1969

OFF topik
  • shaddam
    De lehet velük is lenni. Akkor tps módban vagy, látod az emberek "szagát" stb.
  • Optimus Prime
    Szerintem Aliennel nem is lehet benne játszani, eddig egy darab videó, kép nem utalt rá. Csak mondják, de a multiból se derül ki, hogy co-op vagy TDM.
  • shaddam
    Kell
  • grebber
    E3 Demo
  • Rayden02
    Igaz!És még vegyük figyelembe azt is hogy még egy működő demó verzió sem lesz bemutatva az idei E3-on!
    Lehet hogy már a PC-s és a konzolos verziók már rég készen vannak,csak a Wijjú-é nincs még!
  • shaddam
    A leadplatform hülyeség minden egyes multiplatform játéknál. Kell a hírverés úgyhogy ezt mondják. Gondolom a gamepadon lévő mozgásérzékelő radarban fog kimerülni az egész.
  • lee56
    A SEGA-tól pedig még az se lepne meg túlzottan :)
  • [NST]Cifu
    Nem szeretnék belegondolni abba az összeesküvés-elméletbe, hogy az egész játék azért csúszik, mert meg akarják várni vele a Wii U-t...
  • gosumofo
    WII U az elsődleges platform a fejlesztésnél

...
  • gabe paul logan
    úgy csinálják, mint ahogy én a beandandóimat a suliban.....na majd holnap....na majd holnap...
  • Optimus Prime
    Szarkazmus ember, szarkazmus.

Egyébként a BioShock 3 is csúsztatva lett. Hogy ez csak PR húzás, vagy nincsenek kész, netán még azt sem tudják hol tartanak sose tudjuk meg. Olyan rejtélyes a mai játék fejlesztés, mint egy Philip K. Dick mű.
  • mester1987
    És ez egyre csak nőőő :)
  • [NST]Cifu
    Igazat ne várj a mai világban. Ha valaki egyszer egy őszinte nyilatkozat merészel tenni, akkor sem fog neki senki sem hinni, és emmelett még el is veszti a maradék hitelét. :)
  • gabe paul logan
    tommy felhozott egy játékot, ami valszeg neki nem tetszik, ezért írtam több féle stílusú minőségi játékot...igaz ezeknek a játékoknak van egy fix fejlesztői gárdája, akikben már több évnyi rutin van , de akkor is...4 év... -.- és csodálkozom, hogy még valaki megeszi ezt a dumát, hogy"jaj olyan jó fej srácok vagyunk, hogy tökéletes játékot akarunk csinálni, ezért egy ajtótextúrát 4 napig csinálunk csak miattatok"....-.- na persze, ha már 100% gameplay videot nyomnak akkor kész vannak mindennel, vagy még sem? Kész van 1 szint a 10-ből vagy mi? Vagy nem vettek még fel minden audiot??
    Egy igaz nyilatkozatot megérdemelnénk, ha már 2009 óta videókkal , képekkel ámítanak, hogy miért kell még 1 évet várni.
  • [NST]Cifu
    Azért gondolom azzal te is tisztában vagy, hogy ez nagyon alma és körte esete, és hogy belesoroltad a Gran Turismo-t is... hát macska meg a farka esete...
  • gabe paul logan
    ízlések és pofonok, gran turismot, metal geart, silent hillt is kiadnak majdnem minden évben....ez a játék viszont úgy ahogy van még rohadtul nincs kész lassan 4 éve
  • tommygear
    jó munkához pontosan, hogy idő kell
  • tommygear
    évente kiadják ugyan azt, egy 6 órás single történettel, kurva jó játék
  • Optimus Prime
    Hát, jó játék nem is csúszik sokat. Ott a COD. Mindig fix dátummal és tartalommal jön és lám...!
  • mester1987
    Volt sejtésem, hogy basznak kiadni ezévben :D
  • grebber
    Degeszre szedték magukat a DNF-el nem kell bevétel máshonnan
  • Prince23
    A novemberi megjelenés rizikós lett volna, nagyon erős Holiday időszakunk lesz most.
  • gabe paul logan
    vicc h a gbx nem tud elkészíteni egy játékot 4 éven belül és hogy a sega ezt hagyja
  • W B
    Tetszik ahogy csapkodnak a bogarak.
    Ámmeg páncélon keresztül újra éleszteni? Elég hülyék ezek a katonák. XD
  • Prince23
    FEBRUÁR 12-én jelenik meg!
  • W B
    Ha nekem valami vadászpuska szerű M42A Scope Rifle-t raknak be, akkor kirobbantom a harmadik világháborút.
  • grebber
    Aliens: CM - milyen lesz a multi?
  • Optimus Prime
    Az ilyenekre nem adnák sokat. Az Amazon is felteszi előrendelésre azt a filmet is, ami még a moziba se futott be globálisan.
    Én nem örülök a csúszásnak, később jön = nagyobb gépigény, bár nem feltétlen. Unreal3.
  • ajem kisa
    ÁÁá, én tovább mennék!:)
    Bár ők honnan veszik, nemtudom, de remélem nem csúszik annyit mint a ghost recon!
  • mester1987
    Még az idei megjelenés is csúszhat. Talán augusztus.
  • mascarun
    Esett már szó arról hogy lesz e demo?
  • grebber
    Új képek
  • Rayden02
    Reméljük hogy PC-n szebb lesz!
    Btw gondolom van köztük concept art-ok is!
  • Optimus Prime
    Némelyik kép ugye concept art? Csak mert ha nem, nagyon ronda lesz. Ott az alsó képeken a háttér nagyon egy 2D-s bitmap hatását kelti. Az Unreal3 ennél többre képes.
  • W B
    Amúgy van valami hír, hogy mik lesznek az "új" fegyverek?
    Ugye van a sörétes, az M577 Smart Gun (mért nem az MK2. Smartot tették be? NEKEM AZ KELL!!!!) meg valami M41A fejleszet változat.
  • Muttley
    #686 első kép?
    #685 második és 3. kép?
    orrfacsaró, szúrósan büdös photoshop szag van
    ;)
  • SLICK
    az utolsóban egyetértek :D
  • W B
    Szerintem meg az AvP1-ben :p
    Aliens soundtrack meg a legjobb az összes AvP játék/film közül.
  • SLICK
    AVP 2-ben voltak a legjobbak a hangok szvsz
  • W B
    AvP2-ben sem a legjobbak voltak a hangok. A fegyver és alien hangok ratyik voltak. Ezért használom az AvP1 gold sound módot. Azzal sokkal élvezhetőbb.
    Ám a gagyi hangok ellenére is jó volt a játék.