Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
nemhinném, hogy sok köze lenne hozzá
Prince23
Pont ezt csináltam, és nem indult el a game egyáltalán.
Minden bizonnyal warez verzióval kompatibilis a dx 10 és a Sweet is 😛

tommygear
elég értelmesen le vannak írva, dx10 mod tartalmát bemásolod a játék fõkönyvtárába és mindent felülírsz, a sweetfx-et meg a win32 mappába másolod
DarkSector
Hát erre várhatunk, crysis-nál a real mód vagy mi sokkal szebb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a.carkey
Majd ha azt hozzák ki belõle, amit Unreal a Skyrimból, na akkor tényleg szóljatok! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Megjelenés óta ennyi, és semmi extra nem jár hozzá amit más bolt olcsóbban nem ad.

A medve nem játék.

Prince23
A dx 10-et és sweetet hogy kell használni? mert nekem nem indul el a játék, mióta felraktam ezeket a warez szarokat 😊

jarlaxxe
Nem értem mert nem egy kategoria a két játék se grafban se semmiben ha nekem nem hiszel higyél az eladásoknak meg az user értékeléseknek.
Az alient egyébbként nem rendeltem elö, nekem gyanús volt ez a elhúzodó fejlesztés.

DarkSector
Ebbõl a tanulság hogy ne rendelj elõre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bajgunar
Hát akkor nézd meg az E3-as vidit és amit otthon nyomsz a gépeden!
Ég és föld. Csak anyit. <#rinya>
Persze szép-szép, de mégse AZT kaptuk, amit beígértek, mutattak. Majd jöttek a konzolos nyafogással, hogy így-meg úgy vissza kellett venni, mert nem bírják, meg bla-bla. Mese habbal. PFf. Miért?
Te meg persze elõrendeled ~ 15k-ért FC-is, meg ezt is 10k-ért. Azt közbe mikor meglátod, és ultra grafon lef.sod a bokád, legszívesebben visszavinnéd nekik. De már nem teheted. A zsetont meg buktad.
stb... Érted? <#rinya>
tommygear
az, hogy ugyan ezt eljátszották amit itt 😊

jarlaxxe
Mi a fenét szúrtak ki neked a FC3-al? teljesen rendben van az a játék, ehhez a foshoz meg nem is lehet hasonlitani mert nincsenek egy súlycsoportban.

bajgunar

Nemtom volt -e. Hát igen. Ritka egy fos lett. És ugyanúgy szúrták ki a szemünket vele, mint ahogy a FarCry 3-al!
Demo és a végkifejlett, kézhezkapott között.
És csodálkoznak, hogy sok a warez! Hát csesszék meg! Sok is lesz, fõleg így, ekkora átverésekkel!
Ajjaj, nem kell tul sok kommentet visszaolvasnom ahhoz hogy ne rohanjak a boltba megvenni 😊

off

Shep
Köszi.

Hát ez szép, arra a szar Borderra költöttek mindent, menjenek a csába!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TDC Geronimo
www-t írd a link elé

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
ja ebbõl érthetõ azonnal 2 szóba foglalták a gearbox és társai munkáját:

403 - Forbidden. 😄

TDC Geronimo
Itt le van mentve lehet olvasni

TDC Geronimo
A kamudemok alapján nem volt ez rossz. Akik elsõ nap vették vagy nem olvastak utána azok az alapján megvették.

grebber
Az én megértem hogy minden a pénzrõl szól,de hogy ennyire balfaszok hogy ilyen fosul kiadni.Mire gondoltak,hogy ilyen állapotban kasszasiker lesz?

Next PC upgrade: 2022

tommygear
gearbox lassan lekörözi az ea-t meg az activisiont, hányinger mit meg mernek engedni maguknak
TDC Geronimo
Gearbox beleszart a játékba, összes arra kapott pénzt borderlands sorozatra fordították és ezt meg kiadták külsõs fejlesztõknek. Amit visszakaptak egy halom szar volt, de azt is leszarták és csak annyit csináltak vele, hogy a crasheket javították meg olyan részeket ahol pl pályán nem lehetett valami miatt továbbjutni. Rakat dolgot kivágtak belõle, csomó átvezetõt stb. Testerek mondták, hogy ez egy halom szar, de SEGA egy fillért se kívánt már rááldozni és nem akartak már halasztani. Ez lett belõle. E3as demo és a régebbi videók pedig mind átbaszás volt. Sose létezett.

