Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Tegnap nyomtam ezzel az izével kb 1.5 órát.
Rövid, tömör, de mindenképpen lényegretörõ értékelésem következik:

wesker24
Na már van Sweet FX 1.3 is az Alienshez lehet próbálgatni ! 😄

Aliens CM Sweet FX 1.3
Egy kis monológ Ripley hadnagyal.
http://www.youtube.com/watch?v=IcuxSULmabw
Mi a faszomról beszélsz, nem védem a játékot, csak mondom, hogy elképzelhetõ szerintem, hogy nem mûanyagból vagy téglából építették, hanem masszív acél akármibõl. Fáradj bele leszarom. De vagy beletörõdsz, vagy nem, az már a canon része, hogy ott igenis megmaradt a telep, és Hicks túlélte. Nekem sem tetszik, hogy így oldották meg, de ez van, azért teljesen nem lehetetlen. Az tuti, hogy élõ ember nem élte volna túl a robbanást, de az épületek igen. A harmadik és negyedik részt meg akkor sem kellett volna, fõleg nem úgy ahogy megcsinálták. A játék meg nagyon gyenge, de azért vannak benne jó részek. Capish?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Broafka
õszinte leszek veled:
veszettül unom a folyamatos meggyõzõdésedet, hogy képeket kell kihalásznom a filmbõl, meg ilyenek. Nézd meg, mutatja Bishop a többieknek az ablakból a vésszelepeket, alig van így ránézésre 3-4 km-re tõlük max. és 30 km-rõl beszélünk.
Nézd én tökre értékelem, hogy ekkora Aliens fan vagy, de kb 5 oldalon keresztül ez megy már itt: Én mondok valamit, egy hibát a játékban (mert ez a játék sokkal több plot holet, meg logikai bukfencet tartalmaz mint a 3. film) és úgy véded mint a messiást ("biztos nem úgy van" "lehet hogy távolabb vannak" "lehet hogy így, lehet hogy úgy...")
Belefáradtam. Tudod mit, ennek a játéknak jó a története, hicks-et bizonyára felkeltették a katonák, stb, stb

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Gondolom egy akkora atomreaktort nem építenek egy telep közvetlen közelébe. Lehet számoltak vele, hogy meghibásodhat, nem?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Broafka
beszarás ez az aliens (film, 2. rész) hogy össze van rakva basszus. Már nem tudom hanyadszorra látom (hát én nem szégyenlem, de nekem az új szinkronos a Mentszátol Magdolnás, a "nézz a szemembe" jobban tetszik) most angolul néztem mondjuk, és hihetetlen. De a részletek!!:
Ripley beszáll a liftbe, hogy megmentse a kis csajt, azt mondja a rendszer: "14 percük van, hogy elérjék a minimális biztonsági határt" mondom ezt nem lehet megcsinálni 14 perc alatt, és ha nem vagyunk nagyon szigorúak, hogy azért volt benne vágás, és akkor 4-5 másodperccel tolódnak a dolgok mondjuk, de basszus, 14 perccel késõbb már Bishop felvette õket és mentek a hajóra! káprázatos

Jó, én ezt értem, és azt tudni, hogy az atmoszféra generátor milyen messze volt Hadley's Hope-tól? Mert eléggé a messzeségben van, szerintem meg lehet, hogy több az 2 km-nél.

