358
-
#118 Nekem is sikerült a tutorial össze vissza trükközgettem és sikerült :)
Én már kezdem megszokni az irányítást szerintem nem olyan rossz.
Reaper kontrollerrel milyen? Sokkal jobb mint billentyűzettel? -
#117 shit game -
#116 Na már sikerült a tutorial.Mentem egy single futamot megnyertem már figura a 3 kör alatt 2 sikerült :(
Szokni kell még ezt a fos irányítást! -
#115 pedig látod, h azok vagyunk :) vagy inkább a játékkal van baj... ilyennel elbaszni ezt a fasza gamét... -
#114 A Reloaded féle. -
#113 Ennyire baszott béna nem lehetek basszus kurva tutorialon nemtudok továbbmenni mert nemtudok trükközni! -
Leky #112 Melyik jobb Reloaded vagy a SEED4ME féle? -
#111 Bannernak?
-
#110 + még azt kérdezném hogyha versenyezek az miért van hogy az ellenfelek sokkal magasabbra ugratnak mint én, én hogy tudok magasabbra ugratni? -
#109 én se jöttem rá, bár az még vhogy sikerült, de a következőnél feladtam... jó kis játék lenne, csak béna vagyok (ezek szerint) hozzá. pedig kontrollerrel tolom... -
#108 Sziasztok!
Most keztem el játszani a játékkal és azt kérdezném hogy amikor elindítom a játékot automatikusan egy ilyen tutorial szerűségen indulok az első két feladatot meg tudom csinálni de utána azt írja hogy Pull a trickilyenkor mit kell csinálni? -
#107 pedig igaza van. na milyen verzsön van meg neked? -
#106 :D -
#105 semmi közöd hozzá mit csinálok és, hogy honnan van meg :D -
#104 miaproblémád?
nemond hoyg te megvetted lécci
ha csak a szádat akarod jártatni akkor el is mehetsz -
#103 -
#102 nem így gondltam
linket
ahonnan jön normálisan -
#101 -
#100 majdnem sikerült jól beírni -
#99 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pure.RELOADED -
#98 nekem inditás után hibaüzivel kilép krekkelve van! tudom nemkéne ilyeneket itt pofázni de rég vártam erre a játékra -
Leky #97 Már megvan. -
#96 tudnátok adni valamji jó torrent linket?esetlg priviben
én egy nagyon szart találtam csak
am van Crack hozzá -
Leky #95 Hol lehet a részletesebb beállításokat elérni, mint pl. a felbontást, mert én nem találom sehol sem. -
Tockos #94 Szerintem nagyon jóra sikerult a játék gyonyoru a grafika max-on fut minden ,es kontrolerral gamepaddal jó az irányítás.Nekem nagyon tetszik és vegre vibrál is a gamepadom.Eddig szuper 100 pont. -
chuck #93 Az alap az, hogy minden trükk csak a levegőben végezhető el. A trükk menete baromi egyszerű, ha a levegőben vagy, megnyomod az 1 trükkgombot, majd az irányítás valamelyik irányát, és voila, már meg is van az első. Minél több trükköt csinálsz, annál gyorsabban töltődik a jobb alsó sarokban a kék csík. Ennek függvényében tudsz egyre többet boostolni, és a komolyabb trükköket megvalósítani.
-
#92 Mondjuk a freestyle nekem megy még kontrolerrel sem, holott tudom hogy mit kell csinálni, de a gép mérföldekkel jobb :) -
#91 Amúgy mik kellenek a trükkökhöz?
Mármint elvileg 3 gombot kell egyszerre nyomni ha jól vélem az előre(gáz) gondolom valamit még amivel felgyorsul mégjobba + a trükk gombot.
Az a gáz hogy nem tudom mit kell nyomni mégha tudnám hogy mi mitjelent mit csinál még jó is lenne.
Aki tolja leihatná a dolgokat. -
#90 Jah. Rengeteg az apró file. Node belelendül ám majd a filmeknél. -
#89 Te jó ég hogy ez meddig tud installálni már legalább 15 perce telepit és még a felénél sem tart ! -
Leky #88 Van egy olyan gondom, hogy az első pályán menet közben megáll a játék. Nem fagy le a játék csak egyszerűen a "program nem válaszol". 32bites Vistán van.
Egyébként hol lehet a felbontást állítani?
-
chuck #87 ITT van egy kis segítség a trükkökhöz.
-
#86 igen a töltés. nekem akkor tölt gyorsan, h ha töltés közben alt+tab ozok az asztalra. várok pár mp-t és vissza. általában ilyenkor már be is töltötte. ha nem csinálom ezt akkor perceket kell várni. -
#85 Kiakaszt ez a game de nagyon aki tud már figurázni leírhatná hogyan csinálja!!
-
#84 a többi gombot csak akkor tudod használni ha elértél 1 bizonyos szintig (ha a nitród elért 1 értéket. Alul látod)
A preloadod én is passzolom. NEm sikerült mér réjáönnöm nekem sem az értelmére. -
#83 #75 -
PunkZoli #82 kurva sokat tölt ja :\ viszont kezdem megkedvelni:)
annyit kérdeznék srácok ,hogy az 1es gombon kívül a többit, 2,3 hogyan lehet használni? ill hogy a ctrl (alap) mire való?:D ...sajnos nem nagyon figyeltem a tutorialban, már játszottam volna vele:D -
#81 Aztarohadt ennyit tölteni mint ez a game :(
Egyelőre csak belenéztem közöm nincs hozzá mivel mit kell annyit tudtam hogy végigmentem egy kört de hogy utánna hogy kell trükközni arra sajnos nem sikerült rájönnöm. -
#80 azért itt gyengébb géppel kevesen probálták ki :)
az nem kunszt, h a konzolokénál 3x erősebb hardveren jol fut ... -
csoola #79 de ha azt vesszük az irányitásra igaz, a grafikát azt mondták itt többen h egészen jol áthozták, mert stabilan és gyorsan fut