Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó hogy a másikat a Rebellion fejlesztette, ezt meg a Gearbox, de mivan a licenszekkel? Ez is ki fog jönni vagy a fejlesztést is leállították?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
nem hiszem, h olyan rossz lenne.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Csak már nem emlékszem a hírre mi függ tõle 😄
Next PC upgrade: 2022
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
nem fantának kéne ott lenni? 😄 alvás 😄.
így 😛. mások is csinálják és jó móka. amúgy oké, kár.
Tutkó hírzárlat van amíg az avp téma le nem fut, az kb a megjelenésig...sõt még lehet ráraknak egy vagy fél évet.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
najónem<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>, csak kihalt a topik.
(HW Insider) A Borderlands vízre bocsátásával az Aliens: Colonial Marines FPS-re koncentrálódik a felszabaduló fejlesztõi munkaerõ a Gearbox Software stúdióban. Sajnos szerzõdés kötelezi a cégvezér Randy Pitchfordot a hallgatásra. A Segától származik az egyetlen fix infó: az ALIENS nem jön a 2010-re esedékes AvP elõtt. Addig még a Gearbox szupertápos akciójátékot faraghat az Aliensbõl.
info: Hardwired
Képek itt
benyit vki hozzád és te leesel a székedrõl géjm közben ijedtedben 😄.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
na jó, nem, csak gondoltam felrázom a topikot<#idiota>#idiota>😄.
mert ha valaki a játék kijövetelekor még ezt a nvidia drivert használja, az tudjon játszani a játékkel... ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Most E3-on nagyon mutogatták az AvP3-at úgy néz ki nagyrészt kész van az már csak megjelenik de tényleg jó lenne ha a Colonial Marines is összekapná magát.
Amikor elõször hallottam, február környékén amikor nagy hallgatás volt a játékkal kapcsolatban, hogy a Sega bejelntette az AvP3-at ami 2010-ben jelenik meg eléggé csalódott voltam hiszen a Colonial Marines-t már 3 éve fejlesztik és pár screenshoton kívül nem mutattak meg semmit belõle és erre azt mondták 1 éven belül képesek lesznek kiadni egy másik játékot, erõsen kételkedtem ebben erre pár hónap múlva már E3-on gameplay videókkal rukkolnak elõ a Colonial Marines-ról meg továbbra is hallgatnak.
Csak nekem tûnik ez furcsának? Szerintem az AvP3-at nem év elején kezdték el fejleszteni vagy ha igen akkor le a kalappal a Rebellion elõtt. Gearbox meg túlságosan el van foglalva a Boredrlands-el, egy olyan játékkal amirõl szintén alig hallani.
ez volt az elsõ reakcióm a "Aliens: Colonial Marines - Jövõre csúszott megjelenése" részt olvasva.
második, mikor elolvastam, hogy picsába.
😄.
aztán kárörvendõen remélem, hogy az a másik két alkotásuk is csúszik 😛, de faszért kell dolgozni másik kettõn, csinálják csak az alien cm-t.
Elhalasztották a Gearbox Software mûhelyében félgõzzel készülõ Aliens: Colonial Marines nyárra tervezett megjelenését.
Meglehetõsen döcögõsen haladnak a három esztendõvel korábban bejelentett Aliens: Colonial Marines fejlesztései. Novemberben kényszerpihenõre szalasztották a Gearbox Software lövöldözõs alkotását pontatlan karakterjellemzés indokán, majd januárban koncepcióváltás mellett döntöttek a fejlesztõk. Néhány nappal késõbb Randy Pitchford bejelentette a játék várható megjelenési idõpontját, melyet a Sega elsõ pénzügyi negyedévéhez igazított.
Az áprilistól júniusig terjedõ idõszakot felölelõ pénzügyi negyedévet lassan magunk mögött hagyjuk, azonban Aliens: Colonial Marines aranylemezrõl nincsen hírünk. Egy darabig biztosan nem számíthatunk végleges verzióra, ugyanis Randy Pitchford jövõre csúsztatta az Alien filmek második és harmadik epizódja közötti eseményeket feldolgozó játék megjelenését. Pitchford megmagyarázta vállalata bizonyítványát: az Aliens: Colonial Marines és a Borderlands mellett további két bejelentetlen alkotáson dolgoznak.
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?
😄
(HW Insider) A Texasban szalonnás rántottát sütögetõ Gearbox Software embereket vesz fel az összes fejlesztés alatt álló projektre. Kalapálás alatt álló termékeik listájában még mindig ott ücsörög az Aliens: Colonial Marines cím. Nincs jele egyelõre, hogy a Sega elvette volna tõlük a játékot. Úgy látszik sikerült pár komolyabb tehetséget felvenniük, amely garanciát jelent rá, hogy meg tudják csinálni a Colonial Marinest.
info: Hardwired
avpgalaxy.com
nesze nekünk
(ez a hír sincs egyenlõre megerõsítve a fejlesztõk v. kiadó által)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
az RPG elvileg már a kukában, szerintem az ACM sorsa is ez lesz hiszen ugyanaz lenne a játék mint az avp3 csak predatorok nélkül és ráadásul sokakat zavar ez a "mi lenne ha" sztorija is, szóval szerintem avp3 2010-11-ben.
Már látom a jövõt 2010-ben mindhárom játékot elhalasztják 2011-re.
Már elõre +fav.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"This essentially means Aliens: Colonial Marines and the Aliens RPG have been delayed until after AvP has been released."
ku**a sokat akar az a szarka...