1969
OFF topik
-
#1128 Igen, te se offolsz. -
Harbinger #1127 Ez mind szép és jó, de mondj egy fórumot vagy topicot ahol ezt be is lehet tartni. Én is voltam fórum tulaj anno, tudom miről van szó. És hasonló okok miatt hagytam is ott. -
ntex #1126 Ezek szerint neked tökmindegy ki mivel szemeteli, rombolja szét a topikokat igaz? Ennyi erővel akkor bárki csinálhatna bármit bárhol felőled. A fő topikokban majdnem mindenhol ez a rendszer van, megpróbálják megőrizni a fórumozók a letisztultságot hogy ha valaki betévedne akkor érdemi infókat olvashasson, ne a különböző offokat meg szemeteléseket. Ezért csinálják az off topikokat. De igen tapasztalt fórumozó lehetsz ha még ezzel sem vagy tisztában. Mindenhol van egy rend vagy rendszer, házirend, etikett, amit be KELL tartani. Meg lehet szegni max azzal kiváltod magad ellen a kiközösítést vagy utálatot, esetleg ki is tiltanak a topikból. A normális emberek ezekkel tisztában is vannak. Az meg hogy neked nem tetszik? "Megszoksz vagy megszöksz" elv tudod...
Javaslom hogy olvasd el a "moderálási alapelveket" -
Starfarer #1125 Alapból nem értem azokat, akik besúgnak, feljelentgetnek. Nem is tartom őket embernek. Az internet legnagyobb hibája ez, illetve a különböző fórumok üzemeltetőinek a hibájának tartom, hogy arra nevelik az embereket, hogy okkal-oktalanul névtelenül jelentgessék fel egymást, ez egy az egyben a nácizmus és a kommunista diktatúra felelevenítése, és nem gondolom úgy, hogy vissza kéne sírni azt a korszakot. -
ntex #1124 Nem értem mi a gondod, van általános segélykérő topik kint a fő topikban, nem ide kéne az ilyenekkel jönni. Vagy ott az off topik, nem hülyeségből csináltam -
#1123 Na még nem tudjuk milyen hosszú a kampány? -
Starfarer #1122 Köszönjuk, hogy támogatod a nácikat a besúgó magatartásoddal. Igazi "gerinces" vagy! -
#1121 Ez a svájci faszi nem semmi Aliens gyűjteményt szedett össze az alagsori lakásában. :D -
#1120 Ami nekem nem tetszett még az elején:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs semmi hangulatépítés, mindjárt az első pályán ugranak a pofánkba a xenok. Nincs idő sem a felfedezésre, ami azért az ilyen marine - alien játékoknak fontos része. Az AVP2-ben mekkora volt, amikor Frostyval körbejártuk az üres szobákat a kolónián és csak zajokat hallottunk, de az első lövöldözésre azért elég sokat kellett várni. Itt 5 percen belül már hármasával lőjük a xenokat. A gyenge graf egy dolog, de a hangulat hiánya az azért gáz. -
Harbinger #1119 Szerintem más is lesz a háttérben - és ez nem spoiler, a videókat láttam csak - mert a trailerben is már vannak tojások, benyálazott katonák meg minden a Sulacón. Kérdés az is hicks mikor kérte a segélykérőt, meg minek, plusz ugye ő ki volt ütve. Persze az Alien 3 után valami magyarázat pár "apró" dologra tényleg jó lenne. Ugye egy-két helyen látju ka Jocvkey űrhajót, meg itt lentebb egy hírben írva volt, hogy Putchford-ék belenézhettek még a Prometheus forgatókönyvébe is.
Szerintem hely lenne egy jó játékhoz, az más hogy a készítők hogy valósítsják meg. :S Mindenesetre én a DS3-at rendeltem be. -
#1118 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5 óra játék után végre találkoztam a Királynővel, és egy Prometheus-ból (is) ismerős helyszín is felbukkant. Az achievementek szerint most vagyok az utolsó előtti küldetésen. A grafika tényleg nem a legszebb, és a játékélmény is lehetne jobb, de ritkán köt le 5 órán keresztül non-stop egy játék.
Nagyon tetszett a lopakodós pálya, amikor fegyver nélkül kellett mászkálni a Xeno-k között. -
ntex #1117 Ráférne a topikra egy HG, nem ártana kicsit tisztogatni -
ntex #1116 Hallod nem ez a noobok segély kérő topikja, ne offold már szét a hülyeségeiddel plsthx. -
mester1987 #1115 Bízzunk benne. -
#1114 Gondolom azért lesznek benne csavarok illetve remélem. -
mester1987 #1113 Ja vágom...és a 3 végén jön Weyland, aki klónozza Ripleyt majd a 4-be.
