Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
sztem nov. környékén megkapjuk 😊

Just do it :)

Rayden02
Hú banyek,bárcsak jönne idén!<#smile>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
<#taps><#taps><#taps>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

grebber
Aliens: Colonial Marines Késés visszautasítva!

A NeoGAF magazintól terjedt a hír, hogy a Gearbox 2011-en kívülre tolta volna ki az Aliens: Colonial Marines megjelenését. Ám ez valótlannak bizonyult. Továbbá Randy Pitchford vezér cáfolja azt is, hogy szó lenne bármiféle Borderlands 2-rõl. Ámellenben nemsokára ízes-szaftos Aliens: Colonial Marines infókat rágcsálhatunk a szalonnásrántotta mellé és konkrét adatokkal oszlatják el az összes feltételezést.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Rayden02
Sajnálatos,pedig reménykedtem hogy idén év végéig kijön!<#rinya>

grebber
Idén nem jelenik meg!

gabe paul logan
Nocsak, végre kiszivárgott viszonylag jó minõségben a 2008-as trailer? 😄 ....nem õrzik már annyira ezek szerint, lehet nincs is mit.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Apus
Azért nem tartom idevalónak a predik szerepeltetését, mert ez kifejezetten az origi Alien világra épül, ahogy a 4 film is. Itt lesznek badass tengerészgyalogosok, alien hordák, remélem kevés lõszer, elhulló csapattársak és olyan hangulat mint a kvadrológia második részében. Egy predator felborítaná ezt a hangulatot, egyszerûen nem illik be ide.

A fúziós dolgot csak személyes véleményem szerint tartom feleslegesnek, egyszerûen nem rajongok az ilyen vs. dolgokért. Mindamellett csináltak ebbõl is jó játékokat, szar filmeket, és egész jó regényeket.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Muttley
a 2010 februárban debütáló AvP-re gondoltam
a predator kampány is rövid, ahogy írtam
miért lenne szted bûn ide berakni predatorokat?
a fúziós dolgodat meg <#nemtudom>

Apus
Melyik AvP-ben voltak ilyen százalékok?
Az elsõben mindegyiknek úgyemlékszem 6 pálya volt.
A másodikban szintén ugyanannyi volt mindhárom fajnak.
Atari Jaguaron szintén.
A legutóbbi AvP játékot nem toltam, szerintem erre gondolsz, mintha azt olvastam volna, hogy az alien kampány rohadtrövid.
Filmekben nemvolt 1 gramm marine se.
Én is Predatorokat szeretem a legjobban, de ide bûn lenne belerakni õket. Az egész fúzió meg az erre épült világ kicsit felesleges szerintem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Muttley
azééé nagyon ne keseredj el 😄

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Muttley
annyit mondtam, kár
de most, hogy mondod baj is
az AvP 60-25-15%-ban szólt Marine-Predator-Alien-rõl
ja az én kedvenc karakterem a Predi 😉
de fogok ennek is örülni 😊
pláne, ha jó lesz

bertino
miert baj ?
ez alienrol szol, nem predatorokrol.
arra ott volt az avp.

Muttley
A video végén lemaradt, hogy 2011.... <#nemtudom>
szóval, akkor egyszercsak
kár, hogy ebbõl kihagyják a Predator-okat

bertino

Rayden02
Pár friss kép:

grebber
gabe paul logan
A cikk szerkesztõje nem valami naprakész, pedig idáig se sok info volt a játékról.😊))

de ezek már nem új képek!még mindig szinte semmi infó a játékról,azt mondták,hogy most a PAX-on majd sok minden kiderül.Lófaszt nem leptek el minket az infók
Prince23
Prince23
gabe paul logan
Na...ez a mostani hétvége, kíváncsian várom, hogy milyen infókat kapunk.

HF
Egy kis hír a játékról: link

A PAX játékkiállításon jelen lesz a Gearbox fejlesztõcsapata, és végre szóba kerül az eddig "eltitkolt" játékuk, a Colonial Marines. Lassan itt az ideje, hogy halljunk felõle.

gabe paul logan
Nem olyan rossz játék az, marinenal egész hangulatos,csak rohadt rövid, a többi kasztról nem is beszélve, alien nevetségesen rövid és monoton.
A színvilága nem tetszik nekem a játéknak, olyan csillogó, csicsás és a sztori és a szereplõk sincsenek kidolgozva,pedig 2010 van. A cod is egy agyatalan lövöldözés, de fordulatos, jó sztorival... mindig arra gondoltam, hogy húúú ha ilyet csinálnak emberek, akkor alienes játék terén mit lehetne alkotni..hát még mindig várni kell rá sajna.

Legend Killer
ja.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

[HUN]Crassus
nekem is olyan 15perc volt:S szégyen.......pedig mennyire örültem install után....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Legend Killer
avpvel amúgy fél percet toltam, max fél órát.
szar.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

gabe paul logan
15-17, nem kell sokat várni hogy kiderüljön

Legend Killer
hajrá. ésköszafordítást.

grebber
Google translate-el néztem én is annyi hogy lehet ott lesz és mutatnak valamit!

Legend Killer
na és most angolul v magyarul.

grebber
GanXstaZoleeWrk
<#eljen>

GanXstaZolee#2709

Legend Killer
amúgy ezt má mutatták szte mis, szal régebbi cucc, de nem baj. de, ha má ott megvan nekik és jácott is vki, akko mit szöszmötölnek ennyit? :S

Legend Killer
a végén hogy izélt a csávó, h nem szabad filmezni 😄.

Legend Killer
😄.

KennyGTP
igaz nem mostani de ez is azt mutatja hogy van Aliens CM 😄

http://avp2010.b13.hu/

KennyGTP
És van hozzá egy Kiszívárgott videó is!

http://avp2010.b13.hu/

Legend Killer
<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>.

grebber
Megjelenhet az Aliens: Colonial Marines

"És amint arról a mai napon a Gearbox vezetõje, Randy Pitchford beszámolt, a Sega és a 20th Century Fox is zöld utat adott az Aliens: Colonial Marines számára. Pitchford nem ment bele a részletekbe, de annyit elárult, hogy "ez lesz karrierje csúcspontja" és "egész életében ezt a játékot akarta elkészíteni"

Csak nem lesz rossz akkor!

Legend Killer
kösz... hol van az még... 😄... várhatunk akkor csomót.

Adam II
Június 15-17

Legend Killer
e3 mikor lesz? az ilyet soha nemtom.

Legend Killer
neis dobják 😛.

Adam II
Szerintem nem fogják kukába dobni még akkor sem ha az AvP nem lesz olyan egetrengetõ siker.
Nem akarom csesztetni a Gearboxot de nekem sose tetszett ez a nagy titkolózás meg az, hogy csak húzzák a fórumon a rajongókat kis semmitmondó sejtelmes üzenetekkel de sose mondanak semmi konkrétumot. Ez még 2 éve jópofa volt de már cirka 3 éve tologatják és alig lehet tudni valmait errõl a játékról. Minden esetre ha nem is teljes gõzzel de tényleg dolgoztak rajta ez idõ alatt a játék egy része már készen kell, hogy legyen és nem lesz sok idõ befejezni.

Remélem az elkövetkezendõ hetekben, hónapokban miután lecseng az AvP végre lesz valami normális hivatalos bejelentés és az E3-on már ott lesz.

Legend Killer
reméljük nem fog szaggatni, mint avp3.

ranGer2
Nagyszerû! Várjuk szeretettel.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?