Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Még hogy nincs különbség szerintem menj el szemész orvoshoz ! xD
DarkSector
Nem érdekel, ha lenne különbség használnám, de nincs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Jó, nem érdekel. Úgysem használod akkor meg nem mindegy neked?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Baszod egyik sem tünik rosszabbnak mert nem látom.
ha 1x rányomok tudom húzni a szar vonalat de ugyanazt látom csak a bal oldali kékes a jobboldali kép barnásabb...élek mind a 2-õn el vannak simítva.

Fullképernyõn meg nem látom a jobboldalit, csak a baloldali kékeset.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ha teljesen balra húzod az a sweetes de ne is írd be, szerinted az a rosszabb 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
a bal oldali a régi vagy a jobb? mert ilyen méretben nekem a nagy sötétben csak anyni látszik hogy az egyik kékesebb árnyalatú a másik barnásabb.

Shep
Vagy ha arra rájöttél akkor az a sweetes aminél élesebbek a textúrák.

Shep
Ne legyél már láma, lehet húzgálni középen a kis akármit.

DarkSector
nem látom mi az elõtte meg az utána...

Prince23
Shep
Ezt nézd meg ez nem olyan fos beállítás, mint ami lent van.
http://sfx.thelazy.net/games/preset/180/

DarkSector
Bocs naívan azt hittem mint a normálisabb helyeken hogy a jobb oldalon van az ami már a moddolás utáni, balra szoktk az elõtti állapotot, ha ez így van még cikibb mert a bal / sötétebb képeken több a rece!
És sokkal szarabb a fény.

Szerintem éppen a bal oldali SweetFX-es képek az élesebbek 😊 A színárnyalatokról persze lehet vitatkozni, hogy kinek mi jön be inkább.

DarkSector
De a képekrõl beszéltem nem arról hogy mit lehet még.

Shep
Kicsit túlszaturálta ennyi, van ettõl sokkal jobb beállítás is.

DarkSector
Nézd már meg közelebbrõl.

Shep
Nem eszi semennyire a gépet ill 1-2 fps biztos van de szemmel nem vettem észre különbséget.

Shep
Te mirõl beszélsz? sokkal élesebbek a textúrák, jobbak a fények stb. Nem mos el semmit, nem mosógép ez.

DarkSector
Eléggé elmossa a képet ez a program.

DarkSector
Hát szép, én azt sem tudom hogy nélküle még kb sem hogy milyen lenne szóval nekem ez így semit nem jelent. 😄

Fpocok
Hát igen. Összehasonlítás kellett volna. Na meg egy kis akció, mert ez így szép meg minden, de gyanítom annyira eszi a gépet, hogy nem nagyon lehet vele játszani.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Ugyanez alapon hogy néz ki?
Mert így nem látni az eltérést.

el vagytok tévelyedve az amerikai hadsereg szerkezete teljesen máshogy épül fel mint a miénk....ott egy "mezei" õrmester nem olyan gyík mint nálunk....😊)

Na, végigvittem ezt a "gyönyört".
- A grafika és a játékmenet kb. 10 évvel ezelõtti szinvonal
- A motor tiszta bug
+ Az Alien hangulat nyomokban felfedezhetõ
+ Rövid, hamar kijátszható
shaddam
Steamen szarérthúgyért árulják az avp classic 2000ret. Gyakorlatilag az avp gold + pár bónuszpálya.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

mod itt van, játék passz de biztos mûködésre lehet valahogy bírni

http://www.moddb.com/mods/aliens-versus-predator-classic-redux
Honnan tölthetõ le ez a mod? (Meg olyan AvP1 ami mûködik rendesen mai gépen.)

Még mindig ez a legjobb alien játék, ilyen köntösben meg fõleg 😊

Üdv mindenkinek.
Én is szeretnék pár szót mondani eme "játékról".
Tömören: ez egy rakás szar.
Amióta bejelentették a játékot, azóta számoltam a napokat, hónapokat, és elõre örültem, hogy esetleg ez is olyan, vagy talán még jobban paráztatós lesz, mint az AVP2 játék. Most itt van a gépemen, játszok vele, és azt kell mondanom, hogy ez a játéktörténelem talán legnagyobb bukása. A grafikát még elnézem, bár való igaz, abszolút nem 2013-as színvonal, de számomra soha nem volt mérvadó egyik játéknál sem a grafika, ha maga a játékmenete kárpótolt ezért. Ugyanakkor, ennél a játéknál sajnos még az a bizonyos játékmenet, a tömény adrenalin, a para és a feszültség sincs meg. Megyek elõre és darálom le az alieneket, amik bár nem emberi lények, azért kaphattak volna némi mesterséges intelligenciát. A textúrák valóban el vannak cseszve, de szerintem ez annak tudható be, hogy magát a motort sem rakták össze jól.
Egyik szép példa erre, amikor leszakadt alattam egy palló, és egy alien pofájába bámultam. Sörétes puskával fejbe durrantottam, és mi fogadott? LILA!!!! színe volt a szét lõtt fejnek. Csak annak. A test többi része ugyanúgy textúrázott maradt. Teljesen olyan volt az egész, mintha egy lila színû karamellel öntötték volna le a szörny szét lõtt fejét 😊
Szerencsére csak egyszer fordult elõ ilyen, de azért elég vicces volt.
Volt szerencsém látni youtube-on a játék demoját, amit mostanában sok helyre be másoltak, amolyan 'ilyennek kellett volna lennie' demonstrációként.
Hát mit ne mondjak, ég és föld a kettõ között a különbség. Abban a videóban jobban el tudom hinni hogy Unreal 3-as motor hajtja a játékot.
Rettenetesen sajnálom hogy ez egy rakás hulladék lett, pedig isten bizony, hogy be akartam ruházni egy Collector változatba. Hááát jobban tettem hogy mégsem engedtem a sötét oldal csábításának.
Én csak azt üzenném a Gearbox-nak, hogy tessék vissza adni a licencet a Monolith-os csapatnak. Az õ paráztatós HORROR hangulat faktorukkal (AVP2), valamint a Rebellionos srácok által készített Asura (ami 1000-szer jobb ennél a lebutított, kiherélt unreal 3 engine-nél) motorral (2010-es AVP), talán ez a giga bukás nem jött volna össze.

