Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy Far Cry, ami 2004-es😊 De ha nagyon gecik akarunk lenni, akkor a 2001-es Return of the Castle Wolfesntein, ha grafikában annyira nem is, de hangulatban szarrá alázza.
Hj

Köszi a tanácsot megpróbáltam de sajna nem lett jó.
1 próbát megérhet 😊 Ha nem jön össze akkor csak visszanevezed az eredeti mappát és kész.

HJ
Köszönöm a válaszod de nem tartom valószinûleg hogy az lenne a baj, de azért próbálkozom.
Marfy
Az egész játék annyi 😊. Gondolom cseréltek mindent.

Cumshot
Társadalomkritikáddal meg mellélõttél, én vagyok az aki nem ugrik fel a deszkalapra, és nálam hiányzik az ezzel járó, a világban terjedõ elbaszott nyomoronc külsõ is szerencsére. <#eplus2>

Amúgy meg nem hiszem hogy azt pozitívumként kell elkönyvelni, ha egy 2005-ös játéknál szebb a Colonial Marines. 2006-ból pl. már vagy tucatnyi játékot tudnék említeni, amelyek simán állva hagyják ezt a látványt.
Viszont 2013-at írunk.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
Ok, akkor még pár játék 2005-bõl: Fír, SC: Chaos Theory, CoD 2.
Köszönõviszonyban sincs egyikkel sem. Animációkat pedig gondolom nem figyelted a játékban, a 2003-as színvonalat hozzák nagyjából.
Amúgy a peccs láthatóan csak a textúrák felbontásán változtatott.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

A grafikán tuti nem!
1 tippem van még: a saját profilod\documentumok\my games\Aliens Colonial Marines\PecanGame\Config mappát nevezd át másra. Utána indítsd el a játékot és állíts be mindent újra. Az ACM újra létrehozza azt a mappát és benne az iniket. Lehet hogy ott akadt össze valami a régi és az újabb dolgok miatt.

HJ köszi a választ de már próbáltam mindenfélét a beállításokban de nem lett jó sehogy. Csak ez a játék csinálja és valószínû hogy a ma megjelent javítás okozhatja a gubancot.
Megjelent a Bug Hunt DLC is. Hmmm... 14,99 euró?

Nézz szét a menüben a grafika beállításainál. Lehet, hogy a patch hozott valami új finomhangolási lehetõséget és ha ott állítgatsz rajta akkor jó lesz újra a kép. Esetleg vedd le a felbontást és minden grafikát a minimumra, mentsd le és utána húzd fel megint olyanra amilyenre akarod. Bár a "szemcsés kép" jelenséget okozhatja más is. Monitor kábel érintkezés, monitor hiba, VGA memória hiba, stb. De gondolom csak az ACM-nél van ilyen jelenség.

hali!!!
Olyan kérdésem lenne hogy mi lehet a gond akkor ha egyik napról a másikra szemcsés lett a játék. Eredeti a program nem lett rajta állítva semmi sem.
A steam frissített valamit a mai napon lehet hogy az állított el valamit?
Elég kevés 2005-ben megjelent PC-s játékot ismersz ezek szerint 😊 Pár ismertebb cím abból az évbõl: Quake 4, Prince of Persia: The Two Thrones, Star Wars Republic Commando, DOOM 3: Resurrection of Evil, Swat 4.
Persze most elég nagy divat okkal-ok nélkül fikázni az ACM grafikáját, de ha reálisan nézzük: az eredeti kiadás is jobban nézett ki mint a fenti címek. A belinkelt videó alapján a patch is elég sokat javított rajta.

Azért egy UE 2.5 is leveri 😄
Cumshot
Na, így már megüti a 2005-ös szintet a látvány. Mondjuk nem ez fogja megmenteni ezt a játékot...

broman191
Pozitív hogy törõdnek vele, de még mindig nincs köze a demózott színvonalhoz...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

*az eladott enginejükbõl 😊
Igen, elfelejthetjük az Unreal Engine 3-at, amit a demoban láthattunk. De nem is baj, legalább nem szégyenkezik akkorát az EPIC, hogy mit csináltak az enginejükbõl 😊
na es jobb lett valamivel? mi valtozott?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Megjött a 4GB-os(!) patch. <#smile>

Elvileg módosított UE3-at a játék, de a grafikából és animációkból ítélve én inkább a UE2.5-re tippelnék. Azt használta sok játék 2007-2008 körül. Ez magyarázná, miért maradt ki az újabb videókártyák teljeskörû támogatása is.

