358
  • GX25
    Nekem is sikerült a tutorial össze vissza trükközgettem és sikerült :)
    Én már kezdem megszokni az irányítást szerintem nem olyan rossz.

Reaper kontrollerrel milyen? Sokkal jobb mint billentyűzettel?
  • zomgzerg
    shit game
  • grebber
    Na már sikerült a tutorial.Mentem egy single futamot megnyertem már figura a 3 kör alatt 2 sikerült :(
    Szokni kell még ezt a fos irányítást!
  • reaper4
    pedig látod, h azok vagyunk :) vagy inkább a játékkal van baj... ilyennel elbaszni ezt a fasza gamét...
  • GX25
    A Reloaded féle.
  • grebber
    Ennyire baszott béna nem lehetek basszus kurva tutorialon nemtudok továbbmenni mert nemtudok trükközni!
  • Leky
    Melyik jobb Reloaded vagy a SEED4ME féle?
  • GX25
    Bannernak?

• GX25
    + még azt kérdezném hogyha versenyezek az miért van hogy az ellenfelek sokkal magasabbra ugratnak mint én, én hogy tudok magasabbra ugratni?
  • reaper4
    én se jöttem rá, bár az még vhogy sikerült, de a következőnél feladtam... jó kis játék lenne, csak béna vagyok (ezek szerint) hozzá. pedig kontrollerrel tolom...
  • GX25
    Sziasztok!

Most keztem el játszani a játékkal és azt kérdezném hogy amikor elindítom a játékot automatikusan egy ilyen tutorial szerűségen indulok az első két feladatot meg tudom csinálni de utána azt írja hogy Pull a trickilyenkor mit kell csinálni?
  • reaper4
    pedig igaza van. na milyen verzsön van meg neked?
  • Firerock
    :D
  • bertino
    semmi közöd hozzá mit csinálok és, hogy honnan van meg :D
  • Firerock
    miaproblémád?
    nemond hoyg te megvetted lécci
    ha csak a szádat akarod jártatni akkor el is mehetsz
  • bertino
  • Firerock
    nem így gondltam
    linket
    ahonnan jön normálisan
  • zzeN
  • zomgzerg
    majdnem sikerült jól beírni
  • zzeN
  • Gerisone
    nekem inditás után hibaüzivel kilép krekkelve van! tudom nemkéne ilyeneket itt pofázni de rég vártam erre a játékra
  • Leky
    Már megvan.
  • Firerock
    tudnátok adni valamji jó torrent linket?esetlg priviben
    én egy nagyon szart találtam csak
    am van Crack hozzá
  • Leky
    Hol lehet a részletesebb beállításokat elérni, mint pl. a felbontást, mert én nem találom sehol sem.
  • Tockos
    Szerintem nagyon jóra sikerult a játék gyonyoru a grafika max-on fut minden ,es kontrolerral gamepaddal jó az irányítás.Nekem nagyon tetszik és vegre vibrál is a gamepadom.Eddig szuper 100 pont.
  • chuck
    Az alap az, hogy minden trükk csak a levegőben végezhető el. A trükk menete baromi egyszerű, ha a levegőben vagy, megnyomod az 1 trükkgombot, majd az irányítás valamelyik irányát, és voila, már meg is van az első. Minél több trükköt csinálsz, annál gyorsabban töltődik a jobb alsó sarokban a kék csík. Ennek függvényében tudsz egyre többet boostolni, és a komolyabb trükköket megvalósítani.
  • Maxtreme
    Mondjuk a freestyle nekem megy még kontrolerrel sem, holott tudom hogy mit kell csinálni, de a gép mérföldekkel jobb :)
  • grebber
    Amúgy mik kellenek a trükkökhöz?
    Mármint elvileg 3 gombot kell egyszerre nyomni ha jól vélem az előre(gáz) gondolom valamit még amivel felgyorsul mégjobba + a trükk gombot.
    Az a gáz hogy nem tudom mit kell nyomni mégha tudnám hogy mi mitjelent mit csinál még jó is lenne.

Aki tolja leihatná a dolgokat.
  • Maxtreme
    Jah. Rengeteg az apró file. Node belelendül ám majd a filmeknél.
  • wesker24
    Te jó ég hogy ez meddig tud installálni már legalább 15 perce telepit és még a felénél sem tart !
  • Leky
    Van egy olyan gondom, hogy az első pályán menet közben megáll a játék. Nem fagy le a játék csak egyszerűen a "program nem válaszol". 32bites Vistán van.
    Egyébként hol lehet a felbontást állítani?
  • chuck
    ITT van egy kis segítség a trükkökhöz.
  • reaper4
    igen a töltés. nekem akkor tölt gyorsan, h ha töltés közben alt+tab ozok az asztalra. várok pár mp-t és vissza. általában ilyenkor már be is töltötte. ha nem csinálom ezt akkor perceket kell várni.
  • grebber
    Kiakaszt ez a game de nagyon aki tud már figurázni leírhatná hogyan csinálja!!

• Maxtreme
    a többi gombot csak akkor tudod használni ha elértél 1 bizonyos szintig (ha a nitród elért 1 értéket. Alul látod)

A preloadod én is passzolom. NEm sikerült mér réjáönnöm nekem sem az értelmére.
  • Maxtreme
  • PunkZoli
    kurva sokat tölt ja :\ viszont kezdem megkedvelni:)

annyit kérdeznék srácok ,hogy az 1es gombon kívül a többit, 2,3 hogyan lehet használni? ill hogy a ctrl (alap) mire való?:D ...sajnos nem nagyon figyeltem a tutorialban, már játszottam volna vele:D
  • grebber
    Aztarohadt ennyit tölteni mint ez a game :(
    Egyelőre csak belenéztem közöm nincs hozzá mivel mit kell annyit tudtam hogy végigmentem egy kört de hogy utánna hogy kell trükközni arra sajnos nem sikerült rájönnöm.
  • arty
    azért itt gyengébb géppel kevesen probálták ki :)

az nem kunszt, h a konzolokénál 3x erősebb hardveren jol fut ...
  • csoola
    de ha azt vesszük az irányitásra igaz, a grafikát azt mondták itt többen h egészen jol áthozták, mert stabilan és gyorsan fut