358
-
#78 na ez viszont tényleg igénytelen megoldás :( nem hiszem el h egy gyakorlott koder nem képes 15 perc alatt pcre optimális irányitást dobni egy játékba :(
szoval a jelenség mégis létezik: szar konzolport (el se hiszem h én irok ilyet) -
#77 teljesen ugyan olyan hát igen az irányítás az billentyüzeten kicsit szokni kell,szerintem simán alázza az ATV sorozatot de talán még a motostormot is!
probáld ki tetszeni fog!
(nem árt hozzá egy konroller) -
joe1980 #76 Azt szeretném megkérdezni,hogy PC-n is olyan a garfikája mint xbox-on,csak az irányitása más?Meg azt is hogy jó játék -e, hogy érdemes kipróbálnom ,mert érdekel. -
#75 Modntam én hogy lesz bajotok a billel :)
1bként a kombók alapból a számokon vannak, a dőlés pedig a nyilakon (épp ezért van az előre és hátra irány gyárilag a W-n és az S-en. -
chuck #74 A grafika jó, aláírásban szereplő gépen 1600 x 1050 felbontással minden fullon szinte folyamatosan 60 fps-el megy.
Ha valaki meg tudná szerezni a konzolos verzió kontroller kiosztását, nagy segítség lenne.
Billentyűzetről elképzelésem sincs, hogyan lehet irányítani az alap mozgásokon kívül. -
chuck #73 inkább 70
-
chuck #72 71
-
PunkZoli #71 daemonban hogy sikerült elindítani? mit kell bekapcsolni? -
chuck #70 Megvan a megoldás is.
Yasu-t letölteni, futtatni, és már megy is a game ! -
chuck #69 Daemontools lite-al nekes is ugyan ez az üzenet.
Valaki megoldást tud rá ?
-
Bmx01 #68 hm én is most szedem, hamarosan le is jön,
remélem fog is működni..... -
#67 tehát, amit nem lehet wsad-val irányitani az már konzolátirat?
sztam csak arról van szó, h NEM VÉRPRIMKÓ az irányitás :) (nem mintha nekem a mutatványozos baromság bejönne...) -
#66 4.30.1 es lite-al raktam fel én is. vagyis most rakom... -
#65 Hát az, de ez köztudott.
Azért is estem neki rögtön kontorlerrel. -
#64 Az ilyeneket nem csípem, meg sztem senki sem, aki pc-s, akkor ez amolyan konzolátírat... -
#63 is is. Az irányítás a szokásos (elbaxott). Van 0 meg 1. Tehát vagy nagyon mozdul a quadod vagy semmit.
Nameg igen, A sok gomb is.
Úgy van megoldva hogy az irány mellé kéne nyomnod a mutatványoz 1 gombot+ a dőlés irányát is.
Aztán biztos lesz akinek bejön a billes irányíthatóság, ez csak az én véleményem. -
#62 Ezt h érted, h egyszere sok gombot kell nyomogatni? a trükköknél? remélem nem az írányításnál :D -
ricsa008 #61 na mindegy lehet nem látszik a kérdésem leszedem megnézem történik -e valami -
#60 Lite-al ezt írha ki:
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. -
#59 Meglestem milyen a kezelhetősége bill-ről. Előre szólok hogy (SZERINTEM) borzalmas.
A legnagyobb baj az hogy 1xre sok gombot kell nyomogatni. -
#58 Huh basszus nem kevés ideig telepít... -
#57 pedig lite-al is megy. -
#56 OFF
Valaki tudna segíteni hol találok normális Daemon Tools Pro-t?
A sima deamon nem ismeri fel a játék iso-ját :(
Találtam pro-t is de mind vírusos. -
ricsa008 #55 mihez lehetne hasonlítani a gépigényt v. az optimalizáltságot? -
#54 Ez nem lesz kisebb.
Mellesleg az aláírásodban levő vason.. hááát nemtudom. Szvzs esélytelen. (ugyanis a motor nem túl skálázható) -
ricsa008 #53 mekkora? mármint úgy értem hogy a Clone releasek mindig teljes dvdsek de ténylegesen 1 dvd vagy mondjuk ha kijön RELOADED -be akkor kisseb lesz -
chuck #52 nekem msot csorog, meg 2 óra, nagyon kíváncsi vagyok rá. -
#51 Noh gyorsba belenéztem :)
Ez valami fantasztikóan baromi jó :D
Bár billel nem próbáltam, de x360 controlerrel nagyon jó az irányíthatóság.
A gépigény mai viszonylatokat nézve teljesen rendben van. (nálam maxon 1440-be 45-60 fps.. A vsync miatt 60 a limitem)
A gfx szintén teljesen ok.
Maga a gameplay szvsz baromi élvezetes.
A fura "homály" senkit ne tévesszen meg. Ugyanaz a szitu mind pl a dirtnél is. A PP miatt ilyen. Mozgás közben nagyon szép. -
#50 és pc-re is -
#49 Box-ra már van warez -
#48 Na hivatalosan ma jelent meg a game!
IGN Preview 86% Nem is rossz! -
#47 Crash Time Demo Gamaplay -
#46 2ghz proc, 128mb vga ... akár azt is irhatta volna, h "PC" :( -
RYO21 #45 system requriements: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8882836&type=product&id=1210982228646
Minimum PC System Requirements
PC Processor Type Intel® Pentium® 4 processor, AMD Athlon™ processor
PC Processor Speed 2GHz
PC Operating System Windows Vista, Windows XP
PC System Memory 1GB RAM
PC Hard Drive Space 3GB
PC Video 128MB DirectX 9.0c-compatible 3D video card supporting Shaders 3.0
PC Sound CardDirectX 9.0c-compatible sound card
PC Drive Type and Speed DVD-ROM 8x -
#44 http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200808&id=222 -
#43 egy versenyzős játékban nem csak az up gomb van azért :P
engem taszit az akrobatázós baromkodás, ennyi :) ha csak plusz pénzeket lehet vele szerezni okés, de remélem nem elsz feltétele a győzelemnek ;) -
#42 Akkor meg mi értelme lenne a gammának, ha csak az Up gombot nyomnád? :D -
#41 Pre-Order Pure (PS3/X360/PC) And Get A Demo Disc -
#40 kellemes :)
remélem légibaromkodás nélkül is lehet nyerni, sima versenyzéssel :D -
#39 Xbox 360 Jump Trailer