Pure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GX25
Sziasztok!

Most keztem el játszani a játékkal és azt kérdezném hogy amikor elindítom a játékot automatikusan egy ilyen tutorial szerûségen indulok az elsõ két feladatot meg tudom csinálni de utána azt írja hogy Pull a trickilyenkor mit kell csinálni?

reaper4
pedig igaza van. na milyen verzsön van meg neked?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Firerock
😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bertino
semmi közöd hozzá mit csinálok és, hogy honnan van meg 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Firerock
miaproblémád?
nemond hoyg te megvetted lécci
ha csak a szádat akarod jártatni akkor el is mehetsz

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Firerock
nem így gondltam
linket
ahonnan jön normálisan

zzeN
<#conf>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zomgzerg
majdnem sikerült jól beírni

zzeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pure.RELOADED

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gerisone
nekem inditás után hibaüzivel kilép krekkelve van! tudom nemkéne ilyeneket itt pofázni de rég vártam erre a játékra

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Már megvan.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Firerock
tudnátok adni valamji jó torrent linket?esetlg priviben
én egy nagyon szart találtam csak
am van Crack hozzá

Hol lehet a részletesebb beállításokat elérni, mint pl. a felbontást, mert én nem találom sehol sem.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Szerintem nagyon jóra sikerult a játék gyonyoru a grafika max-on fut minden ,es kontrolerral gamepaddal jó az irányítás.Nekem nagyon tetszik és vegre vibrál is a gamepadom.Eddig szuper 100 pont.
Az alap az, hogy minden trükk csak a levegõben végezhetõ el. A trükk menete baromi egyszerû, ha a levegõben vagy, megnyomod az 1 trükkgombot, majd az irányítás valamelyik irányát, és voila, már meg is van az elsõ. Minél több trükköt csinálsz, annál gyorsabban töltõdik a jobb alsó sarokban a kék csík. Ennek függvényében tudsz egyre többet boostolni, és a komolyabb trükköket megvalósítani.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Maxtreme
Mondjuk a freestyle nekem megy még kontrolerrel sem, holott tudom hogy mit kell csinálni, de a gép mérföldekkel jobb 😊

grebber
Amúgy mik kellenek a trükkökhöz?
Mármint elvileg 3 gombot kell egyszerre nyomni ha jól vélem az elõre(gáz) gondolom valamit még amivel felgyorsul mégjobba + a trükk gombot.
Az a gáz hogy nem tudom mit kell nyomni mégha tudnám hogy mi mitjelent mit csinál még jó is lenne.

Aki tolja leihatná a dolgokat.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Jah. Rengeteg az apró file. Node belelendül ám majd a filmeknél.

wesker24
Te jó ég hogy ez meddig tud installálni már legalább 15 perce telepit és még a felénél sem tart !
Van egy olyan gondom, hogy az elsõ pályán menet közben megáll a játék. Nem fagy le a játék csak egyszerûen a "program nem válaszol". 32bites Vistán van.
Egyébként hol lehet a felbontást állítani?

ITT van egy kis segítség a trükkökhöz.

reaper4
igen a töltés. nekem akkor tölt gyorsan, h ha töltés közben alt+tab ozok az asztalra. várok pár mp-t és vissza. általában ilyenkor már be is töltötte. ha nem csinálom ezt akkor perceket kell várni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grebber
Kiakaszt ez a game de nagyon aki tud már figurázni leírhatná hogyan csinálja!!

Maxtreme
a többi gombot csak akkor tudod használni ha elértél 1 bizonyos szintig (ha a nitród elért 1 értéket. Alul látod)

A preloadod én is passzolom. NEm sikerült mér réjáönnöm nekem sem az értelmére.

