1969
OFF topik
-
#928 Egy jó ideje már bannolhatják a steam accod a vpn használatáért szóval inkább nem kockáztatnék, de remélem nem is lesz rá szükség. -
#927 Még mindig nem találok orosz boltokban csak orosz régióra vonatkozó Aliens-et :(
Pedig 3800ft náluk ami kegyetlenül jó ár érte. -
Susarc #926 hmm hol veszed? -
#925 nyugi nem kell, ha most beaktiválod akkor nem szedhetik le/el
beaktiválható, még -
#924 vpn -
#923 Én is tőlük szereztem be tf2 kulcsokért, de még parázok kicsit, nehogy később rakjanak rá régiózárat és ne engedje magyar ip-vel tölteni steam-ről... -
#922 oroszoknál 6500 -
Susarc #921 Konzolokszervizében előrendelve 8500 pengő:P köcsög Steam 15000-ért adja -
Harbinger #920 Nos, nézzük sorra őket. A karakterek tuti a multis részhez lesznek, mert ugye egy Aliens sequelben hülyén festene egy Hudson. :D
Ripley komcó fegyvere, jó kérdés - akár SP/co-op és MP is lehet, egyszerre is.
Karakter customization izék, hát kíváncsi vagyok ez mit takar.
Valamint Konzolos oldalon azt írják valami booster DLC is jár, gondolom level 5-ös XP-t add. -
mester1987 #919 Más játékokban is volt ilyen pedig. Ha viszont single-ben jön, kiváncsi leszek, hogy lesz megoldva. -
#918 Jó kérdés, szerintem ezek singleben lesznek, multiban túl nagy előny lenne ha jobb fegyvereid lehetnének mint másoknak. -
mester1987 #917 Ezek a plusz DLC kütyü-szarságok (karakter, fegyver...) a multiplayerbe lesznek benne? Vagy ez mindig egyértelmű ilyen esetekben? -
Harbinger #916 De a SHARP Stick-et csak a Steames előrendelők kapják. Persze értem én, hogy kell Steames exkluzív cucc. -
#915 Steames lesz a játék, mindenképp steamen kell aktiválni. -
Harbinger #914 Szarkazmus/hülye humor. Így is elvileg 8490 + 990, nem? De minem kapjuk meg a spéci puskát, amit a Steamesek.
Egyébként itt a gépigénye is:
Minimum:
Processor: 2 GHz Intel Dual Core Processor
Memory: 2GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista)
Graphics: NVIDIA GeForce 8500/ATI Radeon HD 2600 (256 minimum)
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 20GB free hard disk space
Sound: DirectX 9.0c compatible
Other Requirements: Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (XP Only/AMD Only)
Recommended:
Processor: : 2.3 GHz Intel Quad Core Processor
Memory: 2GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX560/ATI Radeon HD 5850 (512 minimum)
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 20GB free hard disk space
Sound: DirectX 9.0c compatible
Other Requirements: Software installations required (included with the game) include Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (XP Only/AMD Only)
-
#913 Miért örülnék? Ennyit már nem fizetek érte.(mivel 2k-val olcsóbban is megkaphattam volna) Vagy megveszem a gyűjtőit... De azt meg csak akkor ha lenne benne lan meg botok... -
Harbinger #912 Ne örülj, lehet nekem is annyi lesz. :D -
#911 Meg akartam rendelni, erre felvitték az árát egy ezressel, plusz ki kell fizetni a szállítási költséget is:S (eddig előrendelésnél ingyen volt) -
Harbinger #910 Vagyis megint ott baszuk el, ahol Hicks-ék?! -
#909 -
#908 Hát szerintem a játék hangulata teljesen rendben van, külön tetszenek az olyan részek amikor fel kell állítani a védelmet.(ajtókat behegeszteni, turreteket lerakni) -
#907 Aliens film is inkább akció volt már, mint horror -
#906 Szerintem Aliens, DS3 szerintem szar lesz.(sima akciójáték lett a horrorból) Bár Aliens meg a Sega miatt lesz szar:D El kéne tőlük venni a jogokat... -
Harbinger #905 A DS3-as demó se jött PC-re.
A DS topicba már írták eme boltot, látom jó áron van nekik az Aliens és még póló meg poszter is jár hozzá!
Ki szerint melyik játékot érdemes előrendelni? Dead Space 3 vagy Aliens: Colonial Marines? -
#904 Dehogynem. PC-re nem is emlékszek mikor töltöttem le utoljára demot=/ -
#903 konzolos se nagyon jellemző -
#902 divat az, csak nem PC-re -
#901 egy demo jöhetne, bár manapság az nem divat... -
#900 Ha steames egy játék az nem kizáró ok a moddolhatóság alól (lásd Skyrim). Itt a Sega idióta üzletpolitikája miatt nem lesz moddolás, csak a fizetős dlc-ket fogják ontani magukból. -
#899 Na hát ez is steames lesz, lanról meg moddolásról le is mondhatunk=/ -
#898 Nyilván nem, majd február 10-én PC-re, előtte 2 héttel meg konzolokra... -
#897 Jöhetnek tegnapra is, nem lenne gond. -
Susarc #896 akkor ma már jönnek a virágbolti kiadások?:P:D -
#895 Jah hogy te a multira gondoltál?
Akkor bocs,abban biztosan nem lesznek!
Más! :)
[URL=http://www.gearboxsoftware.com/community/articles/989/aliens--colonial-marines-gone-gold]"Aliens: Colonial Marines" Aranyba öntve![/URL]
-
ntex #894 Miért? Unreal Engine 3-as játékoknak mindig is barátságos volt a gépigénye -
#893 #885 -ös hsz-ben ott van hogy nem lesz. -
#892 Elvileg az lesz, de ki tudja, szokásuk hazudni. -
#891 Local coop de jó lenne... -
#890 Story módban meg minden játékban van AI, de az nem jelenti azt, hogy multiban is lesznek botok=/ -
#889 Hol láttad ebben a botokat?:D (csak beletekertem, de nem láttam egyet sem=/)