Nem tudom ki hogy van vele de nekem kimaradt az életembõl a legutóbbi AVP játék.
Most vettem csak meg és kezdtem a marine kampányt, nekem eddig nagyon bejön. Jobban mint a CM.
AVP-ben tényleg összeszarom magam, amikor meghallom a mozgásdetektor hangját. Valahogy erre mondják, hogy hangulat.
A Cm-ben nekem olyan "hideg" túl könnyû leszedni az alieneket, pedig hardon megyek. Egyik része tetszik, másik gusztustalanul szar.
Én is nagyon vártam a játékot, mert a filmet imádtam de ezt a játékot el..szták, úgyhogy most AVP-zek.
tommygear
gondolom egy másik nagy dög volt...
DarkSector
Epekedve várom az Otherworld-ösök videóját!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Broafka
csak hogy Bishopot idézzem: "30 kilométeres körzetben mindent letarol"
Atom bomba térkép
azt mondja a filmben, hogy 40 megatonna, én a Tsar bombát vettem ami 50 megatonna, tedd mondjuk Budapest felé. Kb 2 km sugarú körben semmi nem marad azon a területen 6,5 km-es körben se túl sok, de esetleg ott még állhat épület, stb...
összességében véve, nem, ez az egész egy baromság, ott semmi nem maradhatott volna ahol mi laptopokat hallgatunk...

Nem írtam sehol, hogy a Prométeusz Istenkirály film lett volna, elõször én sem értettem, kétszer kellett megnéznem, de szerintem elég jó. Nyilván elég más, mint az Alien, másra koncentrál azon az univerzumon belül.

Shep
A nagy dög álien

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Broafka
igen ezekrõl mi is beszéltünk, úgyhogy mondjad...

Shep
Mikor visszament a királynõvel akkor még pont volt beleszorulva egy tojás ami már kifejlõdött de a szülõcsatornába még nem jutott el és leszállás után elsõ dolga volt gyorsan lerakni a tojását, mintegy túlélõ ösztönként 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hogy került tojás a Sulacora? Hogy ment rá Ripley fejére? Csak hogy rögtön az elejét említsem. Tovább is van még, de régen láttam már.

Broafka
van pár plot hole de csak a kíváncsiság kedvéért, mondj párat.
amúgy nem lett olyan jó, de rettenetesen szar se. Jó igen, lehetett volna happy end az egész, királynõ megölve, lv-426-on lévõ robbanás elérte az ûrhajót is, az összes alien meghalt...
Most lett egy harmadik rész, amiben kinyírták ripleyt és az új királynõt is, ennyi. Amúgy Ridle tök jó filmet hozott össze az 1-gyel, de a prometheusszal viszont nem. De gondolom neked az tetszett. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mik voltak azok benne, amik olyan felejthetetlen isten király elõzménnyé tették azt a filmet?

Egyébként az atomrobbanás azért eléggé megtépázta a létesítményt. Nyilván nem fából készült kunyhók voltak, ráadásul azok a hegyféleségek veszik körbe, szóval nem lehetetlenség, hogy a komplexum nagyja része megúszhatta a robbanást, bár nyilvánvalóan nem erre számítana az ember. De hát állítólag Ridley és Cameron is benne volt a scriptben, kitudja mire akarnak kilyukadni. Remélem azért most tanultak ezekbõl az oltári nagy hibákból, és a következõ játék jobb minõségû lesz, mondjuk mint a demója ennek, az már bõõõven jó lenne, ha olyat össze tudnának rakni, úgy kb. 10-12 óra játékidõvel.

Most viccelsz? A harmadik rész pont azért a legszarabb, mert abszolút figyelmen kívül hagyta a kontinuitást! Teli van plot hole-al. Jobb lett volna, ha soha életbe nem csinálják meg a 3-ast és 4-est, csak ártottak vele. Hagyták volna Ridleyre, mégha évtizedekig is kell rá várni. Mégis csak az õ franchiseja, õ tudja, mit akar vele kezdeni, erre jönnek valami jöttmentek, és beleköpnek a levesébe, nem is tetszik neki... Ezért mint már írtam, õ kerek-perec megmondja, hogy a jövõben teljesen figyelmen kívül hagyja a 3. részt. Na most lehet azóta változtatott rajta, és csak részben hagyja figyelmen kívül, de akkor is. Ezt elbaszták, de nagyon.

tommygear
mármint mi?
Shep
Ja de amúgy az a pályavégi jelenet is mi már, 90-es években voltak ilyen megoldások. Egyébként a bolygón már nem annyira gáz a játék csak azok a rettent karakter animációk ne lennének.

