1969
OFF topik
-
#888 Hát ha lesznek botok akkor must-have:D Már csak moddolás kéne bele... Jó lenne ha lehetne custom pályákat csinálni. -
#887 Ebből a videóból én azt szürtem le hogy lesz(nek):
-
#886 Botok lesznek? Nem értem, hogy ha már úgyis megírják az AI-t minden alienre meg marinera, akkor miért nem lehet multiba is berakni őket=/ (AvP-ben nem voltak botok) -
#885 Ezek a lehetőségek lesznek!
Features:
Local Co-Op : Not Supported
Online Co-Op : 4 Players
Local + Online Play : Not Supported
LAN Play or System Link :4 Players
Co-Op Extras : Co-Op Campaign
Drop In/Drop Out
-
#884 Hát ha így van, akkor max. fél évet jósolok neki és nem lehet majd játékosokat találni. -
#883 Úgy tűnik Sega nem tanult az előző AvP játékból semmit=/ -
#882 Tényleg nem lesznek multiban dedikált szerverek? -
#881 Jááááj-Ez nagyon jónak ígérkezik.Játékokban félni nem nagyon szoktam,megijedni is csak ritkán de az ALIEN filmek a mai napig beszaratnak. -
#880 prometheus? -
Harbinger #879 Hú! végre, a Jockey űrhajóján is lesznek! talán lesz újabb infó róluk. A két filmben teljesen hanyagolták, főleg az Aliens-ben. :( -
#878 nem kell reklám :)
#869 -
mester1987 #877 Hát inkább :) -
#876 USA TV SPOT -
#875 Az a 2 GB RAM az ajánlottban is elég irreális, inkább akart az 3/4 GB lenni @ Vista/7, XP-vel hihető a 2GB, az ajánlott VGA-nál szintén fura volt egy másik oldalon ezt látni: "NVIDIA GeForce GTX560/ATI Radeon HD 5850 (512 minimum)" - egyikből sem létezett tudtommal soha 512MB-os verzió... :) -
#874 Az Ac3 klaszisokkal nagyobb név mégis maradt rajtuk amit féláron dobáltak itt is az lesz szerintem.Bár az is kérdéses mennyit hozatnak a boltba. -
#873 Szerintetek collectors editiont mennyien fogják venni? Esetleg lehetséges hogy az lesz mint AC3nál, hogy pár hét múlva fél áron meg lehet kapni? -
#872 -
#871 10 óra egy csődara fpsben bőven jó.Várjuk ezerrel.A coop miatt ugysem egyszer lesz végigjátszva.Szerencsére úgy olvastam boxon lesz benne system link szóval haverokkal ott is lehet majd adni neki. -
#870 10 óra rohadt kevés=/ -
#869 Hát itt elég vacakul néz ki (én pl teszek rá), de akkor miért 20gbyte kicsomagolva a játék? Lehet tényleg igaz a 10 órányi gameplay?
-
#868 Cdgalaxisnál kint van PC-re a collectors edition! (meg 576nál is) -
mester1987 #867 Csak nézzen úgy is ki legalább, mint az elődje ilyen kis gépigénnyel... -
Harbinger #866 Ez maxo nfog hasítani, Hiába van/nincs az ajánlott, ez Unreal3 lesz. -
#865 Az ajánlott nincs meg sajnos de az előd is ment 1-2 dolgot visszavéve szépen. Ez meg semmivel sem szebb szóval nem félek. -
mester1987 #864 Az Aliens: Colonial Marines gépigénye -
#863 Ez pont mind benne lesz, így ahogy mondod :D
asszem a filmes karakterek dlc-ék v megkapod alapból ha előrendelsz, nemtom nem izgat annyira ez a része. -
Harbinger #862 Most lesz egy PS campaign, 4 karakterrel, akik lehetnek játékosok vagy botok végig az egész játék alatt? Meg lesz több fajta VS és co-op MP mód, ahol lehet filmes arcokat is választani?
Ennyi év és semmi fix infó az egész játék hogyanjáról. -
mester1987 #861 Bár talán volt az előző részben is. -
mester1987 #860 Az angol fórumán biztos írnak róla. Nem lehet egyszerű 3D-ben majd az fix :D -
#859 3D support lesz? Azt akarom hogy a pofámba repüljön az élijen. Ha már a prometheusban ez az öröm elmaradt :/ -
mester1987 #858 Mostmár úgy néz ki február 12-én jön. Ennyi év fejlesztési idővel valamit mutatnia kell. Bízok, hogy nem egy tipikus 5 órás gyors menet lesz :)
Egy jó kis csapatalapú egyjátékos kampány esetleg némi taktikával... -
Harbinger #857 OK, már rájöttem. ^^ -
Harbinger #856 Cool, de hogy lehet menteni őket? -
zsozso29 #855 Meg van, akinek kell:
-
zsozso29 #854 Júúj de jó ez a kép, háttérnek, kár hogy nagyobba nincs... :(
Remélem nem lesz elhalasztva a megjelenés, jó lenne már ha megjelenne végre. :p -
#853 -
HyperMonkey #852 Akkor ideje lenne egy demónak. -
mester1987 #851 Új hír! - Szerintem az utolsó akciójáték a BioShock mellett éppkézláb, nem erőltetett vagy megerőszakolt történettel.
A bolygó neve: Halál (Aliens) történései után játszódik. A történetet a Battlestar Galactica két írója, Bradley Thompson és David Weddle jegyzi: Christopher Winter tizedest és csapatát a U.S.S. Sulaco-ra küldik, hogy kivizsgálják, mi is történt pontosan Ellen Ripley-vel, az LV-426 bolygó közelében. Érdekesség, hogy a filmjogokat birtokló 20th Century Fox hivatalos történetként kezeli a játékbeli eseményeket, sőt, Ridley Scott megmutatta a Gearbox csapatának a Prometheus forgatókönyvét is, így nem elképzelhetetlen, hogy találunk majd utalást a játékban az előzménytörténet eseményeire. Ezek után már csak azért kell szurkolnunk, hogy jól sikerüljön a játék - én bizakodó vagyok.
Az Aliens: Colonial Marines február 12-én savazza be magát PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. Tengerészgyalogosok, készüljetek!
-
-
#849 Jó az ilyen kisboltokat hagyjuk már. A GTA5 topikban is folyton benyögi magát valaki hogy az 576 oldalán fennt van...