Minden politikában van hazugság. Túljátszották és ez lett a vége.
DarkSector
Elkúrtuk. 😛

Shep
Összefoglalhatnád pár szóban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez még a semminél is rosszabb, azt legalább nem hagy benned nyomot. Csúnya hát, mint az atom.
TDC Geronimo
hm törölték most összes kommentet pedig verified acc volt szóval már nincs mit olvasni 😄

TDC Geronimo

DarkSector
Csak szerintem ocsmány mind2 kép?
Lehet élõben szebb mint az alap de semmiképpen nem szép.

szarfosocsmány mod.

tommygear
na így már okés
tommygear
megnézem köszi
grebber
Nézzed meg 1-1,5 hónap múlva fele áron fogják adogatni.
Az viszont feldolgozni se tudom hogy az AC3-ból mennyit rendelhettek ha ilyen régóta van féláron és még mindig kapni.

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Aliens: Colonial Marines Collectors Edition - 22990 Ft helyett, 13% kedvezménnyel:

19990 Ft

😊))

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Ez egyébként azért jó mert ilyen semleges verzió ami szinte minden játékhoz jó, nem szúrja el a színeket, csak élesíti a textúrákat, némi élsimítás meg javított fény/árnyék, nyilván nincs olyan jó, mint ami konkrétan az adott játékra van pontosan belõve de túlszaturált vackoktól jobb, én általában ezt használom mindenhez hacsak nem találok jobban tetszõt.

Shep
De én meg nem 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

/*-----------------------------------------------------------.
/ Choose effects /
'-----------------------------------------------------------*/

// Set to 1 for ON or 0 for OFF
#define USE_SMAA_ANTIALIASING 1
#define USE_LUMASHARPEN 1 //Also sharpens the antialiased edges which makes them less smooth - I'm working on fixing that.
#define USE_BLOOM 0 // Bloom makes bright lights bleed their light into their surroundings (relatively high performance cost)
#define USE_HDR 1 // Not actual HDR - It just tries to mimic an HDR look (relatively high performance cost)
#define USE_TECHNICOLOR 0 // Attempts to mimic the look of an old movie using the Technicolor three-strip color process (Techicolor Process 4)
#define USE_TONEMAP 0
#define USE_VIBRANCE 1 //Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.
#define USE_SEPIA 0
#define USE_VIGNETTE 0 //Darkens the edges of the image to make it more look like it was shot with a camera lens. May cause banding artifacts.
#define USE_DITHER 0 //Applies dithering to simulate more colors than your monitor can display. This lessens banding artifacts (mostly caused by vignette)

#define USE_DPX 0 //Unfinished - Should make the image look like it's been converted to DXP Cineon - basically it's another movie-like look similar to technicolor
//I think the shader itself works, but the default settings need a lot of work. Maybe you can find some good settings?

/ SMAA Anti-aliasing settings /

#define SMAA_THRESHOLD 0.05 // (0.08-0.20) Edge detection threshold
#define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS 32 // <0-98> Determines the radius SMAA will search for aliased edges
#define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS_DIAG 16 // <0-16> Determines the radius SMAA will search for diagonal aliased edges
#define SMAA_CORNER_ROUNDING 25 // <0-100> Determines the percent of antialiasing to apply to corners.

// -- Advanced SMAA settings --
#define COLOR_EDGE_DETECTION 1 // 1 Enables color edge detection (slower but more acurate) - 0 uses luma edge detection (faster)
#define SMAA_DIRECTX9_LINEAR_BLEND 0 // Using DX9 HARDWARE? (software version doesn't matter) if so this needs to be 1 - If not, leave it at 0.

/ LumaSharpen settings /
// -- Sharpening --
#define sharp_strength 1.11 // (0.2-2.0)Strength of the sharpening
#define sharp_clamp 0.035 // <0.0-1.0>Limits maximum amount of sharpening a pixel recieves - Default is 0.035

// -- Advanced sharpening settings --
#define pattern 2 // Choose a sample pattern [ 1, 2, 3 or 4 ] - 1 = Fast, 2 = Normal, 3 = Wider, 4 = Pyramid shaped.
#define offset_bias 1.0 // <0.0-6.0>(1.0) Offset bias adjusts the radius of the sampling pattern.
// I designed the pattern for offset_bias 1.0, but feel free to experiment.