Shep
Nem arra értettem , hanem, hogy mi a szar az, hogy kerül oda?

gabe paul logan
isten hozott az alternatív univerzumban

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Alienek faroktüskéjében kábító méreg van. Ha csak beléd szúrja, akkor elkábulsz vagy eszméleted veszted.
Ezt ugye az AvP3-ban kihagyták és itt se használják soha. Max ezzel lehet magyarázni, hogy elkap azt elkap.

Broafka
de (hülyének néznek a készítõk minket, ennyi). Mi az hogy az most hogy? elkap! rádveti magát, és a büdös szájszagától elájulsz, nem mind1? 😄

Shep
Figyeljetek már a filmben nem felrobbantották a kócerájt, vagy rosszul emlékszem? Meg az a dög aki elkap a 4. pályán az most hogy?

Ütöd-vágod. Ennyi.

Valaki árulja el nekem, hogy a rakodóval hogy kell az udvaron a nagydarab alient lenyomni!
Erre én is kíváncsi lennék, hogy mit keresett tojás a Sulacon a 3. részben.
Jó pár éve foglalkoztat ez.
tommygear
jaja de azért ez is undorító dolog, az aliensnél nem tudom mi történhetett, ez a demo tényleg jól néz ki, és nem csak 1 pálya van benne, amit lerendereltek azt csá, hanem elég sok pályarészt bemutat, szóval egyszerûen érthetetlen, kár érte
Broafka
hát a prometheus is gagyi volt... a 3. rész viszont simán belefér a sorozatba, viszonylag jó lezárása az egésznek (mondjuk nekem önmagában kérdés volt, hogy hogy a francba rakott a sulacora tojást, miután Ripley szétlõtte a méhét vagy mi a szart... nah de mind1. A 4. viszont egy hatalmas hiba volt. klónozás? nem tojással szaporodó királnyõ, hibrid utód, jhaj istenem... hogy Ripley (7)-t idézzem: "Ölj... meg!"

Frank99
és de jól döntöttem!!!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Egyetértek, az utolsó két részt simán lehetne meg nem történtnek is venni az én véleményem szerint. Remélem azért a Prometheus után visszatér Scott a sorozathoz, és rendbe teszi valahogy.

Azért itt messze nem olyan gigantikus a különbség. Játszottam az FC3-al, és nem full grafikán is gyönyörû szép minden. De itt? A Demo alapján lehet el se futott volna a gépemen max. grafikán, a teljes játék meg grafikai szempontból 2013-ban egy nagy vicc.

tommygear
azok valóban förtelmes hányadékok voltak

#1582: <#eljen>
Egyébként emlékszem egy interviewra Ridley Scottal, amiben szörnyûlködött a 3. és 4. rész fölött, és õ meg nem történtnek tekinti azokat a részeket. Szóval lehet, hogy ezen a játékon keresztül próbálták kiírni azokat a részeket a canonból, és új irány felé terelni a történetet.

Alienek érzékelik az agyhullámokat, feromonokat, aurát érzékelnek. Ezeken kívül valamely formában látnak, szagolnak és hallanak.
Csatornában nagyrészt döglött idegenek vannak, no meg a Boilerek. Viszont a nem értem mit akar ábrázolni... kiöregedõ alienek lennének a boilerek? Egy sima idegen is tovább képes élni mint egy ember.
Talán a királynõ hiánya lenne az oka? Ha nincs királynõ és nem tud királynõvé fejlõdni, akkor a pszihés vevõszerve a lénynek elcsökevényesedik és elpusztul végül. - Na ez jó magyarázat, ezért érzékelik csak a mozgást és a hangokat, nem érzékelik az agytevékenységet, mert ama szervük már elcsökevényesedett... két gond van ezzel: Van királynõ, és tudnának királynõvé fejlõdni. Tehát az egyetlen magyarázat sem jó. (Aliens: Labirintus könyvben van, hogy nem engedték a mint példányokat királynõvé fejlõdni, és az ûrállomáson nem volt királynõ. Szép lassan királynõ nélkül elpusztultak.)

