1969
OFF topik
-
#1168 Enyhe spoiler, semmi történet :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami legjobban zavart, hogyha egy adott helyre kell menni, és én gyorsabban odaérek mint a csapattársak, hirtelen oda teleportálódnak mellém :)
A hangulaton bőven lehetett volna dolgozni, a játék nagy részében agyatlan lövöldét kapunk. És igen, teljesen lineáris, eltévedni nem nagyon fogsz, főleg amiatt sem, hogy a szenzor mutatja hova kell menned.
Max a nehézségi szint miatt akadtam meg néhol. Ami viszont tetszett, hogy lehet a klasszikus fegyvereket gyűjteni a filmekből. De most vagy én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet használni őket, csak olyanok, mint az audió fájlok :)
-
#1167 Tudsz olcsót? Kb. 20ft/darab, csak a simát szeretem. -
#1166 Vegyél belőle Túró Rudit :) -
mester1987 #1165 Senki ezek szerint csak te vagy. -
#1164 a creative assembly-nél készülőben van egy alien játék -
#1163 ne siránkozz, ha nem akarsz megtudni róla semmit, az után nézz be ide, hogy végigjátszottad a játékot, senkit sem érdekel a szánalmas vergődésed -
W B #1162 Az alien RPG-t lefújták. Eredetileg két alien játék készült. FPS és RPG. Az RPG-t lefújták. Itt van pár kép az RPG-ből. -
#1161 Érdekes amúgy, hogy RPG-nek indult de végüls fos lett belőle=/ -
#1160 ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D -
#1159 Az meg nem érdekel, ez is csak az alienek miatt érdekelt volna. -
#1158 Veszel két simát? -
#1157 Tomb Raiderre költsed az 128x jobb lesz mint ez a fostenger! -
#1156 Na már csak az a kérdés, hogy ha erre nem akkor mire költöm a CE árát:D -
mester1987 #1155 Konzol rezervátuma nincs a játéknak?
A fasz kivan már :D -
#1154 1000-ben nem lehet :) -
#1153 Mondjuk mivel idézőjeles lehet csak átollózta egy másik fórumról és nem a saját véleménye. -
#1152 Nem mindegy? UGYAN AZ 1000%ban. -
#1151 Szerinted? :) -
#1150 Csak egyet árulj még el! A konzolos v. a PCs verziót "tesztelted"? -
#1149 az a baj h csak ezt hallom és a glitch az glitch, silányság az silányság... nem vélemény, talán lesz gyomrom végig szenvedni, ha már alien játék... -
mester1987 #1148 ... -
#1147 "Grafika szar,bár abba még bele lehetne törődni,hangokkal nincs baj,egész jól sikerült a mozgásdetektor,meg a fegyverek hangja,de undorítóak az animációk,erőlen,sótlan az egész,nincs AI,össze-vissza szaladgálnak az alienek,beakadnak tereptárgyak mögé,néha egyből szétkapnak,máskor 4x,5x le lehet őket fegyverrel ütni.Vicc.
Semmi felfedezésre nincs idő,5 perc után már lőjük a szörnyeket,semmi bevezetés,tojásokból csak úgy előteremnek a facehuggerek,azok is állnak veled szemben,nézitek egymást majd időnként támadnak,de olyan lassan hogy ezek alapján ki kellene halnia az egész kolóniának,mert senkit se tudnának "beporozni"
Nagy katyvasz az egész,káosz,azt se tudod mi van,semmi izgalom,csak orrba-szájba jönnek a lények,oké hogy nem túlélő horror,de akciójátéknak is egy fos.Kiszámítható mikor hol lesz harc.Még ha nincs is előkészítve a mozgásdetektor,akkor is jelez alul a játék,hogy elő kéne venni...Mindezt normál fokozaton.
Hullák eltűnnek,amikor egyet kivégzel,szépen eldől,sav nem sebez még ha a pofádba robban akkor se,ilyen gyatra halál animációt nem emlékszem melyik régi játékban láttam,testrészek minimálisan szakadnak,úgy mozognak az élienek mint a terminátor egyben a robot a végén.Mű az egész.