Gratulálok Gearbox, ezt megint el kurtátok.

Pozitívum: az nem sok van, talán a hangokat tudnám azért ide sorolni. A fegyverek hangja például nagyon jó lett. Egy az egyben a filmbõl lett át rakva. Ja és jobban, és gyorsabban fut a gépen mint egy õsrégi DOS-os játék <#nevetes1>

Negatívum: Az egész játék sajnos

Értékelésem: 5/10

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

gabe paul logan
http://www.imdb.com/character/ch0000852/bio

"After her subsequent rescue by a salvage crew, Ripley was made a Lieutenant and reluctantly returned to LV-426 with a team of United States Colonial Marines to rescue the colonists of Hadley's Hope, and basically became the unit's de facto leader after most of the marines were killed."

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Prince23
Steamen kinek van meg a játék? lenne egy fontos kérdésem hozzá...

Az egész Hicks él / kicserélte a testet dolog egy ordító baromság, amikor katapultálta õket a rendszer a fury 161-re nem volt sehol semmiféle WE YU, vagy rögtön mentek volna utánuk,fõként amint kiderült hogy Ripley-ben is van lény, de nem mentek csak jóval késöbb azt is a neurográf adatai miatt....Arról nem beszélve hogy mégis hogy a viharba kerültek idegenek a hajóra, már a filmben is érdekes volt hogy hogy kapaszkodott fel a királynõ, a 3. részben pedig fõként hogy facehugger hogykerült oda (vitte magával a királynõ a hóna alatt vagy mi?)

Az egész dolog ugyan olyan lehetetlenül beleerõltetett mint az hogy az LV426-on bóklászva pár robbant falon kívül még a székek is a helyükön csücsülnek egy 50 MT-s robbanás után

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Broafka
Impulzus fegyver, kézifegyver, és a smart gun. Nagyon jó megoldás volt a stady cam állványra helyezni a fegyvert, így tényleg egész jó futurisztikus fegyver lett belõle 😊

ez meg egy kis air softos impulzus puska. Sajnos ezek inkább amolyan... f*sz méregetõs fegyverek, jóval komolyabb air soft puskák vannak. A nagy baja, hogy nehéz újratárazni, és a gránátvetõnek semmilyen funkciója nincsen, ami lényegében egy mezei alul töltõs (pump-action) shotgunnak a tárazója, szóval megoldható lett volna odatenni egy sörétes puskát, nah de mind1. A számláló viszont poén 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nathan66
Áldom az eszem, hogy nem rendeltem elõ anno...

a.carkey
Tegnapra, a humorosból.

A medve nem játék.

Broafka
amúgy ha megnézed ezt a táblázatot akkor itt egyébként megnézheted, hogy nem voltak nagy rangok a 2. filmben. A katonák nagy része Private volt, szóval egy mezei közkatona (csak a jobbik fajtából). Ott volt még Apone aki õrmester volt (Sergeant) és Hicks aki "tizedes" (Corporal) ezek így a 2., 3. rangok a 22 rangos táblán. Egyedül Gorman volt hadnagy, szóval asszem õ volt a legnagyobb rangú ember a sulacon, de miután ki lett ütve így Ripley volt rangban a következõ, bárhogy is nézzük, de mivel katonai küldetés volt, ezért Ripley Hicksnek adta a parancsnokságot, tekintve, hogy a többiek közül még õ volt a rangidõs

Shep
Kösz.

Broafka
jobban mondva a Nostromón még Warrant Officer volt, ami egyel elõzi meg a Lieutenant-et, hadnagyot, a Warrant Officer hát... nálunk a zászlós, de ez úgy hülyén hangzott volna magyarul. Amúgy nem írnak róla, de szerintem amikor elveszik a repülési engedélyét, majd visszaadják neki, hogy menjen a katonákkal az LV-426-ra, akkor "elõ is léptették"

grebber
Mindennek a jó oldalát kell nézni.Az hogy ez ilyen fos lett csak jó nekünk, hiszen ezt nem lehet alulmúlni.Szóval egy következõ Alien game ennél csak jobb lehet.

Next PC upgrade: 2022

Én hagytam a 1,5 óra között azért szünetet xD
Broafka
mindig is hadnagy volt

Hogy lehet az, hogy az Alien 2 (Aliens) filmben Ripley csak tanácsadóként megy a katonákkal a bolygóra, a 3.-ik részben pedig már Hadnagyként jelenik meg, ami szerintem Hicks tizedesénél is nagyobb rang.

Mikor lett kitüntetve ?
Jakuza001
11 amibol mindossze ketto, amiben egyedul vannak az alienek. 😄

Shep
Hány pálya van egyébként?

Jakuza001
Az igazsag az, hogy normalis ember, fel sem teszi a gepere. 😛

Solid Snake
Seth
Game Over Man!...GAME OVER!!

PSN ID.: Beegabor

grebber
ÁÁ gyenge vagy az az igazság.
Manapság az akaraterõ mértékegysége ez a game!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022