Seth
Úgy emlékszem csak a kislány boncolásánál akart személyesen ott lenni. Addigra a másikat már megcsinálta a doki

PSN ID.: Beegabor

tommygear
csak a kiscsajt vizsgálta meg ripley, Hicks teste tényleg szét van roncsolva amikor mutatják...
legalábbis abban a verzióban amit én láttam, mert abból is kijött már annyi directors meg istenfasza cut
tommygear
far cry 3-nál is eljátszották ezt a cigányságot, nagy divat mostanában úgy néz ki

vixo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Am mielõtt elhamvasztották a Furyn "Hicks" és "Rebecca" testét,akkor Ripley elõtte megvizsgálta õket,h nincs-e bennük embrió,ergo rohadtul fel kellett volna tûnnie neki,h ki a franc az???!!!! Jah,h biztos volt Hicks-nek egy ikertesója...Kb ilyen bárgyú volt az egész story-ja a játéknak,csimpánzok írták vagy mi a (8.utas a) halál? kb annyira tûnt eredetinek...

Elképesztõen jó ez a demó, hihetetlen, hogy a játékhoz az égvilágon semmi köze. Szinte olyan mint egy film, szerintem az is volt. Az évszázad játéka lett volna, ha így nézett volna ki, de mint tudjuk, a valóság eléggé más... Az biztos, hogy ezentúl a Gearboxnak akkor sem hiszem el, ha mutatják...

tommygear
amikor fegyvertelenek vagyunk mi lelte az alieneket hogy meg vannak dermedve? meg ilyen bambán közlekednek
Döbbenet ez az egész. Gyakorlatilag mindenkit átvertek ezzel a demóval, szerintem ennek semmi köze a játékhoz, ezt külön készítették marketing célokra. A fények, világítás, animációk, textúrák, hangulat... Teljesen más, sokkal jobb és kifinomultabb. Nem létezik, hogy ha erre képesek voltak, akkor ilyen játékot adnak ki hat év után. Szerintem a demót a gearbox emberei rakták össze, a végsõ játékhoz viszont valószínûleg közük sem volt, azt a TimesGate meg a többi dobta össze, és látszik is a különbség. Csak ez így átverés, és szerintem be is lehetne õket ezért perelni simán.

Az értékeléssel nem értek teljesen egyet, nálam egy 6/10-et simán megér a játék, de azzal amit mondott, maradéktalanul egyetértek, mind a negatívumokkal, mind a pozitívumokkal. Döbbenet, hogy az E3 demó miért mutatott teljesen más minõségi szintet, vajon az egész csak egy renderelt videó volt? Vagy gondolták, hogy az eredeti játék, ami a kezükben van, menthetetlen, és rágyúrtak nagyon keményen a marketingre? Hihetetlen, szinte teljesen más a játék a demóban, mint az eredetiben... Érthetetlen.

van nyoma amúgy, a háttérben a nagy füst, meg az atmoszféra processzor is elég hiányos lett, meg csomó minden ég a bolygón. Az hogy a kolónia komplexum épen maradt arra lehet magyarázat az hogy hegyek között van az egész, lehet felfogták a hegyek a lökéshullámot
Kösz sikerült steamen belül kell aktiválni. Cdgalaix meg elmehet a fenébe mert ott meg azt írják extrán belül kell.
Nagylaci
Ez melyik DLC ? Nem lehet, hogy akkor éppen, hogy a Steam -ben kéne aktiválnod? Mert az, hogy nem megfelelõ a kód formátuma arra utal, hogy rossz helyre írod be!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Jatekon belül aktiváltam extra - shift kód belül regeltem is ,és aztán írja ki a kód nem elég