A legnagyobb gond az, hogy a látványból lehet látni, hogy ez nem Unreal Engine 3, hanem valami mezei fos engine. Ha használnák valóban az UE3 adta lehetõségeket már fejlõdnek patch-el valamit 😄

Viszont a primitívsége tuti megmarad.
grebber
Kiadják hivatalosan amit a neten már az userek megcsináltak. Ezek után ki lehet nézni a nyomorultakból!

Next PC upgrade: 2022

Szarból nem lehet várat építeni, igaz is. Viszont a méretébõl kifolyólag kíváncsi leszek a fejlõdésre mit próbáltak összegányolni.
grebber
"improved texture resolution, various visual improvements"

Mindhiába ha nincs hangulat<#levele>

Pont õk a hibásabbak, de látod még a végén megússzák. Szarna sünt a brigád.
tomsolo
azért a Gearboxon is eret vághatnának...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Legalább valamit javítanának utólag vagy valamit felmutatnának vagy munkát kiadni a kezükbõl xD
SZEG007
ha valoban biroság elé kerül az ügy az egy több honapos, vagy éves folyamat lesz mire lezárul, de valoszinübb hogy a felek elöbb megegyeznek...

😄DD
grebber
Válveregetést mert sikerült az ingyen reklám és vették sokan ezt a fost!

grebber
Kb 0 ez a kép így. De várjuk szeretettel ennél rosszabb nem lehet!

Rayden02
Kicsit OFF a téma,de ezután a játék után talán már nem annyira!<#idiota>
Kiszivárgott kép a Creative Assembly Alien játékáról<#alien2>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

KakiSzaki
Az akkor multiplayer csak. Azt nem próbáltam.
gabe paul logan
hát nem néztem a single player gamet, mert Drake, Hudson, Apone, Hicks modelljeire vagyok kíváncsi, de rohadtul nem dobja be az appearance menü õket

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Azokat hagyni kell a picsába, csak a 3 db POBundle-t kell a DLC mappába másolni és automatikusan benne lesz a leltárba a DLC fegyverei. Persze egyjátékos. Többjátékost nem tudom, de nem is akarom tudni 😄
gabe paul logan
jó ezt mind bemásoltam, de nem jelenik meg semmi...még, még elõször kiírta h dlc elérhetõ vagy mi egy másodpercre...majd még olvasgattam az nfo-t és non-steam gameként beállítottam a steamen a játékot, sõt a steam fixet is feltettem és a green lumát is frissítettem, de semmi

Az OFF Topik-ban belinkeltem csak a DLC-ket...bár azt inkább nem is kérdezem miért játszik valaki ezzel, mert csak magamat bosszantanám 😊
gabe paul logan
https://thepiratebay.se/torrent/8190153/Aliens_Colonial_Marines_Limited_Edition_PreOrder_DLC-P2Pesiampo_

valakinek sikerült feltennie ezt?

hát nem nagy szám az tuti a játék se a küldi se a multi,, azis hülye aki megvette😄 én letöltöttem felraktam a tunngle-t és még multizni is tok, de ez a játék 5 ft-ot nem ér, hülyéskedni jó vele, megis érdemlik ha csõdbe jutna ez a fos gyártó cég..és ezt csinálták éveken át ezt a fost...nem semmi
Legalább van humor érzékük.

tomsolo
Promociós redeemcode a foshoz, és hordhatod a Friend of Gearbox emblémát 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ez mi a bús? 😄
Végigvittem én is teljesen egyetértek veled, engem a grafika abszolút hidegen hagy, fõleg hogy szinte amúgy is mindig a sötétben vagyunk, a fény árnyék viszonylag jól meg van oldva a többi tényleg erõsen közepes, az biztos, hogy én többet nem fogok vele játszani, csak az alien univerzum miatt vittem végig, tehát itt a warez tényleg sokat ront az eladásokon, mert ezt tuti nem veszem meg még leértékelve sem, mert ha nem lenne warez esetleg akkor izgatna a dolog utána nagy pofára esés, ennél azért több kellene, legalább hosszabb kidolgozottabb single, meg a fejlõdés is lehetne esetleg részletesebb.

Szóval a játék nem lett rossz (sok olyan játék van amit törlök fél óra játék után), de igazából jó sem egyszer végig lehet vinni alien univerzum fanoknak ennyi, sajnos több potenciál volt benne.

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.