1969
OFF topik
-
#1729 Régen azért volt demo verzió egy játékból, hogy a vásárlás előtt megnézd, hogy tetszeni fog-e és utána megvedd ha igen.
Az ciki, ha a demo sokkal jobb mint a kész játék... -
#1728 A magammal vitt fegyvereket,hogyan tudom összeállítani? -
#1727 nemtom engem sem köt le sajnos, pedig vártam...azért megértem hogy aki megvette most veri a fejét a falba...jogosan szerintem -
#1726 A szívemből szóltak. -
Skyline #1725 "szerintem arra jó hogy elüsd vele az időt nem?"
Nem....
-
#1724 Igazából a sok sírás szerintem akkor érvényes ha megvásároltad-előrendelted már a játékot, ha nem és lewarezolod, szerintem arra jó hogy elüsd vele az időt nem? -
#1723 Azért ez brutális, mindha totál visszabutitották volna... -
#1722 -
#1721 -
#1720 nekem okés :)
legalábbis dobott a hangulaton kicsit -
#1719 nemhinném, hogy sok köze lenne hozzá -
#1718 Pont ezt csináltam, és nem indult el a game egyáltalán.
Minden bizonnyal warez verzióval kompatibilis a dx 10 és a Sweet is :P -
#1717 elég értelmesen le vannak írva, dx10 mod tartalmát bemásolod a játék főkönyvtárába és mindent felülírsz, a sweetfx-et meg a win32 mappába másolod -
#1716 Hát erre várhatunk, crysis-nál a real mód vagy mi sokkal szebb. -
#1715 Majd ha azt hozzák ki belőle, amit Unreal a Skyrimból, na akkor tényleg szóljatok! :D -
#1714 Megjelenés óta ennyi, és semmi extra nem jár hozzá amit más bolt olcsóbban nem ad. -
#1713 A dx 10-et és sweetet hogy kell használni? mert nekem nem indul el a játék, mióta felraktam ezeket a warez szarokat :) -
#1712 Nem értem mert nem egy kategoria a két játék se grafban se semmiben ha nekem nem hiszel higyél az eladásoknak meg az user értékeléseknek.
Az alient egyébbként nem rendeltem elö, nekem gyanús volt ez a elhúzodó fejlesztés. -
#1711 Ebből a tanulság hogy ne rendelj előre. -
#1710 Hát akkor nézd meg az E3-as vidit és amit otthon nyomsz a gépeden!
Ég és föld. Csak anyit.
Persze szép-szép, de mégse AZT kaptuk, amit beígértek, mutattak. Majd jöttek a konzolos nyafogással, hogy így-meg úgy vissza kellett venni, mert nem bírják, meg bla-bla. Mese habbal. PFf. Miért?
Te meg persze előrendeled ~ 15k-ért FC-is, meg ezt is 10k-ért. Azt közbe mikor meglátod, és ultra grafon lef.sod a bokád, legszívesebben visszavinnéd nekik. De már nem teheted. A zsetont meg buktad.
stb... Érted? -
#1709 az, hogy ugyan ezt eljátszották amit itt :)
-
#1708 Mi a fenét szúrtak ki neked a FC3-al? teljesen rendben van az a játék, ehhez a foshoz meg nem is lehet hasonlitani mert nincsenek egy súlycsoportban. -
Nemtom volt -e. Hát igen. Ritka egy fos lett. És ugyanúgy szúrták ki a szemünket vele, mint ahogy a FarCry 3-al!
Demo és a végkifejlett, kézhezkapott között.
És csodálkoznak, hogy sok a warez! Hát csesszék meg! Sok is lesz, főleg így, ekkora átverésekkel!
-
maross #1706 Ajjaj, nem kell tul sok kommentet visszaolvasnom ahhoz hogy ne rohanjak a boltba megvenni :) -
#1705 Köszi.
Hát ez szép, arra a szar Borderra költöttek mindent, menjenek a csába! -
#1704 www-t írd a link elé -
#1703 ja ebből érthető azonnal 2 szóba foglalták a gearbox és társai munkáját:
403 - Forbidden. :D -
#1702 Itt le van mentve lehet olvasni -
#1701 A kamudemok alapján nem volt ez rossz. Akik első nap vették vagy nem olvastak utána azok az alapján megvették. -
#1700 Az én megértem hogy minden a pénzről szól,de hogy ennyire balfaszok hogy ilyen fosul kiadni.Mire gondoltak,hogy ilyen állapotban kasszasiker lesz? -
#1699 gearbox lassan lekörözi az ea-t meg az activisiont, hányinger mit meg mernek engedni maguknak -
#1698 Gearbox beleszart a játékba, összes arra kapott pénzt borderlands sorozatra fordították és ezt meg kiadták külsős fejlesztőknek. Amit visszakaptak egy halom szar volt, de azt is leszarták és csak annyit csináltak vele, hogy a crasheket javították meg olyan részeket ahol pl pályán nem lehetett valami miatt továbbjutni. Rakat dolgot kivágtak belőle, csomó átvezetőt stb. Testerek mondták, hogy ez egy halom szar, de SEGA egy fillért se kívánt már rááldozni és nem akartak már halasztani. Ez lett belőle. E3as demo és a régebbi videók pedig mind átbaszás volt. Sose létezett. -
mester1987 #1697 Minden politikában van hazugság. Túljátszották és ez lett a vége. -
#1696 Elkúrtuk. :P -
#1695 Összefoglalhatnád pár szóban :) -
mester1987 #1694 Ez még a semminél is rosszabb, azt legalább nem hagy benned nyomot. Csúnya hát, mint az atom. -
#1693 hm törölték most összes kommentet pedig verified acc volt szóval már nincs mit olvasni :D -
#1692 Redditen mesél egy tester, hogy mik is történtek és hogy mekkora hazugság volt az egész E3as demo stb...
Érdemes elolvasni -
#1691 Csak szerintem ocsmány mind2 kép?
Lehet élőben szebb mint az alap de semmiképpen nem szép.
szarfosocsmány mod. -
#1690 na így már okés