Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Jó kérdés, szerintem ezek singleben lesznek, multiban túl nagy elõny lenne ha jobb fegyvereid lehetnének mint másoknak.

Ezek a plusz DLC kütyü-szarságok (karakter, fegyver...) a multiplayerbe lesznek benne? Vagy ez mindig egyértelmû ilyen esetekben?
De a SHARP Stick-et csak a Steames elõrendelõk kapják. Persze értem én, hogy kell Steames exkluzív cucc.

Fehercsoki
Steames lesz a játék, mindenképp steamen kell aktiválni.

Szarkazmus/hülye humor. Így is elvileg 8490 + 990, nem? De minem kapjuk meg a spéci puskát, amit a Steamesek.
Egyébként itt a gépigénye is:

Minimum:
Processor: 2 GHz Intel Dual Core Processor
Memory: 2GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista)
Graphics: NVIDIA GeForce 8500/ATI Radeon HD 2600 (256 minimum)
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 20GB free hard disk space
Sound: DirectX 9.0c compatible
Other Requirements: Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (XP Only/AMD Only)

Recommended:
Processor: : 2.3 GHz Intel Quad Core Processor
Memory: 2GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX560/ATI Radeon HD 5850 (512 minimum)
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 20GB free hard disk space
Sound: DirectX 9.0c compatible
Other Requirements: Software installations required (included with the game) include Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (XP Only/AMD Only)

Fehercsoki
Miért örülnék? Ennyit már nem fizetek érte.(mivel 2k-val olcsóbban is megkaphattam volna) Vagy megveszem a gyûjtõit... De azt meg csak akkor ha lenne benne lan meg botok...

Ne örülj, lehet nekem is annyi lesz. 😄

Fehercsoki
Meg akartam rendelni, erre felvitték az árát egy ezressel, plusz ki kell fizetni a szállítási költséget is:S (eddig elõrendelésnél ingyen volt)

Vagyis megint ott baszuk el, ahol Hicks-ék?!<#idiota>

tommygear
<#eljen>
Fehercsoki
Hát szerintem a játék hangulata teljesen rendben van, külön tetszenek az olyan részek amikor fel kell állítani a védelmet.(ajtókat behegeszteni, turreteket lerakni)

tommygear
Aliens film is inkább akció volt már, mint horror
Fehercsoki
Szerintem Aliens, DS3 szerintem szar lesz.(sima akciójáték lett a horrorból) Bár Aliens meg a Sega miatt lesz szar😄 El kéne tõlük venni a jogokat...

A DS3-as demó se jött PC-re.

A DS topicba már írták eme boltot, látom jó áron van nekik az Aliens és még póló meg poszter is jár hozzá!
Ki szerint melyik játékot érdemes elõrendelni? Dead Space 3 vagy Aliens: Colonial Marines?

Fehercsoki
Dehogynem. PC-re nem is emlékszek mikor töltöttem le utoljára demot=/

tommygear
konzolos se nagyon jellemzõ
SZEG007
divat az, csak nem PC-re

tommygear
egy demo jöhetne, bár manapság az nem divat...
Lunki88
Ha steames egy játék az nem kizáró ok a moddolhatóság alól (lásd Skyrim). Itt a Sega idióta üzletpolitikája miatt nem lesz moddolás, csak a fizetõs dlc-ket fogják ontani magukból.
Fehercsoki
Na hát ez is steames lesz, lanról meg moddolásról le is mondhatunk=/

Fehercsoki
Nyilván nem, majd február 10-én PC-re, elõtte 2 héttel meg konzolokra...

broman191
Jöhetnek tegnapra is, nem lenne gond. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

akkor ma már jönnek a virágbolti kiadások?😛😄

Rayden02
Jah hogy te a multira gondoltál?
Akkor bocs,abban biztosan nem lesznek!

Más! 😊
"Aliens: Colonial Marines" Aranyba öntve!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Miért? Unreal Engine 3-as játékoknak mindig is barátságos volt a gépigénye
Lunki88
#885 -ös hsz-ben ott van hogy nem lesz.
Fehercsoki
Elvileg az lesz, de ki tudja, szokásuk hazudni.

shaddam
Local coop de jó lenne...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fehercsoki
Story módban meg minden játékban van AI, de az nem jelenti azt, hogy multiban is lesznek botok=/

Fehercsoki
Hol láttad ebben a botokat?😄 (csak beletekertem, de nem láttam egyet sem=/)

Fehercsoki
Hát ha lesznek botok akkor must-have😄 Már csak moddolás kéne bele... Jó lenne ha lehetne custom pályákat csinálni.

Rayden02
Ebbõl a videóból én azt szürtem le hogy lesz(nek):

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fehercsoki
Botok lesznek? Nem értem, hogy ha már úgyis megírják az AI-t minden alienre meg marinera, akkor miért nem lehet multiba is berakni õket=/ (AvP-ben nem voltak botok)

Rayden02
Ezek a lehetõségek lesznek!
Features:
Local Co-Op : Not Supported
Online Co-Op : 4 Players
Local + Online Play : Not Supported
LAN Play or System Link :4 Players
Co-Op Extras : Co-Op Campaign
Drop In/Drop Out

Lunki88
Hát ha így van, akkor max. fél évet jósolok neki és nem lehet majd játékosokat találni.
Fehercsoki
Úgy tûnik Sega nem tanult az elõzõ AvP játékból semmit=/

Lunki88
Tényleg nem lesznek multiban dedikált szerverek? <#confused>
The Protector
Jááááj-Ez nagyon jónak ígérkezik.Játékokban félni nem nagyon szoktam,megijedni is csak ritkán de az ALIEN filmek a mai napig beszaratnak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tommygear
prometheus?
Hú! végre, a Jockey ûrhajóján is lesznek! talán lesz újabb infó róluk. A két filmben teljesen hanyagolták, fõleg az Aliens-ben. 😞

tommygear
nem kell reklám 😊
Hát inkább 😊
Prince23
broman191
Az a 2 GB RAM az ajánlottban is elég irreális, inkább akart az 3/4 GB lenni @ Vista/7, XP-vel hihetõ a 2GB, az ajánlott VGA-nál szintén fura volt egy másik oldalon ezt látni: "NVIDIA GeForce GTX560/ATI Radeon HD 5850 (512 minimum)" - egyikbõl sem létezett tudtommal soha 512MB-os verzió... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber
Az Ac3 klaszisokkal nagyobb név mégis maradt rajtuk amit féláron dobáltak itt is az lesz szerintem.Bár az is kérdéses mennyit hozatnak a boltba.

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Szerintetek collectors editiont mennyien fogják venni? Esetleg lehetséges hogy az lesz mint AC3nál, hogy pár hét múlva fél áron meg lehet kapni?

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
10 óra egy csõdara fpsben bõven jó.Várjuk ezerrel.A coop miatt ugysem egyszer lesz végigjátszva.Szerencsére úgy olvastam boxon lesz benne system link szóval haverokkal ott is lehet majd adni neki.

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
10 óra rohadt kevés=/

gabe paul logan
Hát itt elég vacakul néz ki (én pl teszek rá), de akkor miért 20gbyte kicsomagolva a játék? Lehet tényleg igaz a 10 órányi gameplay?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/