórum ahol nem beszélhetsz erról amiről akarsz nevetséges az egész ideje uj beszélgetős portál után nézni
  • bardocz
    mind1,gtl-t akkor is megérte megvenni,csak ajánlani tudom mindenkinek!:)
  • Zóanagyvarázsló
    Inkább a másik topikjában reagáltam erre is, kár itt offolni.
  • Tinman #476
    Ezt nem is értem... torrent kliens és az SG fórummotor egymást üti?
  • guardian hero
  • JAG1
    Ez a lényege, hogy addig sem warezol, amíg ide pötyög. :-)
  • Bala10
    ha visszaolvasol, akkor már régóta nem ír senki semmi újat.

főleg, hogy ez a topik nem is ezért van. ^^
  • Tinman #472
    Vaz, van az SG-n kismillió topic, most miért bánt, ha eszmét cserélünk valamiről. Ráadásul az SG-s stílustól szokatlan módon, senki nem anyáz senkit.
  • JAG1
    Semmit nem kell húzogatni. Vannak már progik, amik eltüntetik a meghajtódat...
  • Bala10
    hogy tudtok ennyit beszélni ugyan arról... nem unjátok még?
  • Tinman #469
    Indítási tanácsot kért már xy, nem SQJ.

Nálam is van egy lélektani határ... 6-7.000 Ft-ot szívesen adok egy új játékért aminek nem 5 óra gametimeja. Nem véletlen, hogy közel 100 játékom van és az sem véletlen, hogy ezek egyike sem volt 7k-nál drágább /kivételek vannak/. 500-1000 Ft valóban nevetséges összeg.

"Miért? Sem gépem, sem szabadidőm nincs az összes új játék kipróbálásához, remélem nem ezt érted HC gamerség alatt."

HC gamer alatt két típust értek:
    a, mindennel játszik, minden platformon ami "jó" /ez általában 7.5 értékelés feletti címek vegyesen/
    b, adott játéktípusért rajong

Jómagam az "a" osztályba tartozok, bár időm évről évre kevesebb. Fénykoromban a 16 óra sem volt gond/nap.
    Az elmúlt 2 hónapban, így hirtelen 7-8 cím jut eszembe amit végigvittem, ebből 3-at tudtam megvenni. Ez van, lehet keresztrefeszíteni, akkor is játszani fogok :-D

De van kényszer ;-) Múltkor elhatároztam, hogy 7 napon keresztül szabadidőm szinte minden percében csak a párommal foglalkozok... 7 nap után, már a Snake is érdekessé vált