Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na hát LAN az biztosan lesz, jó pont, és botok is? A második videóban 38 perc körül amikor multizni kezd Game Modenak ki van választva a Team Deathmatch és Network Mode-nak pedig lehet választani azt, hogy offline, ez mi más lehet mint botok?
http://www.ign.com/articles/2013/01/28/ign-live-presents-aliens-colonial-marines
2. vid, így elsõre nem igazán tûnik horrornak :/...a szerkeszthetõ fegyver és karakterek, környezet ígéretes, csak sajnos egy shoot em upnak néz ki
2. vid, így elsõre nem igazán tûnik horrornak :/...a szerkeszthetõ fegyver és karakterek, környezet ígéretes, csak sajnos egy shoot em upnak néz ki
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Na eldöntöttem nem veszek olcsón Aliens.
Kivárom hátha a CDG-n marad pár CE és féláron le tudok majd csapni rá!
Ha nem lesz akkor szerzek kulcsot olcsón!
Kivárom hátha a CDG-n marad pár CE és féláron le tudok majd csapni rá!
Ha nem lesz akkor szerzek kulcsot olcsón!
Next PC upgrade: 2022
Ipon 8.181Ft
Konzolokszervize 8 790 Ft
Elõrendelõi ajándékok:
-Gear Upgrade Boost DLC (korai hozzáférés a legjobb fejlesztésekhez)
-Alien Póló
-Poszter
A csomag tartalma:
- Aliens: Colonial Marines játékszoftver
- Bónusz játszható karakterek a filmekbõl (Hicks, Hudson, Drake, Apone)
- Ripley Lángszórója
- Extra beállítható külsõ elemek a katonáidnál
Konzolokszervize 8 790 Ft
Elõrendelõi ajándékok:
-Gear Upgrade Boost DLC (korai hozzáférés a legjobb fejlesztésekhez)
-Alien Póló
-Poszter
A csomag tartalma:
- Aliens: Colonial Marines játékszoftver
- Bónusz játszható karakterek a filmekbõl (Hicks, Hudson, Drake, Apone)
- Ripley Lángszórója
- Extra beállítható külsõ elemek a katonáidnál
nem tudom pesten ki-hol vásárol, de
http://cdgalaxis.hu/PC/19614/aliens-colonial-marines-limited-edition.html
egyébként én csak akkor venném meg, ha tuti a single player is és hozza a hangulatot, ha csak agyatlan lövöldözés és egyszer végigjátszós , mint az avp2010 akkor felejtõs
http://cdgalaxis.hu/PC/19614/aliens-colonial-marines-limited-edition.html
egyébként én csak akkor venném meg, ha tuti a single player is és hozza a hangulatot, ha csak agyatlan lövöldözés és egyszer végigjátszós , mint az avp2010 akkor felejtõs
Én a minap survivoroztam is, még játékos is akadt.
A multi se halott, csak kár hogy a jó DLC mapek egy szerveren sincsennek fennt. 😞
A multi se halott, csak kár hogy a jó DLC mapek egy szerveren sincsennek fennt. 😞
Amúgy akinek megvan még az AVP 2010 azzal szivesen multiznék.
Egy közeli ismerõsömnek sincs meg, így kénytelen vagyok mellõzni.
Néha nem lenne rossz elszórakozni vele, annyira azért mégsem rossz. 😊
Egy közeli ismerõsömnek sincs meg, így kénytelen vagyok mellõzni.
Néha nem lenne rossz elszórakozni vele, annyira azért mégsem rossz. 😊
Akkor minek veszed majd meg? Ugynaaz lesz ennek is a multijával halott lesz 3 hónap múlva.
Bár az igaz hogy coopra mindig kapható lesz 1-2 ember!
Bár az igaz hogy coopra mindig kapható lesz 1-2 ember!
Nah, lemondtam az elõrendelésem. A KSZ-nél tényleg szállítási költség nélkül volt, még amikor én rendeltem eõ. Leglaábbis a lemondó levél úgy írja.
Ennyit nem költök rá, majd 1-1,5 év múlva megvszem 5 euróért meg olcsón a sok DLC-t.
Ennyit nem költök rá, majd 1-1,5 év múlva megvszem 5 euróért meg olcsón a sok DLC-t.
Sztem ti is jobban teszitek, ha nem vártok el sok mindent ettõl a játéktól és akkor talán tudtok egy jót szórakozni, nem idegeskedve apróságokon v nagyobb hibákon...részemrõl, ha kicsit is jobb lesz, mint az a szégyen avp2010, akkor már okés.
A 3-nál szerintem csak jobb lehet. 😄
Na végeztem Alien 1-4-ig filmekkel. Muszáj volt frissítenem az emlékeket a játék megjelenése elõtt. 😊 Remélem nem csalódok a storyban.
