1969
OFF topik
-
#768 ez most sokkolt :o Brutális! :o
Már jobb hangulatot ad mint az AvP, sajnos :(
Remélem azért valami AvP-hez igazán méltó alkotást eszközölnek a közeljövőben, ami azért ütne egy nagyot. Ki vagyok éhezve rá... -
#767 Ez érdekes mód lenne. És végre a grafika is Unreal3-hoz méltó. A dögök is jól néznek ki.
Egyébként hány platformra készül? Most látom lent a TimeGate (Section 8), Nerve (Doom3 RoE) és Demiurge (ME PC port) logókat. -
#766 Csak el ne szúrják. Konkrétan kiverem erre
-
#765 Ugyan tavaly több nagy címet is vettem ,ami 2010-ban AAA volt, idén is ingyen vagy pár százért vettem meg a F3AR, Deux Ex 3, Space Marine játékokat. Egy hardcore réteget meg kiírtani se lehet. Lásd Chrome, még mindig él. :D -
#764 -
#763 A multit igen az 2 év után halott lesz de mivel ez legfőbbképpen coopra épül így mindig lesz legalább 1 ember akivel lehet tolni majd! -
#762 Ha lesz kivel :)
5 euróra hogy lemenjen, max 2 év... főleg egy iylen játék... addig meg a mindenevő réteg megunja a multit. Lásd az AVP esetét. -
#761 Megoldás: megvárjuk még lemegy 5 euróra és megveszük, majd nyomolunk páran a Nexnomorphok ellen. -
#760 félek ennek a játéknak az fogja okozni a vesztét, mint a prometheusnak, nem elég hogy kb már 10 éve várunk rá, de úgy agyon hype-olják, hogy ha akarna se tudna megfelelni az elvárásoknak -
#759 Itt a masodik videonaplo is.
-
mester1987 #758 Akkor olyan szép lesz, mint a BlackSite az már biztos xD -
W B #757 Duke Nuken nyomdokaiban lehetne... de csak akkor ha a Herk Mondo-t irányítanánk. -
zsozso29 #756 Az első megjelenési dátum 2008 évvége volt, azóta tart ez az állapot!
A következő megjelenési dátum, így van: 2013.02.12. :((((( -
#755 Na ez már új vidi!
-
mester1987 #754 Ha nyár előtt megjelenik az már jó manapság ;) -
#753 ezt a játékot csak nézni szabad -
Noodlee #752 Lol.
A végén az a február 12 csak vicc ugye?
Mióta húzzák már a játékot. :( -
#751 Suspense? Az már volt. A Sega America channeljén sincs újabb trailer. A legjobb forrás a hivatalos oldala.
Ripley lángszórója és 4 filmes karakter multiba? Vajon mit kapunk a CE-be és mennyiért? -
#750 Szerintem ez ugyanaz! -
#749 Szerintük ez új trailer -
#748 Amúgy én sehol sem találom az (ÚJ) Trailert!
A gearbox youtube csatornáján alegutóbbi egy hónapos!
EZ:
"Aliens: Colonial Marines Release Date Trailer" -
#747 A GT sajna nekem sem jön be... azóta messze kerülöm mióta megújult. -
#746 Jah jól elbaszták a kinézetet,tiszta IGN féle lett ami alapból nem tetszik! -
#745 Akkor a hiba mégis a Mátrixban van...
Ott a fránya YouTube, a GT.com-ot úgy elbaszták, hogy be se tudok lépni. -
#744 "A blog keresett oldala nem létezik." -
#743 Új trailer -
W B #742 Bracken's World. Egy vízplanéta mely felszínén mesterséges moszatágyak találhatóak. Eme moszat alapja sok űrhajós ételnek. (az van rá írva, hogy csirke, közben egy ízesített pépes valami)
Képregényből nem derül ki, de az idegenek alapján rendelkezik élővilággal. Az hogy az betelepített vagy őshonos, azt nem tudni. -
#741 neee süllőalien.... -
W B #740 Swimmer1
Swimmer2
Egy emberből kikelt idegen kinézete és mozgása is lehet teljesen másmilyen két példány közt. Lásd AvP1 film és Bolygó neve halál. Alien2-ben kétt lábon jártak, nagyok voltak és robosztusak. AvP1-ben kisebbek, sima volt a koponyájuk, és inkább négykézláb mászkáltak. Sok mindentől függ az idegenek kinézete, viselkedése és mozgása.
Ezért lenne jó végre egy AvP játék hol több helyszín szerepelne, nem csak egy bolygó. Mivel akkor változatosabb idegen hordák lenének. Több fajta taktika kéne, stb. -
#739 Akkor csak én nem vagyok elég jártas az alienek világában. :) Azt hittem szimplán ilyen gagyi az animáció. -
W B #738 Az Runner. Kutyából kelt ki, ezért kutya szerű. Swimmer meg alig tud szárazon mozogni, de úszni nagyon tud. -
#737 Alien 3 szindróma. XD -
#736 Hát multiban az alien mozgása nagyon hülyén néz ki. Tényleg úgy fut mint egy kutya. :D -
#735 [URL=http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/a_gearboxnak_mar_a_kovetkezo_aliensrol_is_vannak_elkepzelesei]A Gearboxnak már a következő Aliens játékról is "vannak elképzelései"[/URL] -
#734 A hazai gémer sajtó a mestere hogy lehet pár infó alapján oldalakat megtölteni. A gtanak 3 havonta megvan a dupla oldal. -
-
#732 Na még pár screenshoot!
-
#731 Pár kép,még talán háttérképeknek is jók!
Pár MP videó!(Coop Miért nincs,azt nem értem!)
-
#730 fej de gagyni is néz ki :D 4 évig tököltek ezen, atyaég....olyan magasra teszik a mércét maguknak hogy... -
mester1987 #729 Csodáloznék, ha kihagynák a multit.