// -- Debug settings --
#define splitscreen 0 // Enables the before-and-after splitscreen comparison mode. Left side is before.
#define show_sharpen 0 // Visualize the strength of the sharpen (multiplied by 4 to see it better)

/ Bloom settings /
#define BloomThreshold 20.25
#define BloomPower 1.446
#define BloomWidth 0.0142

/ HDR settings /
#define HDRPower 1.28 //Strangely lowering this makes the image brighter
#define radius2 0.81 //Raising this seems to make the effect stronger and also brighter

/ TECHNICOLOR settings /
#define TechniAmount 0.11
#define TechniPower 2.8
#define redNegativeAmount 0.88
#define greenNegativeAmount 0.88
#define blueNegativeAmount 0.88

/ Tonemap settings /
#define Gamma 0.00

#define Exposure 0

#define Saturation 0.00

#define Bleach 0.0

#define Defog 0.000 //How much of the color tint to remove
#define FogColor float3(0.00, 0.00, 0.55) //what color to remove - default is blue

/ Vibrance settings /
#define Vibrance 0.13 //Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.

/ Sepia settings /
#define ColorTone float3(1.40, 1.10, 0.90)
#define SepiaPower 0.58
#define GreyPower 0.11

/ Vignette settings /
#define VignetteRadius 1.00 // lower values = stronger radial effect from center
#define VignetteAmount -1.00 // Strength of black. -2.00 = Max Black, 1.00 = Max White.
#define VignetteSlope 8 // How far away from the center the change should start to really grow strong (odd numbers cause a larger fps drop than even numbers)
#define VignetteCenter float2(0.500, 0.500) // Center of effect.

/ Dither settings /
//No settings yet, beyond switching it on or off in the top section.

//Note that checkerboard pattern used by Dither, makes an image harder to compress.
//This can make your screenshots and videos take up more space.

/////////////////////////////////////////////////////////////////
///////////////////////// Work in Progress //////////////////////
/////////////////////////////////////////////////////////////////

/ Cineon DPX settings /
//I have yet to find good default settings for this .. maybe you can?
float Red = 8.0; //<1.0 - 15.0>
float Green = 8.0; //<1.0 - 15.0>
float Blue = 8.0; //<1.0 - 15.0>

float ColorGamma = 2.5f; //<0.1 - 2.5>
float DPXSaturation = 5.0f; //<0.0 - 8.0>

float RedC = 0.4f; //<0.6 - 0.2>
float GreenC = 0.36f; //<0.6 - 0.2>
float BlueC = 0.35f; //<0.6 - 0.2>

float Blend = 0.7f; //<1.0 - 0.0> How strong the effect should be

tommygear
azt használom ami be volt linkelve ma
Shep
rosszul van belõve, amit én használok az nem ilyen.

tommygear
jó ez a sweetfx, viszont néhány zárt helyen ahol vmi lámpa világít ott nagyon zavaró, kb megvakul az ember
Shep
Melyik is az a video amikor azt mutatták, elõre mennek 2-en és egyszer csak betámadnak az élienek abba a helyiségbe ahol késõbb az ideiglenes bázis lesz?

Shep
Na én is a végére értem, a graf a sweettel meg a dx10-es cuccal már egész jó volt. A történet, hát ettõl szarabbat talán még én sem tudtam volna összehozni. Fõ problémám azonban mégis azok a gagyi átvezetõ megoldások voltak amik az egész játékot jellemezték. A végén is az mi volt már ,hogy a kilövõ simán átsiklott a dögön, majd hirtelen video és már mászik vissza a gépbe és gyakorlatilag az egész játékban ilyen amatõr módon vannak megoldva az átvezetõk.

tommygear
látom megint alakít ez az iq fighter 😊
Broafka
az lehet, de a rang attól még megegyezik

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DarkSector
"Nem a rece a lényeg te de mindegy"

De én az elõbb a recékrõl beszéltem, nem véletlen a kis négyzet.
A többit meg nem látom mert kicsi a kép.
anynit látok hogy a bal oldal fehérebb-fátyolosabb. Mint régen mikor a monitornál feljebb tetted a Hz-et akkor lett ilyen fátyolos.

DarkSector
Oks, de tudod hogy ezt nem szeretem, ha a nevemmel viccelõdnek, mert sértõ.
amúgy én nem azt mondtam hogy nincs eltérés, hanem hogy én a képen abba a négyzetben nem látom az éleken hogy a jobb oldal a simább vagy a bal oldal.
lehet mert kicsi a kép vagy a monitor.

Shep
Nem a rece a lényeg te de mindegy, menjél szemészhez ha nem látod a különbséget.

wesker24
Nyugi csak vicceltem nem vedd komolyan ! <#law>
DarkSector
Csak te hívsz most így.

DarkSector
Akkor vak vagyok, ti láttok recésebb éleket valamelyik oldalon akkor grat jó szemetek lehet.

wesker24
Nem hiába hívják Sötét Szektornak ! <#hehe>
Shep
Érdekes, hogy mindenki látja a különbséget csak te nem. Nem fura?