Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Azt írtam: viszonylag bugmentes a single rész. Szóval nem azt mondom, hogy hibátlan, hanem hogy ennél jöttek már ki sokkal bugosabbb AAA-s címek is.

gabe paul logan
te nem is játszottál a játékkal...AI? csapattárs és ellen részén is...az meg a jéghegy csúcsa hogy lehet mp-ben irányítani az alient

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

tommygear
jutub tele van a bugokkal
Nincs bug? Én ezt nem mondanám. Szép vicces bugokkal találkoztam.

Azért még annyi pozitívumot fel lehet hozni mentségnek, hogy viszonylag bugmentes a játék. Legalábbis a single részben nincs túl sok bug. Manapság amikor egy új játékhoz heti 2 patch jön ki... már az is valami hogy eddig csak 1 patch jött ki 😊

Én nem rég fejeztem be. Annyira tényleg nem rossz mint amekkora cirkusz van körülötte, bár valahol meg tudom érteni hogy az "Alien univerzum" rajongói az elõzetesek után valami igazán ütõsre számítottak, ez meg legfeljebb egy középszerû akciójáték abban a környezetben és ellenfelekkel.
Néhol csúnyácska, néhol jobb. Néhol vannak érdekesebb részek, néhol már inkább abbahagytam annyira unalmas volt.
Az mondjuk nagyon gagyi hogy a lelõtt alienek ott süppednek bele a talajba az orrod elõtt, talán egy 5-10 darabot elbírt volna a memória hogy amíg az adott területen mászkálsz ott maradjon a teteme. Vagy nem tudom ennek milyen technikai korlátai voltak...
A mozgásdetektort kb. 5x vettem elõ az egész játék alatt, annyira értelmetlen lett volna azzal figyelni honnan jönnek. Úgyhogy ez egy szimpla akciójáték, annak egy gyenge közepest megérdemel.
Mondjuk a témában sokkal több lenne, de erõsen kétlem hogy amíg a jogok a SEGA-nál vannak, addig ebbõl lesz valami épkézláb cucc...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát én játszok vele egyszer végig lehet vinni nem olyan rossz vannak benne ötletes részek meg jó párbeszédek, de a 49.99 euró azért túlzás, nem lett annyira rossz mint itt sokan írták, a grafika engem nem nagyon érdekel, de akkor is olyan erõsen közepes, a fejlõdés jó ötlet, lehet a fegyvereket is fejleszteni, sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle az tuti

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

gabe paul logan

gabe paul logan
kb MAX 30 perc egy szint...ugye 10 szint van + a 3 perces uccsó, az átvezetõk fél óra...tehát nincs 6 óra a játék és szerintem kevesebb is van, ha már tudod hol, mit kell csinálni

DarkSector
hát jah izlés kérdése. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Inkább egy 4-5 órás király game mint egy 6-7 órás foshalmaz!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
De tudtommal ez legalább nem 4-5 órás. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
DE KIBA JÓ, HOGY NEM VETTEM MEG!!!!!

megvettem inkább a Crysis 3-at. az bezzeg jó....

<#mf2><#mf2><#mf2>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Thx.

(mondj olyan embert aki nem utálja. 😄)

Smithwarden
Ez jo lett nagyon.
A tobbi kozott is vannak faxan megcsinaltak.
<#eljen>

(De attol meg sokszor hulyesegeket irkalsz es utallak.) <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
köszke...jól elszorakoztatom magam ezzel.
Lassan jó lene egy rajztábla, hogy magam rajzolhassak képeket...

The Protector
Hát,kitettél magadért rendesen.Szép munka.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wesker24
Nagyon jó lett !<#eljen>
DarkSector
Ehhez mit szóltok?
Nem mintha megérdemelné a játék.

ACM tákolmányom...[összes banner]:

gabe paul logan
mi azért végiszenvedtük coopban ezt a csodás játékot...

EA......legangyobb keci játékkiadó és mégis szalad a szekér....pfff

grebber
A sok hambizabálót nem érdekli a torrent megveszik konzolra azt csá!
Kíváncsi leszek a köv heti eladási listára fent lesz-e még!

Ha PS3 exkluzív lenne akkor talán, de manapság max letorrentezi mindenki, hogy lássa milyen.

Ha már tudom hogy valami szxr nem adok ki rá pénzt, hogy errõl megbizonyosodjam.
Általában az ilyenek lesznek szerencsések és tovább húzzák az igát. Legrosszabb esetben szörnyû kínosan zárnak majd be.

Ha beigazolódik, akkor emlékezzetek soraimra 😄
grebber
Abban biztos vagyok hogy azért szépen hoz nekik a konyhára a game! Mivel akkora ez a felhajtás (ingyen reklám) ,hogy még az utolsó csöves is megveszi hogy ezt látni akarom valóban ilyen foshalmaz-e!

jaja ennyi....szánalmas a magyarázkodás "hogy mi nem tudtuk" bazze ki adta ki külsõ munkára? ki vette át a külsõ munkát? ki engedte a boltba a külsõ cég által készített játékot, HÁT TI/Gearbox/ BAKKI!P😄

Esetleg ha már erre képesek voltak eljátszhatták volna a HL2 módit. Felteszik a bugos játékot netre, mondván ellopták tõlük az egyik alfának alfa változatát. Majd ezzel idõt szereznek, hogy átalakítsanak (MEGCSINÁLJANAK) mindent rendesen.

