Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A NeoGAF magazintól terjedt a hír, hogy a Gearbox 2011-en kívülre tolta volna ki az Aliens: Colonial Marines megjelenését. Ám ez valótlannak bizonyult. Továbbá Randy Pitchford vezér cáfolja azt is, hogy szó lenne bármiféle Borderlands 2-rõl. Ámellenben nemsokára ízes-szaftos Aliens: Colonial Marines infókat rágcsálhatunk a szalonnásrántotta mellé és konkrét adatokkal oszlatják el az összes feltételezést.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A fúziós dolgot csak személyes véleményem szerint tartom feleslegesnek, egyszerûen nem rajongok az ilyen vs. dolgokért. Mindamellett csináltak ebbõl is jó játékokat, szar filmeket, és egész jó regényeket.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
a predator kampány is rövid, ahogy írtam
miért lenne szted bûn ide berakni predatorokat?
a fúziós dolgodat meg <#nemtudom>#nemtudom>
Just do it :)
Az elsõben mindegyiknek úgyemlékszem 6 pálya volt.
A másodikban szintén ugyanannyi volt mindhárom fajnak.
Atari Jaguaron szintén.
A legutóbbi AvP játékot nem toltam, szerintem erre gondolsz, mintha azt olvastam volna, hogy az alien kampány rohadtrövid.
Filmekben nemvolt 1 gramm marine se.
Én is Predatorokat szeretem a legjobban, de ide bûn lenne belerakni õket. Az egész fúzió meg az erre épült világ kicsit felesleges szerintem.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
de most, hogy mondod baj is
az AvP 60-25-15%-ban szólt Marine-Predator-Alien-rõl
ja az én kedvenc karakterem a Predi 😉
de fogok ennek is örülni 😊
pláne, ha jó lesz
ez alienrol szol, nem predatorokrol.
arra ott volt az avp.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szóval, akkor egyszercsak
kár, hogy ebbõl kihagyják a Predator-okat

A PAX játékkiállításon jelen lesz a Gearbox fejlesztõcsapata, és végre szóba kerül az eddig "eltitkolt" játékuk, a Colonial Marines. Lassan itt az ideje, hogy halljunk felõle.
A színvilága nem tetszik nekem a játéknak, olyan csillogó, csicsás és a sztori és a szereplõk sincsenek kidolgozva,pedig 2010 van. A cod is egy agyatalan lövöldözés, de fordulatos, jó sztorival... mindig arra gondoltam, hogy húúú ha ilyet csinálnak emberek, akkor alienes játék terén mit lehetne alkotni..hát még mindig várni kell rá sajna.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
szar.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
http://avp2010.b13.hu/
"És amint arról a mai napon a Gearbox vezetõje, Randy Pitchford beszámolt, a Sega és a 20th Century Fox is zöld utat adott az Aliens: Colonial Marines számára. Pitchford nem ment bele a részletekbe, de annyit elárult, hogy "ez lesz karrierje csúcspontja" és "egész életében ezt a játékot akarta elkészíteni"
Csak nem lesz rossz akkor!
Nem akarom csesztetni a Gearboxot de nekem sose tetszett ez a nagy titkolózás meg az, hogy csak húzzák a fórumon a rajongókat kis semmitmondó sejtelmes üzenetekkel de sose mondanak semmi konkrétumot. Ez még 2 éve jópofa volt de már cirka 3 éve tologatják és alig lehet tudni valmait errõl a játékról. Minden esetre ha nem is teljes gõzzel de tényleg dolgoztak rajta ez idõ alatt a játék egy része már készen kell, hogy legyen és nem lesz sok idõ befejezni.
Remélem az elkövetkezendõ hetekben, hónapokban miután lecseng az AvP végre lesz valami normális hivatalos bejelentés és az E3-on már ott lesz.