Bár ez a 200 év nekem túl sok, de aztán meglehet. Múltkor csak átlapoztam frissítőként a filmeket. -
#1112 Mi vagyunk a felmentősereg akiket az aliens-ben eltűnt csapat után küldenek, Hicks kér segítséget, hogy miért az a sztori alapján derül ki, az is hogy mit keres a Sulaco megint az lv-426 körül.
Azt nehezem hiszem hogy a resurrection-höz köze lenne, mivel az két száz évvel később játszódik az Alien 3 után.
Sztem valami olyasmi lesz, hogy a WY visszahozta a sulacot az lv-426-hoz, lopott néhány tojglit a roncsból és idecsalta a kamuvideóval a katonákat gazdatestnek a nagy gonosz kísérleteikhez.
btw ti már nem unjátok, hogy minden alien játék erről szól??
Nem lenne elég egy kolóniáról való menekülés vagy bármi ami minimálisan kreatívabb egy lerágott csontnál? -
mester1987 #1111 A sztoriról egy kérdés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jól tudom-e?
Mivel az Alien 2 és a 3 között játszódik, de lehet átnyúlik a 4-re is majd...
Ugye Hicksék meghaltak. Egy csapat utánuk megy, akinek egy tagját mi alakítjuk, de még nem tudjuk, hogy Hickséknek annyi.
Konkrétam egy felesleges akció lesz, ameddig Hicksék után kutatunk? Az azutáni rész nem izgat, csak kérdem hátha tudja valaki, hogy eddig jól értelmeztem?! Köszi előre is :)
-
Carmageddon #1110 A karanténból ha kitörlöm őket az számít? -
#1109 a spoilerekből meg a köpködésből igen -
Carmageddon #1108 nem változott a belépési adatok megmaradtak. -
Carmageddon #1107 Működik minden ezen kívűl. -
Carmageddon #1106 Más nem ment el. -
mester1987 #1105 Ha abból indulunk ki, hogy Gearbox akkor megértem a meglátásod...de amúgy mást várna az ember :) -
Carmageddon #1104 Ezt adja be. -
Carmageddon #1103
Ezt írja ki. -
mester1987 #1102 Ennyi volt? -
#1101 Szvsz... -
#1100 -fav -
doggy90 #1099 Így van, azok mind PC-s gameplay-ek voltak. Most tolom PS3-on, ott nem törik annyira a kép, mint 360-on, de egyértelműen a PC-s a definitív verzió, akárcsak a Duke Nukem Forever esetében. -
#1098 Én is kipróbáltam boxon. Nagyon gyenge lett, az előző AvsP sokkal hangulatosabb és szerintem szebb is.
Ez nem jó, nagyon vártam pedig ezt a játékot, de ez most 007 Legends all over again. :( -
mester1987 #1097 *Szóval annál a játékmenetben lehetett érezni, hogy nem összehajigálták. -
mester1987 #1096 Rossz???
Pont abban van a lényeg, hogy energiát tesznek bele. Na nem úgy, mint a Duke Nukem Forever-rel grafika terén, aminél a játékmenetnél volt érezhető a 12 éves fejlesztés. -
#1095 Az általában mindig rossz elöjel ha valamit túl sokáig fejlesztenek. -
mester1987 #1094 Jó. Mindenki egyénileg döntse el szerintem, hogy milyen... -
#1093 Hát ezt kár volt eddig csúsztatni. Milyen állapotba volt ez, amikor eredetileg akarták kiadni? -
mester1987 #1092 Én azért örülök, hogy nem úgy vagyunk, mint pár éve, hogy 1 konfig 2 évig jó, mert a grafika rohamosan fejlődik és mindig a legújabbat használ minden. -
#1091 Spoiler? A grafikáról írtam eddig ,meg hogy bugos fos hangulattalan okádék!
Normálon tolom nem mertem nehezebbet bevállalni de jól is tettem csak anyáznék 1 percenként! -
#1090 Fú hát ez ocsmányabb mint az eddigi hivatalos videókon, de gondolom akkor azok PC-s videók voltak... -
mester1987 #1089 Minimum Hard, ha haladó FPS játékos vagy :P