290
Ride your music
-
#290 direkt feltöltöd nem egyező színekkel az összes helyet, és bekapsz egy piros festéket -
PunkZoli #289 hogyan kell megcsinálni a sunburn achievementet? -
#288 1,49 euró steamen :) -
#287 emigyen érthető:) -
#286 Igen, volt ez a Potato Sack-es dolog Audiosurf-ben is, a rakéta átváltozott egy deszkává, amin Chell állt, és Portal nézetből (Portal gun látszódott...) ment az Audiosurf, illetve ha a Portal zenéi közül választottál, akkor Glados tett egy megjegyzést, és egy másik számot tett be, a végén meg leszólta, hogy milyen szar voltál :D
Az elején "Interesting song choice. You must have had a very good taste in music. A long time ago. I will now redirect you to another song.", vagy valami ilyesmi. A végén meg már nem emlékszem valami olyasmi volt, hogy "Sajnos az ilyen szintű tehetetlenség méréshez nincsenek megfelelő műszereink." :D -
#285 na igen, de nem játszottam a surffel mostanában - addig ott volt vagy mi? :D annyit tudtam h krumplit kell gyűteni:) -
#284 Hát hogy kijött a Portal 2, és most abban szerepel... :D -
#283 hmm vajon mit jelenthet -
#282 AudioSurf Update Released
GLaDOS is busy somewhere else now. -
#281 lol :D az szép -
#280 jó lett ez az update csak nem enged más számot játszani nekem xD
Am nem akarok nagyképű lenni de országos 1. hely meglett xD -
#279 hm :) -
#278 Update! -
#277 Sok értelme lenne csalással játszani... -
uscGhost #276 Van csalás ehhez a játékhoz? Én kerestem de nem találtam :D Ha tudsz leírhatnád! kössz :) -
#275 lol, ez csalás :D -
uscGhost #274 Hali!
Szerintem nagyon jó játék! Nekem nem eredeti, de a pontok ugyan úgy felmennek a netre. Nézzétek meg :D---> http://www.audio-surf.com/song.php#845 -
#273 thx -
kramprusz #272 AudioSurf 2010: http://hotfile.com/dl/54572354/5e991d9/aon-as2010.exe.html -
#271 Ma vettem meg, le is toltam pár kört de tényleg durva. xD -
#270 basszus attól meg lehet vakulni youtube-on is :D -
#269 Jah.
Beat Hazard egy fokkal talán jobb, bár attól meg epilepsziás rohamot lehet kapni. :D -
#268 zenétől függ -
#267 Jó game. -
#266 Csak Steammel megy online asszem. -
Rewerse #265 Császtok hogy lehet multizni me azt tom hogy singlit hogy kell de én letöltöttem és nemtom hogy steam nélkül is megy-e
-
#264 Innen. Ez az a rituálé amikor éppen megvetted a játékot. :) (Nyliván ekkor láthatod mit értél el a többiekhez képest.) -
tormaimi #263 és honnan lehet ilyen steam-et szerezni vagy mit? -
#262 Tökmindegy, mivel van olyan Steam achievement hozzá hogy legalább 5 vagy mittomény hány percig kell menni, én betettem sokperces komolyzenét nekie (éppen volt pár) :)
Csak azzal néha vigyázni kell mert arra nagyon beindulhat a gém és jönnek a piros alagutak :) (mivel ezeknél a zenéknél általában összevissza váltogatva szoktak lenni nagyon lágy meg élesebb részek) -
tormaimi #261 hy szerintetek melyik számmal lehet elérni 350ezer körüli pontot sima mono szinten? (ismerősöm 314ezret elért valamivel de persze nem mondja el melyik számmal...) -
#260 AudioSurf video 1
AudioSurf video 2
-
#259 én a steamen letöltöttem és látom először csak 1 játékmentig lehetett játszani mert gondolom meg kell venni.de amikor nem enged be és amikor belépek és lehet updatelni benyomom de elkezdi tölteni és befejezi de amikor belépek még mindig azt írja ki h nem lehet belépni mert előtte updatelni kell -
#258 nincs mit^^ -
thesnowy #257 igazad volt, kösz xboxos guitar hero kontroller volt bedugva de mostmár müködik köszi :D -
#256 Esetleg ha van valamilyen kontroller bedugva (kormány, xbox kontroller) azt húzd ki. -
#255 egyetlen options van, de úgy tudom csak érzékenységet lehet állítani, de mindenképpen látnia kéne az egeret -
thesnowy #254 hi all, nekem régebben meg volt a játék, most is megvan, akkor egérrel toltam de most valamiér nem akarja csak bill-el valaki tudja hol lehet beállitani hogy egérrel is játszhassak? -
#253 hát az eredeti bizos működni fog -
#252 Akkor oké, akkor csak játszok így, pontozás nélkül... Na nembaj majd az eredetivel jó lesz. -
#251 Hát, szerintem ezért nem tudsz bejelentkezni, mert nem eredfeti a játék... Ha megveszed, utána biztos jó lesz.