Gamestart is sokan "reklámozzák", a te felfogásod alapján... 😊
Sajnálom, hogy nem linkelte elõbb hamar vki, más oldalról 😞 Tényleg sry 😄
Sajnálom, hogy nem linkelte elõbb hamar vki, más oldalról 😞 Tényleg sry 😄
Talán PC-n valamivel szebb lesz,ezt azért mondom,mert általában az elõzetesek konzolos gameplay videókból származnak!<#ravasz1>#ravasz1>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Megnéztem ezt a trailert, és most már kifejezetten félek a játéktól. Ez biztos az eredeti? Nem tudom, de valahogy olyan érzésem volt, mintha egy 10 évvel ezelõtt játékelõzetest néznék. Tényleg ilyen lesz a grafikája?
Tényleg ezt a mozgást fogják produkálni a karakterek? Tényleg ennyire "szürke" és "sivár" lesz a környezet? A lángszóró lángjai katasztrófálisak! Sega mikor csinált utoljára jót?
Félek, basszus, félek, de ne legyen igazam!
Tényleg ezt a mozgást fogják produkálni a karakterek? Tényleg ennyire "szürke" és "sivár" lesz a környezet? A lángszóró lángjai katasztrófálisak! Sega mikor csinált utoljára jót?
Félek, basszus, félek, de ne legyen igazam!
Gondolod ennyi marad? Vagy olyan rossz lesz? (aka AC3, MOH)
Én is a DS2 és e között hezitáltam. A pólós, poszteres LE-t választottam.
8500-ért az a legjobb vétel.
Én is a DS2 és e között hezitáltam. A pólós, poszteres LE-t választottam.
8500-ért az a legjobb vétel.
Nagy a dilemmám :-(
6k ért cd key
10k ért limited polóval poszterrel
vagy 1-2hónap múlva CE féláron 10k ért.
6k ért cd key
10k ért limited polóval poszterrel
vagy 1-2hónap múlva CE féláron 10k ért.
Multiplayer map packek szerintem, ahogy az AvP-nél is tették... Esetleg karakter skinek még dlc-ként.
Bár másnak biztos nem új dolog, de úgy fest ehhez is jön majd DLC áradat és a GMG-n már elõvásrolható rájuk a bérlet.
Ha jó a játék én nem bánom. Kérdés milyen cuccok jönnek ki.
Ha jó a játék én nem bánom. Kérdés milyen cuccok jönnek ki.
Én meg kb. épp a 18-at tölthettem, mikor az újságok írtak elõször róla 😊
pár éve várok erre a game-re... tinédzser lehettem, amikor egy ismerõsünknél láttam az Aliens-t, vadi friss volt a VHS kazetta az országban... nem mondom hogy nyugodtan aludtam utána... Remélem király lesz a COOP Campaign mód... ki vagyok rá fenve rendesen...
Ez a Launch trailer? Új név? =) Nekem tetszi, ha ilyen jó lesz a játék si... eh, fele ilyen jó, már megéri azt a 8500k amiért elõrendeltem.
Na úgy látom összeszedtek mindent a filmekbõl fõleg a 2-bõl és jól belepakolták a játékba, hogy aztán ez mennyire volt jó ötlet és milyen minõségben sikerül tálalni majd kiderül. Grafika amúgy olyan érdekes, néhol rohadt jól néz ki, mert a sötét ápol s eltakar, máshol meg olyan bénácska, ráadásul pár karakter animáció is olyan esetlen. Élienek viszont jók 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Remélem jó lesz.
Azt tradeltem, már be is aktiváltam szóval emiatt nincs gond. Csak ugye nem is olyan rég volt az orosz Xcom esete amikor utólag raktak rá régió korlátozást és csak a nagy felháborodás miatt vették le. 😊
Egy jó ideje már bannolhatják a steam accod a vpn használatáért szóval inkább nem kockáztatnék, de remélem nem is lesz rá szükség.
Még mindig nem találok orosz boltokban csak orosz régióra vonatkozó Aliens-et 😞
Pedig 3800ft náluk ami kegyetlenül jó ár érte.
Pedig 3800ft náluk ami kegyetlenül jó ár érte.
hmm hol veszed?
Én is tõlük szereztem be tf2 kulcsokért, de még parázok kicsit, nehogy késõbb rakjanak rá régiózárat és ne engedje magyar ip-vel tölteni steam-rõl...
Konzolokszervizében elõrendelve 8500 pengõ😛 köcsög Steam 15000-ért adja
Nos, nézzük sorra õket. A karakterek tuti a multis részhez lesznek, mert ugye egy Aliens sequelben hülyén festene egy Hudson. 😄
Ripley komcó fegyvere, jó kérdés - akár SP/co-op és MP is lehet, egyszerre is.
Karakter customization izék, hát kíváncsi vagyok ez mit takar.
Valamint Konzolos oldalon azt írják valami booster DLC is jár, gondolom level 5-ös XP-t add.
Ripley komcó fegyvere, jó kérdés - akár SP/co-op és MP is lehet, egyszerre is.
Karakter customization izék, hát kíváncsi vagyok ez mit takar.
Valamint Konzolos oldalon azt írják valami booster DLC is jár, gondolom level 5-ös XP-t add.
Más játékokban is volt ilyen pedig. Ha viszont single-ben jön, kiváncsi leszek, hogy lesz megoldva.