1969

OFF topik
  • Fehercsoki
    Hát ha lesznek botok akkor must-have:D Már csak moddolás kéne bele... Jó lenne ha lehetne custom pályákat csinálni.
  • Rayden02
    Ebből a videóból én azt szürtem le hogy lesz(nek):
  • Fehercsoki
    Botok lesznek? Nem értem, hogy ha már úgyis megírják az AI-t minden alienre meg marinera, akkor miért nem lehet multiba is berakni őket=/ (AvP-ben nem voltak botok)
  • Rayden02
    Ezek a lehetőségek lesznek!
    Features:
    Local Co-Op : Not Supported
    Online Co-Op : 4 Players
    Local + Online Play : Not Supported
    LAN Play or System Link :4 Players
    Co-Op Extras : Co-Op Campaign
    Drop In/Drop Out
  • Lunki88
    Hát ha így van, akkor max. fél évet jósolok neki és nem lehet majd játékosokat találni.
  • Fehercsoki
    Úgy tűnik Sega nem tanult az előző AvP játékból semmit=/
  • Lunki88
    Tényleg nem lesznek multiban dedikált szerverek?
  • The Protector
    Jááááj-Ez nagyon jónak ígérkezik.Játékokban félni nem nagyon szoktam,megijedni is csak ritkán de az ALIEN filmek a mai napig beszaratnak.
  • tommygear
    prometheus?
  • Harbinger
    Hú! végre, a Jockey űrhajóján is lesznek! talán lesz újabb infó róluk. A két filmben teljesen hanyagolták, főleg az Aliens-ben. :(
  • tommygear
    nem kell reklám :)
  • mester1987
    Hát inkább :)
  • Prince23
    USA TV SPOT
  • broman191
    Az a 2 GB RAM az ajánlottban is elég irreális, inkább akart az 3/4 GB lenni @ Vista/7, XP-vel hihető a 2GB, az ajánlott VGA-nál szintén fura volt egy másik oldalon ezt látni: "NVIDIA GeForce GTX560/ATI Radeon HD 5850 (512 minimum)" - egyikből sem létezett tudtommal soha 512MB-os verzió... :)
  • grebber
    Az Ac3 klaszisokkal nagyobb név mégis maradt rajtuk amit féláron dobáltak itt is az lesz szerintem.Bár az is kérdéses mennyit hozatnak a boltba.
  • Fehercsoki
    Szerintetek collectors editiont mennyien fogják venni? Esetleg lehetséges hogy az lesz mint AC3nál, hogy pár hét múlva fél áron meg lehet kapni?
  • TBTPumpa
  • grebber
    10 óra egy csődara fpsben bőven jó.Várjuk ezerrel.A coop miatt ugysem egyszer lesz végigjátszva.Szerencsére úgy olvastam boxon lesz benne system link szóval haverokkal ott is lehet majd adni neki.
  • Fehercsoki
    10 óra rohadt kevés=/
  • gabe paul logan
    Hát itt elég vacakul néz ki (én pl teszek rá), de akkor miért 20gbyte kicsomagolva a játék? Lehet tényleg igaz a 10 órányi gameplay?

• Fehercsoki
    Cdgalaxisnál kint van PC-re a collectors edition! (meg 576nál is)
  • mester1987
    Csak nézzen úgy is ki legalább, mint az elődje ilyen kis gépigénnyel...
  • Harbinger
    Ez maxo nfog hasítani, Hiába van/nincs az ajánlott, ez Unreal3 lesz.
  • grebber
    Az ajánlott nincs meg sajnos de az előd is ment 1-2 dolgot visszavéve szépen. Ez meg semmivel sem szebb szóval nem félek.
  • mester1987
    Az Aliens: Colonial Marines gépigénye
  • gabe paul logan
    Ez pont mind benne lesz, így ahogy mondod :D
    asszem a filmes karakterek dlc-ék v megkapod alapból ha előrendelsz, nemtom nem izgat annyira ez a része.
  • Harbinger
    Most lesz egy PS campaign, 4 karakterrel, akik lehetnek játékosok vagy botok végig az egész játék alatt? Meg lesz több fajta VS és co-op MP mód, ahol lehet filmes arcokat is választani?
    Ennyi év és semmi fix infó az egész játék hogyanjáról.
  • mester1987
    Bár talán volt az előző részben is.
  • mester1987
    Az angol fórumán biztos írnak róla. Nem lehet egyszerű 3D-ben majd az fix :D
  • shaddam
    3D support lesz? Azt akarom hogy a pofámba repüljön az élijen. Ha már a prometheusban ez az öröm elmaradt :/
  • mester1987
    Mostmár úgy néz ki február 12-én jön. Ennyi év fejlesztési idővel valamit mutatnia kell. Bízok, hogy nem egy tipikus 5 órás gyors menet lesz :)
    Egy jó kis csapatalapú egyjátékos kampány esetleg némi taktikával...
  • Harbinger
    OK, már rájöttem. ^^
  • Harbinger
    Cool, de hogy lehet menteni őket?
  • zsozso29
    Meg van, akinek kell:

• zsozso29
    Júúj de jó ez a kép, háttérnek, kár hogy nagyobba nincs... :(
    Remélem nem lesz elhalasztva a megjelenés, jó lenne már ha megjelenne végre. :p
  • Rayden02
  • HyperMonkey
    Akkor ideje lenne egy demónak.
  • mester1987
    Új hír! - Szerintem az utolsó akciójáték a BioShock mellett éppkézláb, nem erőltetett vagy megerőszakolt történettel.

A bolygó neve: Halál (Aliens) történései után játszódik. A történetet a Battlestar Galactica két írója, Bradley Thompson és David Weddle jegyzi: Christopher Winter tizedest és csapatát a U.S.S. Sulaco-ra küldik, hogy kivizsgálják, mi is történt pontosan Ellen Ripley-vel, az LV-426 bolygó közelében. Érdekesség, hogy a filmjogokat birtokló 20th Century Fox hivatalos történetként kezeli a játékbeli eseményeket, sőt, Ridley Scott megmutatta a Gearbox csapatának a Prometheus forgatókönyvét is, így nem elképzelhetetlen, hogy találunk majd utalást a játékban az előzménytörténet eseményeire. Ezek után már csak azért kell szurkolnunk, hogy jól sikerüljön a játék - én bizakodó vagyok.

Az Aliens: Colonial Marines február 12-én savazza be magát PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. Tengerészgyalogosok, készüljetek!

• Rayden02

• shaddam
    Jó az ilyen kisboltokat hagyjuk már. A GTA5 topikban is folyton benyögi magát valaki hogy az 576 oldalán fennt van...