Emlékszem Avp 2-ben folyamatosan izgalmas volt,mert először csak hangokat hallottál,szépen lassan belekezdtél a mészárlásba,ott rendes animációk voltak,ez borzalom.Nem is beszélve hogy ott volt ai,rendesen támadtak,ha már lesebződtek,akkor is kúsztak tovább,gyorsak voltak.
Ez ebben a formában generáció elején is kevés lett volna.
Szégyen hogy ezt Alien játékként kiadták,bár így talán kap majd 7 pontot a téma miatt.
Pénzt nem ér,remélem csúfosan megbukik,a készítőket meg bírósági végzéssel távol tartják minden játékkészítéstől." -
#1146 szöveg elrejtésére, bár nem hiszem, hogy ez a játékra vonatkozó kérdések közé illene :D -
mester1987 #1145 SPOILER miért van? -
#1144 én a bugokra vagyok kíváncsi nagyon...
- tényleg idióták az élienek és egy céllövölde az egész?
- tényleg szuperfegyver 20 méterről is a shotgun?
- tényleg idióták a csapattársak?
- tényleg tele van glitchekkel, eltünedező karakterekkel?
- tényleg rohadt lineáris
- van -e hangulat?
- félelmetes-e?
- avp2010-hez ill. avp2-höz képest milyen? már ha játszottál velük :)
köszi -
#1143 Ilyen alapon akkor csak 100+ órás RPG-t szabad venni :) -
#1142 Hát én kb ennyit tippeltem látatlanban. És jó volt, vagy csak elmegy? -
#1141 -
#1140 ezt azért nem lehet evvel a mércével mérni -
#1139 Ezt a 7,5 óra szórakozást maximum 3 mozijegy árából megkapod.(ami 2,5k forint) Rohadtul nem éri meg ez a játék=/ -
#1138 A HARD nekem erős lett volna, a normal fokozat is megizzasztott néha :)
-
ntex #1137 Továbbra sem értem miért probléma az neked ha valaki rendet szeretne látni a topicban, de amúgy a +/- arányod elárulja hogy már máshol is próbálhattad ezt előadni vagy csak szimplán szereted kelteni a feszültséget a moderátorok és jómagam le nácizásával. Mindenesetre részemről befejeztem ezt a témát mert kezdek én is offba átmenni, meg a nácizásodon kicsit felkaptam a vizet, meg úgy a hozzáállásodon alapból a dolgokhoz. Senkit nem érdekel mit szeretsz vagy mit nem szeretsz, mivel nincs HG (én meg még nem voltam) ezért a modik tudnak csak rendet tartani. Ha HG lennék már rég töröltem volna a fölös HSZ-eket. -
mester1987 #1136 Akkor bizony Hard-on ajánlatos elkezdeni, már a tapasztaltabbaknak :D -
#1135 Rohadt kevés, még úgy is hogy elvileg multiban sok lehetőség van... -
#1134 Válasz a #1123 kérdésre -
#1133 Most értem a végére, nekem
[spoiler] normál fokozaton 7 és fél órámba telt mire végig vittem [/spoiler -
Starfarer #1132 Arról volt szó, hogy volt egy offtopic hsz itt, emberünk meg nem a HG jogért, vagy azért folyamodott hogy valaki HG legyen és kitörölje az offtopicot, hanem egyből szaladt az NSDAP-hoz, hogy akkor most tegyenek rendet, mert irgum-burgum. Én meg nem szeretem a nácikat, és ezt szóvá mertem tenni neki. -
Starfarer #1131 Akkor már csak egy kérdésem van, neked a seggedre vagy a homlokodra van svasztika tetoválva? Mert valaki nagyon beléd égette Goebbels, Speer, Heydrich és az ő szeretett führerük imádatát. -
mester1987 #1130 Te miről beszélsz aktuálisan? Csakmert olvasom, de nem tudom decryptálni. -
SaGa Jr #1129 Itt van jobb minőségű is ahol azért több dolog is látszik, plusz kiderül hogy a grafika esetleges hiányosságai elhanyagolhatóak az AI hülyeségei mellett.
Aliens Colonial Marines gameplay