Maxtreme

kurva sokat tölt ja :\ viszont kezdem megkedvelni😊

annyit kérdeznék srácok ,hogy az 1es gombon kívül a többit, 2,3 hogyan lehet használni? ill hogy a ctrl (alap) mire való?😄 ...sajnos nem nagyon figyeltem a tutorialban, már játszottam volna vele😄
grebber
Aztarohadt ennyit tölteni mint ez a game 😞
Egyelõre csak belenéztem közöm nincs hozzá mivel mit kell annyit tudtam hogy végigmentem egy kört de hogy utánna hogy kell trükközni arra sajnos nem sikerült rájönnöm.

arty
azért itt gyengébb géppel kevesen probálták ki 😊

az nem kunszt, h a konzolokénál 3x erõsebb hardveren jol fut ...

Forza.

de ha azt vesszük az irányitásra igaz, a grafikát azt mondták itt többen h egészen jol áthozták, mert stabilan és gyorsan fut

arty
na ez viszont tényleg igénytelen megoldás 😞 nem hiszem el h egy gyakorlott koder nem képes 15 perc alatt pcre optimális irányitást dobni egy játékba 😞

szoval a jelenség mégis létezik: szar konzolport (el se hiszem h én irok ilyet)

Forza.

fokusz
teljesen ugyan olyan hát igen az irányítás az billentyüzeten kicsit szokni kell,szerintem simán alázza az ATV sorozatot de talán még a motostormot is!
probáld ki tetszeni fog!
(nem árt hozzá egy konroller)

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

Azt szeretném megkérdezni,hogy PC-n is olyan a garfikája mint xbox-on,csak az irányitása más?Meg azt is hogy jó játék -e, hogy érdemes kipróbálnom ,mert érdekel.
Maxtreme
Modntam én hogy lesz bajotok a billel 😊

1bként a kombók alapból a számokon vannak, a dõlés pedig a nyilakon (épp ezért van az elõre és hátra irány gyárilag a W-n és az S-en.

A grafika jó, aláírásban szereplõ gépen 1600 x 1050 felbontással minden fullon szinte folyamatosan 60 fps-el megy.
Ha valaki meg tudná szerezni a konzolos verzió kontroller kiosztását, nagy segítség lenne.
Billentyûzetrõl elképzelésem sincs, hogyan lehet irányítani az alap mozgásokon kívül.

inkább 70

71

daemonban hogy sikerült elindítani? mit kell bekapcsolni?
Megvan a megoldás is.
Yasu-t letölteni, futtatni, és már megy is a game !

Daemontools lite-al nekes is ugyan ez az üzenet.
Valaki megoldást tud rá ?

hm én is most szedem, hamarosan le is jön,
remélem fog is mûködni.....

arty
tehát, amit nem lehet wsad-val irányitani az már konzolátirat?
sztam csak arról van szó, h NEM VÉRPRIMKÓ az irányitás 😊 (nem mintha nekem a mutatványozos baromság bejönne...)

Forza.

reaper4
4.30.1 es lite-al raktam fel én is. vagyis most rakom...

Maxtreme
Hát az, de ez köztudott.
Azért is estem neki rögtön kontorlerrel.

Prince23
Az ilyeneket nem csípem, meg sztem senki sem, aki pc-s, akkor ez amolyan konzolátírat...

Maxtreme
is is. Az irányítás a szokásos (elbaxott). Van 0 meg 1. Tehát vagy nagyon mozdul a quadod vagy semmit.
Nameg igen, A sok gomb is.
Úgy van megoldva hogy az irány mellé kéne nyomnod a mutatványoz 1 gombot+ a dõlés irányát is.

Aztán biztos lesz akinek bejön a billes irányíthatóság, ez csak az én véleményem.

Prince23
Ezt h érted, h egyszere sok gombot kell nyomogatni? a trükköknél? remélem nem az írányításnál 😄

na mindegy lehet nem látszik a kérdésem leszedem megnézem történik -e valami
Törölt felhasználó
Lite-al ezt írha ki:

Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
Maxtreme
Meglestem milyen a kezelhetõsége bill-rõl. Elõre szólok hogy (SZERINTEM) borzalmas.
A legnagyobb baj az hogy 1xre sok gombot kell nyomogatni.