U.I.: Tudom a HL2 készítõit meglopták, nem végeztek rossz munkát, ellenben ezzel. Ez egy kibúvójuk lehetett volna... ha már ilyen gerinctelenül leszrták a játékot, ezt is megtehették volna már.

A felsõbbrend a hibás. Az alsó munkásnak tudnia kéne a dolgát.
De ha másnem megállapodnak, de ezek is csak pénzéhes ivadékok...ennyit errõl.
naaa azért ne mártírozd õket agyon😛 talán nem installálták fel a "készterméket" egyszer sem?
ugyanúgy sárosak õk is,hogy kiadták a pocsék munkát

"A durva hangnemû kritikákat és az alaptalan vádaskodásokat pedig kikéri magának"

éppenséggel éppen ezeket kúrvára nem kérheti ki magának😛 ha megvettem volna habzó szájjal😊 vittem volna vissza a DVD-t....és követeltem volna a pénzem....

Shep
Nem az a gond ,hogy kiadták, hanem hogy kinek adták ki és mennyiért. Ha nem csalják el az arra szánt pénzt akkor normális fejlesztõ cégre is futotta volna és nem egy ilyen TimeGate-re, akik olcsó pénzért szart csináltak, ennyi. Kevés pénzért senki nem szeret dolgozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
SWG NGE 😊

A medve nem játék.

DarkSector
Azért már részben sajnálom õket az hogy a Gearbox kidja alvállalkozásba hogy törõdhessen a Borderlands 2-vel meg a másik játékukkal, én nem feltétlen ítélném el õket...
Az akik alvállalkozásban ezt produkálták inkább õket kéne megemlíteni.

Aliens: Colonial Marines - mindenkit átvert a Gearbox?!

Csak erõsebb idegzetûeknek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kiadónak állítólag tudomása sem volt arról, hogy a Gearbox lepasszolta a munkálatok túlnyomó részét alvállalkozóknak (valahogy úgy, ahogy idehaza szokás autósztrádák, hidak és egyéb sokmilliárdos beruházások esetében). Pitchford cége felmarkolta a pénzt, miközben a kivitelezést a TimeGate Studios, a Demiurge Studios és a Nerve Software csapataira bízta. A SEGA tudott ugyan a részvételükrõl, de csak annyit, hogy besegítenek. Nem azért választotta még 2006-ban a meggyõzõ pedigrével (Brothers in Arms & Borderlands széria) rendelkezõ Gearboxot egy eljövendõ Aliens FPS fejlesztõjének, hogy aztán más végezze el a munkát.

A név nélkül nyilatkozó forrás (korábbi munkatárs, aki 2007 és 2008 között dolgozott a játékon) elárulta, hogy 2008-ban holtpontra jutott a projekt, és a SEGA az elhúzódó fejlesztésbõl fakadó magas költségek miatt majdnem elkaszálta. Valószínûleg megneszelhette, hogy a Gearbox az orránál fogva vezette, hazudott a játékon dolgozó fejlesztõk számáról, és rendre besöpörte az egyes mérföldkövek elérése után járó pénzt. Még a 2K sem volt tisztában azzal, hogy végsõ soron hány ember kellett a Borderlands befejezéséhez. A szennyest kiteregetõ ex-fejlesztõ szerint ez a sok hazudozás vezetett 2008 végén egy komolyabb leépítéshez a cégnél.
Azt is hozzátette még, hogy késõbb beszélt olyan kollégákkal, akiket 2012 elején állítottak rá az Aliens: Colonial Marines-re, akiktõl megtudta, hogy egyáltalán nem hitték volna, hogy idén februárban megjelenhet a játék. Egyszerûen nem volt olyan állapotban. Sõt, fel voltak készülve arra, hogy ismét halasztás lesz a történet vége.

Mocskos egy ügy, pláne, ha már csak a fele is igaz a vádaknak. Egyelõre viszont a SEGA nem kívánja kommentálni az ügyet, míg Randy Pitchford a Gearbox színeiben azt nyilatkozta, hogy megvizsgálják, mi vezethetett az E3-on látott demó és a végleges változat közötti minõségbeli eltéréshez.

A durva hangnemû kritikákat és az alaptalan vádaskodásokat pedig kikéri magának.
Nagyon foglalkoznak vele a srácok.
Ha ki tudnak hozni belõle egy szintet a fanatikusok, akkor már a közeljövõben is ilyen szarokra számíthatunk (mert a fanatikusok úgy is megcsinálják majd maguknak)

meg kellet innom 1 l bort hogy tudjam folytatni,de még igy se jött össze végig játszani,olyan szar.(nem azért mert nem látok hanem mert megbaszott az unalom közbe)xd
Itt egy pár embernek szüksége van az ismételtetésre, mielõtt kart lendítenének és szaladnának anyuci szoknyája mögé.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Tudsz valami újat is mondani?

Ez egy f@s, bár látszódott a videokból is.
Letölteni se érdemes, nemhogy pénzt kiadni érte ezzel támogatva az ilyen "alkotás"-t. <#falbav>
a.carkey
SWTOR

A medve nem játék.

Hát tényleg nem nagy szám
Egyébként hány pályás?
DarkSector
Ki bántott meg?

gabe paul logan
de legalább spoilerezted a hsz-edet, az is vmi

Játszatok csak ezzel a hibátlan programmal, remélem pénzt adtatok érte!

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

gabe paul logan
inkább a több százezer fan, akinek kamu demokat mutogattak....

aki izgulna a folytatásért...

DarkSector
hát igaz.