Pure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna segíteni hol találok normális Daemon Tools Pro-t?
A sima deamon nem ismeri fel a játék iso-ját 😞
Találtam pro-t is de mind vírusos.
Mellesleg az aláírásodban levõ vason.. hááát nemtudom. Szvzs esélytelen. (ugyanis a motor nem túl skálázható)
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Ez valami fantasztikóan baromi jó 😄
Bár billel nem próbáltam, de x360 controlerrel nagyon jó az irányíthatóság.
A gépigény mai viszonylatokat nézve teljesen rendben van. (nálam maxon 1440-be 45-60 fps.. A vsync miatt 60 a limitem)
A gfx szintén teljesen ok.
Maga a gameplay szvsz baromi élvezetes.
A fura "homály" senkit ne tévesszen meg. Ugyanaz a szitu mind pl a dirtnél is. A PP miatt ilyen. Mozgás közben nagyon szép.
Next PC upgrade: 2022
Minimum PC System Requirements
PC Processor Type Intel® Pentium® 4 processor, AMD Athlon™ processor
PC Processor Speed 2GHz
PC Operating System Windows Vista, Windows XP
PC System Memory 1GB RAM
PC Hard Drive Space 3GB
PC Video 128MB DirectX 9.0c-compatible 3D video card supporting Shaders 3.0
PC Sound CardDirectX 9.0c-compatible sound card
PC Drive Type and Speed DVD-ROM 8x
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
engem taszit az akrobatázós baromkodás, ennyi 😊 ha csak plusz pénzeket lehet vele szerezni okés, de remélem nem elsz feltétele a gyõzelemnek 😉
Forza.
Hamarosan kipróbálható az ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t és a Rally Fusion-t is jegyzõ, korábban Climax nevet viselõ Blackrock legújabb játéka, a Pure.
A Pure szeptember 15-én jelenik Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, azonban még legalább egy héttel elõtte kijön a demója is. Az ingyenes verzió a PSN-re és a LIVE-ra egyaránt felkerül, nem kell tehát majd vakon döntenie egyik tábornak se.
A játék lelke a Pure World Tour névre hallgató karrier mód lesz, amelyben aprólékosan megalkotott karakterünkkel kell megállni a helyünket különbözõ quadokat irányítva. A hét helyszín teljesen egyedi terepviszonyokat eredményez, így a kampány csaknem 50 pályája egyáltalán nem fullad unalomba.
info: Gamekapocs
várom! mx vs. atv óta... 😊
Forza.
ui:jó game lesz....ja és a szomszéd boltos csaj tényleg ott van, majd lesz fotó is...<#worship>#worship><#worship>#worship><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az õsszel megjelenõ Pure egyforma lesz az Xbox 360 és a Playstation 3 konzolokon egyaránt, nyilatkozta Jason Avent, a fejlesztõ Black Rock Studios munkatársa.
Nagyban dúl a konzolok közötti háború, ám úgy tûnik néhány fejlesztõ cég szeretné elkerülni a vitákat, hogy vajon melyik platformon is szebb a játék. A Pure elkészítésén fáradozó Black Rock Studios szerint mindkét konzolra teljesen egyformán fog kinézni a játékuk. Az Xbox 360 a vezetõ platform, amelyikre terveznek, ám a Sony konzoljára készült verzó is teljesen ugyanolyan lesz. Igyekeznek, hogy mindkét tábor meg legyen elégedve a végeredménnyel és ne egymásra mutogassanak, hogy egyik szebb, mint a másik. Remek ötletnek tûnik, reméljük ez így is marad a megjelenéskor is.
info: Gamekapocs
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(kivéve ha létezik chrome2 engine😄)
Végigvittem a Chrome-ot... meg se közelíti ezt..
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity