1969

OFF topik
  • Fehercsoki
    Na hát LAN az biztosan lesz, jó pont, és botok is? A második videóban 38 perc körül amikor multizni kezd Game Modenak ki van választva a Team Deathmatch és Network Mode-nak pedig lehet választani azt, hogy offline, ez mi más lehet mint botok?
  • gabe paul logan
    http://www.ign.com/articles/2013/01/28/ign-live-presents-aliens-colonial-marines

2. vid, így elsőre nem igazán tűnik horrornak :/...a szerkeszthető fegyver és karakterek, környezet ígéretes, csak sajnos egy shoot em upnak néz ki
  • grebber
    Na eldöntöttem nem veszek olcsón Aliens.
    Kivárom hátha a CDG-n marad pár CE és féláron le tudok majd csapni rá!
    Ha nem lesz akkor szerzek kulcsot olcsón!
  • grebber
    Ipon 8.181Ft

Konzolokszervize 8 790 Ft

Előrendelői ajándékok:
    -Gear Upgrade Boost DLC (korai hozzáférés a legjobb fejlesztésekhez)
    -Alien Póló
    -Poszter

A csomag tartalma:
    - Aliens: Colonial Marines játékszoftver
    - Bónusz játszható karakterek a filmekből (Hicks, Hudson, Drake, Apone)
    - Ripley Lángszórója
    - Extra beállítható külső elemek a katonáidnál

• Fehercsoki
    Ennél van olcsóbban.
  • gabe paul logan
    nem tudom pesten ki-hol vásárol, de

http://cdgalaxis.hu/PC/19614/aliens-colonial-marines-limited-edition.html

egyébként én csak akkor venném meg, ha tuti a single player is és hozza a hangulatot, ha csak agyatlan lövöldözés és egyszer végigjátszós , mint az avp2010 akkor felejtős
  • SLICK
    nekem nincsenek meg a dlc mapok... nincs olyan bankkártyám amivel tudnék utalni
  • Harbinger
    Én a minap survivoroztam is, még játékos is akadt.
    A multi se halott, csak kár hogy a jó DLC mapek egy szerveren sincsennek fennt. :(
  • SLICK
    Amúgy akinek megvan még az AVP 2010 azzal szivesen multiznék.
    Egy közeli ismerősömnek sincs meg, így kénytelen vagyok mellőzni.
    Néha nem lenne rossz elszórakozni vele, annyira azért mégsem rossz. :)
  • grebber
    Akkor minek veszed majd meg? Ugynaaz lesz ennek is a multijával halott lesz 3 hónap múlva.

Bár az igaz hogy coopra mindig kapható lesz 1-2 ember!
  • Harbinger
    Nah, lemondtam az előrendelésem. A KSZ-nél tényleg szállítási költség nélkül volt, még amikor én rendeltem eő. Leglaábbis a lemondó levél úgy írja.
    Ennyit nem költök rá, majd 1-1,5 év múlva megvszem 5 euróért meg olcsón a sok DLC-t.
  • gabe paul logan
    Sztem ti is jobban teszitek, ha nem vártok el sok mindent ettől a játéktól és akkor talán tudtok egy jót szórakozni, nem idegeskedve apróságokon v nagyobb hibákon...részemről, ha kicsit is jobb lesz, mint az a szégyen avp2010, akkor már okés.
  • Harbinger
    A 3-nál szerintem csak jobb lehet. :D
  • Akra
    Na végeztem Alien 1-4-ig filmekkel. Muszáj volt frissítenem az emlékeket a játék megjelenése előtt. :) Remélem nem csalódok a storyban.
  • Fehercsoki
    Platinumshopon adnak ám pólót meg DLC-t a collectors mellé is, 18k szállítással együtt.
  • tommygear
    ...
  • Prince23
    Gamestart is sokan "reklámozzák", a te felfogásod alapján... :)

Sajnálom, hogy nem linkelte előbb hamar vki, más oldalról :( Tényleg sry :D

• tommygear
    csak mindig ezen az oldalon keresztül :))
  • Prince23
    Ez egy új trailer, most nem értem, senki sem linkelte még :))
  • tommygear
  • tommygear
    a gearbox csinálja a játékot nem a sega, annyira nem gáz azért
  • Rayden02
    Talán PC-n valamivel szebb lesz,ezt azért mondom,mert általában az előzetesek konzolos gameplay videókból származnak!
  • Prince23
    Multis trailer
  • Lantee
    Megnéztem ezt a trailert, és most már kifejezetten félek a játéktól. Ez biztos az eredeti? Nem tudom, de valahogy olyan érzésem volt, mintha egy 10 évvel ezelőtt játékelőzetest néznék. Tényleg ilyen lesz a grafikája?
    Tényleg ezt a mozgást fogják produkálni a karakterek? Tényleg ennyire "szürke" és "sivár" lesz a környezet? A lángszóró lángjai katasztrófálisak! Sega mikor csinált utoljára jót?

Félek, basszus, félek, de ne legyen igazam!
  • grebber
    8800FT lenne innen (pólóval)

CE tuti hogy a felére fog esni de abban nincs póló
  • Harbinger
    Gondolod ennyi marad? Vagy olyan rossz lesz? (aka AC3, MOH)
    Én is a DS2 és e között hezitáltam. A pólós, poszteres LE-t választottam.
    8500-ért az a legjobb vétel.
  • Lunki88
    2 hónap múlva szerintem 3 ezerért fogják dobálni a steam giftet. :)
  • grebber
    Nagy a dilemmám :-(

6k ért cd key
    10k ért limited polóval poszterrel
    vagy 1-2hónap múlva CE féláron 10k ért.

• Lunki88
    Multiplayer map packek szerintem, ahogy az AvP-nél is tették... Esetleg karakter skinek még dlc-ként.
  • Harbinger
    Bár másnak biztos nem új dolog, de úgy fest ehhez is jön majd DLC áradat és a GMG-n már elővásrolható rájuk a bérlet.
    Ha jó a játék én nem bánom. Kérdés milyen cuccok jönnek ki.
  • mester1987
    Én meg kb. épp a 18-at tölthettem, mikor az újságok írtak először róla :)
  • cyberjedi
    pár éve várok erre a game-re... tinédzser lehettem, amikor egy ismerősünknél láttam az Aliens-t, vadi friss volt a VHS kazetta az országban... nem mondom hogy nyugodtan aludtam utána... Remélem király lesz a COOP Campaign mód... ki vagyok rá fenve rendesen...
  • tommygear
    valami komolyabb bannert csinálhatna valaki :D
    ez a jármű olyan semmitmondó
  • tommygear
    szerintem még nem a launch
  • Harbinger
    Ez a Launch trailer? Új név? =) Nekem tetszi, ha ilyen jó lesz a játék si... eh, fele ilyen jó, már megéri azt a 8500k amiért előrendeltem.
  • Shep
    Na úgy látom összeszedtek mindent a filmekből főleg a 2-ből és jól belepakolták a játékba, hogy aztán ez mennyire volt jó ötlet és milyen minőségben sikerül tálalni majd kiderül. Grafika amúgy olyan érdekes, néhol rohadt jól néz ki, mert a sötét ápol s eltakar, máshol meg olyan bénácska, ráadásul pár karakter animáció is olyan esetlen. Élienek viszont jók :)
  • mester1987
    Remélem jó lesz.
  • tommygear
  • Lunki88
    Azt tradeltem, már be is aktiváltam szóval emiatt nincs gond. Csak ugye nem is olyan rég volt az orosz Xcom esete amikor utólag raktak rá régió korlátozást és csak a nagy felháborodás miatt vették le. :)
  • Fpocok
    Giftet kell venni onnan, nem kulcsot.